Salong Willarp

Salong Willarp

www.salongwillarp.se
  • BadgeThreeYears

Välkommen till oss på Salong Willarp i Älta! Här får du alltid fullt fokus från din frisör och vi gör allt för att du ska vara helt nöjd när du lämnar vår salong. Hos oss träffar du lyhörda och välutbildade frisörer, och strävar alltid efter att kunna leverera välgjorda arbeten utifrån kundens önskemål och förutsättningar. ...

349 omdömen om Salong Willarp

Sedan starten hos Reco 2022

Josefine V
Skrev om Salong Willarp

Fick ett varmt välkomnande och uppskattar de fina lokalerna. Så trevlig miljö, lugnet som infinner sig och det goda kaffet gör att man känner sig väl omhändertagen. En lyxig känsla! Madde som slingade och klippte mitt hår hade en otrolig känsla för färg. Jag är över förväntan nöjd med både färg och klippning. Har nog aldrig förr fått så mycket beröm efter ett frisörbesök!

Ulrika W
Skrev om Salong Willarp

Fantastiskt bemötande, dessutom meddelade salongen innan att min frisör var något försenad 🌟 vilket gjorde att jag inte behövde stressa i onödan. Lyhörd frisör med tips o idéer 🙏🏼. Resultatet -supernöjd! Mysig salong, bra vibe!

Cecilia N
Skrev om Salong Willarp

Blir alltid nöjd på salong Willarp, oavsett vem jag har gått till. Den här gången fräschade Cassandra upp mitt hår med en snygg naturlig färg och en fin klippning.

Ulrica S
Skrev om Salong Willarp

Alltid nöjd med resultatet och extra härligt att få koppla av i den otroligt fina lokalen.

Clara G

Madde var fantastisk på alla sätt och vis. Jag kunde inte vara nöjdare! <3

Peter E
Skrev om Salong Willarp

Tack Willarp för professionell herr klippning. Tack även för trevligt mottagande och den avslappnande massagen, från stolen och i hårbotten, vid tvättningen. Gillar verkligen den stunden. Jag kommer tillbaka , mkt nöjd/Bästa / Peter

Helen J
Skrev om Salong Willarp

Behaglig miljö och duktiga frisörer. Känner mig alltid väl omhändertagen. Bra på att lyssna in hur man vill ha håret och ger tips om hårvård.

Alva G
Skrev om Salong Willarp

Jag köpte en klippning på salong Willarp. Det var jättetrevligt och jag fick ett väldigt bra bemötande. Jag blev jättenöjd med resultatet och går gärna tillbaka.

Torbjörn Martin J
Skrev om Salong Willarp

Ett självklart val, supertrevliga och proffsiga! Så nöjd!

Sandra S
Skrev om Salong Willarp

Det krävs en del mod att ge en frisör fria händer att förändra och förbättra. Det var den bästa upplevelsen jag varit med om! Michaela var helt fantastisk. Hon vågade göra stora förändringar samtidigt som hon lyssnade in mig varje steg på vägen. Kommer definitivt gå tillbaka och känner mig helt trygg med att göra om det igen.

Sigrid W
Skrev om Salong Willarp

Willarp är en superfräsch salong med toppenbra service. Jag är otroligt nöjd med både färgningen och klippningen.

Anette W
Skrev om Salong Willarp

Jätte duktig frisör Mathilda, fick väldigt bra färg .Jag är jätte nöjd har redan bokat ny tid framöver..

Inga-Maj O
Skrev om Salong Willarp

Bra bemötande, lyhörd frisör(Madde) kommer åter😊

Yvonne N
Skrev om Salong Willarp

Så vänligt bemötande! Madde är toppen! Lugn och skön atmosfär i salongen.

Anna H
Skrev om Salong Willarp

Levde verkligen inte upp till vad de lovade & definitivt inte prisvärt. Känner mig lurad & besviken & kan tyvärr verkligen inte rekommendera salongen.

Svar från Salong Willarp

Hej Anna, tack för din recension. Det är tråkigt att du inte är nöjd med resultatet. Under konsultationen klargjorde vi tydligt att vi inte kunde lämna några garantier på vad som skulle kunna åstadkommas med tanke på hårets historik, och du valde ändå att genomföra behandlingen. Frisören utförde sitt arbete på en hög nivå och följde alla professionella riktlinjer. Det är också värt att nämna att frisören stannade över en timme extra för att ge dig bästa möjliga resultat utan att ta något extra betalt. Vi anser att vi gjort...

