Renton Vattenrening AB

Renton Vattenrening AB

renton.se
  • BadgeFiveYears
4.5

Välkommen till Renton Vattenrening AB! Vattenanalys, vattenrening och vattenfilter - detta är grunden i vår verksamhet. Vi erbjuder prisvärda vattenfilter av högsta kvalitet till hushåll och lantbruk. På vår hemsida kan du smidigt beställa en vattenanalys av ditt vatten där du bor. Vi på Renton Vattenrening har lång erfarenhet...

760 omdömen om Renton Vattenrening AB

Sedan starten hos Reco 2020

Annika Svea Birgitt Q
Skrev om Renton Vattenrening AB

kontakten med försäljare 2024 var mycket trevligare än året innan.

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Annika. Roligt att höra att allt är till belåtenhet, också fint att höra att vi håller oss med trevlig personal. Vi fortsätter så och önskar en fortsatt fin dag.🌞 Mvh. Team Renton

Anette A
Skrev om Renton Vattenrening AB

Trevligt bemötande av Johan och allt har gått bra med eget engagemang mycket eftersom huset är uthyrt.

Svar från Renton Vattenrening AB

Trevligt att allt fungerat bra Anette. Vi berättar såklart för Johan att du är nöjd, och dyker det upp frågor framåt så återkommer du så löser vi dem snabbt. Trevlig helg! Mvh. Team Renton

Bertil A
Skrev om Renton Vattenrening AB

Mycket trevligt bemött med bra återkoppling Sånt gillar jag Dessutom ett fantastiskt initiativ att be om omdöme på detta sätt Kastar normalt gratisundersök. Stöder själv BC genom att skjutsa sjuka barn i min Ferrari vid Rösersbergs slott varje år Mvh Bertil

Svar från Renton Vattenrening AB

Tack för dina fina ord Bertil. Och vi är helt eniga gällande förfarandet att be om omdömen från våra kunder, det ger oss en ovärderlig möjlighet att hela tiden få veta hur vi sköter oss i våra kontakter gentemot kund. Underbart att höra om ditt engagemang för BC, det behövs och uppskattas är vi helt säkra på. Allt gott! Mvh. Team Renton

Christoffer S
Skrev om Renton Vattenrening AB

Bra kunskaper om vattenrening utefter vattenprov

Mattias J och Renton Vattenrening AB gillar detta
Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Christoffer. Fint att vi gjort ett kunnigt och seriöst intryck på dig vid våra kontakter, det gläder oss. Fortsatt fin dag. Mvh. Team Renton

Berit J
Skrev om Renton Vattenrening AB

Bra beskrivning av vattenfiltret och vad det ska bidra till. Fick info om vilket filter som passade vår fastighet och varför. Leverans fungerade mkt bra Materialet som kom var enligt förväntan

Svar från Renton Vattenrening AB

Vi tackar för dina ord Berit, mycket trevligt att allt fungerat enligt plan. Dyker det upp frågor längre fram så är du alltid mer än välkommen att kontakta oss så löser vi dessa. Trevlig helg. Mvh. Team Renton

Mahdi M
Skrev om Renton Vattenrening AB

Jätte trevliga personal och tillgängliga. Allt funkar som de ska, rekommenderar starkt detta företaget

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Mahdi. Mycket trevligt att höra att allt fungerat bra, det gör oss glada. Vi tackar för dina fina ord och önskar en fortsatt bra dag. Mvh. Team Renton

Janne V
Skrev om Renton Vattenrening AB

Sämsta kundservice som jag vet! Svarar inte på telefon.

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Janne. Tråkigt att höra att något fallerat i dina försök att kontakta oss. Just för att alltid vara tillgängliga mot våra kunder så använder vi oss av telefonister som träder in och svarar i händelse av att alla våra vattenrådgivare är upptagna. Vi tar till oss av din kritik och tar det vidare så att det inte upprepas. Fortsatt fin dag. Mvh. Team Renton

Susanne R
Skrev om Renton Vattenrening AB

Professionellt bemötande och konkreta svar på mina frågor. Mitt filter jag blev rådd att köpa fungerar utmärkt! Snabb leverans.

