Svabba kunniga Trevlig artikel i tidningen
revivabio.se
755 omdömen om revivabio.se
Sedan starten hos Reco 2018
Det kändes som ett företag som engagerade sig i sina kunders behov, som hade kunskap om det de sålde och som gick inte för kvalitet. Jag har positiva upplevelser av deras produkter.
Svårt att manövrera sig mellan order o kassan när jag ville lägga till ytterligare antal av samma vara. Men frakten blev dubblerad trots att jag ville ha 2 st och jag lyckades inte utöka antalet heller. Så jag köpte bara en (1) styck.
Bra och pålitliga! Märks att produkterna är grundade i stor kunskap.
Snabb support och trevlig support!
snabb leverans och inget krångel. Är mkt nöjd
Bra service. Snabb leverans. Fantastisk produkt!
Tack vare Revivabio kan jag ha ett liv. Zymfoni som jag tar pga min ibs gör att jag kan äta utan problem. Såå oändligt tacksam.
Daosin har botat min mångåriga diarré. Fantastiskt!
Bra och snabb service. DAO är mycket bra men lite för dyra.
De är kunniga och kan ge bra råd. Denna gång köpte jag Atrantil vilket gör att min mage funkar bra. Lätt att beställa och handla.
Enkelt att beställa och fick kosttillskott snabbt och smidigt. Beställde DAO-enzym och det har gjort stor skillnad för mig på kort tid.
1) Jag handlade online o det är smidigt o bra. 2) Jag hade inga förväntningar annat än att produkten skulle finnas i lager, och det gjorde den. 3) RevivaBio' s selen har jag köpt en gång tidigare och var jättenöjd. Så den har jag köpt igen för att rena kroppen på tungmetaller bla. Jag uppskattade den lilla bifogade planschen om histaminintollerans. Det var mkt interessant. Tack!
Parera er et fantastiskt middel mot ubalanse i syre/base tilstanden i kroppen!!
De har intressanta produkter som är svåra att hitta på andra ställen på nätet
Snabb leverans, men avvakta effekter av intag.
Snabb leverans och bra service!
Seriöst företag med varor av hög kvalitet. Bra hemsida och enkelt att handla. Snabba leveranser.
Jag köper Magnesium Sesitive och Daofood plus. Båda fungerar utmärkt för mig och leveranserna är alltid snabba.
Lätt att beställa och snabb leverans. Produkt som jag köpte var DAO food Plus.Har ännu inte hunnit att prova den.
Har de produkter jag behöver, och toppen snabb leverans
Bra produkter som är prisvärda om man jämför med vad de kostar hos andra företag som säljer dem. Snabb leverans.
Bra produkter Snabba leveranser
Magnesium sensitive från Reviabio klarar jag mig inte utan. Kan inte sova alls om jag inte tar ett par kapslar på kvällen. Min superkänslig mage tål denna tack och lov utan problem till skillnad mot alla andra magnesiumsorter jag har testat innan förutom en.
Tydliga beskrivningar om innehåll och varför man ska äta det ena och det andra. Snabba leveranser. Mycket bra.
Enkelt, smidigt och snabbt. Inget negativt från min sida.
Köpet var enkelt. Men produkten kom inte fram. Jag har ännu inte fått något passande svar på min fråga. Jag hoppas att jag fortfarande får produkten eller att pengarna återbetalas.
Har nog varit kund i 8-10 år, det säger väl allt.
Enkelt att handla och snabb leverans. Jag är jättenöjd!
Mycket bra produkter och snabb leverans. Klarar mig inte utan deras outstanding DAO-produkter.
Jag fick min beställning snabbt. Det är jag såklart mycket nöjd med.
Helt nöjd.😄 lag har inget mer att tillägga.
Otroligt snabb leverans! Erbjuder produkter som är svåra att hitta på andra ställen. Det är lite dyrare än "vanliga" butiker men det är en superbra kvalitet på produkterna så jag hade inte kunnat tänka mig handla någon annanstans. Helhet: jag är jättenöjd med både produkt och leverans.
De var enkelt att handla.hoppades att jag skulle få gå på toa, inte så bra hitills. Jag köpte Daosin 90 tab
Jag vet inte om det är så varje gång man beställer. Men väldigt snabb leverans.
Bra service och snabba leveranser till dörren. Har handlat härifrån i många år nu. Fler produkter har kommit och det ger en möjlighet att finna någon som passar just mig.
Revivabio har bra produkter som hjälper mig hantera min histaminintolerans. De har också förstklassig service med snabba leveranser.
Jag tycker priserna är för höga, hade det varit lite mer prisvänligt skulle jag givit full poäng.
Smidigt att beställa, snabb leverans direkt i brevlådan. Bra produkter!
Känns som seriöst företag som är aktiva för att ligga i framkant gällande tillskott som kan stötta hälsan. Snabb leverans av kvalitativa produkter. Kan inte vara utan Daosin, så beställer kontinuerligt.
Köpte Daofood mini och Daofood veg. Alltid smidigt att beställa från Revivabio och betala med Klarna. Uppskattar även den mycket snabba leveransen. Mycket nöjd kund. :)
Jag har köpt Daosin som var mycket lätt att beställa, den funkar bra. Levering var snabbt med bra kontakt.
Snabb leverans Bra pris Riktigt bra kvalitet
Veldig god service og rask forsendelse. Flotte produkter 😊
Första gången jag handlade av dem. Inga problem. Allt fungerade perfekt.
Hittade Revivabio då jag sökte om histaminöverkänslighet på nätet. Beställde först Daosin som hjälpte men inte helt på magtarmbesvären. Beställde Daosin Plus som hjälper mig mer. Köp från Revivabio fungerar bra och snabbt.
Enkelt att beställa, bra varor och snabb leverans.
Fantastiskt att, tack vare Daosin, kunna hantera histaminintolerensen och kunna leva ett nästan normalt liv igen! Tack för snabba leveranser!
Snabb leverans och hög kvalitet, jättebra!
Beställningen gick smidigt och grejerna kom väldigt snabbt! Oklar över effekten av dem ännu. Testar dao+ och Give. Hade varit bra med lite extra info om kombinationer av produkter. Som tex ovanstående. Ska man hellre ta omlott? På olika tidpunkter? Vilken ska helst tas före? El går det bra att blanda som man vill?