Har anlitat Rutavdraget i många år och det har alltid funkat bra!
Rutavdraget
Välkommen till Rutavdraget! Vi erbjuder professionell fönsterputsning för dig som privatperson eller företag. Välj engångsputs eller fönsterputs per abonnemang. Kom ihåg att du även erhåller skattereduktion vid hushållsarbete med upp till 75 000 kronor per år och person. Varför välja Rutavdraget? * Vi innehar ansvarsförsäkring...
250 omdömen om Rutavdraget
Sedan starten hos Reco 2020
Klockren service och så smidig!
Det fungerar utmärkt med Rutavdraget. Ställer alltid uoo om man ber om ett tillägg av putsning av rutor på insidan som inte ingår i avtalet. De arbetar snabbt och är noggranna.
Inget egentligen att klaga på, men kanske finns det något som kan bli bättre..
Trevliga svenska killar som gör ett bra jobb och stökar inte till det på utsidan.
Så bra som jag tänkt mig snappt ock enkelt Bra bemötande 🙏🙏🙏🙏
Mycket nöjd. Alltid vänligt bemötande vid samtal i telefon och mannen som kommer och putsar. 👍
Jag tycker att dom sköter det snabbt och effektivt. Dom borde slå en signal på dörren när dom börjar. Det blev lite strul med debiteringen senast. Enklast vore om dom bara la fakturan i brevlådan när dom är färdiga.
Tack Sven för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Hör gärna av dig till oss och meddela din adress/kundnr. så kan vi ändra det till att du får en pappersfaktura direkt i brevlådan i stället och att vi skall ringa på dörren innan vi börjar att jobba.
Mycket proffsiga. Kan jag varmt rekomendera.
Tack Magnus för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme och för att du rekommenderar oss. Roligt att du är nöjd med vår service.
Tycker det är super bra att rot/rut avdrag finns
Tack Eva för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd.
Vi har haft Rutavdraget i många år nu och det har hela tiden fungerat smidigt. Man kan lita på att de kommer som de ska och de tvättar alla fönster utanpå. De kommer alltid två personer och de tar alla fönster på vårt stora och höga hus mycket snabbt och vi märker oftast ingenting.
Tack Barbro för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd med vårt arbete och service.
Helt otroligt nu kan jag se ut igen tack vare proffs som var här och gjorde mig tacksam
Tack Ing B för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd med vårt arbete.
Jag är så supernöjd med Rutavdraget. Mina fönster är så rena och fina när de har varit här. De ör alltid noggranna och städar efter sig. Högsta betyg helt enkelt! 🤩
Tack Jenny-Ann för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd med vårt arbete och service.
Alltid så smidigt, både med bokning av tid och utförandet. Och förstås ett fantastiskt resultat! Vi är helnöjda med vårt abonnemang och har tipsat många vänner.
Tack Louise för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss och för att du rekommenderar oss. Roligt att du är nöd med vår service
Smidigt och bra upplägg, fina rutor oxå :-)
Tack Maria för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd med vår service.
Har upplevt att Rutavdraget var snabba och lätta att få kontakt med. Tillmötesgående.
Tack Ingrid för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd med vår service.
Service och leverans i världsklass ! Du kan lita på Rutavdraget !
Tack Eva för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd med oss.
Utomordentligt bra! Låga priser och grym service. Har haft detta i tio plus år på abonnemang. Fungerar smidigt varje gång. Både kontakt, utförande och betalning.
Tack Christian för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd med vårt arbete och service.
Alltid trevliga och gör ett bra jobb
Tack Leif för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd med vårt arbete och bemötande.
Snabbt utfört arbete och kom snabbt efter beställning
Tack Ann för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme, det betyder mycket för oss.
Fönsterputs: De var trevliga och noggranna
Tack Liselott för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du blev nöjd med vår personal och service.
Fönsterputsare. Rena fönster. Vatten skvätt och lite skvätt på golvet, utomhus/trädäcket. I stort sett bra.
Hej Irén. Tack för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme, det betyder mycket för oss.
Kommer i tid och gör ett bra jobb
Tack Jeanette för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd med vår service.
Bra arbete och vänlig personal.