Mattias J och Renton Vattenrening AB gillar detta
Svar från Renton Vattenrening AB

Roligt att höra att allt fungerat enligt plan Susanne, precis som vi vill att det ska vara vid kontakt med oss. Och dyker det upp frågor längre fram så är du alltid välkommen att nå oss via telefon eller mail, så är det snabbt löst. Mvh. Team Renton

Wictor H
Skrev om Renton Vattenrening AB

Riktigt bra bemötande och raka kommunikation vad man behöver och inga bra och ha grejer försäljning.

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Wictor. Roligt att höra att du är nöjd med sättet som vi arbetar på. Vår filosofi är att tillhandahålla bästa möjliga filterlösning till marknadens bästa priser, detta lämnar då inte plats för några "bra och ha"-grejer i kundens offert. Tack för dina ord och fortsatt fin dag. Mvh. Team Renton

Urban V
Skrev om Renton Vattenrening AB

Ibland går allt snett vid en beställning. När Renton uppmärksammades på det försökte de inte snacka bort det utan agerade snabbt och kraftfullt. Inom ett par timmar var filteranläggningen på väg till mig. Jag blev väl kompenserad för störningen. Väl hemma kunde jag konstatera att allt var väl uppmärkt och en fantastisk instruktion på svenska borgade för att man inte kunde göra fel. Mycket prisvärd utrustning och ett tryggt stöd från leverantören gör att jag rekommenderar Renton.

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Urban. Mycket roligt att höra att allt blev bra till slut, men likväl förargligt när det blir tokigt såklart. Vi tackar för din förståelse och tar lärdom av detta för att förbättra oss framåt, och dyker det upp frågor så finns vi här för att lösa dem. Fortsatt fin dag. Mvh. Team Renton.

Johanna H
Skrev om Renton Vattenrening AB

Trevligt och hjälpsamt bemötande precis som man förväntar sig av professionella företag!

Svar från Renton Vattenrening AB

Vi tackar ödmjukast för dina fina ord Johanna, roligt att du är nöjd med oss. Och dyker det upp frågor gällande din utrustning eller ditt vatten framledes, så finns vi ett samtal eller mail bort för att assistera i detta. Allt gott! Mvh. Team Renton

Britta N
Skrev om Renton Vattenrening AB

Vi är mycket nöjda med all info o hjälp. Dock var det långa väntetider för återkoppling när vi fick provresultaten. Men har fått bra hjälp !

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Britta. Roligt att höra att du är nöjd med oss. Vi ber om ursäkt för väntetiden du upplevt, för så ska det såklart inte vara. Det som är positivt gällande just den frågan är att vi i detta nu håller på att utöka vår personalstyrka, så problemet bör vara borta inom kort. Fortsatt fin dag. Mvh. Team Renton

Mikael Christer D
Skrev om Renton Vattenrening AB

Kunnigt och trevligt bemötande! Fick snabbt hjälp med vatten analys och en filterlösning. Super bra support och information under monteringen som va ganska enkel, Inte haft filterlösningen så länge, men Ingen lukt och smak finns kvar! Tack så mycket för hjälpen Anna L .

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej! Roligt att höra att allt fungerat precis så bra som det är tänkt, och självklart vidarebefordrar vi ditt meddelande till Anna också. 😀 Vi tackar för fina ord och önskar fortsatt trevlig dag. Mvh. Team Renton

Thomas N
Skrev om Renton Vattenrening AB

Bra och rrevligt bemött. Filter kom oskadat i tid och var lätt att installera.

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Thomas. Härligt att höra att du är nöjd med hur allt har fungerat, precis som vi vill att det ska vara för våra kunder. Fortsatt fin dag och tack för din tid. Mvh. Team Renton

Rickard U
Skrev om Renton Vattenrening AB

Vi är väldigt nöjda med rådgivning och köp av vattenrening för att filtrera bort fluorid. Fick snabb hjälp för att snabbt kunna åtgärda vår höga fluoridhalt i vattnet. Beställning skickades iväg samma dag som vi beställde och kom fram dagen efter. Vilket gjorde att vi snabbt fick vårt problem åtgärdat. Dock var den lite klurigare än förväntat att montera, vi behövde ta hjälp av rörmokare då kopplingarna inte passade våra ledningar.