Kerstin A
Skrev om Salong Willarp

Skicklig frisör och mycket trevligt bemötande

Helena E
Skrev om Salong Willarp

Proffesionellt Så vacker, lugn miljö.

Anita I
Skrev om Salong Willarp

Mycket bra bemötande och trevlig personal. Fin och fräsch lokal. Nöjd med resultatet.

Anna S
Skrev om Salong Willarp

Mkt bra! Det extra omhändertagandet plus så klart fina klippningen definitivt värt kostnaden!

Elin T
Skrev om Salong Willarp

Jättebra bemötande! Madde som klippte mig såg verkligen till att jag var bekväm och mådde bra under hela besöket. Håret blev också superfint! Kommer absolut gå tillbaka dit!

Jennie O
Skrev om Salong Willarp

Alltid, verkligen alltid så nöjd efter ett besök på willarp!

Gull-Britt E
Skrev om Salong Willarp

Jätte trevligt ställe och trevligt bemötande blev klippt av Micaela och blev så nöjd. Kommer tillbaka.

Monica S
Skrev om Salong Willarp

Känner mej alltid underbart bemött och sedd av alla på Salongen. Är verkligen nöjd med klippning och färgning

Svar från Salong Willarp

Hej Monica, tack för din fina recension! Det gläder oss att du känner dig väl omhändertagen och är nöjd med klippning och färgning. Vi ser fram emot ses igen!

Robert D
Skrev om Salong Willarp

Mycket trevlig miljö och bemötande, kommer att komma tillbaka.

Svar från Salong Willarp

Hej Robert, tack för ditt omdöme. Varmt välkommen åter!

Martin W
Skrev om Salong Willarp

Mycket fina lokaler, trevligt bemötande samt ypperlig service. Är väldigt nöjd!

Svar från Salong Willarp

Hej Martin, tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att du är nöjd med både våra lokaler och servicen. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!

Susanne L
Skrev om Salong Willarp

Fantastisk hårsalong med lyxigt omhändertagande. Som kund är jag alltid i focus. Kunniga hårstylister som verkligen briljerar.

Svar från Salong Willarp

Tack för dina fina ord Susanne! Vi är glada att du uppskattar vårt omhändertagande och våra stylisters arbete. Det betyder mycket för oss att du känner dig i fokus. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig fantastiska resultat!

Pia P
Skrev om Salong Willarp

Fick direkt ett välkomnade när jag kom in i salongen. Erbjöds kaffe direkt. Jag hade höga förväntningar som infriades! .

Svar från Salong Willarp

Hej Pia, tack för din härliga recension! Vi är glada att du kände dig välkommen och att vi lyckades uppfylla dina förväntningar. Ser fram emot att få hälsa dig välkommen igen snart!

Diana L
Skrev om Salong Willarp

Otroligt fin salong och min frisör Petronella är trevlig och väldigt duktig! Massagen i hårbotten är så härlig!

Svar från Salong Willarp

Hej Diana, tack för din positiva feedback! Vi är glada att du gillar salongen och att Petronella gav dig en så bra upplevelse. Det är roligt att höra att du uppskattar hårbottenmassagen. Vi ser fram emot ditt nästa besök!

Tess S
Skrev om Salong Willarp

Jättefina lokaler! Jag byter sällan frisör men har nu hittat min nya! Min frisör gjorde en noggrann konsultation, anpassade sig efter att jag ändrat mig i sista sekund om vad jag ville göra. Var noga med vad jag kunde förvänta mig, gav mig flera alternativ för att påverka resultatet. Jag är jättenöjd och jag kommer absolut att komma tillbaka!

Svar från Salong Willarp

Hej Tess, tack för din fantastiska recension! Vi är glada att du är nöjd med både våra lokaler och din frisörs arbete. Det är roligt att höra att du har hittat oss och att vi kunde möta dina förväntningar. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka!

Marit D
Skrev om Salong Willarp

Möts alltid av ett glatt bemötande. Fick goda råd, tips om min klippning och förslag till frisyr. Är sååå nöjd efter besöket.

Svar från Salong Willarp

Tack Marit för din fina feedback! Vi är glada att du alltid känner dig välkommen och att våra råd och förslag var till hjälp. Det är fantastiskt att höra att du är så nöjd efter ditt besök. Vi ser fram emot att ha dig här igen!

