Snabbt och smidigt, bra priser samt snabb kontakt.
Sagro.se
Sagro.se är en e-handel som grundades 2015 i Mönsterås, med visionen att förse svenska lantbrukare med ett heltäckande sortiment för deras verksamhet.. Hos oss hittar ni reservdelar till över 2000 traktormodeller, slitdelar till jordbruksmaskiner, inomgårdsprodukter, allt inom hydraulik och elstängsel men även ett stort utbud...
1964 omdömen om Sagro.se
Sedan starten hos Reco 2021
Bra produkt bra pris snabb leverans
Ni hade det jag behövde på hyllan. Däremot är jag inte imponerad av er transportleverantör som tog lite väl lång tid.
Fick det jag förväntade mig. Bra kvallite och snabb leverans.
Kan inte bli bättre bra utbud lätt att hitta
Väldigt bra pris på pakningsats till en nuffield 62 års model
Lätt o handla snabb leverans Kommer nog att handla mer hos dem
Hej , Tusen tack för ditt omdöme. Så fint att läsa ditt omdöme. Vi är så tacksamma att ha dig som kund. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid frågor eller funderingar. Ha en fin vecka. Din Sagro
Bra pris, leverans dagen efter beställning!
Servicen är verkligen 10/10. Snabbt och billigt är det också. 63/10
Bra produkt och snabb leverans
Köpte tack vare att det var kampanj och fraktfritt
Svarade fort och tydligt svar, Snabb leverans
Kanon service snabbt och bra snabb leverans 👍
Inte så snabb leverans. Och när jag bytt delen jag köpt fungerade den inte. Dom har lovat skicka en ny men den har inte anlänt
Enkelt att beställa snabb leverans, artilken stämde bra med beskrivningen i annonsen.
Bra trevlig bemötande, gjorde att för mig som kund!
Raka svaroch. snabba leveranser
bra service och snabb leverans
Nu var det här första gången jag beställde från Sagro men det var lätt att hitta delar och logistikt uppställt. Reservdelarna kom snabbare än väntat. Något att tänka på: hade kunnat få samma delar billigare hos Olssons. Annars bra.
Helt okej lock om dom hade pasat. Men såg att dom var för små men vill inte skicka tillbaks dom. Men inget att göra åt.
Beställde sågkedja 3/8 113 1,6mm, enl. saldo fanns den på lager, fick efter en tid veta att den kunde lev. nångång i november!!! Uruselt!!
Hej, Tack för ditt omdöme. Så tråkigt att höra. Vi försöker alltid att hitta alternativ för våra kunder. Tyvärr fanns det ett lagersaldo fel på den produkten du beställde. Tusen tack för din förståelse. Ha en fin vecka. Din Sagro.se
Allt var till belåtenhet. Lätt att beställa.
Det fungerade gör bra det vi har handlat hos er hittills. Få se vad vi behöver nästa gång.
Beställde söndag 2/3, Fick en huvudcylinder med fabrikationsfel på fredag. Återkopplar på måndag dom skickar en ny som anländer på fredag- fabrikationsfel på den med. Återkopplar på måndag- får till svar att ingen annan har haft problem med dessa huvudcylindrar, blir erbjuden att köpa en annan dyrare huvudcylinder vilket jag gör för att få ihop traktorn- den levereras 25/3, den var utan fabrikationsfel men med torrsprickor i gummidamasken. Min upplevelse av Sagro är- bristande kunskap om produkterna, bristande service mind samt gammalt lager där delarna legat så det blir torrsprickor.
Hej Oskar, Tusen tack för ditt omdöme. Jag är verkligen ledsen att du har haft så stora problem med ditt köp. Jag har varje gång försökt att hjälpa dig så snabb som möjligt. Det var absolut inte meningen att du ska känna dig dåligt hanterad. Vi visste in om att det fanns problem med den nya med. Du är mer än välkommen att skicka oss ett kort och vi fixar problemet där med men kanske kan du ta damasken av dem andra du fick redan flyttar den bara över. Jag hoppas verkligen att maskinen funkar igen som den ska. Har du frågor...
Pålitliga, bra kundtjänst. Bra frakt. Kan rekommenderas.
Snabb och vänlig service. Artikeln hade utgått, men blev uppringd och blev erbjuden en motsvarande per omgående.
Fungerar bra snabba leveranser ok att få tag i folk på telefon. Är nöjd med leveransen jag fått genom åren
Bra service och snabb leverans.
Bra service och snabb leverans, dock passade inte reservdelen, så lite tråkigt att de inte har koll.
Tarvlig personal korrekt lätt att koma i kontakt snabbt svar .
Det har fungerat bra. Verkar bry sig om sina kunder. Då handlar man ju där igen.
Sagro är en pålitlig affärspartner o ger fullgod service
Det gick snabbt o smidigt,överskådligt och lätt,att hitta det jag sökte 👍🏼!!
Mycket snabbt svar. Jag är mycket nöjd. Ringde om en faktura. Fick svar på en gång.
Köpte en packningssats. Det gick smärtfritt
Snabb och bra handläggning. Vettig leveranstid.
Snabb leverans bra. Bra betala med swisha. Rätt grejer kom.
Både och. Det senaste jag köpte var reparations sats för dragarm, billig, men inget att ha, den fick gå till skroten, faktiskt. Ibland restnoterat som jag aldrig fått men också prisvärt och bra.
Hej , Tusen tack för ditt omdöme. Så tråkigt att höra. Du kan alltid kontakta vår kundservice om du känner dig inte nöjd med våra produkter. Det är viktig för oss att du gillar att handla hos oss. Vi ser fram emot att höra från dig. Ha en fin vecka. Din Sagro
Lång leverans tid tråkigt när det står 2-3 dagar leverans och det tar över en och en halv vecka innan grejer kommer
Hej Petter, Så tråkigt att höra att du fick vänta så länge. Vi levererar i snitt våra paket inom 2-4 dagar. I ditt fall måste det har gått fel på postvägen och jag ber hemsk mycket om ursäkt för det. Vi tacksam att ha dig som kund ser fram emot att se dig igen. Ha en fin vecka. Din Sagro
Allt fungerade. Beställning, avisering och leverans
Tack.för bra service jag återkommer om jag behöver något mer till min traktorgrävare
bra ibland lång levtid annars inga problem
Det var smidigt och rätt grejer kom
Helt okej.bra sortiment och jag fick det jag beställde.
Snabb leverans av tätningarna
Det tog lite lång tid innan grejerna kom 1 vecka
Bra bemötande och hjälp med beställningen samt snabb leverans. .
Lätt att hitta produkten som jag beställde
Det gick lätt att hitta vad jag sökte. Snabb och bra leverans. Kan varmt rekommenderas till bekanta. Kommer definitivt att handla mera när jag behöver reservdelar.
Lätt att hitt rätt vara på nätet samt att det stämmer med de specifikationer som angetts. Men framförallt snabba leveranser när det gäller utrustning och reservdelar man är i behov av!