Jättetrevlig och välvillig personal. Inga problem. Väldigt nöjd med köpet.
Sandbergs Autocenter AB
Välkommen till Sandbergs Autocenter AB! Vi är en seriös bilhandlare som du kan vända dig till oavsett om du är intresserad av att köpa bil eller sälja din bil. Du kan enkelt värdera din bil med oss på Sandbergs Autocenter AB genom att fylla i formuläret på denna sida. Det är helt kostnadsfritt. Letar du efter en bilhandlare...
152 omdömen om Sandbergs Autocenter AB
Sedan starten hos Reco 2020
Hej Erik! Tack för ditt fina omdöme och vad det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår service. Du är varmt välkommen åter när du ska köpa nästa bil.
Vi fick ett jättebra bemötande från Robbin från Sandbergs Autocenter AB och är mycket nöjda med vår bil. Jag kan varmt rekommendera Sandbergs Autocenter AB.
Hej Caroline! Tack för ditt fina omdömme! Det glädjer oss att höra att du är nöjd. Varmt välkommen åter :)
Supersmidig affär, från provkörning till färdigt avtal:-)
Hej Magnus! Tack för ditt fina omdöme. Kul & höra att du är nöjd och att vi fick äran att göra affär med er. Ni är varmt välkommen åter när det är dags för nästa bil. Sandbergs autocenter önskar dig en fortsatt trevlig dag.
Trevligt bemötande och gav bra service. Ordnade med bilen till Jönköping. Så min kollega som var där med jobbet kunde köra upp bilen till Norrland 👍. Handlade med Robbin tack för du ordnade med bilen till Jönköping. Vi köpte en Opel insignia. 2016
Hej Magnus! Tack för ditt fina omdöme och vad det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår service. Du är varmt välkommen åter när du ska köpa nästa bil.
Ett mycket trevligt bemötande av säljare som uppfyllde de förväntningar jag hade utifrån tidigare korrespondens. Jag köpte en elbil.
Hej Maria! Tack för ditt fina omdöme. Kul att höra att du är nöjd och att vi fick äran att göra affär med er. Ni är varmt välkommen åter när det är dags för nästa bil.
Trevligt bemötande. Angelägen att hitta lösning på mitt önskemål.
Hej Kjell! Tack för ditt fina omdöme. Kul att höra att du är nöjd.
Genuina och kunniga bilförsäljare! Fantastiskt bemötande och bra service. Dem hämtade mig vid tåget och såg till att allt var förberett då jag kom långväga för att hämta bilen. Och fordonet var precis som beskrivet. Rekommenderar verkligen!
Hej Jimmy! Stort tack för ditt otroligt fina omdöme och vad det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår service. Du är varmt välkommen åter när du ska köpa nästa bil.
Lucas gjorde ett fantastiskt jobb!
Hej Adela! Tack för ditt fina omdöme. Kul att höra att du är nöjd.
Trevligt och avslappnat bemötande
Hej Anna! Tack för ditt fina omdöme. Kul att höra att du är nöjd.
Bra service och tillmötesgående säljare. Inga problem med den begagnade bil jag köpt, rekommenderar varmt!
Tack Rebecca för de fina orden! Ni är varmt välkommen åter när det är dags för nästa bil.
Trevligt bemötande. Snabb och smidig affär ☺️
Hej Lena! Det glädjer oss att höra att du är nöjd :) Varmt välkommen åter!
Magiskt bemötande, bästa tänkbara
Hej Morgan! Stort tack för ditt otroligt fina omdöme och vad det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår service. Du är varmt välkommen åter när du ska köpa nästa bil.
Mycket lätta att ha och göra med :)
Tack Mikaela för de fina orden! Ni är varmt välkommen åter när det är dags för nästa bil.
Jättebra mycket trevlig personal fick den hjälp jag ville ha
Tack Björn för de fina orden! Ni är varmt välkommen åter när det är dags för nästa bil.
Kanon bra service och otroligt schysst bemötande! Stort tack för all hjälp och ett bra bilköp!
Tack Nathalie för de fina orden! Ni är varmt välkommen åter när det är dags för nästa bil.
Trevliga och bra priser. Rekommenderas!
Hej Alexander! Tack för ditt fina omdöme. Kul att höra att du är nöjd.
Bra bemötande och service. Löste allt smidigt!
Tack Marian för de fina orden! Ni är varmt välkommen åter när det är dags för nästa bil.
