Elektriker i Stockholm

105 rekommenderade elektriker i Stockholm kommun

Söker du efter en bra elektriker i Stockholm? Här på Reco.se listar vi de bäst rekommenderade och mest aktuella elektrikerna just nu. Oavsett vad ditt problem gäller, om du är privatperson eller företag kan vi hjälpa dig att hitta ett företag som kan hjälpa dig med dina elinstallationer.

Läs mer »
Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Elektriker nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • K3 Gruppen AB

700 omdömen
    K3 Gruppen är ett företag som tycker att nöjda kunder är det bästa som finns och vi jobbar varje dag för att ha just det. Våra kunder är privatpersoner, företag, kommuner, förvaltare, BRF, och både ko...
    ERIC O
    ERIC O: Superbra service och kundbemötande. Svarade snabbt på frågor och var hjälpsamma med råd och tips. Vi var även jättenöjda med våra nya golv
  • Driver du elfirma i Stockholm?

• MaxFix

346 omdömen
    Låt oss på MaxFix fixa allt ditt småfix i hemmet. Det du inte fixar, det fixar vi!
    Liisa I
    Liisa I: En trevlig och punktlig fixare från MaxFix monterade två Ikea-kökskåp hos mig. Proffsigt! Även två spegelskåp i badrummet monterades med önskat resultat. Bästa hjälpen!
  • Dryft hjälper dig med allt från småfix till att renovera hela bostaden - och allt däremellan. Med alla hantverkstjänster under samma tak blir det smidigt och tryggt att renovera!
    Fredrik Göran Walter L
    Fredrik Göran Walter L: Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas
  • Säker El Stockholm Co AB

130 omdömen
    Välkommen till Säker El Stockholm Co AB - 15 års erfarenhet inom el-branschen!
    Ann W
    Ann W: Jag blev kontaktad för att stämma av tidpunkten när de skulle komma så det fungerade för mig som kund. Jag fick en genomgång av vad de skulle utföra och de säkerställde att jag som kund förstod alla steg. Även den stund när strömmen behövde brytas informerade och frågade de om så det fungerade för mig som kund. De installerade elen till vår solcellspanel samt batteri. När installationen var klar förklarade det samtliga funktioner i appen på ett pedagogiskt sätt. Kände mig helt trygg och har inte upplevt några problem sedan installationen blev klar. Rekommenderar dem absolut!
  • Hjorthagens EL AB

87 omdömen
    Kristian W
    Kristian W: Installation av utebelysning och fläkt. Mycket bra kommunikation och snygg installation! Kan absolut rekommendera!
  • SVEA Elteknik

94 omdömen
    Välkommen till SVEA Elteknik - Inget jobb är för litet eller stor för oss!
    Adam H
    Adam H: Kunniga och trevliga elektriker som var duktiga på att komma tid och hålla vad som var lovat.
  • Vi är en elektrikerfirma som står för kvalitet och omtanke. Kontakta oss gärna om du söker hjälp med elinstallationer, behöver felsöka ett värmegolv eller ska renovera ett badrum!
    Rolf N
    Rolf N: Professionell, kompetent, pålitlig och service-minded elektriker som jag varmt kan rekommendera. Mitt självklara val.
  • Kristin L
    Kristin L: Trevlig och snabbt bemötande. Kunnig personal, de kom inom ett par dagar. Lätta att ha att göra med och snabba att svara vid kontakt.
  • Småelhjälpen AB

364 omdömen
    Björn A
    Björn A: Vi fick lite bråttom att få en elektriker på plats då vi gjort om köket men kom på för sent att el måste göras om för att vår spis och häll skulle fungera. Småelhjälpen räddade oss med kort varsel och redan nästa dag funkade allt perfekt efter byte av kontakter. Professionellt utförande och trevligt bemötande samt bra pris gör att jag varmt kan rekommendera alla i närheten av Bagarmossen/Kärrtorp/Skarpnäck att anlita denne elektriker.
  • J. Rhodins El AB

32 omdömen
    Calle H
    Calle H: Väldigt vänlig och proffsig kille. Har anlitat han flera gånger för olika jobb i vår lägenhet, är noggrann och snabb. Är supernöjd med hans insatser.
  • Byggalliansen i Sverige AB

