renewed.se

renewed.se

• BadgeFourYears
1 658
4.6

Som en ledande aktör inom återvunnen teknologi, utmärker vi oss på Renewed genom att leverera begagnade mobiler av hög kvalitet. Vi har 12 månaders garanti på alla våra produkter, samt fria returer, vilket gör oss till en bekväm och pålitlig partner. Vi är stolta över att vara ett svenskt företag som specialiserar sig på återvunna...

1658 omdömen om renewed.se

Sedan starten hos Reco 2021

Jon H
Skrev om renewed.se

topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp topp

Jonsson J
Skrev om renewed.se

Mycket bra kommer att rekommendera till mina vänner

Dan B
Skrev om renewed.se

Det gick mycket smidigt att handla av renewed.se. Mobliltelefonen (xiaomi) var i mycket gott skick, som ny. Levererad i en snygg förpackning. Köpte också ett mobilabonnemang av Vimla, ett mycket bra val av er att erbjuda det samtidigt. Mina förväntningar överträffades på alla punkter!

Dan C
Skrev om renewed.se

Snabbt och enligt utlåtandet :)………………….

Stefan B
Skrev om renewed.se

Enkelt att beställa med tydliga beskrivningar av skick på mobilen. Otroligt snabb leverans. Enda anledningen till varför jag inte ger 5/5 är för att det inte gick att få faktura med moms angiven.

Svar från renewed.se

Hej Stefan, Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme. I leveransbekräftelsen så finns kvittot att ladda ner med momsen angiven annars så kan du mejla till oss på kontakt@renewed.se så skickar vi över ett kvitto där momsen står specificerat. Mvh Renewed AB

Elsa-Lee M
Skrev om renewed.se

Är mycket nöjd, min produkt skulle vara i nytt skick och det var den, har inget negativt alls att säga! Snabb leverans också 🥰

Eva-Britt L
Skrev om renewed.se

Snabb leverans. Det känns fint att kunna återbruka en mobiltelefon!

Jens M
Skrev om renewed.se

Min telefon levererades inom utlovad tid och såg väldigt fin ut och fungerade även bra, i ett par timmar. Sen slutade skärmen fungera. Vilket gjorde det svårt att starta om då jag hade FaceID inställt. Jag försökte fixa detta under ett par timmar med hjälp av tips från nätet men fick till slut ge upp och skicka tillbaka telefonen. Denna process var väldigt smidig och jag fick trevligt bemötande från kundtjänsten. De sa inget om att jag inte skickade in skalet jag köpt till. De återkom inom ett dygn och hade insett att telefonen...

Amanda K
Skrev om renewed.se

Jag blev mycket nöjd med min nya Iphone 14, dock hade jag önskat att batteriet hade lite bätte % med tanke på priset jag betalade. Kan rekommendera!

Axel V
Skrev om renewed.se

Bra beskrivning på hemsidan, snabb leverans. Jag köpte en begagnad telefon som funkar bra och jag är mycket nöjd. Den saknade några standard appar som klocka och kalkylator men de är lätta att ladda ner själv. Jag köpte även ett skärmskydd som jag först trodde de glömt skicka med men såg sen att de redan hade satt på skyddet åt mig. Mycket snällt av dem men kanske kunde de meddelat det så jag slapp bli orolig, det syns ju knappt när det sitter på :)

Gabriella D
Skrev om renewed.se

Jag tycker att det är grymt smidigt och snabbt går det också! Hade telefonen på 2-3 dagar.

Ninni W
Skrev om renewed.se

Lätt att navigera, Effektiv och tydlig. Leverans av mobiltelefon.

Alem B
Skrev om renewed.se

Snabbt leverans och väldigt bra vara tusen tack!

Roland H
Skrev om renewed.se

Det var enkelt och tydligt att se utbudet av beg. genomgångna mobiler. Jag passade på när jag fick 500 kr rabatt. Jag köpte en iPhone 11. Det var en positiv upplevelse att handla på Renewed, snabb leverans och framför allt fick jag en bra mobil. Den är jättefin!

Camilla K
Skrev om renewed.se

Snabb leverans. Har köpt två mobiler från renewed. En var "nyskick" och en var "utmärkt skick" Båda ser helt nya ut.

