Renahus

Renahus

www.renahus.com
  • BadgeThreeYears
4.7

Renahus är ett familjeägt städbolag i Göteborg med omnejd. Vi har som mål att göra din vardag lite enklare genom att erbjuda attraktiva städtjänster för ditt företag och för dig som privatpersoner till rimliga priser. Vi är en flexibel organisation och anpassar oss och städningen helt efter ditt behov. Vi vill att du som kund...

337 omdömen om Renahus

Sedan starten hos Reco 2021

Lena R

Fantastiskt bra !!! Så noggrant flyttstädat 👍

Tack Lena! Super roligt att höra, hoppas du ska trivas i din nya Lya!! //Karin

Lena A
Skrev om Renahus

Jättenöjd! Hitta en liten grej att anmärka på, men då var de snabbt på plats och åtgärdade!

Anneli A
Skrev om Renahus

Städningen var bra tyvärr var de försenade och ingen kontaktade mej utan fick ringa själv Blev fel med fakturan men det rättades till snabbt vilket jag var mycket tacksam över.

Svar från Renahus

Hej! Tack för din feedback! Tyvärr blev det missförstånd med tiden, ber om ursäkt för det. Vi tar till oss av det och gör om och gör rätt! Tack igen! / Karin

Andreas S
Skrev om Renahus

Otroligt bra service och bra resultat! Gjorde ett grymt jobb och vi är supernöjda! Kan varmt rekommendera RenaHus!

Svar från Renahus

Tack för ditt fina omdöme och betyg! Super roligt att höra! Ska hälsa berörd personal. / Karin

Valdemar Ö

Bra kommunikation med kunden Nöjd med resultatet av deras städning

Svar från Renahus

Tack för ditt fina omdöme och betyg! Precis som vi vill att det ska vara! Tack // Karin

Patrik O
Skrev om Renahus

Flyttstäd: Rent och fint. Flyttfirman hade glömt tömma ett skåp, men renahus tömde skåpet ändå och gjorde rent. De lade sedan ihop de kvarglömda sakerna på ett ställe, väl synligt, så jag enkelt kunde ta med dem. Tack!

Svar från Renahus

Än en gång, tack för att du valde oss och för det fina betyget. Din feedback uppmuntrar och motiverar oss! /Karin

Amanda V
Skrev om Renahus

Smidig process och trevligt bemötande!

Svar från Renahus

Tack, härligt att höra, precis som vi vill att det ska vara! Önskar dig en fin dag! / Karin

Monique A
Skrev om Renahus

Fantastic service! The quotation and booking process was easy, the personnel were friendly and accommodating and the cleaning was immaculate. Highly recommended.

Svar från Renahus

Thank you it makes us very happy to hear! And thank you for choosing us and for the 5-star rating. Your feedback motivates us to keep raising the bar and sets the standard for the job we do! /Karin

Martin S
Skrev om Renahus

Korrekt och vänligt bemötande. Utmärkt städning.

Svar från Renahus

Tack så mycket för ditt positiva betyg och för att ni anlitade oss för detta uppdrag!! Ska hälsa berörd personal! Ha en fin dag! /Karin

Christel O
Skrev om Renahus

Snabba och effektiva. Trevliga när dom är här hos mig.

Svar från Renahus

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att vi får städa hos dig!! / Karin

Johanna I
Skrev om Renahus

Har testat både veckostäd och flyttstäd med Renahus och det har funkat utan problem. Väldigt trevliga medarbetare som är kommunikativa och noggranna. Rekommenderar!

Svar från Renahus

Tack för ditt fina omdöme och betyg! Det glädjer oss att höra! Tack för att vi får hjälpa er med era städ! Hoppas ni trivs i ert nya boende! /Karin

Roger S
Skrev om Renahus

Smidigt och kanonbra utfört jobb!!

Tack för ditt fina omdöme och betyg! Härligt att du är nöjd!! // Karin

Lennart G

Angenäm upplevelse att anlita Rena Hus

Igor G
Skrev om Renahus

Är supernöjd! Enkelt. Punktliga. Tydliga. Jättenöjd med städningen. Rekommenderar starkt!

Svar från Renahus

Tack Igor! Härligt att höra, det är precis så vi vill att det ska vara! Ha en fin dag! /Karin

Oscar R
Skrev om Renahus Göteborg AB

Flyttstädet var "okej"utfört-på det stora hela. Betyget blir dock inte mer än" okej" då vissa detaljer inte levde upp till förväntningarna. Bra grovstädning, men vissa saker var inte så bra. Golven tvättades inte/tvättades inte tillräckligt noga. Det var fotavtryck osv kvar. Kyl och frys rengjordes överlag bra, men det var fula "ränder" av rengöringsmedel på hyllplanen. Jag frågade om de kunde rengöra balkongen (mot extra kostnad givetvis), fick till svar att de ska se "vad som kan göras". Inte en millimeter av balkongen...