Josefine S
Skrev om Salong Willarp

Så himla fin salong! Fantastiskt bemött av Micaela som klippte våra barn. Proffs!

Svar från Salong Willarp

Tack så mycket för din positiva recension! Vi är glada att du uppskattar vår salong och Micaelas arbete. Det är roligt att höra att hon gjorde ett bra jobb med klippningarna. Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka!

Kerly K
Skrev om Salong Willarp

Jag blev behandlat som en Queen!Jag kände mig som en Hollywood stjärna när jag gick därifrån!

Svar från Salong Willarp

Hej Kerly, tack för din fantastiska feedback! Vi är glada att du kände dig som en Hollywood-stjärna och blev omhändertagen som en drottning. Det är precis den upplevelsen vi strävar efter att ge våra kunder. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka!

Ninnie L
Skrev om Salong Willarp

Blev oerhört trevligt bemött! Min bottenfärg och gloss blev över förväntan bra. Min frisör förstod precis vad jag vill ha.

Svar från Salong Willarp

Hej Ninnie, tack för din fina recension! Vi är glada att du blev väl omhändertagen och att vi kunde överträffade dina förväntningar. Det är härligt att höra att din frisör förstod precis vad du ville ha. Vi ser fram emot ditt nästa besök!

Maria T
Skrev om Salong Willarp

Underbar miljö och proffsiga frisörer!

Svar från Salong Willarp

Tack Maria för din positiva feedback! Vi är glada att du uppskattar både vår miljö och våra frisörers professionalism. Vi ser fram emot att ha dig här igen!

Johannes N
Skrev om Salong Willarp

Alltid en bra klippning i trevliga lokaler!

Svar från Salong Willarp

Tack Johannes för din recension! Vi är glada att du alltid är nöjd med din klippning och våra lokaler. Vi ser fram emot ditt nästa besök!

Hyllengrens M
Skrev om Salong Willarp

Mycket bra bemötande. Att se leendet på min dotter efter klippen är ovärderligt.

Svar från Salong Willarp

Tack för din positiva feedback! Vi är glada att du uppskattar vårt bemötande och att din dotter blev så nöjd med sin klippning. Det är fantastiskt att höra att det gjorde hennes dag. Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka!

Lovisa A
Skrev om Salong Willarp

de var bra men kunde vara bättre

Svar från Salong Willarp

Hej Lovisa, tack för din feedback. Vi är glada att du tyckte att det var bra, men vi vill gärna veta mer om vad som kan förbättras. Ditt omdöme är viktigt för oss och hjälper oss att bli ännu bättre. Vänligen kontakta oss på hej@salongwillarp.se så att vi kan förstå dina önskemål och göra ditt nästa besök så det uppfyller dina förväntningar.

Ida G
Skrev om Salong Willarp

Jag har mötts av väldigt bra bemötande där jag alltid har kunnat få rådgivning av frisörerna. Personalen har hög kompetens och jag har alltid varit jättenöjd när jag går därifrån.

Svar från Salong Willarp

Hej Ida, tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattar vårt bemötande och den rådgivning du fått. Det är fantastiskt att höra att du alltid är nöjd med din upplevelse och vår personals kompetens. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig bra service framöver!

Eva B
Skrev om Salong Willarp

Ett mycket vänligt bemötande av personalen och speciellt frisörer Micaela! Jag är absolut nöjd med resultatet.

Svar från Salong Willarp

Hej Eva, tack för din positiva feedback! Vi är glada att du uppskattar det vänliga bemötandet från vår personal och särskilt från Micaela. Det är roligt att höra att du är nöjd med resultatet. Vi ser fram emot att ha dig här igen!

Eva B
Skrev om Salong Willarp

Väldigt trevlig och skicklig frisör. Mycket vänligt bemötande . En skön och avkopplande upplevelse. Ska fortsätta klippa mig hos Willarps..

Svar från Salong Willarp

Tack Eva för din fina recension! Vi är glada att du haft en trevlig och avkopplande upplevelse. Det är fantastiskt att höra att du vill fortsätta klippa dig hos oss. Vi ser fram emot ditt nästa besök!

Moa B
Skrev om Salong Willarp

Petronella är en fantastisk frisör och salongen är så himla trevlig och fin. Jag kände mig så omhändertagen och trygg, är väldigt nöjd med allt!

