Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Ramda Consulting AB

Ramda Consulting AB

2.3

15 omdömen om Ramda Consulting AB

Zeljko L
Skrev om Ramda Consulting AB

Jag vill gärna ge ett stort beröm till Simon på Ramda för den fantastiska servicen jag fick. Jag hade några frågor om olika verktyg och behövde hjälp att hitta rätt produkter för mitt projekt. Simon var otroligt kunnig och hjälpte mig att välja de bästa alternativen baserat på mina behov. Han var inte bara professionell, utan också vänlig och tålmodig, och gjorde hela upplevelsen väldigt positiv. Det märks att han verkligen bryr sig om kundens behov och har stor expertis inom sitt område. Jag rekommenderar verkligen Simon...

Henning S
Skrev om Ramda Consulting AB

Minst sagt ett oseriöst företag. Ringer och erbjuder gratis saker för att sedan smyga med andra saker till överpriser. Sen om de heter Ramda eller Verktygsspecialisten verkar de inte ens veta själva inte heller deras egna namn verkar de ha koll på.

Daniel O
Skrev om Ramda Consulting AB

Kriminella bedragare som lurar människor på pengar.

Karl Ola E
Skrev om Ramda Consulting AB

Oseriöst företag som ringer våra anställda som ej har teckningsrätt i firman. Man erbjuder gratis varuprover, men skickar sedan med i vårt fall 36 par handskar som vi förväntades betala över 4000 kronor för. Efter ett ganska stormigt samtal med deras säljavdelning där vi hotade med att bestrida fakturan fick vi en returfraktsedel så vi kan skicka tillbaka alla artiklar. Värt att veta är att även företag har 14 dagars ångerrätt vid telefonförsäljning. Rekommenderar att ha så lite som möjligt att göra med detta företag baserat på vad vi erfarit den senaste veckan.

Jonas K
Skrev om Ramda Consulting AB

Varning! Bluff företag, ringer och erbjuder prover, sen skickar dom produkter som man ej beställt till hutlösa priser. Dom ljuger om sina namn, och hotar att samtalen är inspelade.

Jörgen Stefan Magnus P
Skrev om Ramda Consulting AB

Ramda är oseriösa utav bara helvete. Köp inget från dem. Dem skickar fel gojor, lägger på hutlöst på ordinarie pris

Zakaria Z
Skrev om Ramda Consulting AB

Mycket seriösa aktörer på marknaden, inte fått så bra service på länge. Mötte alla mina behov. Säljarna är hur trevliga som helst speciellt Elias, han rekommenderar jag till er som vill ha en bra upplevelse med service och få skräddarsydda beställningar, han är rolig dessutom!

Emanuel A
Skrev om Ramda Consulting AB

Ramda Verktygsspecialisten har verkligen överträffat mina förväntningar! De erbjuder maskiner av högsta kvalitet som verkligen gör jobbet. Jag har haft maskiner från dem under en längre tid och de har aldrig svikit. Servicen är också helt fantastisk – personalen är kunnig, vänlig och alltid redo att hjälpa till. Jag fick snabb och professionell support när jag behövde det. Jag kan verkligen rekommendera Ramda Verktygsspecialisten till alla som söker pålitliga maskiner och förstklassig service. Jag kommer definitivt att fortsätta handla här!

Karlo E
Skrev om Ramda Consulting AB

Jag brukar sällan beställa något över telefon, men den här gången gjorde jag ett undantag – och det ångrar jag inte, säljaren var trevlig och professionell, och vi beställde tigersågsblad till bolaget. Bladen håller hög kvalitet och som en extra bonus ingick även pannlampor i köpet till mina gubbar på fältet. En smidig och positiv upplevelse rakt igenom.

Charbel Elias A
Skrev om Ramda Consulting AB

Beställde nya verktyg, fick leverans efter en dag. Mycket nöjd med leverans och pris.

Dovile S
Skrev om Ramda Consulting AB

Akta er, ett blufföretag! Skickar grejer som man inte beställt

Alena S
Skrev om Ramda Consulting AB

De ringer och erbjuder "gratis" prov på olika saker. Sen skickar en liten låda och fakturerar enorm belopp för det. Hotar med att de har spelat in ett samtal. Men man ska förstås bestrida såna idioter. Fattar ej att Bolagsverket tillåter hålla de driva ett bluff företag.

Oliver M
Skrev om Ramda Consulting AB

Ett riktigt bluff företag som lurar en på saker man inte har beställt. Håll er borta!!

Vytautas D
Skrev om Ramda Consulting AB

Bluff företaget säljer skit och vill inte ta tillbaka sina skitgrejer. Dåligt rekomenderar absolut inte att ha någon att göra med dom.

Tobias P
Skrev om Dani Julius AB

Varning, blufföretag! Akta er för detta företag. Säljare som vägrar ta ett nej och ägaren bad mig dra åt helvete efter en dispyt om fakturan. Köpte 25 kapskivor och kom överens om ett pris på tot. 700kr. När fakturan kom hade de lagt på ytterligare 400kr i frakt och administrationsavgift. Varorna har fortfarande inte kommit och de skyller bara på schenker.