Svar från Renahus Göteborg AB

Hej Oscar. Tråkigt att det inte blev 100% denna gång vilket det brukar bli. På balkongen dammsög vi och moppade samt torkade av räcket upptill. Det var ett insynsskydd runt räcket och det monterade vi inte ner. Anledningen till att du fick svaret "ska se vad som kan göras på balkongen" är att om det endast är damsugning tex så debiterar vi inte detta. Vilket vi heller inte gjorde. Fläckarna efter diskstället försökte vi få bort med flera metoder men allt gick tyvärr inte bort. Vi arbetar med 100% kundnöjdhet och har...

Mona S
Skrev om Renahus

Jag bokade städ inför visning av min lägenhet. Grymt bra, allt var skinande rent. De la även det där lilla extra för att göra fint.

Svar från Renahus

Åh va roligt att du är nöjd! Din feedback motiverar oss att fortsätta göra det lilla extra, ska hälsa berörd personal! /Karin

Mikael W
Skrev om Renahus

Prisvärt och mycket bra utfört. Pluspoäng för kollektivavtal! Det enda lilla, lilla minuset var att kommunikationen inför att de kom kunde varit bättre. Många företag skickar ju ett "kom ihåg att vi kommer i morgon"-sms eller liknande. Jag förstod inte heller riktigt att det var en ca tid (även om det är logiskt). Men det är endast anmärkningar på marginalen. Trevligt bemötande både av kontoristen/säljaren och städaren själv. Var en fröjd att komma hem till ett rent hem!

Svar från Renahus

Tack för ditt fina betyg och din feedback, påminnelse SMS var en bra ide! Det ska vi ta med oss! //Karin

Harit B
Skrev om Renahus

mycket bra städning, jag kommer definitivt att använda tjänsten varje gång jag behöver städa. Priset är också bra.

Svar från Renahus

Åh va roligt att höra! Du är varmt välkommen att höra av dig om du vill har hjälp med städningen! /Karin

Peter Ö
Skrev om Renahus Göteborg AB

Kan starkt rekommendera RenaHus Göteborg AB. Väldigt tillmötesgående, det blir rent och snyggt, fyller på där det behövs, meddelar i förväg om det blir någon annan städerska som behöver komma pga sjukdom eller liknande. Ett bra företag att arbeta med!

Robin K
Skrev om Renahus

Vi anlitade Renahus för flyttstäd och vi är supernöjda! Rent och fint, punktliga, bra kommunikation och bra pris. Topp!

Svar från Renahus

Tack för att ni valde oss och för det fina 5-stjärniga betyget. Er feedback motiverar oss att fortsätta göra vårt yttersta för att det ska bli bra och fint! Hoppas ni trivs i ert nya boende! //Karin

Aleksandra T

Bokade flyttstädning av en jättetrevlig och tillmötesgående kvinna vid namn karin på telefon och hjälpte mig superbra! Trevlig personal och duktiga och noggrann städning exemplariskt! Superbra med flyttstädningen, bra priser och snabb återkoppling med bokningen! Kan varmt rekommendera Rena Hus! // Alexandra tanaskovic

Svar från Renahus

Åh tack för det fina omdömet och betyget! Det värmer att höra! Hoppas ni trivs i er nya lya!! /Karin

Micaela S
Skrev om Renahus Göteborg AB

Kan varmt rekommendera denna firma till allt man kan tänkas behöva hjälp med i vardagen. Smidigt och enkelt, snabbt och prisvärt! Sticker ut ifrån mängden när det gäller kundservice! Tack 🙏🏼

Christer W
Skrev om Renahus Göteborg AB

Mycket bra och pålitliga ,låtta å få tag I å bra återkoppling

Fredrik K
Skrev om Renahus

Vänligt och proffsigt bemötande. Snyggt och rent jobb (flyttstäd), inget att anmärka på. Rekommenderas starkt!

Svar från Renahus

Super roligt att höra,Tack! Tack för att vi fick hjälpa er med ert flyttstäd och det 5-stjärniga betyget. Lycka till i ert nya boende! /Karin

Camilla N
Skrev om Renahus Göteborg AB

Tydlig kommunikation och väl utförd flyttstädning!

Emma C
Skrev om Renahus

Proffsig och enkel kommunikation, trevliga tjejer som utförde flyttstädningen. Noggrant städat!

Svar från Renahus

Tack för ditt fina omdöme och betyg, super roligt att du är nöjd! Jag ska hälsa berörd personal! /Karin

Victoria M

Rent och trevlig personal/ Victoria

Gerd K
Skrev om Renahus Göteborg AB

Trevligt bemötande och städningen i stort bra.

Sofia M
Skrev om Renahus Göteborg AB

Snabb och noggrant utförd städning.

