Rollsbo Billackering AB

Rollsbo Billackering AB

www.rollsbobillackering.se
  • BadgeEightYears
4.7

Välkommen till Rollsbo Billackering och Bilskadecenter! Vi utför lackering och bilskadereparationer för alla bilmärken, och är auktoriserad skadeverkstad för Mitsubishi, Nissan, Citroên, Fiat, Alfa Romeo, Jeep. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och har också samarbete med många bilföretag i området som Allt i Bil, Bilab,...

630 omdömen om Rollsbo Billackering AB

Sedan starten hos Reco 2016

Hampus W

Bra bemötande, bra resultat

Kenneth O
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Mycket väl bemött via telefonkontakt först Lugn,trevlig och saklig kundmottagare Jag hade goda förväntningar p.g.a rekommendation från en bekant och Rollsbo Billackering levde upp till dom Lämnade in bilen i ett försäkringsärende för skadereparation Allt fungerade perfekt Bilen blev klar på utsatt datum och väldigt bra reparerad Mycket god upplevelse

Victor J
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Positivt bemötande inga konstigheter, Är mycket nöjd med resultatet!

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Victor, Härligt att höra att du blev nöjd med utfört arbete. Vi hälsar dig varmt välkommen tillbaka.

Ingemar T

Mycket bra bemötande trevligt

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Ingemar, Tusen tack för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen åter

Martin H
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Professionell helhet. Nöjd med deras arbete

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Martin, Är du nöjd, så är vi ännu nöjdare. Vi tackar dig innerligt för dina fina ord. Du är alltid välkommen tillbaka till oss.

Olof W
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Bra bemötande snabb o bra service

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Olof, Rollsbo Billackering tackar dig innerligt för ditt fina omdöme och hälsar dig välkommen åter

Håkan K
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Professionellt och trevligt bemötande samt ett riktigt bra utfört jobb.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Håkan, Tusen tack för detta fantastiska omdöme. Rollsbo Billackering hälsar dig varmt välkommen tillbaka.

Bengt K
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Mycket trevligt och bra bemötande OCh väldigt snabbt och bra utfört arbete

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Bengt, Vi tackar dig innerligt för dina fina ord och omdöme. Välkommen åter.

Håkan H
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Allt funkade som det skulle. Bra bemötande och höll utlovad tid

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Håkan, Vi tackar dig för att du tog dig tid att ge oss ett fint omdöme och hälsar dig välkommen åter.

Milos L
Skrev om Rollsbo Billackering AB

I had that bad luck to have crash and after i had good luck to take my car to painting to Rollsbo Billlackering. One word....proffessional!!!! Thanks.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hi Milos, Thank you so much for your kind words. We are so happy to hear that you are satisfied and that you call us proffessional. We don´t want you to crash your car again, but if you do, you are welcome back.

Hasan P
Skrev om Rollsbo Billackering AB

De var väldigt bra, jag tackar dem.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Hasan, Det är vi som ska tacka dig för dina fina ord. Vi hälsar dig varmt välkommen åter.

Lars H

Superbra proffsigt perfekt nyans

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Lars, Vi tackar dig innerligt för detta fina omdöme. Du är alltid välkommen åter till oss på Rollsbo Billackering.

Inger H
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Jag fick snabbt besked, vänligt bemötande och resultatet lev över förväntan. Ni fixade också till några småskador i kavken som jag inte vett om. Mycket nöjd!

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Inger, Vi är oerhört glada över ditt fina omdöme. Du är alltid välkommen tillbaka till Rollsbo Billackering.

Zlatan B
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Bra utfört arbete. Väldigt nöjd.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Zlatan, Är du nöjd, så är vi ännu nöjdare. Vi hälsar dig välkommen åter.

Finn S
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Mycket proffsiga. Bra bemötande och framför allt ett bra jobb.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Finn, Rollsbo Billackering tackar dig för ditt fina omdöme och hälsar dig välkommen åter.

Marie S

Blev anvisad av Länsförsäkringar

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Marie, Vi tackar att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme och hälsar dig varmt välkommen åter.

