Mycket professionellt och sympatiskt! Rekommenderas varmt,
Salong L Q
Välkommen till Salong LQ! Vi är din eminenta frisörsalong på Lidingö. Visst är det trist att gå från frisören och ha den där känslan av att allt inte riktigt blev som förväntat. Ta den känslan och gör dig av med den när du besöker oss på Salong LQ. Vi frågar dig innan precis hur du vill ha din frisyr. Är du inte nöjd så fixar...
75 omdömen om Salong L Q
Perfektion, som alltid!! Kan inte vara mer nöjd med håret.
Trevligt bemötande, bra klippning, återkommer gärna!
Leila är lyhörd för vad jag vill att hon ska göra, noggrann och dessutom väldigt trevlig!
Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. E
Möttes av ett glaty och vänligt mottagande. Vi gick igenom vad som jag önskade skulle göras med mitt hår på ett Sätt som visade på proffsighet och kunnande. Resultatet blev som vid tidigare på mina besök helt efter mitt önskemål.
Alltid lika trevligt och profesionelt.
Har gått dit i flera år nu. Var halvnöjd med min första frisör, men sedan hittade jag Stina! Hon vet presic hur jag vill ha mitt hår och gör
Motsvarar mina förväntningar och proffesionellt
Leila förenar i sin yrkesroll en hög grad av proffsighet med en stor empati gentemot oss som hennes kunder.Detta gör att vi med stor glädje gärna rekommenderar henne till. alla våra bekanta avseende hårklippning permanentning etc Med vänlig hälsning Wiveca och Gunnar Kristofferson
Jag klippte mig och färgade slingor. Karin var lyhörd och vänlig och resultatet blev bra men ljuset i salongen är lite märkligt så jag var l
Fina slingor och bra klippning! Rekommenderas varmt!
Tack snälla kära Ulla! Varma Hälsningar Leila Salong LQ
Gedigen erfaren frisörska samt väl bemötande. Rekommenderas skarpt!
Tack snälla kära Jan! Varma Hälsningar Leila Salong LQ
Mona är en otroligt professionell och skicklig frisör. Hon kommer med egna synpunkter och förslag på vad som passar mig bäst. Hon lyssna
Bra klippning, hög service, trevligt bemötande. Bra läge på ön med parkering.
Tack snälla kära Anders! Varma Hälsningar Leila Salong LQ
Duktig och trevlig frisör. Kan varmt rekommenderas.
Tack snälla kära Therese! Varma Hälsningar Leila Salong LQ
She's the best at her game and makes every experience an amazing one!
Jag är jättenöjd! Leila är duktig, rekommenderas varmt! Jag kommer åter för klippning av flera i familjen !
Tack snälla kära Maria! Salong LQ Leila
To-day I had my hair cut by Lejla of Salong LQ. She is friendly and tactful and very professonal. I am looking forward to my next visit to Ssalong LQ.
Thank you so much Bente! Salong LQ Leila
Otroligt trevlig och kompetent frisör. Lyhörd för mina tankar och kom med egna tips. Kom väl överens och jag gick därifrån mer än nöjd. Komm
Båda barnen klipper sig på salong LQ och vi är jättenöjda kunder. Leyla har det tålamod och vänlighet som krävs med barn och är en fantastiskt duktig frisör. Vi rekommenderar att gå hit!
Tack snälla kära kund! Varma Hälsningar Leila Salong LQ
Bästa Leila, Jag är alltid nöjd med klippning och färgning. Trevligt att besöka dig!
Tack snälla kära Inger!! Varma Hälsningar Leila Salong LQ
Elisa är vänlig och inlyssnande. Hon tar sitt jobb på stort allvar. Hon har en fin kommunikation med sin mentor vilket gör att jag känner mi
Mycket bra klippning av mitt raka hår. Jag kommer att bli stammis👍
Tack snälla kära Lars! Varma Hälsningar Leila Salong LQ
Vänligt bemötande. Snabbt och effektiv klippning.
Tack snälla kära Pål! Varma Hälsningar Leila Salong LQ
Min dotter klippte sig hos Carolina & blev jättenöjd. Vi kommer snart tillbaka!
Trevligt bemötande och väldigt nöjd med klippning och slingor
Tack kära Christina Salong LQ Leila
Väldigt nöjd med min klippning. Leila är en mycket skicklig frisör. Stort plus är att det finns parkering utanför samt lugnt och trevligt i salongen. Bra bemötande. Väl värt ett återbesök.
Tack kära David salong LQ Leila
Kompetent, trevlig, proffsig och ger bra tips och råd. Kan varmt rekommendera Claudia.
Var hos frisören där jag blev vänligt mottagen. Kunde börja klippningen t.o.m före tid. Lugn och ro och trevligt samtal. Uppskattade också att det fanns reserverad P plats.Kan m.a.o. rekommendera stället
Tack Leila för perfekt toning och klippning. Ny kund hos henne (innan 18 år med min favorit Rozalija Nagy) och kände mig som en stamkund direkt. Lena WE
Otroligt bra frisör. Håret är jättebra sedan jag började gå där för drygt 2 år sedan . Han är varsam med produkter, vilket gör att håret int
Professionell behandling o mycket trevligt bemötande. Absolut värt ett besök. Elisabeth
Tack snälla kära Elisabeth ! Varma Hälsningar Leila Salong LQ
Klippning, färgning o slingor. Mina önskemål blev bemötta och utförda till full brlåtenhet. Gott kaffe och fin o lugn miljö i salongen. Toppen.
