Så hjälpsam, trevlig och kunnig. Jag kan varmt rekommendera Samppas om du behöver hjälp med bilen. Han har ordning o reda o fixar på bästa sätt. Tusen tack på återseende
Samppas Custom Garage AB
Vi på Samppas Custom Garage AB är specialister på att utrusta allt från transportbilar, SUV:ar och familjebilar till maskiner och lastbilar. Med över 10 års erfarenhet i branschen är vi en pålitlig partner att vända dig till när du ska välja utrustning för ditt fordon. Hos oss kan du få hjälp med all typ av bilutrustning såsom...
43 omdömen om Samppas Custom Garage AB
Sedan starten hos Reco 2024
Tog lång tid innan produkten kom. Men sen gick jobbet fort
Lämnade min x5 för bodykitt montering, arbetet blev proffsigt och snyggt utfört och mycket prisvärt!! Rekommenderas starkt till er som vill lämna bilen till någon som är duktig på det dem gör!
Allt kanon. Bra bemötande och effektivt. Jättenöjd.
Ett proffs som vet vad! Han gör. Snyggt arbete.
Bra service och trevligt bemötande
Bra och snabb service.
Fick en helt korrekt utförd tjänst där allt skötte perfekt
Grymt trevliga och väldigt duktiga! Inte 100% nöjd då vi inte lyckades laga taket som vi hade tänkt, dock förtjänar de mer än en fjantig 4 så jag avrunda uppåt. Dock vill jag poängtera att det är inte deras fel att jag är aningens besviken, utan snarare att det inte gick som jag hoppats. Samppas jobbade länge och försökte in i det sista att lösa problemet, men det gick helt enkelt inte. Så vill du ha hjälp med något så rekommenderar jag att ni pratar med Samppas!
Snabbt och proffsigt utförda arb.
Ryktet sa att Samppa var noggrann och duktig. Lämnade min nästan helt nya bil för montering av två ledramper som behövdes integreras och skäras in i grillen nedanför regskylten. Extremt nöjd med slutresultatet. Rekommenderas!
Trevligt bemötande, snabb o utmärk service. Dampads var mycket förtroendeingivande och gav klara besked. Rekommenderar företaget starkt.
Jättebra i samband med dragkroksmontering
Snabb, perfekt och mycket kunnig service.
Det var ett trevligt bemötande. Hade förväntningar på ett bra gjort jobb. Upplevelse vet jag inte, lämnade och hämtade bilen när den var färdig. Beställde en ledramp fram med montering, det var bra gjort, lite fladder i ljuset vid körning på guppig väg bara.
Mycket kunnig personal som löste ett problem som ingen annan mekaniker kunnat. Mycket trevligt bemötande!!!
Vi tackar för troendet! Uppskattar er tid att lämna ett omdömen. Ni är varmt välkommen åter till oss när ni behöver hjälp med något.
Fick verkstads tid med kort varsel, snabbt, effektivt och prisvärt.
Vänligt, trevligt och prisvärt.
Trevligt bemötande och bra service. Toppen helt enkelt!
underbart arbete snabba servis tack för er
Proffsigt bemötande med kunnig personal och kvalitetsprodukter. Flexibla med bokning när det passade oss som kund.
Kanonbra. Kunde boka tid även på en söndag
kanon service och snabb leverans
Riktigt trevligt bemötande samt proffsigt utfört arbete, rekommenderar starkt!.
Fick kontakt med Samppas för montering av backkamera. Bilen lämnades in på morgonen och efter några timmar var den klar. Trevligt bemötande och sammantaget ett företag att rekommendera. Mikael
Snabb och bra service gillar utbudet som finns hos dom👍
Mycket proffsigt jobb till vettiga priser
Samppas var snabbare än snabbast och det bli jättebra 👍
Mycket bra service. Högtalarna jag köpte blev bra, behövde inte ens lägga upp dem på cabstälningen :-) När jag väl ska göra i ordning Buicken med "riktigt" ljud kommer jag vända mig hit.
Grymt kompetent och snabb service.
Härlig kille som fixar allt. Brl behöver konkurrens
Mycke bra service och bemötande, 👍🥰
Jag blev väldigt bra bemött både vid mitt första besök och sedan vid monteringstillfället. Vi diskuterade lite om hur monteringen skulle göras vid första besöket, vid monteringstillfället testade vi olika monteringar för att sedan ta den som var bäst. Totalt så är jag nöjd med monteringen av min LED ljusramp.
Bra service och bra pris. Kan rekommenderas
Grymt bra service , Bra bemötande. Vi är jättenöjda med våra 4 bilar han fixat åt oss.
Alltid trevlig och med bra bemötande och jag har fått snabb hjälp vid samtliga tillfällen min bil krånglat✨
En verkstad med hjärta och själ, kunnig trevlig och pålitlig personal
Är helnöjd, både med det trevliga bemötandet och hur smidigt Sami löste mitt problem med avgassystemet till ett AVSEVÄRT mycket billigare pris än jag blivit offererad av en annan verkstad. Rekommenderar varmt Samppas!! //Martin
Har varit där två gånger och gjort 2 reparationer och jag är så nöjd med arbetet och bemötande. Över lag är allt toppen.
Beställningen och servicen var utmärkt
Fantastiskt fin service av bil och mycket noga. Måste säga att det är snygg verkstad med ordning och reda, rent och snyggt. Har servat min bil på andra ställen och de har inte skött och bytt vad som utlovats på offerten. Oerhört tacksam att Sami gått genom bilen grundligt. Genuint go och trevlig man och kunnig mekaniker. Rekommenderar Samppas Custom Garage AB för service och reparation av bil. Bättre service kan man inte få. Med vänlig hälsning, Åse.
Hej Åse och Tack för fina orden. Vi hoppas många mil framöver till dig och din bil. Hoppas vi ses vid nästa service tillfälle.
Mycket bra bemötande. Professionell. En verkstad som man rekommenderar till andra, vilket vi har gjort.
Tack Eva för fina orden och vi hoppas många mil framöver till lilla "hugo"
Fantastisk service och bemötande.
Tack! Vi hoppas din Tesla lyser fortfarande upp hela omgivningen i skogarna. Tack för fina orden i omdömen ni är välkommen att höra av er om det är något mer vi kan hjälpa till med!