Hanibal B
Skrev om renewed.se

De annonserar om 1TB minne i mobilen sen skickar de en med 512mb minne och till 1tB mobil pris det värsta blåsningen kommer aldrig att handla hos de nånsin Med vänlig hälsning, hanibsl bcheri

Svar från renewed.se

Hej Hanibal, Vi beklagar om du mottagit fel minnesstorlek på din telefon och vi kommer givetvis rätta till detta om det blivit fel. Mejla oss på kontakt@renewed.se så kan vi kika på ditt ärende och se vad som gått snett. Mvh Renewed AB

Gustafsson G
Skrev om renewed.se

Lätt och smidigt att köpa. Väldigt fin finish. Min nya iPhone 12 hoppas jag att jag kan ha flera år framöver! Detta är värt att rekommendera!

Horst L
Skrev om renewed.se

Bra inga var första gången handlade där den var bra jag köpte en mobiltelefon

Tomas A
Skrev om renewed.se

Känns som att jag fick en telefon som håller utlovad kvalitet, men oklart om jag fått glasskydd som jag beställde. Det kom inte separat och svårt att avgöra om det redan sitter på. Jag hoppas dom kan bli mer tydliga i så fall och skriva att skyddet är monterat. Nu måste jag kontakta dem för att få veta

Svar från renewed.se

Hej Tomas, Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme. Beställer man en telefon samt skärmskydd från oss så monterar vi alltid på det och den informationen finns inne på hemsidan. Vi tar till oss din feedback och kikar på ett sätt att göra detta mer tydligt för er kunder framöver. Mvh Renewed AB

Jonas R
Skrev om renewed.se

Enkelt, informativt, snyggt och proffsigt levererat med nykänsla!

Thomas A
Skrev om renewed.se

Bra och tydlig information om produkterna. Mycket bra skick på produkten jag köpte.

Lars F
Skrev om renewed.se

Smidig och snabb leverans av mobil.

Veronica L

snabb leverans.i förväntat skick

Rosita K
Skrev om renewed.se

Jag tycker det är bra att man kan köpa äldre, uppdaterade produkter. Synd att de valt Postnord som leverantör av varan som skulle levererats för en vecka sedan,. Jag väntade 6 timmar på hemleverans som aldrig kom, har fortfarande inte fått varan, den verkar vara försvunnen. Jag köpte en telefon med tillhörande skal.

Svar från renewed.se

Hej Rosita, Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme. Beklagar förseningen samt strulet med din leverans. Om din produkt fortfarande inte kommit så mejla till oss på kontakt@renewed.se så tittar vi på ditt ärende och försöker lösa detta så snart som möjligt. Mvh Renewed AB

Elin B
Skrev om renewed.se

Snabb leverans och väldigt bra service! Köpte beg mobil som var jättefint skick. De monterar även på mobilskyddet om man beställer till det 👍

Kjell A

Smidigt………………………………………………………………….

Ulla-Britt M
Skrev om renewed.se

En beg iphone 14. Den är helt perfekt!

Bo C
Skrev om renewed.se

Allt såg mycket bra ut dock kommer jag att börja använda den när tomten har varit här

Stefan L
Skrev om renewed.se

Snabb leverans höll det som utlovades. Tveksam på batterikapaciteten.

Patricia R
Skrev om renewed.se

Första gången att köpa från Renewed.se oga samarbetat med Vimla. Har nu gått en tid och ångrar ingenting! Är väldigt nöjd med min refurbished telefon, fodral, pris och servicen. Renewed.se rekommenderar jag!!

Owe E
Skrev om renewed.se

Telefonen kändes som ny. Tyvärr hamnade order kännandet fel bland skräppost, vilket medförde problem. Annars var allt ok.

Karin M
Skrev om renewed.se

100% Bra pris, otroligt snabb leverans, enkelt att beställa, bra monterat skärmskydd på telefonen. Telefonen som ny. Jättenöjd.

Susanne T
Skrev om renewed.se

Snabbt leverans och bra kvalitet

Maria V
Skrev om renewed.se

Köpte en mobil. Mycket snabb leverans. Mobilen i mycket fint skick.

Rolf L
Skrev om renewed.se

Snabtt och bra, enkelt! Kan rekommendera Er till kompis, vän eller någon som undrar, hoppas nu att Ni köper min inbytes telefon 1phon 12 för föreslaget pris 2040:- Tjaa ;-)

Annika B
Skrev om renewed.se

Snabb leverans tycker att laddare borde ingå

Clas-Göran J
Skrev om renewed.se

Bra skick på telefonen,snabb leverans.

