Snabb och smidig leverans. Trevliga killar.
Restaurangutrustarna AB
Välkommen till Restaurangutrustarna Vi är din pålitliga leverantör av möbler- och köksutrustning för restauranger och caféer. Vi erbjuder ett utbud av nya och begagnade köksmaskiner, möbler och förbrukningsmaterial till restauranger och caféer. Våra begagnade produkter genomgår noggranna kvalitetstester för att säkerställa hög...
5 omdömen om Restaurangutrustarna AB
Var hjälpsamma med att ta fram rätt produkter som inte fanns i lagret. Bra service och kundbemötande. Tack för tålamodet!
Vi tackar så mycket för dem fina orden. Vi gör alltid vårat bästa med att hjälpa våra kunder. Välkomna åter! Med vänliga hälsningar, Team Restaurangutrustarna
Absolut bästa servicen! Väldigt trevlig samt kunnig personal. Produkterna var klart över förväntan. Kan varmt rekommenderas!
Vi tackar så mycket för dem fina orden! Varmt välkomna åter! Med vänliga hälsningar, Team Restaurangutrustarna
Beställde fast food-brickor på måndagen och fick dem på onsdagen. Snabba leveranser och bra priser!
Vi försöker alltid att leverera så snabbt som möjligt och hålla oss till marknadens bästa priser. Välkomna åter! Med vänliga hälsningar, Team Restaurangutrustarna
Köpte en fritös och tackar så mycket för en god service och bemötande!
Stort tack och välkomna åter! Team Restaurangutrustarna