Ett bra bemötande! Inställa tion av luft vatten värme.
Rör-Anders Bad & Värme
Välkommen till Rör Anders Bad & Värme! Med bred kompetens och hög servicenivå guidar vi dig när det är dags att renovera badrummet, kök eller byta ut en trasig eller omodern inredning. Vi kan hjälpa dig med allt inom VVS och energi, såsom värmepumpar, badrum, fjärrvärme, kakel, vattenfilter, nyinstallation och mycket mer. ...
401 omdömen om Rör-Anders Bad & Värme
Bra bemötande fast jag fick påminna dem om hjälp ytterligare en gång. Förväntningarna var att jag skulle få mitt problem löst vilket gjordes. Det var dåligt tryck i vattenpumpen vilket åtgärdades av en trevlig reperatör.
Trevlig mottagande och bra service
De vet vad de gör och jag rekommenderar dom starkt
Väldigt effektiva o tillmötesgående.
Mycket proffsigt bemötande och arbete. Trevliga att ha att göra med. Byggde om ett badrum och det blev över förväntan. Fick bra tips och råd.
Alltid hjälp att få och behöver aldrig vänta länge.
Snyggt jobbat. Trevligt bemötande. Snabb åtgärd.
Mycket snack och lite verkstad. Ett annat företag har nu utfört samma uppdrag till belåtenhet.
Har handlat lite av varje. Har alltid blivit väl bemött fått bra information och snabba leveranser.
Jag blev bra bemött Nöjd Fick svar på mina frågor
Snabb service och bra bemötande
Köpte en ny diskbänk med installation och fick en installatör med omtänksamhet och noggrannhet. Snabb leverans och installation.
Så här var det: Bor i ett gammalt hus med vattenburen värme med mix av element, gamla och nya. Helt plötsligt kändes både elementen och innetemperaturen mycket svalare än det brukar vara. Det fanns ett begrepp "att lufta elementen" men min kunskap om detta var minus noll. Jag tog kontakt med Rör-Anders i Vänersborg och beskrev mitt problem. Detta var på torsdagen. "Vi kollar det" Måndag klockan 07.15 ringde det på min dörr och där stod Per från Rör-Anders ! Han ställde snabbt diagnos, åkte och hämtade delar som behövde...
Smidigt o bra bemötande bra hjälp
Mycket bra bemötande och service. Tyvärr gick det inte att få tag på det jag behövde.
Varmvattenberedaren gick sönder på fredag 😢 anmälde på nätet.Peter ringde mig måndag morgon så vi kom överens.Personal kom Tisdag morgon och bytte beredaren.Snabbt och smärtfritt,vara utan varmvatten är inte bra.Bra och snabbt Företag
Trevlig och hjälpsamm personal!
Väldigt hjälpsam Fick svar på min problem och bra service. I would recomend to my friends Very friendly and helpful advice.
Pålitliga. Bra arbete. Trevliga.
Trevlig och hjälpsam personal som alltid har ett leende på läpparna,
Trevlig personal. Hade höga förväntningar och det blev jättebra. Jag köpte en bergvärmepump och är nöjd.
Reco Rör, bad o värmefirma. Som jobbar för Barncsncerfonden!!
Mycket nöjd, proffsiga, snabba och kreativa. Väldigt bra kundbemötande både i butik och gubbarna som jobbade hos oss.
Jag är nöjd med resultatet , några små frågetecken angående hur det var tänkt att anläggningen skulle köras.
Hej Mitsubishi luft/vatten pump. Installationen helt okey. Skulle vara bra om man fick mer info efter installation angående hur pumpen fungerar. Felkoder m,m.
Bra utbud för reparationer. Duktigt o kunnigt folk
Snabb, enkelt och smidig leverans!
ev. vattenläcka i värmesystemet blev vattenläcka i bottenvåningen .Nya synliga rör fick dras till element i bottenvåningen .När läckan hittas blev arbetet snabbt åtgärdat av kunniga och trevliga rörläggare .Ett plus att det var samma killar hela tiden Jag är mycket nöjd med arbetet. Rekommenderar gärna Rör-Anders Bad o Värme. ...
Fungerade bra 👍 Betalningen fungerade bra 👍 Tvålkoppen passade bra 👍 Helnöjd!! Mvh Krister
Ställde upp till 100 %, mycket bra service!
Mycket professionellt agerande
Ringde upp dom upptaget då ringde Peter upp frågade om mina bekymmer , han sa att han skulle återkomma efter helgerna! Måndag fm ringde han reparatören kom 1 timme senare , var en del att göra med en bergvärmepump men han fixade! Jag är helnöjd med bra jobb trevligt bemötande och service så Tack
Bra service. Trevligt bemötande. Kort väntetid.
Vi är helt nöjda, hoppas att köksblandaren ifråga har bra kvalite och håller länge.
Behövde hjälp med vår värmepump. Reparatören kom snabbt och gjorde en temporär åtgärd så att värme levererades igen. Dock lite väl hög kostnad, 1700 kr för 20 minuters arbete.
Bra service kunnig personal som kunde förklara problemet
Ringde på em, om hjälp med byte av en varmvattensberedare. Två mycket trevliga rörkrökare kom kl 07 på morgonen dagen efter, monterade den nya beredaren och fraktade bort den gamla! Det var halvakut läge, så stort tack till dom, och givetvis till honom som bokade in jobbet. Kan rekommenderas!
Vänligt bemötande och det jag behövde fanns på hyllan.
Begränsat m öppettider men när jag väl fick koll på det så var bemötande och service på toppnivå..
Löste problemen och kom snabbt.
Var väldigt snabba med att göra en offert samt att visa bilder på hur olika lösningar såg ut. Blev bara bra bemött från alla hantverkare som var hos oss. Tidsfristen hölls med badrummet fast dom fick riva ut allt från golv till tak samt dörrbredd med dörr.Väldigt nöjda kan varmt rekommendera Rör-Anders
Snabb och bra service. Vilket alltid är toppen!
Trevlig personal som är lätt att kommunicera med. Snabbt och proffsigt arbete med avlopp och kranbyte i kök. Mycket bra utfört arbete. Rekommenderas varmt.
Från beställning till installation fungerade allt bra. Nöjd med stolarna
Jag fick en snabb och proffsig hjälp. Kommer anlita dem igen.
Kom snabbt o löste mina problem.
Bara bra! God service och kunnande!
Full poäng för arbetet, och för bemötande av samtliga!! Verkligen toppjobb! Det som drar ner betyget är att arbetet tog cirka 5 månader istället för några veckor vilket var det som utlovades från början. Kommunikationen mellan Rör-Anders och deras samarbetspartners kan bli bättre då det blev långa glapp mellan de olika arbetena och att det saknades information dem emellan.
Mycket bra bemött och trevliga arbetare, Ja det var mycket snabbt som vi fick luft-vatten pannan som vi beställde av märket Nibe s-serien, Mycket nöjda bara positiva upplevelser kan varmt rekommendera dom. Mvh Göran F