Väl bemött samt kunnigt och professionellt agerande. Kan varmt rekommendera
Rörexpressen i Lund
Behöver du VVS-tjänster, rör- eller avloppstjänster? Hos oss på Rörexpressen i Lund får du snabb och professionell hjälp. Vi arbetar i hela Lund med omnejd och tar oss an alla typer av uppdrag inom VVS, stora som små. Bland våra tjänster hittar du allt från byte av gaspannor till installation av golvvärme, varmvattenberedare...
258 omdömen om Rörexpressen i Lund
Sedan starten hos Reco 2017
Snabb leverans och installation av min Nibe 370. Serviceminded personal
Bra bemötande, kunnig hantverkare. Gjorde de arbeten jag behövde hjälp med på ett utmärkt sätt.
Snabba, noggranna och ger bra pris. Är jättenöjd
Jag köpte en luft/vatten-värmepump med innedel. Tim kom på besök och gav offert redan samma dag. Fyra dagar efter att jag bestämde mig och gjorde beställningen kom 4 personer och gjorde installationen. Det hela arbetet tog ca 6 timmar. Allt ser proffsigt ut och alla installatörer var trevliga. Det enda som kunde varit lite bättre var introduktionen till hur man gör justeringar på anläggningen. Det gick väldigt snabbt. Jag fixar dock det med manualen. Jag fick också uppmaningen att fråga dem om något är oklart. Så, i korthet...
Svarade snabbt på mitt första mail. Kom snabbt ut och felsökte och återkom därefter snabbt med en offert, som också höll ett rimligt pris. Efter godkännande av offert till utfört arbete gick allt smidigt, och kommunikationen sköttes utmärkt. Från första kontakt till färdigt jobb tog det cirka 3 veckor, vilket jag anser vara exceptionellt.
Rörexpressen bytte ut och uppgraderade vår värmepump. Professionellt och trevligt rakt igenom hela processen. Verkligen serviceinriktade. Kan verkligen rekommendera rörexpressen till andra.
Punktligt, kompetent och bra service.
Snabb, effektiv och professionell service! Mycket prisvärd.
Trevligt bemötande. Flexibla vad gäller justering av tid när jag fick ett sent inbokat möte hos läkare.
Vi installerade en ny vattenutkastare och Rörexpressen var mycket bra att kommunicera med, snabb leverans och trevlig personal. Vi kommer definitivt använda Rörexpressen igen.
Det känns att efter några dåliga erfarenheter med andra har vi äntligen hittat en rörmokare värd namnet. Mårten är mycket kompetent, snabb och pålitlig. Dessutom blir det rimliga priser.
Professionellt, snabbt, kundvänligt, prisvärt. Väldigt bra. Har tidigare haft goda erfarenheter. Nu var det byte av ventil på huvudledningen in och lite andra uppgifter som löstes snabbt, effektivt och väldigt professionellt.
Snabb, trevlig och professionell service. Full pott! Vi kommer använda Rörexpressen igen för framtida arbeten.
Lätt att få kontakt och hitta en tid. Personalen kom exakt på utlovad tid och var trevlig. Uppgiften löstes snabbt till belåtenhet. Priset höll sig inom rimlighetens gränser. Fakturering och rot-avdrag löstes smidigt via mejl.
Vi fick hjälp med att byta ut tidigare frånluftsvärmepump till en ny Nibe. * God och snabb kommunikation * Proffsig upplevelse där de personer som är involverade vid ett sådant här byte är trevliga och professionella och kommer på avsatt tid * Elektrikern som anlitades som underentreprenör kändes väldigt proffsig och testade dessutom av övriga jordfelsbrytare.
Snabb och bra hjälp med min vattenläcka.
Trevlig kontakt! Effektivt arbete!
Mycket fin kontakt och kommunikation. Snabbt och väl organiserat arbete inom utlovad tid!
Lite dyr startavgift, annars som flrväntat
Vi köpte en Nibe luftvattenvärmepump via RörExpressen som installerade den hos oss förra veckan. Jag hoppades att vi skulle välja rätt pump, och rätt gäng att sköta installation och har inte ångrat en dag att vi valde RörExpressen. Vi kunde inte vara mer nöjda med dem. Redan från dag ett, innan vi ens bestämt oss för dem och Nibe så tog Tim sig tid att svara pedagogiskt på alla våra nybörjarfrågor och lotsade oss igenom det hela. Och har det varit några frågetecken så har han varit snabba att reda ut dem. Det har verkligen...
Vänligt bemötande och snabbt utfört reparationsarbete.
All personal från Rör expressen har varit trevliga och kunniga i sitt yrkeskunnande. Jag är mycket nöjd.
