Excellent in all aspects! From superb dining to the amazing view from the backside café of Romeleåsen! A must-visit-place for anyone who is going to spend time in beautiful Skåne! Friendly staff. Cosy beds.
Romelestugan The Lodge AB
5 omdömen om Romelestugan The Lodge AB
Vackert såväl inom- som utomhus med Romeleåsens sköna natur som panorama. God mat, trevlig service och ett utomordentligt fint ställe att spendera tid på tu man hand på.
Grymt ställe! Vet inte om jag varit på samma ställe som de andra som kommenterat för jag upplevde något helt annat! Fantastiska smaker i maten och efter att ha gått igenom varje rätt var åtminstone jag mätt!? Grymma viner och en hovmästare som verkligen visste vad han kunde och förmedlade känslan av lyx i hela matsalen. Nåväl, ibland är upplevelsen kanske avhängd av betraktarens kompetens.... Jesper
Härlig atmosfär och mycket fina rum, men en mer pretentiös kock är nog svår att hitta. Maten kommer i otroligt små portioner. Man måste äta rikligt med bröd för att inte gå hungrig. Varför en pretentiös "fransk" meny på ett ställe som skall likna en Amerikansk Ski-lodge? Maten och servicen vid middagen förstör hela upplevelsen.
Väldigt fin natur, okej bemötande från personalen. Tyvärr upplevde vi att varken mat eller spa-behandlingarna var prisvärda.