Trevligt bemötande av kunnig personal
Hej Anneli! Tack för ditt fina omdömme! Det glädjer oss att höra att du är nöjd. Varmt välkommen åter :)
Jätte bra bemötande, trevlig försäljare.
Tack Kake Kalervo för de fina orden! Ni är varmt välkommen åter när det är dags för nästa bil.
Trevligt bemötande innan, under och efter bilköpet. Väldigt serviceinriktade, kunde inte varit nöjdare! Rekommenderas starkt!
Hej Maria! Tack för ditt fina omdöme och vad det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår service. Du är varmt välkommen åter när du ska köpa nästa bil.
Seriös bilfirma och förtroendeingivande säljare. Robbin leverar förstklassig service och förståelse för kundens behov, som får en att känna sig avslappnad och trygg i affären.
Hej Lars! Tack för ditt fina omdöme. Kul att höra att du är nöjd och att vi fick äran att göra affär med er. Ni är varmt välkommen åter när det är dags för nästa bil. Sandbergs autocenter önskar dig en fortsatt trevlig dag.
Tillmötesgående och serviceinriktad personal. Köpet av bil kunde inte varit smidigare. Rekommenderar!
Tack Mattias för de fina orden! Ni är varmt välkommen åter när det är dags för nästa bil.
Bra bemött från start och smidig process genom hela affären med både inbyte och köp. Lucas som jag köpte av gjorde ett bra och professionellt jobb. Rekomenderar detta företag starkt om ni är ute efter bra bilar.
Hej Joakim! Stort tack för ditt otroligt fina omdöme och vad det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår service. Du är varmt välkommen åter när du ska köpa nästa bil.
Seriöst och pålitligt! Gott bemötande och service!
Tack Daniel för de fina orden! Ni är varmt välkommen åter när det är dags för nästa bil.
Så trevligt försäljare !! Så nöjd !
Hej Liv! Det glädjer oss att höra att du är nöjd :) Varmt välkommen åter!
Säljaren vi hade kontakt med och som skötte hela processen från visning till försäljning, var suverän. Han var trevlig och glad. Han till och med pratade bra om sina konkurrenter vilket vi tycker är viktigt istället för att smutskasta andra i samma bransch. Vi är klart nöjda med hela företaget.
Hej Johnny! Tack för ditt fina omdöme. Kul att höra att ni är nöjda och att vi fick äran att göra affär med er. Ni är varmt välkommen åter när det är dags för nästa bil. Sandbergs autocenter önskar er en fortsatt trevlig dag.
Trevligt bemötande och bra säljare!
Tack Rebecka för de fina orden! Ni är varmt välkommen åter när det är dags för nästa bil.
Köpte en Volvo s60 nyligen och det var en mycket bättre upplevelse än man förväntar sig hos en bilhandlare. En broms låg på men det löste verkstadspersonalen och Victor på knappt en timme även fast det är semestertider. Känns som en seriös och ärlig firma, vilket är sällsynt idag. Bilen stämde bra överens med bilderna på annonsen och man fick ett väldigt bra bemötande utan massor överdrivet säljsnack.
Hej Jesper! Tack för ditt fina omdöme och vad det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår service. Du är varmt välkommen åter när du ska köpa nästa bil.
Seriöst och trevligt. Bilen enligt utlovad beskrivning. Beg v60cc med nybilskänsla.
Tack Rolf för de fina orden! Ni är varmt välkommen åter när det är dags för nästa bil.
Köpte en beg. bil. Mycket trevligt bemötande av Robin. Inget förskönande "säljsnack" utan kändes ärlig. Bra dokumentation över vad som åtgärdats på bilen av förra ägaren skickades med.
Tack för de fina orden Madelaine! Kul att du är nöjd med oss och din bil.
Köpte bil. Bra bemötande, bra ordning, ren bil, dock trasigt torkarblad på bilen. Liten sak men de borde kollat det.
Hej Philip Givetvis vill vi att du skall vara helt nöjd, hör av dig till oss så står vi för ett par nya torkarblad.
Trevlig och kunnig personal. Förväntningarna var att hitta en bil och det löste dom.
Tack Albin för de fina orden! Ni är varmt välkommen åter när det är dags för nästa bil.
Fantastiskt trevligt kundbemötande, kunden i centrum och lösningsfokuserade för att ge bästa service.
Hej Thim! Stort tack för ditt otroligt fina omdöme och vad det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår service. Du är varmt välkommen åter när du ska köpa nästa bil.