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Rickard. Mycket roligt att höra att allt fungerat till belåtenhet vid våra kontakter. Och gällande montering så kan man såklart stöta på bekymmer ibland, men då finns ju alltid precis som du säger möjligheten att ta hjälp av någon av de VVS-företag som vi kan rekommendera så är det snabbt löst. Tack för ditt betyg och fortsatt fin dag. Mvh. Team Renton.

Jan L

Proffesionellt och trevligt bemötande

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Jan. Mycket roligt att höra att allt fungerat som tänkt vid våra kontakter. Vi tackar för fina ord och hoppas att du har en fortsatt fin dag. Mvh. Team Renton

John O
Skrev om Renton Vattenrening AB

Kunnig personal. Snabb hjälp och försöker inte sälja nått som man inte behöver.

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej John. Vi tackar för fina ord och jobbar på i samma riktning. Fortsatt fin dag. Mvh. Team Renton

Hanna E
Skrev om Renton Vattenrening AB

Har fått rådgivning om och beställt vattenfilter. Jag tyckte att båda rådgivarna jag haft verkade kunniga och var mycket trevliga!

Svar från Renton Vattenrening AB

Roligt att höra att allt är till belåtenhet Hanna. Precis så är vårt mål att det ska vara för dig som kund hos oss, och dyker det upp funderingar längre fram så finns vi ett telefonsamtal eller mail bort. Mvh. Team Renton.

Therese F
Skrev om Renton Vattenrening AB

Började med att vi gjorde en vattenanalys hos Renton som var betydligt billigare än andra aktörer för samma produkt. Därefter blev vi kontaktade av renton för att gå igenom vårt resultat 2 veckor efter vi själva fått tillbaka resultatet. Pratade med Anna som rådde oss i vad hon tyckte och tänkte och fick en offert efter 5 minuter. Slutade med ett järnfilter som passade vårt hushåll. Vi är otroligt nöjda med Anna och kundservicen på Renton, det gick fort och smidigt och vi blev alltid bemötta med ett positivt bemötande....

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Therese. Mycket roligt att få ta del av din berättelse gällande dina kontakter med oss. Vi lite sträcker på oss och kommer självklart också vidarebefordra dina fina ord till Anna. Stort tack för ditt omdöme och fortsatt fin dag. Mvh. Team Renton

Nils Georg H
Skrev om Renton Vattenrening AB

Gav saklig och bra information om filter m.m.

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Nils Georg. Vi tackar för dina ord, och dyker det upp frågor längre fram så är du alltid välkommen att nå oss via mail & telefon för att lösa dessa. Fortsatt fin dag. Mvh. Team Renton.

Håkan J
Skrev om Renton Vattenrening AB

Trevlig att ha att göra med. Enkel kontakt och kommunikation. Bekymrad att samma vattenanalys gett relativt olika resultat

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Håkan. Vi tackar för fint omdöme, och gällande analyssvaren så är vattenkvalitet något som kan skifta beroende på årstid och omgivning. Men kontakta gärna din vattenrådgivare hos oss så kan ni titta på detta och lätta dina bekymmer i frågan. Trevlig helg! Mvh. Team Renton

Luis B
Skrev om Renton Vattenrening AB

Meget bra service og produktene ser bra ut.Bra manualer.Har ikke fått testet filteret så my da vi er der mest på vår, sommer og høst.

Svar från Renton Vattenrening AB

Roligt att höra att allt är till belåtenhet Luis. Och dyker det upp frågor och funderingar längre fram så är du alltid välkommen att höra av dig till oss så löser vi dem. Fortsatt fin dag. Mvh. Team Renton.

Börje E
Skrev om Renton Vattenrening AB

Bra bemötande och rimligt pris för ett kalkfilter ka-20 till mitt hus. Frågade flera företag om offert som alla levererar liknande filter, några andra uppgav priser som kändes som ocker. Bra spec på websidan så jag kunde se att filtret skulle få plats i det utrymme jag hade. De fixade även kontakt med en rörmokare som installerade. Allt fungerar som det ska.