Ingrid O

Bra och snabb service! Noggrant städat, grymma! 10/10 🙏🏼

Svar från Renahus

Åh va roligt att du är nöjd! 10/10 är precis som vi vill att det ska vara, jag ska hälsa berörd personal! /Karin

Victoria H
Skrev om Renahus

Fantastiskt bemötande, snabba på att svara, fick snabbt tid och jobbet blev exceptionellt utfört!! Högsta möjliga betyg får de! Det var inte första och inte sista gången jag anlitar Renahus! Alltid lika nöjd! ⭐⭐⭐⭐⭐

Svar från Renahus

Tack Victoria för det fina betyget, va roligt! Vi blir alltid lika glada när du hör av dig! Hoppas ni har det bra!! /Karin

Magnus J
Skrev om Renahus

Välstädat och enkel kommunikation. Rekommenderars verkligen!

Svar från Renahus

Tack för ditt fina omdöme och betyg! Då är det precis som det ska vara tycker vi! ;-) // Karin

Inge-Gerd G
Skrev om Renahus Göteborg AB

Suverän städfirma. Bra kundkontakt och trevligt bemötande. Har använt dom flera gånger och kan varmt rekommendera dom.

Ann-Charlotte W
Skrev om Renahus Göteborg AB

Snabbt och trevligt bemötande. Inga problem vid första ankomst om vad som önskades utföras. Utvändig fönsterputsning och uterum in och utvändigt! Välgjort arbete

Lars P
Skrev om Renahus Göteborg AB

Städ helt ok! Pris ökade 27% 510=>648kr över sommaren. Inte uppskattat av en trogen kund.

Caroline H
Skrev om Renahus Göteborg AB

Trevliga och flexibla med rent resultat

Ann G
Skrev om Renahus Göteborg AB

Trevligt och proffsigt bemötande och fantastiskt rena rutor.

Svar från Renahus Göteborg AB

Stort tack Ann för fint omdöme. Härligt att ni blev nöjda 🤩 /Michael

Carl S
Skrev om Renahus Göteborg AB

Flexibla, lyhörda och gör ett väldigt bra jobb.

Lisa P
Skrev om Renahus Göteborg AB

Snabbt, smidiga och gott bemötande

Eva D
Skrev om Renahus Göteborg AB

Bra kontakt innan bokning. Bra pris och framförallt väl utfört arbete. Inget att klaga på, bara positivt. Trevliga städare.

Majvor E
Skrev om Renahus Göteborg AB

Renahus fick flyttstädningen hos oss och det blev verkligen ett rent hus/lägenhet • trevliga • flexibla • noga med städningen • bra återkoppling när de var färdiga • jag rekommenderar Renahus med 5 stjärnor av 5 //Majvor

Ingrid A
Skrev om Renahus Göteborg AB

Fint bemötande och tillmötesgående när det gäller tider för städning.

Andreas S
Skrev om Renahus Göteborg AB

De flyttstädade för de mesta jättebra, 3340 kr efter RUT, 80 kvm med inglasad balkong, MEN det fanns följande småproblem: De skruvar inte loss ugnsluckan åt oss och informerade inte oss om att vi ska göra det, de missade många små fläckar här och där som att de inte genomför noggrann visuell inspektion, de glömde damma av ett par hyllor och persiennerna, ränder efter fönsterputsning på inglasade balkongen, de lyckades inte att ta bort allt damm/hårbollar från bakom elementen, och de rengjorde inte väggramen runt det öppningsbara...

Jörgen A
Skrev om Renahus Göteborg AB

Alltid bra utförd städning och trevligt bemötande

Johan H
Skrev om Renahus Göteborg AB

De gör ett toppenbra jobb. Enkel och rak kommunikation.

Torbjörn-Johannes E
Skrev om Renahus Göteborg AB

Uppdrag: flyttstäd av 1 rum o kokvrå. Bra pris. Mycket bra kontakt från början, alla frågor besvarade, fint arbete utfört. Besiktning av bovärden godkänd. Allt blev som lovat. Vi rekommenderar varmt Renahus AB i Göteborg. Jana och Johannes Erikson

Karin O
Skrev om Renahus Göteborg AB

Trevligt bemötande och ett väl utfört jobb.

Karl C
Skrev om Renahus Göteborg AB

Det var en smidig och enkel kontakt, och slutresultatet blev alldeles utmärkt.

Marie Elisabeth L
Skrev om Renahus Göteborg AB

Duktiga och noggranna städare på plats. Lätt att kommunicera via mejl med företaget. Köparen av huset godkände flyttstädningen direkt utan anmärkning.

Sandra G
Skrev om Renahus Göteborg AB

Jag hade först bokat flyttstäd med annan firma men fick en dålig känsla kring det hela. Hittade Renahus och direkt vid första kontakten med Karin så kändes det bra. Kommunikationen har fungerat fint och alla vi har varit i kontakt med har varit supertrevliga. Jag fick i information om att Renahus har kollektivavtal, vilket jag tycker känns bra. Kostnaden är därför något högre om man som vi, behöver flyttstäd på helgen. Vi är mycket nöjda med städet och det blev godkänt direkt av hyresvärden.