32 omdömen
    Nina L
    Nina L: Jag hade höga förväntningar, min vana trogen, på att ytrenovering och annat fix i vår 4:a i Kärrtorp skulle bli toppenbra. Jag blev helt nöjd, och det är ovanligt. Arbetet utfördes precis så som vi kommit överens om via den välformulerade offerten. Billy som målade och fixade i lgh verkar ha vinnlagt sig om att slutresultatet skulle bli riktigt bra. Vilket det verkligen blev. Han verkar ha blick för både helheten och detaljerna samtidigt. Flera extra smågrepp tog han till för att bostaden skulle bli ”top notch”. Monterade galler i gluggen ovanför kyl/frys. Stenolja på marmorbänkarna under fönstren mm. Så tacksam för den omsorgen. Kommunikationen var ett annat plus. Kändes mycket bra tryggt från första mötet i lgh, med grundlig genomgång av vad han tyckte skulle göras utifrån mina förväntningar, genom arbetets gång fram till slutbesiktningen. Billy använde en digital chatkanal för avrapportering och frågor/svar mellan oss. Mycket effektivt och för mig tidsbesparande. Jag som har kontrollbehov kände mig väldigt trygg när jag blev uppdaterad med jämna mellanrum. Var dessutom på resa under renoveringsperioden, då var det för mig extra värdefullt att få veta vad som händer. En annan uppskattad sak: Tider. Billy passar tider. Jag älskar det. Tider för möten (första och slutbesiktningen). Arbetets start och slutförande. Jag rekommenderar varmt Billy Woll.
  • Bright Elteknik AB