Tack Michael för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd med vår service och personal.
För det mesta positiv upplevelse. Vi klagomål kommer åtgärd. Fönsterputs på utsidan och vi behöver inte vara hemma😀
Tack Kerstin för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd.
Jag har redan svarat att jag är super nöjd
Tack Lena för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd.
Bra att det finns och inga problem har jag stött på.
Tack Oscar för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd.
Ola på Rutavdraget har alltid varit mycket trevlig och korrekt. De kommer alltid på utsatt tid. Jag har abonnemang på in- och utvändig fönsterputs. Kan starkt rekommendera Rutavdraget!
Tack Michaela för att du har tagit dig tid med att skriva ett omdöme och rekommenderar oss, det betyder mycket. Roligt att du är nöjd.
Mycket bra bemött Dom uppfyller det jag vill ha Bra personal och dom putsar alla fönster mycket bra
Tack Eva för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd med vår service och personal.
Har anlitat Rutavdraget flera gånger och är mycket nöjd. Smidigt att boka via hemsidan, kommer punktligt och gör ett riktigt bra jobb.
Tack Maria för att du har skrivit ett omdöme om oss Roligt att du är nöjd.
Det fungerade fint och fönsterna blev rena och fina! Men jag fick själv lägga ut lite tidningar i vardagsrummet på parketten för säkerhets skull.
Vänligt och tillmötesgående! Snabba besked om möjlighet att tvätta fönstren! Fint resultat!
Tack Anna för ditt fina omdöme. Roligt att du är nöjd.
Tjänsten var puts av stora vardagsrumsfönster + inglasad balkong med glasräcken. Punktliga, snabba, effektiva!
Tack Ingalill för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd.
Rutavdraget har varit hos mig och putsat, såväl invändigt som utvändigt vid ett antal tillfällen! Det går snabbt och blir väldigt fint! Bästa tänkbara bemötande! Kan starkt rekommendera Ola & hans anställda! /Göran
Tack Göran för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme och rekommenderar oss, det betyder mycket för oss.
Mycket bra snabbt och enkelt proffsigt
Tack John för att du har tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd.
Jag tänker inte på detta, men det skert bra!
Tack Gun för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme. Roligt att du är nöjd.
Jag är väldigt nöjd Jag var inte hemma när det utfördes.
Tack Ronnie för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd med vår arbete.
Fönsterputs Trevliga, noggranna. Har inget negativt att säga.
Ett belopp på fakturan, ett annat mindre att betala.
Tack Anita för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss.
Professionellt och med ett mycket fint bemötande😊
Tack Annelie för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd med vår service.
Är gammal och trött efter knä operation. Att då få städat både nedervåning och andra våningen en gång i månaden är guld värt.
Tack Margaretha för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss.
Mycket.trevlig personal Blev rekommenderad av granne i bostadsrättsföreningen Fönsterputs av inglasad balkong o några invändiga fönsteri
Tack Barbro för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd.
Vi är mycket nöjda med Rutavdraget. Har anlitat dem i flera år och har alltid varit mycket nöjda.
Tack Lisbeth för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd med vår service.
Lika nöjd varje gång, snabbt och fint
Tack Petra för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd med arbetet.
Bra resultat och trevliga personer som utförde arbetet.
Tack Emelie för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd med vårt arbete och personalen.
Det blev lika proffsigt genomfört i år som förra året- trevliga- passar tiden- så fint gjort- och bra pris. Är bara så nöjd!
Tack Marianne för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd med vårt arbete och service.
Jag är väldigt nöjd. Tycker bara det är synd att man inte kan samsas om samma företag. Tänk om ni hade flera ruter inom samma villaområde så att man sparar in på era resor. Mvh Barbro
Noggranna och pålitliga killar som kan sitt jobb.
Tack Ulrika för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd med vår personal och arbetet som de utför.
Mycket väl bemött! Uffyllde alla förväntningar! Fönsterputsning i stor och balkongförsedd Lägenhet.
Tack Claes för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme, det betyder mycket för oss. Roligt att du blev nöjd.
Vänligt bemötande ! Proffsigt arbete !
Tack Anita för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd med arbete och bemötande.