Relieve Massageterapi

Relieve Massageterapi

www.relieve.nu
4.6

Din personliga massageterapeut – Yury Jag heter Yury och är en erfaren medicinsk massageterapeut med flera års praktiskt arbete inom branschen. Min vision är att göra professionell massage lättillgänglig för dig genom att erbjuda behandlingar direkt i ditt hem. Slipp stressen med resor och tidsplanering – luta dig tillbaka...

10 omdömen om Relieve Massageterapi

Sedan starten hos Reco 2018

Faa Wiphawee W
Skrev om Relieve Massageterapi

Otroligt duktig massör som skräddarsyr massagen just efter en behov. Jag är gravid och har haft problem med karpaltunnelsyndrom och efter bara en gång mår jag redan så mycket bättre. Rekommenderas starkt!

Farhad M
Skrev om Relieve Massageterapi

Mina varmaste rekommendationer. Mycket nöjd med behandlingen. Kommer boka upp mig på flera tillfällen.

Eva F
Skrev om Relieve Massageterapi

Lyhörd, kompetent och professionell. Mycket duktig!

Anna D
Skrev om Relieve Massageterapi

Fint och respektfullt bemötande. Mycket bra massage. Prisvärt. Uppvärmd massagebänk, mycket trevlig för stela muskler. Man kan få tips på övningar om man har speciella problem. Rekommenderar starkt!

Andreea B
Skrev om Relieve Massageterapi

I can recommend! Yury has listened to my needs, and I've felt that over the course of an hour he has been every time focused and applying continuously the same amount of strength. I've felt like he understands which muscles need attention.

Daniel W
Skrev om Relieve Massageterapi

Otroligt avslappnande massage. Kan verkligen rekommenderas!

Peter G
Skrev om Relieve Massageterapi

Very skilled and professional. Attentive to any issues I had. Highly recommended

Hasti P
Skrev om Relieve Massageterapi

Yuri är om inte den bästa massören, bland de bästa som finns.

Malin J
Skrev om Relieve Massageterapi

Väldigt lös och slapp massage.

Svar från Relieve Massageterapi

Hej Malin, Tack för din feedback! Jag strävar alltid efter att leverera högkvalitativa, terapeutiska behandlingar och anpassar trycket efter kundens behov. Därför känns din upplevelse oväntad, och jag vill gärna säkerställa att det verkligen var hos mig du fick behandlingen. Om du är säker på att du besökt mig på Relieve Massageterapi i Ulriksdal, så beklagar jag att massagen inte motsvarade dina förväntningar. Jag arbetar främst med djupgående tekniker och ger endast en lättare massage om det är nödvändigt för att anpassa...

Ilya Z
Skrev om Relieve Massageterapi

Väldigt bra massagebehandling! Hårt och djupt, precis som jag behövde.