Tack snälla kära A ! Varma Hälsningar Leila Salong LQ
Finns absolut ingen som Angie! ⭐️ Hon har gjort magi med mitt hår i snart säkert 10 år. Rekommenderar henne starkt 🥰
Proffsig hjälp vid toning och klippning. Stamställe
Tack snälla kära Monica ! Varma Hälsningar Leila Salong LQ
Bra klippning och trevlig frisör.
Tack snälla kära Antoinette ! Varma Hälsningar Leila Salong LQ
Bara positiv. Linda är trevlig och tillmötesgående och lyssnar på vad man har för önskemål. Är väldigt nöjd.
Från blond till brunt. Blev precis som jag ville ha det!
Tack snälla kära Lottie ! Varma Hälsningar Leila Salong LQ
Trevligt och lugnt bemötande. Proffsig klippning.
Tack snälla kära kund! Varma Hälsningar Leila Salong LQ
Sally upplevde jag som lyhörd och vänlig. Hon var inlyssnande och förtroendeingivande och jag fick mitt hår precis som jag ville ha det. Sal
Bra klippt trevligt bemötande kommer att fortsätta klippa mig hos Leila
Tack snälla kära kund! Varma Hälsningar Leila Salong LQ
Mycket skickliga frisörer, vänliga och trevlig stämning i salongen. Rekommenderas varmt.
Tack snälla kära Maria! Varma Hälsningar Leila Salong LQ
Proffsig, engagerad och utmärkt service! Otroligt duktig frisör,
Det är en jättebra bra ställe och jag kan tänka mig att rekommendera om någon skulle fråga mig. Det finns jättebra personal som kan 💇♂️Jättebra. Jag fick det som jag förväntade mig. Och till rimligt pris. Tack den vänliga människor som jobbar där
Tack snälla kära kund! Leila/salong LQ
Jättebra klippning helt enligt önskemål.
Tack snälla kära Eva! Leila/Salong LQ
Har klippt mig hos Lazy Barber sen 2018, skulle aldrig gå till någon annan. Det bästa är att det inte spelar någon roll vilken barberare man
Strålande kunnande och mottagande.
Tack snälla kära Hedvig ! Leila/Salong LQ
Färgade håret.det blev jättebra. Alltid lika bra.
Tack snälla kära Maria ! Leila/Salong LQ
Bojana har klippt mig i flera år, alltid med toppen resultat. Hon är alltid glad och positiv samt väldigt bra service. Tack Bojana!
Skicklig, lyhörd och jättetrevlig frisör. Verkligen nöjd med resultatet.
Tack snälla kära Carl Johan! Leila/Salong LQ
Klippning med Leila. Jag var lite osäker på hur jag skulle klippa mig men Leila vägledde mig helt rätt! Hon tipsade mig om vad som skulle kunna framhäva mitt ansikte på bästa sätt och vi bestämde oss för en frisyr. Jag kunde inte blivit nöjdare!
Tack snälla kära shantall! Leila/Salong LQ
Trevlig och jätteduktig! Kan verkligen rekommendera!
Trevlig och duktig frisör. Lätt att få tid också! Rekommenderas varmt!
Tack snälla kära K! Leila/Salong LQ
Färge, klipp, uppsättning, alla gångerna blev mer än aförväntningar som jag hade. Bra bemötande och proffesionellt jobb.
Tack snälla kära Leila! Leila/Salong LQ
Så serviceminded och duktig, trots att jag kom in på salongen en vecka innan min boking (bokade fel dag..) så tog Jannike emot mig med målet
Trevligt och personligt bemötande. Snygg klippning!
Tack snälla kära Hans! Salong LQ/Leila
Mycket nöjd med allt, klippning, färgning, slingor och bryn hos Laila på salong LQ.
Tack snälla kära Michela ! Salong LQ/Leila
Fin och fräsch salong. Leila är jätteduktig på hårfärg och mycket trevlig!
Tack snälla fina Aessia ! Salong LQ/Leila
Klipp och sling, Leyla är mycket kunnig. Salongen är lugn och resultatet toppen!
Tack snälla min kära Aurore ! salong LQ/Leila
Trevligt bemötande och bra klippning. Kommer snart tillbaka
Tack snälla min kära kund ! salong LQ/Leila
Väl bemött, upplevelse av att bli proffsigt klippt. Priset kändes bra. Kommer absolut att gå tillbaka.
Tack snälla min kära Catarina ! salong LQ/Leila
Mycket angenämt bemötande och proffsigt utförande av permanentning!!!
Tack snälla min kära kund! salong LQ/Leila
Fint bemötande o bra klippning:)
Tack snälla min kära Alexandra ! salong LQ/Leila
Trevligt bemötande som vanligt och prisvärt! Har besökt salongen sedan 15 år tillbaka!
Tack snälla min kära Joachim ! salong LQ/Leila
Mycket trevligt och professionellt bemötande. Laila är lyhörd, noggrann och jag är mycket nöjd med min klippning.
Tack snälla min kära Monika ! salong LQ/Leila
Klippning. Bra bemötande, ofta klipptid med kort varsel, trevlig pratstund.
Tack snälla min kära Johan! salong LQ/Leila
Man blir vänligt bemött på Salong L Q. Det känns personligt där. Klippt på ett professionellt och snabbt sätt.
Tack snälla min kära Eva! salong LQ/Leila
Jag har klippt och färgat mitt på på L Q i flera år och blir alltid lika nöjd. Kan varmt rekommendera salong L Q !
Tack snälla min kära Ann-Sofie! salong LQ/Leila