Fick en mobil som var enligt beskrivningen
Renewed AB
Som en ledande aktör inom återvunnen teknologi, utmärker vi oss på Renewed genom att leverera begagnade mobiler av hög kvalitet. Vi har 12 månaders garanti på alla våra produkter, samt fria returer, vilket gör oss till en bekväm och pålitlig partner. Vi är stolta över att vara ett svenskt företag som specialiserar sig på återvunna...
1771 omdömen om Renewed AB
Sedan starten hos Reco 2021
IPhone 12 i bra skick. Skärmen var som ny. Lite skrap runt kameran med det var rimligt givet valet av skick. Stort plus för de trådlösa lurarna som följde med utan extra kostnad.
Bra motsvarande mina förväntningar. Snabb leverans av en renoverad mobiltelefon som var i nyskick
Telefonen såg helt ny ut, levererades i en vacker ask. Frakten var den snabbaste jag varit med om. Har dock inte använt telefonen än då den ska bli en present om en vecka. Men hittills bara gott att säga!
Snabb leverans, bra produkt och bra priser!
Jag är nöjd med min Samsung o dottern är nöjd med sin iPhone.
Jätte bra kundtjänst, fick hjälp väldigt snabbt. De skickade en ny mobil genast efter att de fick tag på problem på den gamla. Sjukt fantastiskt. Helt nöjd
Allt har funkat kanon. När varan jag fick (ett par nya hörlurar) var defekt så var det inga problem överhuvudtaget att få nya.
Fick min mobil för någon vecka sedan. Är nöjd och den är fin men får suspekta meddelanden från bl a Marocko trots att den skall vara rensad och fick intyg på detta. Bra kundtjänst och snabba svar. Får hoppas att allt är okej framöver. Prisvärt ändå!
I was looking for a good smartphone at a good price in order to renew my old one from 2018 and I hope to keep that one for as long as the old one. The package was good and the phone looked as good as new almost, I was scared that the battery wouldn't be good but it seems ok. I wasn't sure about a refurbished phone but it seems like I made a nice choice with Renewed :)
Handlingen var väldigt enkel. Hoppades få en enhet som var i ett bra skick, min förhoppning infriades helt. Köpte en mobil som var som jag förväntade mig. Snabb leverans och enkelt att ta på faktura via Klarna.
Helt fantastiskt. Man kan fynda produkter som man hittar ingen annanstans till otroliga priser
Väldigt enkelt att beställa ifrån, snabb leverans. Mycket nöjd med produkterna därifrån. 👌
Har gjort två olika inköp här och är väldigt nöjd. Riktigt snabb leverans och bra kvalitet på varorna. Vad mer kan man begära?
Enkelt att hitta det man vill ha, och snabb leverans! Fick till och med en bonus eftersom det i paketet låg ett baksidesskydd! Tack för det! Rekommenderar detta varmt!
Snabb leverans och en telefon som var som ny
Köpte iphone 14 pro max. Bra kvalitet av produkter, snabbt kundtjänst.
Köpte 2 iPhone 14 plus 1 iPad och är jättenöjd helt enkelt. Tänker nu sälja våra gamla och hoppas på samma goda resultat
Köpte en mobil, supernöjd med fin service, väldigt prisvärd produkt och väldigt snabb leverans! Fick även med ett par jättebra hörlurar. Väldigt tillmötesgående personal på kundtjänst. Rekommenderar varmt Renewed!
Snabb leverans och laddaren var helt ny i kartong. Det vara bara kartongen som hade fått em liten yttre skönhetsskada, men den var hel. Mkt nöjd.
Snabbt och smidigt, bra med Klarna
Snabb leverans! Bara plus att säga om renewed
Enkelt, tydligt, smidigt. Snabb leverans och varan motsvarade mina förväntningar.
Hade telefonen dagen efter beställningen, väldigt snabbt. Var i bättre skick än väntat. Fungerar utan problem. Kan rekommendera renewed för köp av begagnade produkter. Seriösa säljare.
Jag löste mitt köp snabbt och enkelt. Blev mer än nöjd när jag fick hem varan. På riktigt!
Det fungerade jättebra så ett stort tack jag är jätte nöjd med den hit tills 👍
Snabb leverans och skicksbeskrivning som stämmer bra.
Snabbt och smidigt. Jättefin mobil till bra pris!
Mycket nöjd med produkten och en väldigt smidig process. Prisvärt och enkelt sätt att skaffa "ny" telefon på!
Allt flöt överraskande smidigt. Från en ganska enkel beställning till leverans efter fyra dagar! Hittade ingen instruktion på Renewd sida om överföring av data från min gamla till nya iphone, men det var ganska lätt att googla.
Snabb service, bra pris, produkten mkt bra
Bra kundinformation. Bra leverans
Allt fungerade smidigt. Bra pris på en fin blåtand högtalare från HK. Bra med begagnade varor som åter kan nyttjas. Mer begagnade varor måste kunna lagas och återanvändas i vårt samhälle istället för att alltid bara kasta och köpa nytt för "att det är billigare att skaffa nytt". Det är totalt fel väg att gå.
Bra produkt och väldigt snabb leverans!
Enkelt Snabb leverans Bra priser
Det var som att handla nytt det kändes helt okey
Snabb leverans bra telefon och smidig affär
Det var smidigt att handla av Renewed.se. Det var första gången jag handla på sidan så jag hade inga direkta förväntningar då jag inte hade så mycket annat att jämföra med. Dock var det smidigt Jag köpte en begagnad mobil med utmärkt skick. Den kom väl paketerad i en snygg Renewed- kartong, så det såg riktigt proffsigt och jysst ut. Kunde lika gärna varit en helt ny telefon i princip. Totalt omdöme: Mycket nöjd
Snabb leverans och en helt okej produkt.
Beställde original Apple laddare, fungerar fint. Levererades snabbt och det var bra pris.
Nöjd och snabb leverans, och det funkade bra en så länge.
Snabb leverans och rätt utlovad produkt!
Fantastiskt bra service! Super trevliga och hjälpsamma . Väldigt snabba leveranser jag har inget att klaga på rekomenderas starkt
Bra utbud, snabb leverans. Utlovat skick.
Är mycket nöjd med nästan allt. Dock fick jag inte någon sladd med Micro USB och kunde vara bra och om de skriver vilken generation surfplattan är. Men annars som sagt väldigt nöjd.
Hej Jim, Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar. Mejla gärna till oss på kontakt@renewed.se om det är någonting som saknades vid din leverans så ska vi hjälpa till. Allt gott, Renewed AB
Köpte en iPhone 13 i nyskick. Mycket fin. Jag är väldigt nöjd!
Tycker det var lätt att fynda men svårare att jämföra och verkligen få rätt. Men det blev just nu i alla fall perfekt till bra pris och spara på miljön är toppen att man kan få både och
Ok bra produkt snabb leverans Jag fick minst vad jag hade förväntat mig.
Lett, smidigt och snabb leverance. Telefon var bättre kvalitet än förväntat.
Trevlig kundservice, makalöst fin mobil sim kändes ny.