Flexibelt för att lösa dag då städningen utfördes. Rent och snyggt inne i lägenheten. Fönstren var det märken efter tvättning så det blir ett lite minus på den biten. Annars väldigt nöjd!
Renahus
Renahus är ett familjeägt städbolag i Göteborg med omnejd. Vi har som mål att göra din vardag lite enklare genom att erbjuda attraktiva städtjänster för ditt företag och för dig som privatpersoner till rimliga priser. Vi är en flexibel organisation och anpassar oss och städningen helt efter ditt behov. Vi vill att du som kund...
379 omdömen om Renahus
Sedan starten hos Reco 2021
Smidigt, vänligt, digitalt, effektivt, rent, punktligt
Hej Per Tack för ditt omdöme :) Önskar dig en fin dag / Josefine
Enkla att ha att göra med. Snabb offert och flexibla med önskemål om tid och datum. Väldigt fint jobb! Jag har fått hjälp med både flyttstädning och visningsstädning och kommer att återkomma.
Hej Anna Tack för ditt fina omdömde :) På återseende Med vänliga hälsning Josefine
Mycket trevligt bemötande och hanterade min flyttstädning på ett utmärkt sätt.
Hej Håkan Kul att höra :) Önskar dig en fin dag /Josefine
De som jobbar på Renahus är trevliga, professionella och gör vad de lovar. Kan rekommendera!
Tack Ylva för fint omdöme. Det värmer :) /Michael, Renahus
Noggrant utfört och trevligt bemötande.
Hej Maud Tack för ditt fina omdöme :) Önskar dig en bra dag! / Josefine
Jätte bra servixe och är jätte nöjd med städningen. Luktar så rent och fräscht när Man kommer hem .
Hej My Både rent och luktar gott ,Härligt :) Önskar dig en fin dag / Josefine
Effektiva och duktiga har fint samarbete trevliga Mvh Magdalena Ericson
Hej Magdalena Tack för fint omdöme och samarbete :) / Josefine
Trevligt kundbemötande. Kom på utsatt tid.
Hej Hans Tack för din feedback Önskar dig en bra dag / Josefine
Otroligt bra service och bemötande under hela processen från offertförfrågan till genomförande samt efterföljande dialog. Lätta att komma i kontakt med och snabba svar, väldigt seriöst företag! Flyttstädningen var bra men hade några mindre slarvfel vilket drar ner betyget men Renahus erbjöd sig snabbt att åtgärda det. Rekommenderas varmt.
Hej Jan stefan Vi tar åt av feedbacken och jobbar dagligen med att såna fel ej skall uppstå :) önskar dig en fin dag / Josefine
Mycket nöjd både med kontakten, flexibiliteten när vi behövde skjuta fram datum och inte minst arbetet som utförts. Kan verkligen rekommendera ert företag och era tjänster. Stort tack!
Tack för ditt fina omdöme :) Önskar dig en fin dag / Josefine
Proffsigt flyttstäd. Rent och fint i varje hörn. Ordentligt gjort.
Hej Sandra Tack för fint omdöme :) Önskar dig en fin dag :) / Josefine
Mycket trevligt bemötande! Kom i tid och vi gick igenom lägenheten tillsammans och det kändes tryggt och smidigt att lämna. Arbetet blev mycket bra utfört. Upplevde Renahus som ett professionellt företag. Smidig och säker betalning. Kan verkligen rekommendera er att anlita dem!
Hej Kristina tack för din fina feedback, Hoppas du trivs i din nya bostad :) / Josefine
Trevliga o proffsiga! Mycket nöjd med slutresultatet av min stylingstädning :-)
Hej Lotta Tack för att vi fick städa hos dig inför styling :) Hoppas bilderna blev riktigt bra ;) Med vänliga hälsningar Josefine
Flyttstäd. Nogranna, trevliga och snabba.
Hej Jenny! Tack för ditt omdöme :) Lycka till i nya bostaden :) / Josefine
Har börjat med städning varje vecka och nu haft 3 tillfällen inkl första provstädet. Städningen har varit mycket bra och kommunikation har gått väldigt smidigt. Väldigt lyhörda för vad du prioriterar. Vissa saker har aldrig varit så rena som nu, trots att vi haft städning även förr.
Hej Lena Härligt att de flyter på precis som de skall :) Tack för fortsatt samarbete! önskar dig en fin dag / Josefine
Vi köpte flyttstädning. De är mycket trevliga och gjorde ett bra jobb.
