Sagro.se

Sagro.se

• BadgeFourYears
1 769
4.3

Sagro.se är en e-handel som grundades 2015 i Mönsterås, med visionen att förse svenska lantbrukare med ett heltäckande sortiment för deras verksamhet.. Hos oss hittar ni reservdelar till över 2000 traktormodeller, slitdelar till jordbruksmaskiner, inomgårdsprodukter, allt inom hydraulik och elstängsel men även ett stort utbud...

1769 omdömen om Sagro.se

Sedan starten hos Reco 2021

Thomas A
Skrev om Sagro.se

Det var lätt.Svarade snabbt och kunde vägleda mig till rätt produkt.Har rek.Sagro till flera av mina kollegor. Mvh Thomas A

Svar från Sagro.se

Hej , Tusen tack för ditt omdöme. Så fint att läsa ditt omdöme. Vi är så tacksamma att ha dig som kund. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid frågor eller funderingar. Ha en fin vecka. Din Sagro

Erik Jörgen S

Köpte muttrar M25x1,5 till en flakmopeds spindelleder. snabb leverans och bra pris. Mvh Jörgen Stadig

Ronny J
Skrev om Sagro.se

Lätt att handla och delarna passar.

Jan H
Skrev om Sagro.se

Snabbt svar och snabb leverans

Jens D
Skrev om Sagro.se

Enkla att göra med snabb leverans väldigt bra kundbemötande

Khachitpan M

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Över förväntan varje gång, oslagbara

Bertil H
Skrev om Sagro.se

Enkelt, lätt att hitta, lyftarms kulor, lätt att betala

Lars-Eric S
Skrev om Sagro.se

Snabb och väldigt bra service!

Jan Håkan Sigvard A

mitt köp av minna lapor som jag inte var belåten med att det blev an åtterköp ok ock tack

John S
Skrev om Sagro.se

Bra sortiment och snabb leverans. Bra betalningssätt.

Lars J
Skrev om Sagro.se

Väldigt nöjd med SAGRO men deras transportföretag har varit fullständigt odugliga på att leverera. Tog dem 3 veckor att lyckas få det på plats. 5 poäng om leveransen fungerat. Lars J

Svar från Sagro.se

Hej , Tusen tack för ditt omdöme. Så fint att läsa ditt omdöme. Vi är så tacksamma att ha dig som kund. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid frågor eller funderingar. Jag beklagar verkligen att det tog så lång tid. Men bra att vi kunde lösa allt sen till slutet. Ha en fin helg. Din Sagro

Sören H
Skrev om Sagro.se

Snabb leverans och trevligt bemötande i telefon. Inga problem.

Johan N
Skrev om Sagro.se

Beställning fungerade bra, delar enligt beskrivning. Leverand tiden kunde varit kortare, tog ganska lång tid från order tills delarna skickades från Sagro.

Svar från Sagro.se

Hej , Tusen tack för ditt omdöme. Så fint att läsa ditt omdöme. Vi är så tacksamma att ha dig som kund. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid frågor eller funderingar. Vi kommer se till att blir snabbare fram över igen. Ha en fin vecka. Din Sagro

Mats J
Skrev om Sagro.se

Bra service. Snabb leverans, trevlig och kunnig personal.

Lars R
Skrev om Sagro.se

Snabb service - rejäla grejer man säljer.

Rose-Marie Z

Snabbt. Rätt adress. Snabb exponering. Bra produkter. Xx̌x̌xxxcccccccfffthjkkju4fgghjjjhhhhg

Tomas L
Skrev om Sagro.se

Bra service och bra produkt som jag köpte

Mats A
Skrev om Sagro.se

Snabba leveranser till bra priser!

Bo Jonny Ö
Skrev om Sagro.se

Bra beskrivningar på alla grejer, lätt att handla Bra leveranser, fina grejer Väldigt nöjd!

Nils N
Skrev om Sagro.se

Bra och korrekt. Snabb leverans, Bra information om restnoterad vara.

Johan P
Skrev om Sagro.se

Mycket bra snabb och smidig leverans

Kent V
Skrev om Sagro.se

Behövde returnera varorna, snabb och smidig retur.

Åke S
Skrev om Sagro.se

Snabb leverans och rätt prylar!

