Samppas Custom Garage AB

samppascustom.se
  • Badge2024
4.8
Ring 0303-505 04 Dela

Vi på Samppas Custom Garage AB är specialister på att utrusta allt från transportbilar, SUV:ar och familjebilar till maskiner och lastbilar. Med över 10 års erfarenhet i branschen är vi en pålitlig partner att vända dig till när du ska välja utrustning för ditt fordon. Hos oss kan du få hjälp med all typ av bilutrustning såsom...

43 omdömen om Samppas Custom Garage AB

Sedan starten hos Reco 2024

Jessica H
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Så hjälpsam, trevlig och kunnig. Jag kan varmt rekommendera Samppas om du behöver hjälp med bilen. Han har ordning o reda o fixar på bästa sätt. Tusen tack på återseende

Mathias H
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Tog lång tid innan produkten kom. Men sen gick jobbet fort

Onspot L
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Lämnade min x5 för bodykitt montering, arbetet blev proffsigt och snyggt utfört och mycket prisvärt!! Rekommenderas starkt till er som vill lämna bilen till någon som är duktig på det dem gör!

Michael M
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Allt kanon. Bra bemötande och effektivt. Jättenöjd.

Ludvig L
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Ett proffs som vet vad! Han gör. Snyggt arbete.

Pernilla G
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Bra service och trevligt bemötande

Japko A

Bra och snabb service.

David C
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Fick en helt korrekt utförd tjänst där allt skötte perfekt

Michael R
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Grymt trevliga och väldigt duktiga! Inte 100% nöjd då vi inte lyckades laga taket som vi hade tänkt, dock förtjänar de mer än en fjantig 4 så jag avrunda uppåt. Dock vill jag poängtera att det är inte deras fel att jag är aningens besviken, utan snarare att det inte gick som jag hoppats. Samppas jobbade länge och försökte in i det sista att lösa problemet, men det gick helt enkelt inte. Så vill du ha hjälp med något så rekommenderar jag att ni pratar med Samppas!

Kent S
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Snabbt och proffsigt utförda arb.

Mats L
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Ryktet sa att Samppa var noggrann och duktig. Lämnade min nästan helt nya bil för montering av två ledramper som behövdes integreras och skäras in i grillen nedanför regskylten. Extremt nöjd med slutresultatet. Rekommenderas!

Marie Louise B
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Trevligt bemötande, snabb o utmärk service. Dampads var mycket förtroendeingivande och gav klara besked. Rekommenderar företaget starkt.

Daniel F
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Jättebra i samband med dragkroksmontering

Ann G
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Snabb, perfekt och mycket kunnig service.

Roger L
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Det var ett trevligt bemötande. Hade förväntningar på ett bra gjort jobb. Upplevelse vet jag inte, lämnade och hämtade bilen när den var färdig. Beställde en ledramp fram med montering, det var bra gjort, lite fladder i ljuset vid körning på guppig väg bara.

Jan R
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Mycket kunnig personal som löste ett problem som ingen annan mekaniker kunnat. Mycket trevligt bemötande!!!

Svar från Samppas Custom Garage AB

Vi tackar för troendet! Uppskattar er tid att lämna ett omdömen. Ni är varmt välkommen åter till oss när ni behöver hjälp med något.

Lina P
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Fick verkstads tid med kort varsel, snabbt, effektivt och prisvärt.

Nils S
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Vänligt, trevligt och prisvärt.

Therese B
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Trevligt bemötande och bra service. Toppen helt enkelt!

Mbk A
Skrev om Samppas Custom Garage AB

underbart arbete snabba servis tack för er

Rtg A
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Proffsigt bemötande med kunnig personal och kvalitetsprodukter. Flexibla med bokning när det passade oss som kund.

Tommy F
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Kanonbra. Kunde boka tid även på en söndag

Lantz S
Skrev om Samppas Custom Garage AB

kanon service och snabb leverans

Martin H
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Riktigt trevligt bemötande samt proffsigt utfört arbete, rekommenderar starkt!.

Mikael T
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Fick kontakt med Samppas för montering av backkamera. Bilen lämnades in på morgonen och efter några timmar var den klar. Trevligt bemötande och sammantaget ett företag att rekommendera. Mikael

Strömbergs A
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Snabb och bra service gillar utbudet som finns hos dom👍

Jan T
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Mycket proffsigt jobb till vettiga priser

Patrik S
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Samppas var snabbare än snabbast och det bli jättebra 👍

Mattias A
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Mycket bra service. Högtalarna jag köpte blev bra, behövde inte ens lägga upp dem på cabstälningen :-) När jag väl ska göra i ordning Buicken med "riktigt" ljud kommer jag vända mig hit.

Tommy S
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Grymt kompetent och snabb service.

Glenn A
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Härlig kille som fixar allt. Brl behöver konkurrens

Margareta H
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Mycke bra service och bemötande, 👍🥰

Björn P
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Jag blev väldigt bra bemött både vid mitt första besök och sedan vid monteringstillfället. Vi diskuterade lite om hur monteringen skulle göras vid första besöket, vid monteringstillfället testade vi olika monteringar för att sedan ta den som var bäst. Totalt så är jag nöjd med monteringen av min LED ljusramp.

S
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Bra service och bra pris. Kan rekommenderas

Ytterby A
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Grymt bra service , Bra bemötande. Vi är jättenöjda med våra 4 bilar han fixat åt oss.

Monica M
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Alltid trevlig och med bra bemötande och jag har fått snabb hjälp vid samtliga tillfällen min bil krånglat✨

Firma A
Skrev om Samppas Custom Garage AB

En verkstad med hjärta och själ, kunnig trevlig och pålitlig personal

Bo K
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Är helnöjd, både med det trevliga bemötandet och hur smidigt Sami löste mitt problem med avgassystemet till ett AVSEVÄRT mycket billigare pris än jag blivit offererad av en annan verkstad. Rekommenderar varmt Samppas!! //Martin

Niclas J
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Har varit där två gånger och gjort 2 reparationer och jag är så nöjd med arbetet och bemötande. Över lag är allt toppen.

Eldin H
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Beställningen och servicen var utmärkt

Åse H
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Fantastiskt fin service av bil och mycket noga. Måste säga att det är snygg verkstad med ordning och reda, rent och snyggt. Har servat min bil på andra ställen och de har inte skött och bytt vad som utlovats på offerten. Oerhört tacksam att Sami gått genom bilen grundligt. Genuint go och trevlig man och kunnig mekaniker. Rekommenderar Samppas Custom Garage AB för service och reparation av bil. Bättre service kan man inte få. Med vänlig hälsning, Åse.

Svar från Samppas Custom Garage AB

Hej Åse och Tack för fina orden. Vi hoppas många mil framöver till dig och din bil. Hoppas vi ses vid nästa service tillfälle.

Eva S
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Mycket bra bemötande. Professionell. En verkstad som man rekommenderar till andra, vilket vi har gjort.

Svar från Samppas Custom Garage AB

Tack Eva för fina orden och vi hoppas många mil framöver till lilla "hugo"

Ducendo A
Skrev om Samppas Custom Garage AB

Fantastisk service och bemötande.

Svar från Samppas Custom Garage AB

Tack! Vi hoppas din Tesla lyser fortfarande upp hela omgivningen i skogarna. Tack för fina orden i omdömen ni är välkommen att höra av er om det är något mer vi kan hjälpa till med!