Vi köpte ommålning av vår villa 2023 och blev väldigt nöjda, såväl med resultatet som med bemötandet och rådgivningen undervägs.. Helene & Kenneth, Falun
Rätt Och Slätt Måleri
14 omdömen om Rätt Och Slätt Måleri
Sedan starten hos Reco 2024
Rätt och slätt målade om vårt hus och vi var jättenöjda med både pris, kundbemötande och resultat!
Vi har använt Peter två gånger och rekommenderat honom till flera grannar som använt honom efter det. Noga, enkel att ha och göra med och kunnig. Han har bland annat målat om 4 hus i området. Super!
Bästa målet som finns rekommenderas.
Utmärkt bemötande med kostnadskalkyl inom rimlig nivå. Professionellt utfört arbete helt inom kostnadskalkyler. Kan varmt rekommendera detta företag
Det gick smidigt till, bra pris, allt bara sköttes bra och vi kom till ett fräscht hem.
Peter är mycket trevlig och service minded
Anlitat flera gånger. Trevligt och proffsigt bemötande. Mycket nöjd med de arbeten som blivit utförda. Rekommenderas!
Topp på alla plan! Hela vägen från bemötande till slutresultat. Skulle rekommendera dem alla dagar i veckan.
Kunnig, seriös, snabb. Men mycket märkligt att det måste vara minst 30 tecken, Kunnig, seriös snabb
Rätt och Slätt Måleri hjälpte mig med ett stort jobb på ett kort förutsatt tid på ett jättebra vis! Bra kommunikation, bra underarbete och mycket bra finish på utfört jobb.
Företaget har målat mitt hus både utvändigt och invändigt. Trevligt bemötande och professionellt utförande. Pålitlig!!
Stort Tack för ett bra jobb du gjorde hos oss ! Hälsningar Jan Simer Borlänge
Vi anlitade Peter för renovering i form av målning och tapetsering, med stor kunnighet och trevligt bemötande utfördes jobbet till stor belåtenhet och snabbt och effektivt från första kontakt tiils allt var klart, kan verkligen rekommenderas