Hej Lillemor Tack för vi fick städa eran villa :) Hoppas ni trivs i eran nya bostad :) Med vänliga hälsningar Josefine
Mycket bra 👍👍 och trevlig personal vi är mycket nöjda kan rekomenderas
Hej Ingemar Så härligt att läsa :) På återseende! / Josefine
Lätt att boka, mycket trevlig och duktig personal. Är så nöjd med deras insats!
Hej sara Och tack för förtroendet för att vi fick städa eran bostad :) Ha en underbar dag / Josefine
Fom gjorde ett bra jobb. Jag är väldigt nöjd.
Härligt Lena :) Önskar dig en bra dag /Josefine
Har använt Renahus i flera år. 2 flyttstäd av olika lägenheter och veckostädning av trappuppgångar i BRF. Alltid rent och fräscht. De är även duktiga i sin planering och kommunikation, så det är lätt att vara kund till Renahus.
Tack så mycket för din fina kommentar! vi är glada att du är nöjd med vårt flyttstäd. De va ett nöje att hjälpa till, vi ser fram emot att kunna assistera dig igen i framtiden. Ha en härlig dag! Mvh Josefine
Vi är otroligt nöjda med Renahus som hjälpte oss att flyttstäda vår lägenhet. Hela processen har varit smidig och vår lägenhet skiner, väldigt bra städat! Vi hade aldrig tidigare tagit hjälp av städfirma vid flytt men det var 100% värt det, kan verkligen rekommendera!
Kul att första gången blev fullpott :) Lycka till i nya bostaden / Josefine
Trevligt bemötande vid bokning. Snabba svar vid frågor om detaljer för städningen. Själva resultatet blev en skinande lägenhet.
Härligt :) vi älskar när de är skinande rent :) Tack för omdömet ! Hälsningar Josefine
I’m not satisfied with the cleaning service provided by renhus. The apartment wasn’t cleaned properly even after the 2nd visiting.
Smidiga att boka Enkla att ha o göra med Punktliga i arbetet Väl utfört arbete Kommer bokas igen
Då säger jag : På återseende , Då ses vi :D Tack för omdömet! Önskar dig en fin dag :) / Josefine
Mycket bra bemötande. Blev kontaktad minuter efter min offertförfrågan och vi bokade direkt. Punktliga på dagen för städ. Hyresvärden har godkänt städningen utan anmärkning och jag har heller inga anmärkningar. Trevliga unga tjejer som städade. Talade engelska.
Härligt att alla parter vart nöjda :) Lycka till i nya bostaden Niklas ! / Josefine
Noga och professionella, alltid bra kommunikation och resultat. Mer än nöjda!
Hej Patrik Tack för fina ord och ett fortsatt samarbete :) / Josefine
Proffsigt, noggrant, bra resultat. Det var 5 pers som kom och städade! Gäller flyttstäda.
Halloj Patrik , Tack för feedbacken :) önskar er lycka till i er nya bostad :) / Josefine
Alerta, snabba och trevliga. Hittar inget att klaga på. Tack!
Tack Axel för ditt omdöme! Och för att vi fick städa eran bostad :) / Josefine
Man känner sig väl bemött och de personer jag har haft i mitt hem,kan sitt arbete ☮️
Tack Elisabeth! Härligt att höra, Bra kvalité är viktigt för oss, både när det gäller städ och kommunikation. Ha en fin dag /Karin
Proffsigt företag som gjorde det lilla extra vid flyttstädning. Vi missade dra ut tvättmaskin och torktumlare men trots det var det fint städat där bakom. Likaså städades balkongen utan att det egentligen ”ingick”. Vi är otroligt nöjda med er och städningen och kommer absolut använda er igen!
Hej Nicole Vi försöker alltid att göra de där lilla extra :) ibland blir de stressigt när man flyttar och man glömmer av att dra ut vissa grejer :) Tack för att vi fick städa eran bostad! På återseende :) / Josefine
Fantastisk super duktiga tjejer äcen trevliga!! 😀 kan verkligen rekommendera detta bolaget!
Tack för ditt fina betyg och omdöme, Det gläder oss att du är nöjd med både bemötande och städning! //Karin
Rent och snyggt! Vi kunde inte ha varit nöjdare
Tack Rebecka! Det gläder oss enormt att du är nöjd! Precis som vi vill att det ska vara. // Karin
Vilken service! Hela vägen från bokning till färdigt flyttstäd. Jag hade en lägenhet från 40-talet med gamla, höga kämpiga lister och de lämnade över lägenheten helt spotless - skinande perfekt! Och de var väldigt trevliga dessutom! Det kändes tryggt att få boka med städgaranti som gällde en hel vecka efter flyttstäd. Vid överlämning till husvärden så sa hon att hon alltid hittar något som städet missar - men hon hittade ingenting. Ha ha! 1-0 till mig tack vare Rena Hus!