Gunnar A
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Bra bemötande, mycket god service!

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Gunnar, Tusen tack för dina fina ord. Du är alltid välkommen tillbaka till Rollsbo Billackering..

Geir H
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Trevligt bemötande och mycket bra utförd arbete. Rekommenderas.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Geir, Härligt att höra att du blev nöjd med utfört arbete. Vi tackar att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen tillbaka.

Lisbeth H

Trevlig personal. Leverans väl inom tiden de Sagt. Bra jobb. Mycket nöjd 😄

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Lisbeth, Det glädjer oss att du är nöjd med utfört arbete. Du är alltid välkommen tillbaka till Rollsbo Billackering.

Safaa K
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Syns knappt att man lackerade halva bilen. Toppen arbete!

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Safaa, Tusen tack för dina fina ord. Vi hälsar dig välkommen åter.

Britt-Marie J
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Vänligt bemötande. Kunnig personal. Proffsigt!

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Britt-Marie, Vi är oerhört glada över att du lämnat ett så fint omdöme. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.

Peter O
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Trevligt bemötande snabb åtgärd med perfekt resultat.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Peter, Finare omdöme än ditt är svårt att få. Vi tackar dig innerligt och hälsar dig välkommen åter.

Lennart F
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Trevligt bemötande och en bra lackering på skärmen.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Lennart, Härligt att höra att du blev nöjd med både bemötande samt utfört arbete. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.

Gert K

Allt var perfekt! Trevligt bemötande

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Gert, Vi strävar alltid efter perfektion och är glada över att vi lyckades uppfylla detta. Rollsbo Billackering tackar dig för ditt fina omdöme och hälsar dig välkommen åter.

Raza A
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Jag mycket nöjd,bra jobbat trevligt personal

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Raza, Vi är oerhört glada över att du blev så nöjd med utfört arbete och vi tackar för ditt fina omdöme. Du är alltid välkommen tillbaka till Rollsbo Billackering.

Lars L
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Snabb och bra rep blev färdig före utlovad tid

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Lars, Tusen tack för dina fina ord. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen tillbaka.

Bengt A
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Bra service.Snabb leverans.Bra utfört arbete.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Bengt, Vi tackar innerligt för ditt fina omdöme och hälsar dig välkommen åter.

Michael I
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Det gick fort och resultatet va riktigt bra. Rekommenderar detta stort och är tacksam över jobbet.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Michael, Vilket fint betyg, tusen tack. Vi är jätteglada över att du blev så nöjd med både arbetet och att det gick fort. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Rollsbo Billackering.

Andreas B
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Bra och proffsigt bemötande. Bra resultat av lackering av vår kofångare.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Andreas, Vi tackar för ditt fina omdöme och hälsar dig välkommen åter.

Cay D
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Slutresultatet på lacken blev bra, inget att klaga på där. Tyvärr så var det dock slipdamm inne i bilen samt att det saknas skruvar efter att de har återmonterat kofångaren.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Cay, Vi är hemskt ledsna över att det fanns slipdamm kvar i bilen samt att det saknades skruvar. Kom gärna förbi oss när du har möjlighet, så ska vi ta en titt på detta och givetvis åtgärda bristerna. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen tillbaka

Carina N
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Smidigt och proffsigt motagande enkelt att lämna och jämta bilen.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Carina, Härligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och utfört arbete. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen åter.

Mark H
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Duktiga och trevlig personal. Ordnade tid snabbt när det behövdes.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Mark, Vi tackar innerligt för ditt fina omdöme och hälsar dig välkommen åter. Mvh Rollsbo Billackering.

Björn E
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Jag är nöjd inget att anmärka på

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Björn, Är du nöjd, så är vi ännu nöjdare. Vi tackar dig för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen tillbaka.

Lena H
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Bra bemötande! Fixade ruta och lack på motorhuv, är mycket nöjd!

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Lena, Vi är så glada över att höra att du blev nöjd med utfört arbete. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen åter.

Michael A
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Smidig hantering vid in- och utlämning samt hyrbil. Bra utförd reparation av buckla och repor.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Michael, Tusen tack för ditt omdöme, vi är jätteglada över att du blev nöjd. Välkommen åter.

