Rama Fastighetsförmedling

Rama Fastighetsförmedling

www.ramafast.se
  • BadgeThreeYears
4.9

Välkommen till Rama Fastighetsförmedling! Vi är din flexibla och självständiga mäklare i Kristianstad med omnejd. Letar du bostad i Kristianstad, Hammar, Nosaby, Norra Åsum, Viby, Vilan eller Vä med omnejd. tveka då inte att kontakta oss på Rama Fastighetsförmedling. Vi har lång erfarenhet inom branschen och vi hjälper dig...

276 omdömen om Rama Fastighetsförmedling

Sedan starten hos Reco 2021

Emelie Ö
Köpte sitt hus med hjälp av Nathalie Björk en del av Rama Fastighetsförmedling

Trevlig, professionell och alltid tillgänglig. Hon har hjälpt oss med dödsboförsäljning, köp av hus, värdering av hus för att lägga om lån. Hon har kontakter till alla man kan tänkas behöva i alla situationer. När jag inte kunde finnas på plats för kontraktsskrivning så var hon behjälplig med att ordna fram fullmakt så att sambon kunde skriva under åt mig. Och jag älskar goodiebagen man får av henne. Tack Nathalie!

Mawie H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nathalie Björk en del av Rama Fastighetsförmedling

Nathalie är mycket trevlig och har ett väldigt bra bemötande. Lätt att göra med, tydlig och mycket bra kommunikation. Toppen!

Matilda B
Parkstaden/Egna Hem

Man fick tilltro direkt från start och mäklaren var engagerad under hela processen. Det var en trygghet för mig som säljare.

Gunn Hanna-Lena G
Sålde sitt hus med hjälp av Burim Rama en del av Rama Fastighetsförmedling
Gärds Köpinge

Jag blev mycket bra bemött. Gjorde sitt uppdrag på det bästa sättet jag kunde tänka mig. Alltid tillmötesgående inga konstigheter eller besvärligheter. Jag kan inte anmärka på någonting från min sida. Allt flöt på bra och det blev ett snabbt avslut. Kan på det bestämdaste rekommendera honom till andra.

Murtadha G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erika Bosakova en del av Rama Fastighetsförmedling

Hjälpsam, fin bemötande, storleende

Adnan S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erika Bosakova en del av Rama Fastighetsförmedling
Odal/Vilan

Extremt bra bemötande, hon var väldigt lättillgänglig och svara på alla frågor, affären gick kvickt o enkelt. Rekommenderar 10/10

Vlora B
Gamla Näsby

Mycket bra Duktig och engagerad mäklare.

Per J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nathalie Björk en del av Rama Fastighetsförmedling
Täppet (Åhus)

Otroligt Proffsig i sin roll som Mäklare, snabb på återkoppling , positiv inställning , skulle mer än gärna anlitat henne igen, kommer rekommendera henne till min omgivning som går i säljtankar/Per Jahnke

Trim B
Gamla Näsby

Professionell! Lätt att göra med. Tog hand om allt på ett superbra sätt.

Johanna P

Natalie har ett trevligt, lugnt bemötande mot kunden, skapar en förtroendefull relation. Ger god och snabb service o återkoppling. Förväntningarna infriades med det ovannämnda samt med försäljningen på Gustavsgatan.

Edem H

Vi kunde inte ha önskat oss en bättre mäklare! Från början till slut var Nathalie helt enastående. Hon var otroligt professionell, lyhörd och genuint engagerad i att få till en så bra affär som möjligt för oss. Varje steg i processen förklarades tydligt, och hon var alltid snabb med att svara på våra frågor. Vi uppskattade verkligen den personliga touchen och känslan av att vi var i trygga händer. Alltså en mäklare av högsta klass. 10/10!

Anneli H
Äspet (Åhus)

Väldigt behjälplig och personlig service

Mattias S
Täppet (Åhus)

Mycket bra gav mycket hjälp. Rekommenderar mycket

Mirsada R
Charlottesborg

Vänlig och professionell Fem av fem

Jan Conny Mikael A
Sålde sitt hus med hjälp av Erika Bosakova en del av Rama Fastighetsförmedling
Everöd

Jag kan bara säga att detta har skötts på ett mycket proffesionellt och bra sätt. Väl bemött och ett tillfredsställande samarbete.

Alexander N
Odal/Vilan

Första gången jag pratade med Nathalie visste jag att hon skulle fixa en bra affär för mig samt köparen. En helt unik kvinna som gör sitt bästa. Behövdes 1 visning och sedan var lägenheten såld. Rekommenderar starkt!!

Kari S
Odal/Vilan

Mycket trevlig.Kunde sitt jobb.

Eva My Katarina B
Odal/Vilan

Mycket trevlig och bra bemötande. Har bara gott o säga och kan verkligen rekommendera Nathalie.