Romoald A
Skrev om renewed.se

Snabbt levererat, bra pris på Samsung Galaxy a54 5g, mycket fint skick som ny. Det är en julklapp till frugan hoppas att hon blir nöjd. Rekommenderar

Eva H
Skrev om renewed.se

Tydliga instruktioner gjorde det lätt att handla på hemsidan. Produkten skickades mycket snabbt och motsvarade beskrivningen och förväntningarna.

Anna-Lena R
Skrev om renewed.se

Allting så bra som jag förväntade mej ☺️

Westholm Jon W
Skrev om renewed.se

Jag köpte en Apple-watch. Den kom snabbt och utan problem. Ska vara en julklapp så ej öppnad än.

Desirée T
Skrev om renewed.se

Jag köpte en Samsung mobil som funkar bra. Men jag var nära på att bli bestulen via frakten, pga att emballaget saknade skydd mot inbrott. Mobilen låg i en liten ask, i ett brunt kuvert. Har aldrig varit med om något liknande. Pappret var upprivet, ett flera centimeter stort hål i ena hörnet. Det gick att få in en hand in i paketet. Emballaget var med andra ord inte inbrottssäkert och det kändes otroligt oseriöst. Mobilen låg kvar tack och lov. Det tackar jag Gud för. Kanske fick tjuven tidsbrist och inte hann ta ut mobilen....

Svar från renewed.se

Hej Desiree, Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme. Vi beklagar att din leveransupplevelse inte var den bästa och att emballaget var trasigt när du mottog försändelsen. Vi tar till oss din feedback och kommer ta detta vidare internt. Mvh Renewed AB

Merja N
Skrev om renewed.se

Leveransen gick väldigt snabbt och mobilen motsvarade verkligen det vi beställt. Det var riktigt snyggt att den kom i en liten förpackning också.

Lisa H
Skrev om renewed.se

Beskrivningen av varan var korrekt och leveransen snabb.

Urban J
Skrev om renewed.se

Enkelt att hitta köpobjekt på hemsidan. Prisnivån dock i högsta laget så inte riktigt prisvärt. Annars nöjd med skicket på den Iphone 14 Pro som jag beställde och som väl svarade mot beskrivningen. Snabb leverans! Urban

Robin W
Skrev om renewed.se

Jättenöjd med varan och leveransen tog bara 2 dagar. Den kom i en väldigt fin låda som kändes väldigt preium. Fick min telefon för väldigt bra pris och är nöjd med allt!

Frida Å
Skrev om renewed.se

Det var enkelt att handla och jag fick min telefon snabbt. Den fungerar bra och känns som ny.

Victor Ö
Skrev om renewed.se

Skit dåligt.önskar ja aldrig handlat här

Svar från renewed.se

Hej Victor, Vad tråkigt att du känner dig missnöjd. Du får gärna kontakta oss på kontakt@renewed.se och specificera vad du känner dig missnöjd över så ska vi hjälpa till på bästa sätt. Mvh Renewed AB

Lena E
Skrev om renewed.se

Beställde en Samsung Galaxy S24 5G av Renewed via Vimla. Mycket snabb service, beställde kl. 15,15 och 15,55 var Mobilen på redan väg. Min förväntning på mobilen var stor då jag beställt en premium-mobil och jag blev absolut inte besviken då den var helt i nyskick, gick inte att se att den var begagnad. Jag är mycket nöjd och skulle inte tveka att handla av renewed.se igen. //Lena

Johannes W
Skrev om renewed.se

Mobilen var inte så fullt fungerande som de påstod. När jag skriver med s pen så slutar den rita på vissa partier på skärmen. Det stod att den hade full funktion vilket inte stämmde.

Svar från renewed.se

Hej Johannes, Tack för att du har tagit dig tiden att lämna ett omdöme. Tråkigt att du känner dig missnöjd. Du har 12 månaders garanti på din telefon och är det någonting som inte fungerar som det ska så är du välkommen att kontakta oss via mejl på kontakt@renewed.se så hjälper vi dig att skapa upp ett serviceärende så att du kan skicka in telefonen till oss. Mvh Renewed AB