Snabba, effektiva och kommunikativa
Säker El Stockholm Co AB
Välkommen till Säker El Stockholm Co AB! Behöriga elektriker som installerar allt från takfläktar till solceller. Var med och hjälp till att ställa om till ett grönare samhälle genom solenergi. På bara 1 timme så genererar solen mer energi än vad jorden gör av med på ett helt år. Tillsammans kan vi hjälpas åt att ta vara på...
117 omdömen om Säker El Stockholm Co AB
Sedan starten hos Reco 2022
Fahri och Davie(praktikant) kom på avtalad tid. Var mycket trevliga och tillmötesgående. De gjorde ett utmärkt jobb med installation av växelriktare, batteri och anslutning till solpaneler. Installerade även ny elcentral med jordfelsbrytare i garaget för säkrare el, till ett bra pris. Var mycket nogranna och lyhörda för vad jag ville ha utfört. Kan verkligen rekommendera dessa elektriker. Vid eventuella framtida jobb, kontaktar jag dem i första hand. Kenneth.Å
Fick snabb hjälp med ett akut avbrott. Fick offert innan besöket, kom i tid. Trevlig kille, rekommenderas!
Riktigt proffsigt jobb av Fahri, Installation solvärme från Stockholm solenergi👌🏽
Utmärkt service och hög kompetens med ambitiösa och noggranna montörer. Rekommenderas varmt!
Håller utsatt tid, genuint proffsig och tillgänglig. En pålitlig hantverkare helt enkelt.
Proffsig, noggrann, lyhörd och kommunikativ elektriker. Förklarade så till och med jag förstod. Farzan Installerade Växelriktare och batteri och är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera!
Farzan från Säker El Stockholm är en klippa! Jag kommer aldrig använda en annan elektriker om jag själv får bestämma. Farzan med kollegor har gjort omfattande arbeta i min villa, allt från installera solceller med växelriktare och batterier, fixat vårt undermåliga fasadmätarskåp, bytt vår elcentral, jordat alla våra kontakter då vi har småbarn, bytt armaturer, takutttag, installerat dimmrar och renoverat/bytt ut våra termostater för golvvärme. Bytt spis och häll m.m. Genom hela processen har dom varit otroligt tillmötesgående,...
Trevliga, noggranna och vi planerade tillsammans installationen.
Mycket proffsigt,elektriker Fahri har installerat växelriktare samt ny elcentral. Lasse Å
Smidigt, proffsigt och snyggt installerat. Installation av växelriktare för solceller, och byte av elcentral gick som en dans. Kommer definitivt att anlita igen.
De installerade en billaddare och drog samtidigt ny el till garaget (inkl ny eldragning och belysning) samt installerade ett trefasuttag. Utmärkt utfört och bra pris!
Har nyss fått installerat växelriktare till solpaneler. Installationen snyggt, noggrant och genomtänkt. Elektrikern Fahri Arici snabb, kommunikativ och noga med att förankra åtgärder innan installation och dragningar. Lätt att ha att göra med och flexibel i planeringen under själva jobbet (inte bryta ström då jag satt i digitalt möte). Hittills mycket nöjd med arbetet. // Lars Tyresö
En väldigt proffsig kontakt från offert till uppföljning av slutfört arbete. Installationen av laddbox till elbilen blev mycket bra och vi fick bra instruktioner om den används. Väldigt nöjda!
Elektrikern var väldigt kommunikativ, noggrann och proffsig. Fick för dagen hjälp av en gymnasiepraktikant vilket också talar för hans kompetens. Fixade även lite gamla felaktigheter som andra elektriker slarvat med samtidigt som växelriktarinstallationen pågick. Installerade alla säkerhetsfunktioner och hade sedan en snabb och effektiv introduktion till vxriktar- och batteri-systemet.
Vi är mycket nöjda med arbetet. Kan varmt rekommendera Säker El !!!
Fantastiskt bemötande och service
Jag bemöttes på ett jättefint sätt. Jag hade höga förväntningar på tjänsten. Jag hade köpt en tjänst där jag ville ha en laddbox av zaptac monterad. Han som kom och fixade allt översteg mina förväntningar och gjorde ett jättebra jobb, samt bemötte mig på ett fint sätt.
Säker El Stockholm har alltid svarat snabbt och har även haft förmågan att snabbt komma ut på uppdrag trots många andra pågående projekt. Bemötandet är otroligt trevligt, och installationerna prydliga.
Killarna kom enligt ök. Gjorde ett bra jobb och städade efter sig
Tydlig offert, snabb och bra service. Kan rekommenderas.
Tusen tack för ett fint samarbete. Jag vill lägga ett gott ord för killarna som utfört jobbet, samt de jag har pratat med på kundtjänst vid flera tillfällen. Speciellt vill jag tack Fahri, Fawad samt deras chef för deras fina energi, och ett gott samarbeta. Jag vill också tacka killarna som har installerat solpanelerna på taket, tyvärr har jag inte deras namn. Jag har redan rekommenderat er till flera personer som har beställt och kommer att beställa efter era besök hos de. Jag kommer att rekommendera er varmt för flera.
Fahri och Fawad besökte och hjälpte oss att byta ett antal uttag. De fixade även två uttag som inte fungerade korrekt. De var detaljerade i sitt arbete, levererade kvalitetsutrustning och städade. Priserna var rimliga och vi är nöjda med tjänsterna.