Tack för ditt fina omdöme och betyg! Fantastiskt roligt att ni blev så nöjda, och att husvärden inte hittade något att anmärka på ;-) Mission accomplished ;-) Hoppas ni kommer trivas i ert nya boende när allt blir klart! Tack för att vi fick hjälpa er med flyttstädet! // Karin
Mycket trevlig personal Bra städning Bra pris
Tack för ditt fina betyg! Det gör oss glada att du är nöjd med både bemötande och service och pris! // Karin
Hej, Bemötande var bra. Men tycker det fanns lite brister i städning. Vissa fläckar på golvet hade inte blivit städat. Ngn bänk var inte avtorkad och lite ränder kvar efter fönsterputsen. På det hela taget ok.
hej Petra, Jag hoppas du använde dig av våran 100 procent kund nöjdhet, och att vi fick chansen att åtgärda detta :) Mvh Josefine
Bra flyttstädning av vår villa.
Tusen tack för detta! Det gläder oss att du är nöjd med vår städning! // Karin
Har bara gott att säga om Renahus! Flexibla, lätta att få kontakt med och en kanonstädning. Rekommenderar!!
Tack för ditt fina betyg och omdöme, Det gläder oss enormt att ni är nöjda med både bemötande och städning! //Karin
Dom kommer i tid och är duktiga. Rent och snyggt. Flexibel och proffsig arbetsledning.
Härligt Thomas, exakt så vi vill ha de på Renahus :) Ha en fin dag / Josefine
Kommunikation fungerade bra och jag blev nöjd med resultatet.
Hej Simon Tack för ditt omdöme. Önskar dig en fin dag Med vänliga hälsningar Josefine
Oftast bra. Men minns aldrig vad jag sagt att de inte ska göra. De engelsktalande har generellt städat bättre.
Hej Annbrih Tack för din feedback. Jag hoppas att allt är i sin ordning nu :) Annars slå en pling till kontoret så löser vi det :) / Josefine
Så trevligt respektfullt bemötande, snabbt o snyggt jobbat med flyttstädet. Rekommenderas!!
Hej Annika Tack för omdömet och förtroendet :) På återseende. / Josefine
Fantastiskt bra !!! Så noggrant flyttstädat 👍
Tack Lena! Super roligt att höra, hoppas du ska trivas i din nya Lya!! //Karin
Jättenöjd! Hitta en liten grej att anmärka på, men då var de snabbt på plats och åtgärdade!
De är så bra att ha 100 procent kund nöjdhet. Så tack Lena för att vi fick kommit tillbaka och åtgärda de vi hade missat :) önskar dig en fin dag /Josefine
Städningen var bra tyvärr var de försenade och ingen kontaktade mej utan fick ringa själv Blev fel med fakturan men det rättades till snabbt vilket jag var mycket tacksam över.
Hej! Tack för din feedback! Tyvärr blev det missförstånd med tiden, ber om ursäkt för det. Vi tar till oss av det och gör om och gör rätt! Tack igen! / Karin
Otroligt bra service och bra resultat! Gjorde ett grymt jobb och vi är supernöjda! Kan varmt rekommendera RenaHus!
Tack för ditt fina omdöme och betyg! Super roligt att höra! Ska hälsa berörd personal. / Karin
Bra kommunikation med kunden Nöjd med resultatet av deras städning
Tack för ditt fina omdöme och betyg! Precis som vi vill att det ska vara! Tack // Karin
Flyttstäd: Rent och fint. Flyttfirman hade glömt tömma ett skåp, men renahus tömde skåpet ändå och gjorde rent. De lade sedan ihop de kvarglömda sakerna på ett ställe, väl synligt, så jag enkelt kunde ta med dem. Tack!
Än en gång, tack för att du valde oss och för det fina betyget. Din feedback uppmuntrar och motiverar oss! /Karin
Smidig process och trevligt bemötande!
Tack, härligt att höra, precis som vi vill att det ska vara! Önskar dig en fin dag! / Karin
Fantastic service! The quotation and booking process was easy, the personnel were friendly and accommodating and the cleaning was immaculate. Highly recommended.
Thank you it makes us very happy to hear! And thank you for choosing us and for the 5-star rating. Your feedback motivates us to keep raising the bar and sets the standard for the job we do! /Karin