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Börje. Vi tackar ödmjukt för ditt fina omdöme och konstaterar att det är precis så det ska vara, bra produkter till vettiga priser är något som vi hela tiden strävar efter att erbjuda våra kunder. Fortsatt fin dag. Mvh. Team Renton

Gino P
Skrev om Renton Vattenrening AB

Johan på renton som jag pratade med är grymt trevlig & hjälpsam. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ till honom Tack 😉

Svar från Renton Vattenrening AB

Underbart att höra Gino! Vi tackar för fina ord och skall självklart vidarebefordra detta till Johan också. Fortsatt fin dag. 😀 Mvh. Team Renton

Annika Linnéa L
Skrev om Renton Vattenrening AB

Fint bemötande. Tydliga svar på mina frågor.. Förklarade bra när jag inte förstod allt.

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej. Roligt att höra att allt fungerat fint i våra kontakter. Tack för dina ord, och om det dyker upp frågor längre fram så är du alltid välkommen att höra av dig.. Fortsatt fin dag! Mvh. Team Renton

Kent G
Skrev om Renton Vattenrening AB

Snabb service o bra bemötande

Renton Vattenrening AB gillar detta
Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Kent. Roligt att allt är till belåtenhet, och dyker det upp frågor så finns vi ett samtal eller mail bort. Fortsatt fin dag och trevlig helg. Mvh. Team Renton

Marcus H
Skrev om Renton Vattenrening AB

Tillmötesgående och snabb hjälp. Efter vattenanalys behövde jag järn/manga filter. Dessa fungerar bra och var lätta att installera själv om man är lite händig. Helt ok priser Kan starkt rekommenderas.

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Marcus! Trevligt att höra att allt är till belåtenhet, vi tackar för fint omdöme och önskar en fin dag. Mvh. Team Renton.

Magnus N
Skrev om Renton Vattenrening AB

Hej. Jag beställde mitt avsyrningsfilter på billiga-vattenfiler.com. Det var snabb leverans och så här långt har produkten motsvarat mina förväntningar. Monteringsanvisningen var också bra. Att ni också skänker en del till barncancerfonden tycker jag är toppen. Med vänlig hälsning. Magnus

Svar från Renton Vattenrening AB

Hallå Magnus. Roligt att allt fungerat precis som vi har tänkt att det ska göra för våra kunder. Vi tackar ödmjukt för dina värmande ord och hoppas att din dag blir utmärkt. Mvh. Team Renton

Ulf M
Skrev om Renton Vattenrening AB

Kunniga, mkt trevliga, snabba leveranser utan krångel till Utö. Hurra för er!

Svar från Renton Vattenrening AB

Underbart Ulf! Precis så ska en affär med oss på Renton kännas. Och hurra för dig Ulf, som gav oss chansen att få leverera din vattenrening. Allt gott! Mvh. Team Renton

Camilla E

Smidigt. Bra service. Trevlig kundbemötande. Snabb leverans

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Camilla Roligt att höra att allt fungerat helt enligt plan vid våra kontakter. Vi tackar för fina ord och önskar en fortsatt bra dag. Mvh.Team Renton

Jerry O
Skrev om Renton Vattenrening AB

Bra produkter och leverans men helt oduglig kundtjänst. Försökte i tre dagar att få tag på någon att prata med gällande frågor runt installation och funktion. De skulle ringa tillbaks, ingen finns tillgänglig just nu men vi ringer, dom är på lunch m.m. men ingen återkopplade så jag fick vackert betala när rörmokaren fick ta extra tid för att reda ut en del saker. En av de sämre kundtjänsterna jag någonsin stött på.

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Jerry. Vi kan inte annat en be om ursäkt för det inträffade och konstatera att det inte är så vårt arbete skall skötas. Orsaken till det inträffade var låg bemanning på grund av sjukdom, och de som ändå var på plats mäktade helt enkelt inte med att hålla i alla trådar den dagen. Vi tackar för din återkoppling och önskar en fortsatt fin dag. Mh. Team Renton

Anders D
Skrev om Renton Vattenrening AB

Bra service och snabbt pedagogiskt och lättförståelig säljare

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Anders. Precis som vi vill att det ska vara alltså, vi tackar för dina ord och passar på att önska en trevlig helg. Mvh. Team Renton.

Lilian M
Skrev om Renton Vattenrening AB

Vi använder Rentons vattenreningssystem sedan lång tid tillbaka och det har fungerat utan anmärkning. En vattenanalys visade att vi måste komplettera med ett avsyrningsfilter och samtidigt gjorde beställde vi service av hela anläggningen. Vi fick bra vägledning av Renton som också beställde service åt oss. Christian Sandin, MCBS Vattenreningsexperten AB, Täby, genomförde arbetet på ett mycket kunnigt och effektivt sätt och gav oss alla nödvändiga informationer. Vi är mycket nöjda med arbetet och samarbetet både med Renton...

