Fina tunnor och exceptionell service med växthotellet!
Rydbergs Trätunnor Aktiebolag
Rydbergs Trätunnor är Sveriges största leverantör av trätunnor och ett av få kvarvarande svenska tunnbinderier som för detta gamla hantverk vidare. Vi tillverkar, förädlar och levererar nytillverkade och återanvända trätunnor i furu och ek - direkt från vårt tunnbinderi till dig som kund.
269 omdömen om Rydbergs Trätunnor Aktiebolag
Sedan starten hos Reco 2024
Blev fel med leveranstiden från Rydbergs, missförstånd mellan Chaufför och kontoret, Men efter samtal med Rydbergs så löste de detta otroligt bra för mig, så nöjd med deras kundbemötande och service mot kunder! De rekommenderas starkt av mig!
Bra och tydlig information på deras hemsida/fb. Snabbt svar/bekräftelse när jag gjorde min beställning av en ektunna (whisky) på 200 liter. Mycket bra att de har leveransrundor i Sverige. De anlände innan utsatt tid. Smidigt med swish-betalning. Jag är mycket nöjd med tunnan
Bästa kundservice både vid beställning och leverans
Mycket bra ordermottagning. Fint att vi fick betala på faktura. Mycket trevligt bemötande vid avlämningen (Karlshamn) och en mycket fin tunna som pryder sin plats./ Lars-Erik Gustavsson
Fin kvalitet, hjälpsam och trevlig personal! Kommer att köpa fler tunnor!
Mycket gott samarbete med Dan Rydberg, har ännu inte sett mina fyra tunnor. Men gläder mig till att se dem, de lär vara framme snart.
Bra service och bra kvalitet. Kommer fortsätta köpa tunnor där
tumme upp gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
Trevligt bemötande, hjǎlpsamma. Fina runner! Fin service!
Jag köpte en Tussilago 55 L av Rydbergs trätunnor. Bra bemötande och tunnan är mycket fin. Nöjd med mitt köp. Mvh Ingrid
Snabb återkoppling av frågor innan beställning. Supersmidig leverans idag av två 200l tunnor. Luktar gott :) Nu hoppas vi att de blir bra som vattentunnor
Snabbt enkelt trevligt bemötande och fin tunna
Jag köpte två halva ektunnor. Utkörningen funkade perfekt!!
Trevligt bemötande och fina tunnor,
Snabb och proffsig leverans av fina trätunnor/ Åkersberga
Unika trätunnor till överkomligt pris. Trevligt bemötande från företaget och i person vid köptillfället. Har köpt vid två tillfällen. Rekommenderas!
Serviceminded. Prima produkter. Väldigt smidigt med fri leverans till upphämtningsplatser. Köpte två 120 L obehandlade använda furtunnor.
Bra uppföljning & leverans med hjälp med utkörning vid förhinder.
Fin, pryder sin plats och gör jobbet med att samla regnvatten.
Trevliga vid kontakt och hjälpsamma vid leverans och frågor.
Snabbt svar på mejl. Supersmidig leverans på västkustturnen.
Jättefina halvtunnor. Motsvarade helt mina förväntningar.
Allt funkade enl plan. Trevligt bemötande.
Bra och inspirerande hemsida, lätt att förstå och lätt att beställa. Smidig leverans inga problem.
Ser trevlig ut. Är genuin som jag ser som äkta trätunna. Bra organiserat med betalning och upphämtning/ leverans
Rydbergs var tillmötesgående fastän jag hörde av mig bara dagarna före de skulle leverera till min hemort. De fick plats med min beställning och de två halva tunnorna var finare än vad jag hade föreställt mig. Fick mycket bra tips kring hur jag skulle sköta om tunnorna när jag hämtade upp dem.
Att företaget körde ut varan.
Fina tunnor med högsta beröm för fin info och service med allt runt köpet av 3 tunnor. Bättre firma kan man inte tänka sig
Så fin och välbyggd tunna som jag fick, ett riktigt hantverk.
Oooooohhhh vilka fantastiska tunnor slutkund älsjkade dom!!!
Supersmidigt att få tunnan levererad till närområdet. Snygg tunna, luktfri.
Vi köpte för drygt ett år sedan två större ektunor. Ett av tunnbanden gick av, vi kontaktade företaget för att höra var man kunde hitta tunnband att ersätta med. De erbjöd sig direkt att skicka ett band till oss, vi mätte o det nya bandet passade perfekt. Toppenservice! Utöver förväntan!
Bra service och kunskap! Hemleverans. Förvisso en dyr ektunna men smakar det så kostar det :-)
Gjorde en beställning på nätet. Fick sms om leveransplats och tid, även påminnelse. Detta var lätt o smidigt. Vid leveransen så kom den före utsatt tid men vi hade fått meddelande om att vara på plats i god tid så det var bra. Trevligt bemötande av personen som levererade, fick lite tips och en broschyr med hur en gör bästa underhållet på tunnan. Otroligt nöjd med allting och tunnan som var ”begagnad” och nu står under stuprännan.
Håller vad de utlovar - toppen Leverans i rätt tid och rätt saker
Snabb och smidig krversnd av bra kvalitet
De är väldigt måna om sina kunder. Fin service!
Smidigt sätt att köpa tunnor av bra kvalitet.
Smidigt med utlämning nära hemmet.
Jag köpte furutunnan Gulsippa 120L med ett bräddavlopp och tillhörande förstärkt lock. Bemötande och kundtjänst är helt utan anmärkning och jag kan varmt rekommendera Rydbergs tunnor.
Superbra bemötande. Jättesmidig och snabb leverans. Bara positivt.
Trevligt benötande och väldigt smart leveranssätt. Jag köpte två tunnor
Mycket bra service och bemötande
Bra bemötande! Snabbt svar på mejlförfrågan! Jättebra med gratisleverans till vissa orter efter lista. Köpte ett 200 liters ekfat. Bra hemsida med allt vad man ville veta!
Mycket bra service, löste leveransen hem på ett mycket bra sätt. Lagade dessutom en trasig tunna !
Jag köpte en ektunna på 130 l. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Fick litet problem med tunnan då kom de hem och fixade det, fantastisk service.
Bra service att kunn hämta ganska nära.
Andra gången jag köpt tunnor från dom, mycket trevliga och väldigt tillmötesgående! Tunnorna är av super kvalité och sååå fina. Värda varje krona!
Mycket fin service och bemötande. Leveransen fungerade utmärkt. Chaffören var tio minuter sen och då ringde han och berättade det. Perfekt! Vi beställde en trätunna för regnvatten och den är precis så som vi förväntade oss att den skulle vara. Vi är fantastiskt nöjda med hela paketet. Tack!