Maria W
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Bra bemötande och toppen bra service. Min bil bil jättefin igen

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Maria, Va härligt att höra att du blev nöjd med utfört arbete samt bemötandet. Vi tackar innerligt för omdömet och hälsar dig välkommen tillbaka.

Saywan B
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Det var jätte bra bemötande och bra service

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Saywan, Härligt att höra att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Rollsbo Billackering tackar för ditt omdöme och hälsar dig välkommen tillbaka.

Vasilije Vice Roko P
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Bästa lackeraren i Sverige bättre får du leta efter!!!! Riktigt bra service och mycket trevliga riktiga proffs!!!

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Vasilije Vice Roko, Vi kan inget annat än tacka för detta fantastiska utlåtande. Finns inget som gör oss så glada som nöjda kunder. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen tillbaka.

Sten Arne S
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Snabbt och bra hanterat och professionell kundhantering

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Sten Arne, Vi tackar dig innerligt för ditt fantastiska omdöme och hälsar dig välkommen åter.

Karin Birgitta B
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Trevligt och proffsigt bemötande. Bilen blev dessutom klar snabbare än förväntat 👍

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Karin Birgitta, Va glada vi är att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Tusen tack för att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen tillbaka.

Gunilla G
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Så bra så bra det kan inte bli. Vi återkommer gärna till denna firma

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Gunilla, Ni är alltid välkomna tillbaka till Rollsbo Billackering. Vi är oerhört tacksamma för ditt fina omdöme.

Steffen F
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Positiv personal, snabb bokning och ett utmärkt resultat. Besiktningen var noggrann så delar som vi själva inte upptäckt, hade de redan anmärkt på och omfattat i meddelandet till vårat försäkringsbolag.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Steffen, Vi är oerhört tacksamma över ditt fina omdöme, det värmer att höra att du blev nöjd. Du är alltid välkommen tillbaka till Rollsbo Billackering.

Sune Axel Wilhelm P
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Reparation efter påbackning. Allt fixat till belåtenhet

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Sune Axel Wilhelm, Vi är väldigt glada över att du blev nöjd med arbetet. Vi hälsar dig välkommen åter.

Hans Einar M
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Ett trevligt bemötande och bra information om hur skadan åtgärdades .

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Hans Einar, Tusen tack för ditt fina omdöme. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen tillbaka.

Claes-Göran O
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Kan inte ha varit bättre på någon punkt. Tack för ett trevligt välkomnande och professionellt jobb.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Claes-Göran, Vi är oerhört glada att vi har lyckats leva upp till dina förväntningar. Rollsbo Billackering hälsar dig välkommen åter.

Dimitar K
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Har inget att seja om firman hält enkelt bästa firman i Sverige när de gäller lackering alltid bra bömätamde skiclig persional lät att prata med dom

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Dimitar, Va glada vi blir över detta fina omdöme. Vi tackar dig innerligt och hälsar dig varmt välkommen tillbaka.

Ann Mauréen L
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Mycket bra bemötande och väldigt fina arbeten

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Ann Mauréen, Härligt att höra att du blev nöjd. Rollsbo Billackering tackar dig för omdömet och hälsar dig välkommen tillbaka.

Lina M
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Väldigt nöjd fint jobbade väldigt nöjd

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Lina, Är du nöjd, så är vi ännu nöjdare. Tusen tack för ditt fina omdöme. Välkommen åter.

Pia V
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Trevligt bemötande på plats. Lite dåliga på att ta kontakt

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Pia, Vi tackar för ditt omdöme, och ber om ursäkt om kontakten dröjde. Vi tar till oss detta, och lovar att bättra oss på den punkten. Rollsbo Billackering hälsar dig varmt välkommen åter.

Ingvar Joachim R
Skrev om Rollsbo Billackering AB

Bra jobb gjort enligt övk tid.

Svar från Rollsbo Billackering AB

Hej Ingvar Joachim, Tack snälla för ditt fina omdöme. Vi hälsar dig varmt välkommen tillbaka.