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Lilian. Roligt att höra att allt fungerat fint vid våra kontakter, och gällande servicemöjligheterna så är det något som går att köpa från ett välsorterat rörmokeri i din närhet de gånger du snabbt behöver hjälp. Däremot har vi som företag ett nätverk runt om i landet med erkänt duktiga hantverkare som vi gärna rekommenderar för installation & service när behov finns, och där är Christian på MCBS en av dessa. Fortsatt fin dag. Vänliga hälsningar, Team Renton

Nils N
Skrev om Renton Vattenrening AB

Bra och trevligt bemötande snabb leverans bra prisbild Resultat av rening ej utvärderad prov ska tas och skickas in

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Nils. Fint att allt fungerat enligt plan så långt, och som du säger också tryggt att få filtrens funktion på papper via den efterföljande vattenanalysen. Tack för att du tog dig tid att ge ett omdöme. Trevlig helg. Mvh. Team Renton

Attila U
Skrev om Renton Vattenrening AB

Snabb leverans och prisvärda vattenfilter

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Attila. Mycket roligt att höra att allt är till belåtenhet. Och dyker det upp funderingar framledes så finns vi ett telefonsamtal eller mail bort för att lösa dessa. Fortsatt fin dag! Mvh. Team Renton

Marc Hugo Eric B
Skrev om Renton Vattenrening AB

Hjälpsamma och kunniga. Fick tydlig feedback och vägledning efter genomförd vattenanalys

Hej! Vi tackar för gott betyg och önskar fortsatt trevlig dag. Mvh. Team Renton

Jan Erik G
Skrev om Renton Vattenrening AB

Lägg in denna text på Reco: Vi har exakt samma upplevelse som en annan kund med följande omdöme den 15/8: ” Säljaren var trevlig, informativ och hade mycket gott om tid att prata. När jag sen skulle ha hjälp med akuta frågor och ringde upp Renton, var det totalt omöjligt att få någon hjälp. Ingen hade tid.” Installationen har inte varit så enkel som påstods och nu när det med hjälp av rörmokare är klart, har vattnet fått en tvålig konsistens och vi hittar ingen info om att detta kan inträffa och vad man ska göra åt det. Vi får inte ens svar i Renton callcenter.

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Jan Erik. Tråkigt att höra att du inte är riktigt nöjd med vår service. I samband med personals semester och hög arbetslastning kan det dessvärre under perioder bli som du beskriver. Vi tar till oss dina ord och jobbar på att förbättra detta. Gällande installationen så är det helt ok att göra den på egen hand om man känner att man behärskar detta, i annat fall rekommenderar vi alltid professionell hjälp då vi trots allt har att göra med vatten. Ert upplevda problem med vattnet är enkelt löst med en justering som beskrivs...

Lena H
Skrev om Renton Vattenrening AB

Full stöttning inför köp och över efter köp. Kan varmt rekommendera Er till dom som behöver rena sitt dricksvatten för vattnet är numera kristallklart och smakar ljuvligt direkt ifrån berget.

Svar från Renton Vattenrening AB

Härligt att höra Lena! Precis som det ska vara helt enkelt. Tack för gott omdöme och trevlig helg. Vänliga hälsningar, Team Renton.

Mats P
Skrev om Renton Vattenrening AB

Mycket trevligt bemötande och snabb hjälp med beställning.

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Mats! Fint att allt har fungerat precis som tänkt och att du är en utmärkt nöjd kund. Vi tackar för detta och önskar en fin dag. Mvh. Team Renton

Martin J
Skrev om Renton Vattenrening AB

Jag fick ett snabbt svar på min förfrågan och leveransen kom på utsatt dag. Säljaren gav ett rejält intryck och var teknisk kunnig. Allt han sa stämde bra och monteringen gick utmärkt. Mitt vatten är nu av bra kvalitet!

Svar från Renton Vattenrening AB

Underbart Martin, kul att höra! Och dyker det upp frågor framledes så finns vi ett samtal eller mail bort för att lösa dessa snarast. Allt gott! Hälsningar, Team Renton

Magnus T
Skrev om Renton Vattenrening AB

Bra service och resultatet blev helt ok. Dock svåra att få tag på efter försäljning när man har frågor. I övrigt ganska nöjd.