Proffsig och snabb installation av växelriktare mm till solcellsanläggning
Vi bytte elcentral och installation av jordning. Vi blev imponerade av vilken stor serviceanda och hjälpsamhet som präglade hela arbetet. Trevliga var de dessutom som utförde arbetet, Fahri och Fawad. Även Farzan var väldigt tillmötesgående. Kan verkligen rekommendera SES.
Trevlig och duktig personal som noggrant följer konstens alla regler. Fick väldigt snabb service och vackert slutresultat.
Väldigt proffsigt. Drog el i våran nybyggda stuga och löste även ut problem med tidigare eldragning till vårat gemensamma klubbhus. Snabb och effektiv och höll sig helt till offerten.
Har anlitat SäkerEl både som privatperson och via företag och har alltid varit välfigt nöjd med utfört arbete. Kan starkt rekommendera DäkerEl.
Bra och pålitliga Trevliga och kunniga Rekommenderas absolut Ledllampor i tak i badrum
Farzan var hemma hos oss för att färdigställa all inkoppling till våra solpaneler. Han var väldigt noga med vad han gjorde, installationen var väldigt snyggt gjort och han var väldigt hörsam på våra önskemål. Rekommenderar honom till 100%.
Vi var jätte nöjd. De svara snabbt och gjorde ett bra job!
Installation av Zaptec Go laddbox. Professionella, punktliga och prisvärda. Tack för ett superbra arbete!
Snygg installation av trevlig och kunnig personal,. Som kund fick man innan installationen påbörjades vara med och påverka vart utrustningen skulle placeras och hur kablar skulle dras. Helnöjd!
Säker El installerade växelriktare och batteri till min solcellsanläggning som underentreprenör till Stockholm Solenergi. 100% nöjd med båda företagen. Bra kommunikation innan ankomst, snygga installationer och totalt sett levererat mer än utlovat då jag spontanade in en extra utmaning under installationen vilket löstes på bästa sätt. Väldigt bra jobbat. Tack.
Professionell företaget 🙏🙏🙏
Mycket positiv erfarenhet. Elektrikern var socialt kompetent förutom att han utförde arbetet på ett utmärkt sätt. Att han dessutom städade efter sig och det inte syntes att han jobbat förutom installationen ger det sista lilla extra som gör att man som kund känner tillfredsställelse med sin investering.
Stor lyhördhet för kundens behov. Snabbt och smidigt arbete. Svarar på frågor även efter installationen.
Bra och noggranna killar som jobbade på utan raster, vilket dom kanske borde haft👍
Ett professionellt och vänligt bemötande samt en positivt hög servicenivå. Bra på att återkoppla till mig som konsument och föreslå långsiktiga lösningar.
Allt fungerade utmärkt Elektrikern kom som bestämt. Vi pratade igenom hur det skulle bli. Han satte fart och när det var klart städade han upp och visade mig ur det fungerade. En trevlig och proffsig kille. MVH Lennart
Fahri är väldigt bra ordningsam duktig väl bemötande.
Kan verkligen rekommendera Säker El, mycket trevligt och proffsigt bemötande. Tog sig tid att komma med förslag på förbättringar och lösningar som blev snyggare och mer funktionella än väntat. De kopplade in mina nya solpaneler och såg till att allt fungerade och att appar var installerade och gick igenom hur de fungerar.
De var här igår och kopplade in mina nya solpaneler. Väldigt trevliga och kommunikativa och gjorde ett väldigt bra och snyggt jobb. Gjorde mer än vad de skulle då de även hjälpte med att informera att Ellevios kablage till huset behöver bytas ut och tog kort på det vilket underlättar att skriva anmälan. De såg och fixade misstag som tidigare elinstallationsfirma hade gjort så väldigt nöjd!
proffsigt bemötande, bra kommunikation med elektriker, snyggt gjort och städade efter sig. Bara bra rekommendationer
Säker El Stockholm installerade växelriktaren i vår solcellsanläggning. Fahri som gjorde jobbet var väldigt tillmötesgående och gjorde ett toppenjobb. Kom i tid, drog kablar snyggt, monterade samt märkte upp allt på ett föredömligt sätt. Totalt sett var detta den bästa servicenivån på väldigt länge (definitivt top 3) och då har vi renoverat hela huset i omgångar sedan 2007. 5 plus till Stockholmsolenergi som hade helentreprenaden och anlitade Säker El Stockholm.
Montören Farid väldigt informativ och gav ett.proffsigt intryck. Noga med att man som kund var nöjd
Vänligt bemötande och verkade proffsiga! Lyckades göra hela installationen på en dag. Vi är nöjda! Vi fick batteri och växelriktare installerat till våra solpaneler.
Fari representerade Säker El på ett mycket proffsigt sätt. Installationen ser fackmannamässigt korrekt utfört. Fari har varit mycket kommunikativ och försäkrat sig om att vi har förstått allt kring installationen. Jag vill ge de bästa rekommendationer till Fari, han kommer bli en värdefull elektriker/medarbetare i framtiden.
Väldig trevlig installatör med en lika trevlig lärling. Jag kommer rekommendera SES till andra.