Radomir S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Burim Rama en del av Rama Fastighetsförmedling

Tillmötesgående, kunnig och saklig mäklare som inger förtroende. Rekommenderas varmt.

Elias Ferdows M
Charlottesborg

Erika är en duktig mäklare som hjälper till med allt kring bostadköpet.

Ulf Peter Christian H
Täppet (Åhus)

Otroligt professionell, bra bemötande och kunnig. Känner mig trygg med Nathalie

Rebecca S
Täppet (Åhus)

Nathalie är en otroligt duktig mäklare. Hon är trevlig, lyhörd och ”på hugget” Vi sålde vår bostadsrätt ”off-market” på bara en vecka, tack vare henne. Oerhört tillgänglig och varje gång hon lovat återkoppla så gör hon det. Sådant uppskattar man. Rekommenderas varmt!

Mikael L
Täppet (Åhus)

Lugn, positiv och gav ett tryggt intryck. Snabb med svar med framförallt engagerad och fick mig att känna mig viktig

Josefin W
Köpte sitt hus med hjälp av Erika Bosakova en del av Rama Fastighetsförmedling
Balsby

Bra bemötande och tog sig alltid tid att besvara och kolla upp de frågetecken man hade. Rekommenderar verkligen Erika! 😊

Victor K
Köpte sitt hus med hjälp av Erika Bosakova en del av Rama Fastighetsförmedling
Balsby

Bra och ett väldigt trevligt bemötande.

Vladas Z
Linderöd

Mäklaren Nathalie var väldigt trevlig och hjälpte till mycket vid husköp. Vi kommunicerade hela tiden vi köpte hus och hon hjälpte till med att välja bank och alla dokument. Jag är mycket nöjd med hennes arbete och vill gärna att hon hjälper till i framtiden. Tusen tack !!!

Martina Johanna P
Äspet (Åhus)

Nathalie har det bästa bemötandet, tålamodet man kan tänka sig. Tillgängligheten är maximal. Nathalie gör det enkelt och smidigt inför visningar och vid kontraktsskrivning. Hon visar respekt för både köpare och säljare. Jag kan verkligen rekommendera Nathalie, det är lätt att förstå varför RAMA:s rykte är så bra som det är.

Svar från Nathalie Björk

Tack så hjärtligt Martina för ditt fina omdöme, vad glad jag blir! Vi löste detta tillsammans! Hälsningar, Nathalie

Pär-Erik Magnus P
Äspet (Åhus)

Tålmodig och alltid ett trevligt bemötande

Svar från Nathalie Björk

Tusen tack Pär för du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Nu kan ni verkligen njuta i den nya fina bostaden. Vi ses alldeles snart igen! Hälsningar, Nathalie

Jonatan B
Täppet (Åhus)

Professionellt bemötande Alltid tillgänglig oavsett tid på dygnet Har gärna samma mäklare om vi säljer igen!

Svar från Nathalie Björk

Tack så jättemycket Jonatan för ditt omdöme! Så roligt att jag fick hjälpa er med försäljningen av er lägenhet. Hälsningar, Nathalie

Malin K
Täppet (Åhus)

Mycket trevligt bemötande. Snabb med att svara på frågor och återkoppla. Tillmötesgående och proffsigt på samma gång.

Svar från Nathalie Björk

Stort tack Malin för dina ord! Jag tror du kommer trivas som fisken i vattnet, lägenheten kommer passa dig utmärkt! Hälsningar, Nathalie

Emma N
Täppet (Åhus)

En engagerad och lättillgänglig mäklare med fantastiskt bemötande.

Svar från Nathalie Björk

Tack snälla Emma för du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Snart får ni även flytta in i er nya bostad, vad spännande! Vi ses på tillträdet! Hälsningar, Nathalie

Andreas M
Degeberga

Fantastiskt bra bemött av Nathalie! Lyhörd och väldigt informativ och alltid lätt att få kontakt med. Bra att kunna bolla tankar och idéer under säljprocessen. Mycket nöjd’

Svar från Nathalie Björk

Stort tack Andreas för ditt omdöme, detta löste vi galant! Nu väntar nya äventyr för er! Hälsningar, Nathalie

Lena Birgitta H
Sålde sitt hus med hjälp av Erika Bosakova en del av Rama Fastighetsförmedling
Knislinge

Så positiv och trevlig. Svarade alltid snabbt när jag sökte henne.

Hanna M
Köpte sitt hus med hjälp av Burim Rama en del av Rama Fastighetsförmedling
Yngsjö

Proffsig och trevlig mäklare! Väldigt trevlig och tillmötesgående

Faris Ali J
Sålde sitt hus med hjälp av Burim Rama en del av Rama Fastighetsförmedling
Gamla Näsby

En duktig kille och har en bra erfarenhet inom fastighet

Marlene B
Åhus

Verkligen en riktigt bra mäklare! Påläst, engagerad, hjälpsam och lätt att kontakta vid frågor. Mina varmaste rekommendationer till Nathalie!