208 omdömen
    Behöver ditt företag eller bostadsrättsförening en hjälpande hand? Bright Elteknik utför elinstallationer, säkert, tidseffektivt och miljömedvetet. Varmt välkommen att höra av dig för ett möte, vi läm...
    Charbel R
    Charbel R: Professionella killar. Använder alltid Bright ElTeknik slår aldrig fel.
  • Rolszan H
    Rolszan H: Fick en akut läcka där det rann ut massa vatten under vaskskåpet..Paniken som slog mig va kaos. Som tur va hittade jag Amadou som var tillgänglig. Han dök upp på nolltid och fixade min värsta mardröm. Jag blev bemöt av väldigt proffesionell och artig rörmokare. Han aggerade direkt utan att tveka sen tog vi proccesen därifrån. Kan varmt rekomendera denna otroligt kunniga yrkesarbetare. Istället för att få en ordentlig fuktskada hemma så ger han allt i sin makt innan det sker och ger samtidigt garanti på jobbet som han utfört.. Kan varmt rekommendera hans tjänster och ännu mer än så.
  • Vill du lämna din renovering i trygga händer? Vi tar hand om allt med en personlig kontaktperson, service och kundnöjdhet i fokus hela vägen från design & materialval till slutfört projekt.
    Erik Johan S
    Erik Johan S: Till vår badrumsrenovering valde vi att gå med Royal Construction & Design efter att ha läst de många positiva omdömena på Reco. Nadja har genom hela projektet hållit tydlig och snabb kommunikation samt hjälpt oss med de materialval vi hade funderingar över. Offerten samt tidsplanen som sattes hölls, och de merarbeten vi kommit på att vi velat lägga till under tiden har vi fått tydliga kostnad på att godkänna innan merarbete utfördes. Hantverkarna som varit i vår lägenhet har alla varit proffsiga, organiserade och hårt arbetande. Slutresultatet blev ett mycket snyggt badrum där det är tydligt att man tagit sig tiden att få detaljerna rätt. Vi rekommenderar varmt Nadja och Royal Construction & Design!
  • Vi är ett gäng kunniga och erfarna elektriker som hjälper er med det mesta inom el. Välkommen till Bauer Elektriska!
    Martin V
    Martin V: Proffesionellt bemötande, de höll tiden, blev bättre än förväntat, Jag behövde dra om el ledningar i hela huset. Öst av allt att jag fick dela upp betalningen! Tusen tack för det❤️❤️❤️
  • Gamal Shafik G
    Gamal Shafik G: Detta Företag är största SKOJARE på marknad. dem ringer företag och säger att dem samarbeta med Fortum & Ellevio och ska sänka dina el kostnader med många öre. dem skickar avtalet direkt för underskrift. jag ringde FORTUM och frågat om det är sant & avtalat med. då svara FORTUM att dem gjorde polis anmäla för deras snatteri av kunderna. Fyyyy Faaaan
  • Emma H
    Emma H: Snabb, supertrevlig och hjälpsam!
  • Annedal Bygg och Badrum står till tjänst vid renovering och nybyggen samt el, rör och kakling. 10 års erfarenhet med hög kvalitet och trygghet för kunden.
    therese b
    therese b: Jag renoverade ett badrum och en WC med hjälp av Annedal Bygg. Det goda intryck jag fick från första början, höll i sig genom hela processen. Jag upplevde Annedal Bygg som måna om att göra ett bra jobb, uppriktiga, pålitliga och generösa med tid och ansträngningar. Projektledaren (Lasse) var lätt att få tag i och svarade snabbt på frågor. Slut priset blev det som vi kommit överens om från början, och klart konkurrenskraftingt mot andra offerter, från andra firmor. Jag kan varmt rekommendera Annedal Bygg.
  • ROBERT H
    ROBERT H: Fantastiskt bra på alla sätt! Bra priser och väldigt professionella!
  • Kurre W
    Kurre W: Trots förkylningstider gjorde de ett snabbt och fint jobb med att förnya vårt köksgolv. Trevlig personal som var lyhörd för våra önskemål. Vi rekommenderar dem verkliogen!
  • Anita S
    Anita S: Allt va toppen! Trevlig och kunnig! Allt fungerar! Installerade flera elanslutningar i en ny lägenhet!
  • Sandra B
    Sandra B: Så skönt med en elektriker som kan förklara så att jag som kund (och icke elektriker) förstår! Alltid nöjd med UAEL!
  • Elin R
    Elin R: El Bergman Sth Ab. Tomasz och Waldemar. Högsta betyg och varmaste rekommendationer. Utfört arbete med stor profession och noggrannhet. Tålmodiga och med bra kreativa idéer hjälpte dom till när vi många gånger ändrade oss om hur vi ville att lampor, dimmrar och utag skulle sitta. Alltid på plats i tid. Gick alltid att få tag på. Höll tidsplan och informerade väl om kostnader och offert-beskrivning. Arbete: Stor omfattande el renovering av 50-tals radhus. Bytte ut all original-el till ny Elcentralen och nya ledningar och trådar på 3 plan. Installerade utomhus-uttag, installerade plejd-dimmer med tillhörande system app, samt mycket mer. Vi kan med glädje rekommendera Tomasz och hans team. // Elin och Rickard.
  • Niklas G
    Niklas G: Mycket bra jobb i form av att kakla in stor vägg i kök samt en del mindre småarbeten!
  • Driver du elfirma i Stockholm?

• Jan A
    Jan A: Vi fick problem med att elen slutade fungera i delar av huset sent på kvällen. Inga vanliga åtgärder avhjälpte problemet. Kontaktade då Johan på JR Elektriska som via telefon kunde guida mig att lösa problemet! Vilken hjälte!
Områden i Stockholm
Eneby  (1 st)
Kälvesta  (1 st)
Bredäng  (1 st)

Elektriker i Stockholm

I Stockholmsområdet kan det ibland vara svårt att få tag på en bra elektriker som snabbt kan utföra det uppdrag du är ute efter. När du väl får tag på någon kan det dessutom vara lång väntan innan elektrikern kan utföra uppdraget. Därför är det viktigt att elinstallationen blir utförd på ett professionellt och snyggt sätt när det väl är dags så att du som kund blir nöjd med slutresultatet, samtidigt ska du betala ett rimligt pris.

Genom att läsa om tidigare kunders erfarenheter och rekommendationer blir det enkelt och smidigt för dig att hitta en elektriker som passar dina behov. Du kan även be om offerter direkt på Reco.se. Ett tips är att ta in en offerter från några olika elektriker för att få en bra uppfattning om vad du borde betala för din elinstallation.

Hopps du hittar en elektriker du gillar, lycka till!