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Magnus. Fint att du är nöjd med resultatet, och gällande vår tillgänglighet för frågor så är det alltid vårt mål att vara tillgängliga så mycket det går. Dessvärre kan detta försämras kortare perioder på grund av semestrar och hård arbetsbelastning sommartid. Men vi gör vårt bästa för att finnas till hands på telefon och mail. Tack för ditt omdöme och trevlig helg. //Team Renton

Bertil H
Skrev om Renton Vattenrening AB

Trevligt bemötande. Kunnigt och förtroende ingivande.

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Bertil. Vi tackar för dina fina ord och önskar en trevlig helg. Vänliga hälsningar, Team Renton

Magnus J
Skrev om Renton Vattenrening AB

Mycket positiv kontakt och goda rekommendationer om vår vattenrenare

Svar från Renton Vattenrening AB

Vi tackar för dina fina ord Magnus, alltid roligt när våra kunder känner som du. Fortsatt trevlig dag. Vänliga hälsningar. Team Renton

Tage B
Skrev om Renton Vattenrening AB

Helt nöjd med bemötande kring mina frågor, även supporten när frågor uppstod

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Tage. Vi tackar för fina ord och är glada för att allt fungerat till belåtenhet. Fortsatt fin dag. Vänliga hälsningar, Team Renton.

Camilla R
Skrev om Renton Vattenrening AB

Säljaren var trevlig, informativ och hade mycket gott om tid att prata. Han ringde upp mig. När jag sen skulle ha hjälp med akuta frågor och ringde upp Renton, var det totalt omöjligt att få någon hjälp. Ingen hade tid.

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Camilla. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för hur detta har hanterats och din ansvarige vattenrådgivare hos oss kommer kontakta dig snarast för att reda ut det hela. Trevlig kväll! Mvh. Team Renton

Camilla W
Skrev om Renton Vattenrening AB

Jag hade ingen kontakt men min far hade det, och han var supernöjd. Det blir jag med när allt är monterat och klart!! 😁

Svar från Renton Vattenrening AB

Hallå Camilla! Underbart att att allt gått som planerat, och dyker det upp frågor längre fram så finns vi ett telefonsamtal bort för att lösa dem. Allt gott! Mvh, Team Renton

Lena Karin J
Skrev om Renton Vattenrening AB

Jättefin service och hjälp via telefon! Fick offerter på mellan 30-50 tusen fr olika firmor, köpte i stället filtret här för 10 och installerade själva! Vattnet är rent och bra och jag slipper nu järnavlagringar på allt porslin 🤗

Svar från Renton Vattenrening AB

Just det är lite av våra ledord, att det behöver inte kosta skjortan att åtgärda sitt dåliga vatten. Härligt att du är nöjd, och tack för fint omdöme. Vänliga hälsningar. Team Renton

Andreas L
Skrev om Renton Vattenrening AB

Tycker att de produkter som levereras fyller de behov jag har på vattenrening till ett överkomligt pris

Svar från Renton Vattenrening AB

Roligt att höra att vi lever upp till dina förväntningar Andreas. Vi tackar för dina ord och önskar en fortsatt fin dag. Mvh Team Renton

Daniel W
Skrev om Renton Vattenrening AB

Jag köpte vattenrening RO-44 som blev levererat snabbt och till ett bra pris. Dock saknades ett par delar i leveransen men kompletterades skyndsamt. På det stora hela ger jag köpupplevelsen 4/5. Det hade blivit 5/5 om leveransen hade varit komplett från början.

Svar från Renton Vattenrening AB

Hej Daniel. Fint att det löste sig smidigast möjligt iaf, vi jobbar på och förbättrar oss så att vi lever upp till en 5:a i betyg vid din nästa beställning. Tack för ditt omdöme och fortsatt fin dag. Mvh. Team Renton

Tommy O

Snabbt, proffesionellt, vi kan dricka vårt vatten igen. Tack Tommy och Gerd

Svar från Renton Vattenrening AB

Härligt att höra att fungerat som tänkt. Vi tackar för det och önskar en fortsatt fin sommar. Mvh. Team Renton