Bra priser och service
Salong STIL
Vår vision är att du som kund ska finna alla de behandlingar du söker under samma tak och välja att besöka oss vare sig det gäller en styling till en fest, klippning, extrema fransar eller en behandling för vackrare hud.
12 omdömen om Salong STIL
Proffsig, engagerad och utmärkt service! Otroligt duktig frisör,
Therese är en riktigt bra frisör, trevligt bemötande och man går alltid därifrån super nöjd! Huvudmassagen är grym!
Salong Stil är min favoritfrisör som alltid tar sig tid att utföra klippning precis som jag vill ha det. Personlig service och bra på att hitta passande klipptid. Stort plus för bra hårtvätt med skön huvudmassage!
Finns absolut ingen som Angie! ⭐️ Hon har gjort magi med mitt hår i snart säkert 10 år. Rekommenderar henne starkt 🥰
Therese är fantastisk. Duktig och lyhörd på kundens önskemål.Flexibel med tider vilket är bra. Lokalen kan bli mysigare, men är ok. vet att den är under renovering.
Super trevlig och mysig tjej som klipper. Jag är alltid nöjd när jag går där ifrån och man längtar tillbaka till huvud massagen som man får!
Bara positiv. Linda är trevlig och tillmötesgående och lyssnar på vad man har för önskemål. Är väldigt nöjd.
Alltid trevligt bemötande. Duktiga!
Otroligt trevlig och kompetent frisör. Lyhörd för mina tankar och kom med egna tips. Kom väl överens och jag gick därifrån mer än nöjd. Komm
Proffsig personal som alltid får en att känna sig trygg och omhändertagen.
Trevlig och personlig service, professionellt resultat - alltid nöjd när jag går därifrån.
Har klippt mig hos Lazy Barber sen 2018, skulle aldrig gå till någon annan. Det bästa är att det inte spelar någon roll vilken barberare man
Superbra och härlig salong med bästa personalen!!!
Såg fram emot egentid utan stress men så blev tyvärr inte denna upplevelse😣 Fick en annan frisör än den som stod på bokningen utan förklar
En helt underbart mysig och härligt salong, med strålande och trevlig frisör. Går alltid därifrån med den perfekta frillan. Ger alltid henne fria händer, och hon levererar gång på gång.