Tillmötesgående och trevlig säljare. En känsla av att bli väl informerad.
Hej Catrine! Tack för ditt fina omdöme. Kul att höra att du är nöjd och att vi fick äran att göra affär med er. Ni är varmt välkommen åter när det är dags för nästa bil.
Snabb och smidig affär. Trevlig försäljare.
Hej Kristoffer! Tack för ditt fina omdöme. Kul att höra att du är nöjd.
Trevlig försäljare och bra priser
Hej Zandra! Tack för ditt fina omdömme! Det glädjer oss att höra att du är nöjd. Varmt välkommen åter :)
Vi fick bra hjälp från början till slut i jakten på en ny pendlarbil. Mycket proffsigt bemötande!
Hej Ludvig! Tack för ditt fina omdöme och vad det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår service. Du är varmt välkommen åter när du ska köpa nästa bil.
Trevlig försäljare och bra bemötande. Jag och min son är väldigt nöjda. Kan verkligen rekommendera.
Hej Karina! Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att höra att du är nöjd. Varmt välkommen åter :)
Säljaren glömde att informera om att besiktningen går ut om fem dagar. Jag fick körförbud efter köpet. Hade inte kommit på tanken att en bil för 90000 säljs obesiktad.
Hej Yvonne! Bilen levererades av oss i Januari, Hade du hört av dig direkt så givetvis hade vi åtgärdat detta åt dig. Hör av dig till oss så ersätter vi givetvis besiktningskostnaden. Detta ber vi såklart om ursäkt för. Bilen borde ha varit nybesiktigad innan köpet och något vi tyvärr ha missat. Vi önskar dig fortsatt många härliga mil med din bil.
Väldigt bra gästfrihet. Jag är jättenöjd med min bil. Inga lögner i bilens beskrivning och det var lätt att prata med bilhandlaren. Tack Sandbergs Autocenter AB
Tack för de fina orden Norul! Kul att du är nöjd med oss och din bil.
Supertrevligt och proffsigt bemötande! Känner mig jättetuff genom hela köpet. Blev upphämtad vid tågstationen och fick en fin genomgång av bilen! Kan verkligen rekommendera er vidare.
Hej Pia! Tack för ditt fina omdöme och vad det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår service. Du är varmt välkommen åter när du ska köpa nästa bil.
Hej! Jag blev bemött av en trevlig och bra försäljare och mina förväntningar infriades. Jag var och kolla på en bil som jag köpte och är väldigt nöjd med det köpet
Hej Tord! Tack för ditt fina omdöme. Kul att höra att du är nöjd och att vi fick äran att göra affär med er. Ni är varmt välkommen åter när det är dags för nästa bil. Sandbergs autocenter önskar dig en fortsatt trevlig dag.
Mycket proffsiga tog sig tid för kunden kan starkt rekommenderas till andra som letar efter bil.
Hej Jimmy! Tack för ditt fina omdöme och vad det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår service. Du är varmt välkommen åter när du ska köpa nästa bil.
Väldigt trevligt bemötande! Robbin hjälpte mig och jag är väldigt nöjd ☺️
Hej Mikael! Tack för ditt fina omdöme och vad det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår service. Du är varmt välkommen åter när du ska köpa nästa bil.
2:a gången jag köper bil hos sandbergs .Mycket trevlig personal med gott bemötande. Rekommenderas varmt
Tack Anne-Charlotte för de fina orden! Ni är varmt välkommen åter när det är dags för nästa bil.
Mycket bra, Att hitta en bra bil.Det gjorde jag.
Hej Helene! Tack för ditt fina omdömme! Det glädjer oss att höra att du är nöjd. Varmt välkommen åter :)
Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit.
Jag behövde en nyare bil, ville byta med Robbin så jag pekade på en han rekommenderade en annan som jag köpte fast den låg över budget. Påpekade en brist på bilen vilket åtgärdades innan leverans.
Hej Jan! Det glädjer oss att höra att du är nöjd :) Varmt välkommen åter!
Bra bemötande och snabb och smidig affär
Hej Kent! Tack för ditt fina omdömme! Det glädjer oss att höra att du är nöjd. Varmt välkommen åter :)
Mycket trevligt bemötande av Lucas som visade och berättade om de olika bilarna vi var intresserade av. Mycket bra kundupplevelse.
Hej Patrik! Tack för ditt fina omdöme och vad det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår service. Du är varmt välkommen åter när du ska köpa nästa bil.