Svar från Nathalie Björk

Tack så hjärtligt Marlene för dina fina ord! Så himla roligt att jag fick hjälpa dig sälja din fantastiska bostad, mycket tror jag tack vare vårt goda samarbete! Hälsningar, Nathalie

Cliffson U

Professional, patient and informative 5 star no doubt

Isabella A
Täppet (Åhus)

Nathalie på Rama Fastighetsförmedling har varit toppen!

Svar från Nathalie Björk

Tusen tack Isabella för ditt omdöme! Hoppas ni ska komma att trivas i den nya bostaden! Hälsningar, Nathalie

Lars Thore Patrik T
Linderöd

Väldigt väldigt duktig mäklare och väldigt energisk. . Le och hör av sig när hon ska och rekommenderas starkt.

Svar från Nathalie Björk

Tack snälla Patrik för ditt omdöme, detta löste vi alldeles utmärkt tillsammans! Hälsningar, Nathalie

Per Harry N
Sålde sitt hus med hjälp av Nathalie Björk en del av Rama Fastighetsförmedling

När jag skulle välja mäklare valde jag Nathalie pga att jag tyckte att hon verkade positiv o "lite hungrig" När min uppfatttning verkade stämmer det att 'honstämmer o hon jobbade bra o snabbt. Om jag skall nämna något mindre bra var att allt skulle vara klart SNABBT. några dagar mer hade passat bra att jobba in sig i affären hade passat både säljaren / köparen bra

Svar från Nathalie Björk

Tusen tack Per för du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Vi ses i november igen! Hälsningar, Nathalie

Bo L
Åhus

Förtroendeingivande mäklare, märktes att hon både var köparens och säljarens mäklare. Positiv, sakkunnig och med ett mycket gott bemötande. Vi kan varmt rekommendera henne till andra. Bo och Cecilia Lang

Svar från Nathalie Björk

Tack snälla Bo & Cecilia för era fina ord, det värmer verkligen. Jag hoppas att ni ska komma och trivas i er nya lägenhet och önskar er en trevlig resa. Hälsningar, Nathalie

Anna E

Så hjälpsam och trevlig! Rekommenderar☺️

Svar från Nathalie Björk

Stort tack Anna! Jag ser fram emot att få följa er resa, så spännande! Hälsningar, Nathalie

Artan A
Odal/Vilan

Professionell, ärlig och mycket hjälpsam.

Magnus A
Sommarlust

Hon gör ett väldigt bra jobb

Svar från Nathalie Björk

Tusen tack Magnus för ditt omdöme. Jag önskar er stort lycka till med ert nya äventyr! Hälsningar, Nathalie

Fadi K
Odal/Vilan

Hon var snäll och väldigt trevligt, jag kommer rekommendera alltid henne. Hon förstår min situation och ge mig tips. Jag var så nöjd.

Svar från Nathalie Björk

Tack så mycket Fadi, för förtroendet att få hjälpa dig med försäljningen av din bostad. Vi har haft ett gott samarbete! Vänliga hälsningar, Nathalie

Natthanan A
Sommarlust

Hon är duktig, hjälpsamt och alltid hittar bästa sätt.

Svar från Nathalie Björk

Stort tack Natthanan för ditt omdöme! Nu väntar ett nytt spännande kapitel för er, så roligt! Hälsningar, Nathalie

Katarina A
Åhus

Trevlig och väldigt villig att bemöta våra frågor när vi var på visning.Svarade snabbt på sms och tel.samtal.Pigg,glad och ambitiös. .

Svar från Nathalie Björk

Tack så mycket Katarina för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Jag uppskattar verkligen dina fina ord och önskar er all lycka till i ert nya, fina hem. Hälsa KG! Hälsningar, Nathalie

Thomas P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Burim Rama en del av Rama Fastighetsförmedling
Centrum

Hej! Har bara positivt att säga om Burim. Mycket informativ och förklarar allt på ett sätt som är lätt att förstå även juridiska saker som avtal osv

Anna E
Täppet (Åhus)

Duktig mäklare som verkligen bryr sig!

Svar från Nathalie Björk

Tack snälla Anna, en ära att få ha hjälpt er i dessa två processer! Vi ses alldeles snart igen! Hälsningar, Nathalie

Johan E
Täppet (Åhus)

Mycket hjälpsam och trevlig, rekommenderar starkt

Svar från Nathalie Björk

Tusen tack Johan för ditt omdöme, glad att jag fick hjälpa er med både försäljning och köp av bostad. Det ska bli så spännande att följa er resa! Hälsningar, Nathalie