Svar från Salong Willarp

Hej Moa, tack för din underbara recension! Vi är glada att höra att Petronella och vår salong gav dig en så bra upplevelse. Det betyder mycket för oss att du kände dig omhändertagen och trygg. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!

Nina S
Skrev om Salong Willarp

Första gången hos Willarp o Petronella är superduktig!!! Kommer garanterat tillbaka :)

Svar från Salong Willarp

Tack för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med Petronella och ditt första besök hos oss. Vi ser fram emot att ha dig tillbaka snart!

Saga W
Skrev om Salong Willarp

Jag har varit kund till Petronella som arbetar på Salong Willarp i ca 4 år och hon är fantastisk i sin yrkesroll och som person. Hon förstår precis mina behov och jag uppskattar verkligen hennes engagemang, lyhördhet och värme. Hon är oerhört proffesionell och det blir exakt som jag vill varje gång. Hon är otrolig på att skapa färg/slingor som passar mitt hår men också på att klippa och styling. Jag har och kommer rekommendera henne och Salong Willarp till alla jag känner. <3

Svar från Salong Willarp

Tack så mycket för din underbara feedback! Vi är glada att höra att Petronella alltid lever upp till dina förväntningar och att du uppskattar hennes engagemang och professionalism. Det betyder mycket för oss att du rekommenderar både Petronella och Salong Willarp till dina vänner. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig en fantastisk upplevelse varje gång du besöker oss!

Jenny H
Skrev om Salong Willarp

Proffsigt fräscht och nöjd med resultatet.

Svar från Salong Willarp

Hej Jenny, tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med både vår service och resultatet. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!

Rolf W
Skrev om Salong Willarp

Mycket fräsch salong, lungt och behagligt. Cassandra har växt med uppgiften, jätte duktig. Ingen stress, lungt o fint. Full koll på läget.

Svar från Salong Willarp

Hej Rolf, tack för din positiva recension! Vi är glada att du uppskattar vår salong och den lugna atmosfären. Det är härligt att höra att du är nöjd med Cassandras arbete och hennes professionella hantering. Vi ser fram emot att ha dig här igen!

Sara H
Skrev om Salong Willarp

Otroligt fin upplevelse. Micaela är otroligt duktig och är mer än nöjd med resultatet!

Svar från Salong Willarp

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att du haft en så bra upplevelse och att Micaela levererade ett resultat som du är mer än nöjd med. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka!

Erica B
Skrev om Salong Willarp

Trevligt bemötande och kunnig frisör räddade mitt hår efter mitt egna förödande försök att göra slingor. Gick där ifrån med ett så snyggt hår!

Svar från Salong Willarp

Hej Erica, tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både bemötandet och resultatet. Det är fantastiskt att höra att vi kunde rädda ditt hår och ge dig ett snyggt resultat. Vi ser fram emot att ha dig här igen!

Sofia G
Skrev om Salong Willarp

Underbart fin salong. Petronella är oerhört duktig och lyhörd. Blev otroligt nöjd med resultatet. /En som aldrig vill byta frisör :)

Svar från Salong Willarp

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är glada att du är så nöjd med både vår salong och Petronellas arbete. Det är underbart att höra att du är så nöjd att du aldrig vill byta frisör. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig den bästa servicen!

Natalie T
Skrev om Salong Willarp

Klippte och färgade mitt hår hos Petronella. Hon är en otroligt skicklig frisör och kan inte minnas när jag senast var så nöjd med både färg och klippning. Hela salongen känns lyxig och var över förväntan, inredning och saker som kaffe och smoothiemenyn var imponerande. Hårbottenmassagen vid tvätt var underbar, känns som vissa frisörer på andra salonger gör det lite halvdant men denna var super! Hela upplevelsen var väldigt positiv och man gick därifrån väldigt glad

Svar från Salong Willarp

Tack för din underbara recension! Vi är glada att höra att du är så nöjd med både Petronellas arbete och vår salongs atmosfär. Det är fantastiskt att du uppskattade hårbottenmassagen och våra små extra detaljer. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig en så positiv upplevelse varje gång du besöker oss!

Helene W
Skrev om Salong Willarp

Som vanligt är jag lika nöjd med klippningen och frisören!

Svar från Salong Willarp

Hej Helene, tusen tack för den fina recensionen. Varmt välkommen tillbaka!