Väldigt trevligt företag som relinade vårat nyköpta hus. Personerna som utförde själva arbetet var bra på att informera längst vägen och grymma på problemlösning när problem dök upp, bra kämpat! Upplevde lite kommunikationsbrist inför uppstart och avslut från övriga på företaget. . Rekommenderar Reliten.
Reliten AB
Reliten AB - revolutionerar avloppsbranschen i Gävle – Dalarna! Vi har utvecklat ett unikt och intelligent alternativ till traditionellt stambyte. Genom vår teknik av relining skapar vi en smidigare, kostnadseffektivare och miljövänligare lösning för våra kunder. Med vår sakkunskap och erfarenhet erbjuder vi rörinspektioner...
37 omdömen om Reliten AB
Sedan starten hos Reco 2022
Bra personal.snabbt jobbat.mycket nöjd.
Trevligt bemötande. Snabb leverans och bra jobb. Mycket nöjda!👍
Trevliga killar dom jobbade jätte bra
Excellent, mycket trevliga och kompetent medarbetare.
Bra bemötande och med hjälp av kamera tydliggjorde vad som var slitet. Jobbet utfördes enligt överenskommelse, och dokumenterades med film då det var klart. Nöjd med jobbet och har ingenting att anmärka.
Tog längre tid än avtalat. Fick påpeka att en golvbrunn inte var åtgärdad enligt avtalet. Detta åtgärdades snabbt.
Trevliga killar och ett väl utfört jobb.
Trevliga killar, dom kunde det dom skulle göra, Klar o tydlig information om vad dom skulle göra. Dom gjorde en relining.
Jag är så nöjd med hela upplevelsen. Fina killar som gjorde jobbet snabbt och smidigt med relining på mina avloppsrör. Rekommenderar dom varmt!
Vi anlitade Reliten för relining av våra gamla betongrör i fundamentet. Medarbetarna var trevliga, professionella och kompetenta. Jag skulle inte tveka att anliita företaget igen.
Mycket bra bemötande och jätte trevlig personal som gjorde relingen
Fantastiskt bemötande och duktiga killar. Vi gjorde en avloppsrelining och det funkar superbra och vi är så nöjda med allt.
Mycket bra och väl utfört arbete av duktiga killar, men det har inte gjort något filmning än vad jag vet, det blir väl snart. Mycket tacksam för deras arbete /Göran
Jättebra och trevliga grabbar som gjorde jobbet, förklarade vad de gjorde, intressant att se hur det går till
Väldigt bra bemötande innan projektet drog igång. 4-5 dagar stod det på avtalet, nu är vi inne på dag 14 och det återstår fortfarande en del. Avvaktar samtal från den person som ska komma och göra det sista. Bristande kommunikation. Vad gäller själva arbetet så tror jag det är bra gjort. Väntar fortfarande på filmen som skulle ingå. Dock trevlig personal
Kunniga och trevliga yrkesmän. Tiden höll trots oförutsett extra arbete.. Mycket nöjd med bra fungerande avlopp!!
Bra jobbat i snöovädret. Skönt att det blev utfört så snart. Huset känns OK nu. All flöt på planenligt. Minimalt med störningar av vattnet och toaletten samt avloppen för mej. Lyckad vecka. Sören.
Det fungera bra det jobb de jorde hemma oss mlg
Jag är jätte nöjd med bemötande av företaget.Det förväntningar jag hade, ni gjorde ett bra arbete.
Bra utfört arbete, noggranna bra städat
Jag har bara bra upplevelse av Relitens personal och arbetets utförande
Trevlig personal, snabbt och väl utfört jobb dessutom städat efter sig
Väldigt bra mycket trevlig personal Hälsningar Ove
Trevlig personal, vi kom bra överens, dom kämpade på bra.
Trevliga grabbar som var här. Förklarade och visade vad dom gjorde.
Hej Karl-Erik! Kul att vi fick komma hem till dig och prata relining. Ha det gott!
Min gamla mamma blev utsatt för uppsökande verksamhet där de hävdade att hennes rör måste bytas omedelbart. De skrev kontrakt på 160 000 och arbetet skulle börja 2 arbetsdagar senare. Vi lyckades häva kontraktet med hjälp av konsumentlagen, men det är ju brottsligt att göra på detta sätt. Varning!!
Hej Anna! Vad tråkigt att du känner så. Vi hjälper både yngre och äldre människor, som är i behov av att renovera sitt gamla avloppssystem. Relining gör man många gånger i ett förebyggande syfte innan vattenskadan är framme. Många av dom vattenskador som sker i villor idag hade kunnat förebyggas genom just avloppsrelining. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 0768036184. Mvh Pierre
Reliningen av våra avloppsrör har utförts på ett mycket proffsigt sätt. Vi är mycket nöjda Marianne o Sture
Hej! Tack för att vi fick äran att komma hem till er och relina era gamla avloppsrör. Skönt att vi också hittade en lösning så att vi kunde relina hela stammen utanför huset också. Ha det gott! /Pierre
Mycket bra genomfört arbete. Mycket trevligt bemötande och vi fick kontinuerlig information om vad de gjort och vad de kommer att göra. Vi är mycket nöjda.
Hej Susanne! Tack för erat förtroende, det var mycket trevligt att få vara hemma hos er och jobba. Tack även för allt fika/godis det är mycket uppskattat! Mvh Pierre
Vi blev bemött på ett bra sätt.Dom genomförde arbetet bra vi är mycket nöjda
Hej Ulf! Tack för ditt fina omdömme! Mvh Pierre
Trevliga, kunniga och fokuserade. Vi kände o trygga hel tiden och de har en väldigt bra service.
Hej Christina! Tack för att vi fick komma hem till er och fixa era avloppsrör. Ha det gott!
Trevlig och kunnig personal. En extra eloge till Pierre.
Hej Lars! Tack för ditt fina omdömme, erat avloppssystem hade sett bättre dagar. Men nu kan känna er trygga med era nyrelinade rör. Det var mycket trevligt att få utföra jobb hemma hos er. Ha det gott! / Pierre
Mycket nöjd, trevliga pojkar rekommenderas gärna.
Hej! tack för förtroendet och dina fina ord! Mvh Pierre
Mycket bra bemötande trevliga killar
Vi tackar för förtroendet Hans! Mvh, Reliten
Trevliga grabbar som varit super från start till färdigt jobb! Kan varmt rekommendera och priset var bättre än konkurrenterna!
1. Kan varmt rekommendera dom.2. Dom gjorde ett bra jobb.3. Sköt in rör i rören
Tack för det fina omdömet Kent, vi hör av oss om ”ventilationen” 😎 Mvh, Reliten
Vi anlitade Reliten AB för att renovera våra avsloppsrör genom relining. Vänligt, trevligt och proffsigt bemötande av samtliga representanter från företaget, från första kontakt till städning. Bra löpande information om hela och delar av arbetsprocessen. Enligt vår bedömning har vi fått god kvalitet för ett rimligt pris.
Tack för vi fick förtroendet att åtgärda avloppet Sven och Sonja! Mvh, Reliten