Rent & Fräscht Skaraborg

Rent & Fräscht Skaraborg

www.rentfraschtskaraborg.com
5.0

Rent & Fräscht Skaraborg är ett städföretag som erbjuder professionella städtjänster till företag och privatpersoner. När du bokar städtjänster hos oss kan du lita på att ditt hem eller kontor lämnas skinande rent. Vi arbetar alltid noggrant och med miljövänliga produkter, samt erbjuder specialtjänster för att möta alla städbehov....

9 omdömen om Rent & Fräscht Skaraborg

Sedan starten hos Reco 2024

Mohammad M
Skrev om Rent & Fräscht Skaraborg

Jag är väldigt nöjd med mitt flyttstäd! Personalen var punktliga och supertrevliga att prata med. Rekommenderas varmt till alla!

Louise Evelina S
Skrev om Rent & Fräscht Skaraborg

Jättenöjd med min fönsterputs! Supertrevlig personal som gjorde ett kanonjobb

Petra Birgitta Camilla A
Skrev om Rent & Fräscht Skaraborg

Helt underbart att kunna komma hem efter jobbet och det både doftar rent och är städat hemma. Perfekt nu inför jul! Rekommenderas!

Mohammad Fahim N
Skrev om Rent & Fräscht Skaraborg

Jag är mycket nöjd med tjänsten från Rent & Fräscht Skaraborg. De var punktliga, professionella och extremt noggranna i sitt arbete. Hemmet var skinande rent och allt från golv till fönster var fläckfritt. Det märks att de verkligen lägger stor vikt vid detaljer och kundnöjdhet. Kommunikationen var enkel och tydlig, och personalen var både vänlig och hjälpsam. Det känns tryggt att anlita ett företag som tar sitt arbete på största allvar. Jag skulle definitivt rekommendera Rent & Fräscht Skaraborg. till alla som behöver...

Erika Barbro Anna E
Skrev om Rent & Fräscht Skaraborg

Zahra och Mahdi kommer med glädje och energi när de hjälper oss med städningen och fönsterputs. Ingenting är omöjligt att fixa. Jag kan varmt rekommendera dem!

Maida D
Skrev om Rent & Fräscht Skaraborg

Rekommenderar starkt!! Trevliga, noga och pålitliga.

Barbro E
Skrev om Rent & Fräscht Skaraborg

Gör ett mycket bra jobb. Det kan gälla hemstäd flyttstäd hänga gardiner tvätta fönstren fixa i trädgården det är bara att fråga finns inga hinder. Dessutom jättetrevliga. 5 poäng av 5 möjliga.

Hakan S
Skrev om Rent & Fräscht Skaraborg

Utmärkt service, trevligt personal, rekommenderar starkt!

Ingegerd L
Skrev om Rent & Fräscht Skaraborg

Hemstäd på 3rum/kök och dom är väldigt mycket behjälplig och väldigt. Väldigt tacksam för all hjälp. Ingegerd Lundberg