Pia V
Skrev om Sagro.se

Beställde ett fodertråg till höns. Det tog inte många dagar innan det levererades hem med posten. Jag är mycket nöjd

Patrik L
Skrev om Sagro.se

Tydlig beskrivning av varan. Snabb leverans.

Göran S
Skrev om Sagro.se

Beställde utan problem och varorna kom som beräknat

Bengt M
Skrev om Sagro.se

Det var enkelt att handla med Sagro, telefon support och Mail konversation i samband med retur funkade fint

Anders S
Skrev om Sagro.se

Enkelt att handla och snabb leverans av produkterna . God service .

Per S
Skrev om Sagro.se

Mycket snabbt och smidigt , snabbt och bra leverat

Emil I
Skrev om Sagro.se

Bra utbud upplevde sidan lite krånglig

Kurt-Olof S
Skrev om Sagro.se

Stort urval, tyvärr lite långa leveranstider.

Torry F
Skrev om Sagro.se

bra grejer o bra priser, så jag kommer och handla mera här, snabb service va det med

Björn J

Mycket nöjd , snabb leverans. Bra varor

Pierre N
Skrev om Sagro.se

Snabb och bra leverans. Inga problem.

Kevin A
Skrev om Sagro.se

Har bara köpt en sak, men gick snabbt och enkelt. Lätt att betala med swish. Kommer fortsätta köpa därifrån.

Kurt S
Skrev om Sagro.se

Verkar vara ett seriöst företag med ett stort utbud, kanske lite långa leveranstider. Har beställt en snöslunga i mitten av oktober men måste vänta till i slutet av november på leverans. Där jag bor kan vi nog ha 40 centimeter snö då....

Mats E
Skrev om Sagro.se

Har köpt slitdelar till våra jordbruksredskap tidigare och gör det gärna igen ! Vi förväntade oss att få delarna efter rimlig tid (ca 2 veckor) och dessa kom inom denna tid även om det var i slutänden. Vi köpte nu senast 6st plogspetsar till vår Överums plog. Det enda som irriterat mig är att man inte får en orderbekräftelse via mail efter lagd order.Det enda är ett tack för vår order i samband beställningen. Sedan var det knäpptyst tilldess vi fick veta att ordern var på väg. Ett par dagar före leverans till oss kom 2st...

Svar från Sagro.se

Hej Mats, Tusen tack för ditt omdöme. Det är väldigt sällan att detta händer att få två fakturor för en order. Det kan beror på att produkterna låg på två olika lager och då levereras dem ut två gånger. Men vi kommer se till att det händer inte för ofta. Tusen tack för ditt tålamod och förståelse. Ha en fin vecka och tusen tack för ditt köp. Din Sagro

Mats J
Skrev om Sagro.se

Jag fann det som jag sökte. Det blev fort bekräftat att orden var mottagen och leveransen var på väg. Och det passade perfekt.

Mikael J
Skrev om Sagro.se

Det var smidigt och snabbt leverans

Roger L
Skrev om Sagro.se

Snabb leverans med företagspaket. Bra pris och kvalitet på det jag köpte (tre-punkt med dragkula).

Ken K
Skrev om Sagro.se

Snabb leverans och perfekt kvalitet. Har inget att klaga på.

Nemo B
Skrev om Sagro.se

Mycket snabb och trevlig support

Mats D
Skrev om Sagro.se

Fungerade perfekt! Enkelt att beställa och hyggligt snabb leverans

Tommy B
Skrev om Sagro.se

Beställningen funkar bra snabb leverans bara positivt

Ann-sofie M
Skrev om Sagro.se

Allt passar så nöjd.Levererades snabbt och är nu monterade på dörr, gasdämparna var lättmonterade,trodde ni inte hade detta i sortimentet.Arbetsbelysning fungera fint.

Ingemar A
Skrev om Sagro.se

BRA ATT BESTÄLLA ,MEN DET TOG EN VECKA ATT FÅ DELAR FÖR LÅNG TID.

Lennart C
Skrev om Sagro.se

Allt har fungerat enligt mina förväntningar

Kjell J
Skrev om Sagro.se

Mycket bra pris och snabb service! Rekommenderar helt!

Bertil L
Skrev om Sagro.se

Är väldigt nöjd med sakerna vi. Fixk

Nils-gunnar L

Bra urval/reservdelar/tillbehör för mitt behov ! 👍