Rethink Tatueringsborttagning.nu Östersund

Rethink Tatueringsborttagning.nu Östersund

tatueringsborttagning.nu
5.0
Boka tid Ring 08-122 052 05 Dela

Välkommen till Rethink – Specialister på tatueringsborttagning! Hos oss är din trygghet och resultat vårt största fokus. Vi använder marknadens mest avancerade laserteknik för att effektivt och skonsamt ta bort oönskade tatueringar. Med lång erfarenhet och ett personligt bemötande ser vi till att varje behandling är anpassad...

3 omdömen om Rethink Tatueringsborttagning.nu Östersund

Celina N
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Östersund

Mycket professionella, förklarar vad som kommer hända. Trevliga och kunniga! 5/5 🌟

Leo F gillar detta
Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Östersund

Hej Celina, Stort tack för din fina recension! Vi uppskattar ditt beröm och är glada att du känner dig trygg och väl omhändertagen hos oss

Claudia T
Skrev om Rethink Tatueringsborttagning.nu Östersund

Jag har bara en positiv upplevelse. Processen är smidig och Ulrika är professionell, väldigt kunnig, stöttande och lugn. Känner mig väldigt trygg i hennes händer. Ulrika är exceptionell!! Rekommenderar alla som funderar på att ta bort en tatuering att gå till Ulrika.

Leo F och Ulrika K gillar detta
Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Östersund

Hej Claudia, Tack för din fantastiska recension! Det gläder oss att du haft en så positiv upplevelse och att Ulrika fått dig att känna dig trygg genom processen. Vi håller helt med – hon är verkligen exceptionell!

Randi W

Fantastisk bemøtande och magisk resultat! 10 av 10

Leo F gillar detta
Svar från Rethink Tatueringsborttagning.nu Östersund

Hej Randi, Tack så mycket för din fina recension! Vi är så glada att du är nöjd med både bemötandet och resultatet.