Är väldigt sällan jag ger fullt betyg, men i detta fall måste jag göra det. Personal (Erik) är väldigt trevlig och proffsig i sitt sätt att lyssna och berätta utan man behöver känna någon köppress på det man är intresserad av. Har varit kund i många år och kommer med stor sannolikhet att återkomma flera gånger om eller när det ska handlas igen. Som sagt stort tack! Mvh Göran A
Reference Audio
Familjeägt företag som har funnits på Götgatan 35 i Stockholm sedan 1977. Men visionen att alltid leverera högpresterande och prisvärd HiFi & Hemmabio via hemsida och butik. Kunnig och vänlig personal finns alltid till hands i butik och via mail eller telefon för att hjälpa er att navigera i HiFi-djungeln. Med noga utvalda...
1836 omdömen om Reference Audio
Sedan starten hos Reco 2019
Sjukt bra, proffsiga och framförallt ser inga hinder om det är problem! Bättre affär kan du glömma hitta. Sex stjärnor respekt! Fredrik Lindh
Inga konstigheter. Fungerade som en näthandel bör. Köpte ett skylt ex, och det hade hanterats varsamt.
Har internetköpt en del hifi från Reference Audio och nu senast Monitor Audio Silver högtalare Deras bemötande är alltid perfekt Deras support före och efter köp, är fantastisk bra och den som jag har haft mest kontakt med är Erik, som får högsta betyg, han är helt otroligt bra
En bra sammanfattning är snabbt och okomplicerat.
Bra service, konkurrenskraftiga priser och snabb leverans
Jag beställde en streamer och fick den till ombud efter två dagar kanon jätte bra. Peter.
Kunnig och intresserad personal
Stort sortiment, mycket i lager. Att kunna provlyssna och göra mitt val. Efter mycket funderande blev det ett par Dynaudio Evoke 50.
Bra bemötande( näter) och Snabbt och smidigt leverans.
Bra utbud och suverän hjälp inför och efter köp - toppleverantör - och jag har höga förväntningar på de jag köper av
snabb leverans med möjlighet att hämta i butik, trevlig välkommnande i butiken.
Fick bra återkoppling om mitt köp och hjälp med att korrigera min beställning då jag valt en kombination som inte passade ihop.
Snabb leverans av bra välfungerande produkt.
Hade inte produkten, som dom hade på deras hemsida.
Kan rekommenderas, bra grejer till rätt pris..
Enkelt o snabbt att beställa Yamaha CD-växlare.
Bra och snabb leverans, lätt och smidigt att hitta det jag sökte på hemsidan
Bra sortiment i en bra hemsida.
Bra sortiment! Bra med enhetlig rabatt under Black friday.
snabbt och vänligt svar på mail.. leverans 2 dagar senare
Bra utbud, snabbt skickat, säkert
Snabb respons. Väl emballerat.Snabb leverans
Allt började med ett mail ang Regas p8 vinylspelare. Fick mycket förklarat för mej när det gällde vinylspelare,förstärkare,kablar,mm. Dom här killarna vet verkligen vad dom pratar om när det gäller HiFi🤗🤗 Dom är skojfriska och lätta att ha och göra med🤪🤪 I nulägget har det blivit Regas p8, Rotels RA-6000, ny högtalarkabel+jumpers. Dom hjälper dej att hitta det bästa efter din plånbok, och inga jävla försök att pracka på dej det dyraste i butiken. Nu väntar jag bara att min vinylspelare ska komma hit ifrån England, sen så...
Supersnabb leverans. Mycket nöjd
Hittade snabbt det jag sökte. Enkel betalning och snabb frakt. Bara bra!
Beställning er gått bra dog har jag inte fått min vara!!!!
Mycket nöjd med varan . Likaså leveransen
Enormt nöjd med produkten jag köpte samt den hjälp jag fick av engagerad & kompetent personal.
Mycket snabb respons på frågor, tillmötesgående och trevlig service! +++++
Enkel att handla. Mycket snabb leverans. När e-handel är som bäst.
Eftersom jag ännu inte fått min beställda produkt, blir det svårt att betygsätta. Men än så länge ser det bra ut.
Otroligt vänligt kundbemötande. Kan varmt rekommendera dem om ni behöver något i hifi väg. Kommer absolut att handla/beställa av dem fler gånger.
Supertrevliga och väldigt hjälpsamma. Jag hade beställt en sony connect amp gen 3 men väl på plats så fick jag byta till en nyare modell. Förväntade mig inte att dem hade så mycket i lager. Väldigt nöjd med köpet och återkommer snart igen för att köpa nya högtalare.
Nöjd med varorna jag beställde. Snabb leverans
Snabb respons, trevlig personal, lätt att genomföra köpet. Hörlurar Audioquest Nightowl (begagnade) är i mycket bra skick. Kanon!
Perfekt, det blev lite strul. Men det löste Reference
Enkelt och smidigt att handla, lätt att hitta det man sökte
Great service by very informed employees! Fast delivery and great prices! It is my go-to shop for audio equipment in Sweden!
Suverent trevlig och hjälpsam personal, bara plus !!!!!!!
Hej. Kan egentligen inte betygsätta detta köp eftersom detta var första gången jag handlade av Reference Audio mer än att köpet gick snabbt och rätt till utan några som helst problem, och kan mycket väl tänka mig att handla där fler gånger. Mvh. Leo Johansson
Köpte en begagnad CD-spelare. Utmärkt skick och fjärr samt manual likaså. Bra utbud, många kvalitetsprodukter
Chất lượng và âm thành rất tốt
Varan jag beställde hade tagit slut. Inga problem med att annulera köpet. BRA!
Fick ett mycket trevligt bemötande över telefonen. Beställde ett par begagnade högtalare som skickades ganska omgående, och man hade verkligen paketerat det omsorgsfullt. Väldigt nöjd med den servicen jag fick, lär handla där igen
Bra , välsorterad hifiaffär. Enkelt att handla både i butik och på nätet. Kunnig ,trevlig personal!
Snabbt och smidigt med både betalning och leverans
Bra service trevlig perp Mvh George 😁👍
Jättebra bemötande. De ringde upp mig kring en order som jag var osäker kring så att det skulle bli rätt. Snabb leverans och bra produkter.
Mycket bra utbud av produkter. Personal är tillgänglig vid besök för frågor. Lite trång lokal. Ligger bra vid Slussen. Legat där sedan 80 talet, då jag handlade första gången där.