Service orienterat och professionellt
Trevligt och kunnigt bemötande från all personal, från säljare till montörer. Min Vaillant värmepump installerades på ett mycket bra sätt som tog hänsyn till förutsättningarna på bästa sätt. Och till ett rimligt pris
hej jag är mycket nöjd med bemötande och utfört arbete. Det har varit klar information hela tiden
Trevligt bemötande, mycket nöjd med utförandet! Man får en offert väldigt snabbt och är tillmötesgående när man vill ha svar på alla möjliga frågor kring anlitandet av dem. Snabb service. Duktiga vs-montörer. Vi köpte och en ny VVB Nibe ER57 CU 300L till vår villa. Kompetenta och proffsiga! Kommer definitivt att rekommendera er!
Tydlig kommunikation och trevligt bemötande.
Bra service, håller tiden, trevligt bemötande och väl utfört jobb.
Snabb och effektiv installation av Nibe frånluftsvärmepump. Trevligt bemötande.
Artigt god social kompetens lyssnade på vårt önskemål! Förväntningarna uppföljdes med råge! Ny toalettstol perfekt enligt önskemål!
härkommerentextsomär30tecken.....
Rörexpressen installerade en Nibe värmepump hos oss i somras. Det var en väldigt effektiv process. Efterjustering och servicenivå därefter var av ännu högre kvalitet. Jag har sällan varit med om en leverantör som är så lättillgänglig och hör av sig så snabbt. Toppklass.
Fungerat bra med telefonkontakt samt snabb mailkontakt för tidsbokning. Trevlig tekniker.
Snabb respons Kunnig personal Pålitlig
Hittade en lucka för mig (inte helt lätt att hitta rörmokare), kom i tid (bara det ...) och gjorde ett mycket bra jobb med bra kundbemötande. Proffsigt. Rekommenderas verkligen.
Snabb o effektiv service .. i mitt fall installation av luft/ vatten vvxl Som utlovat tog det 1 dag att få ut det gamla och in med det nya systemet…. Enda ”negativa” upplevelsen var att installatörer ej kunde hjälpa mig få Wi-Fi uppkopplingen att fungera…. Visade sig att jag laddat ner fel app….tog en vecka att reda ut…
Har bara positivt att säga om denna firma. Rörexpressen har installerat en ny värmeväxlare i vår BRF, justerat in systemet och gjort diverse mindre arbeten för olika boenden i huset. Mycket kompetenta, snabba och trevliga. All korrespondens och återkoppling har varit tydlig och även den snabb. Nu håller de som bäst på att installera ett nytt tappvattensystem i huset och dialogen har även denna gång varit lysande. Arbetena har dessutom varit prisvärda.
Snabba, hjälpsamma och trevliga.
Toppen från början till slut. Fick installerat en ctc luft vatten pump Och allt gick väldigt smidigt. Trevliga installatörer ute på plats och väldigt bra bemötande med Tim över både telefon och mejl. Mer än nöjd! Rekommenderas varmt 😄👍
Professionellt och snabbt bemötande. Bra organiserat arbete med duktiga, väl förberedda medarbetare. Rekommenderas å det skarpaste.
Luft-vatten värmepump system. Proffsigt, trevligt och snabba kommunikationer under hela processen, från hembesök, offert, beställning och installation. Snabbt svar och klara besked utan dolda utgifter. Duktiga, artiga, trevliga och proffsiga montörer som levererar vad de lovar, med hög kvalitet och i tid. Issa M
Perfect service. Heat pump installation in 2 steps to allow having heater in the house before th whole system is installed.
Man får väldigt snabbt svar på frågor och servicen är alltid bra! Det märks att ni bryr er om era kunder. Vi var tacksamma att vi kunde få en vattenvarmare under tiden som vi väntade på vår elpanna. Kunde inte varit bättre!
Väldigt tillförlitligt och enkla att ha göra med
Utmärkt från första kommunikation med Tim. Artiga, kunniga och trevliga montörer. Verkligen en leverantör som håller vad de lovar. Att de sedan följer upp per telefon efter arbetet är ett tecken på ansvarskänsla! Med vänlig hälsning, Anders Levau
Hög servicenivå, snabba återkopplingar, pålitliga och mycket, mycket trovärdiga. Förväntningarna på företaget uppfylldes till fullo. Snabba leveranser och installationer av skickliga hantverkare. Två nya toalettstolar, installerade på en dag. En varmluftanläggning, installerad på en dag.
Proffsigt och trevligt från första kontakt! Med snabb återkoppling och på plats besök samt offert. Till installation och driftsättning av ny Nibe elpanna och luft/vatten.
Väldigt smidig installation av Luft/Vatten-värmepump! Tim och hans personal gjorde ett lysande jobb och kommunikationen kring allt var också mycket bra. Rekommenderas varmt!
Vi är väldigt nöjda med service som vi fick.