Bra och snabbt byte av vindruta. Bra bemötande och servicen var över förväntan. Bättre än de stora kedjorna, som jag nu kommer glömma om jag behöver laga min vindruta igen.
Sandviken Bilglas AB
Välkommen till din lokala bilglasverkstad där du kan känna dig helt trygg och att allt sker på ett säkert sätt. Vi är ett auktoriserat bilglasmästeri med över 10 år i branschen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av fordonsglas, så som bilar, lastbilar, bussar och entreprenadmaskiner. I många fall utför vi arbeten hos...
14 omdömen om Sandviken Bilglas AB
Mycket bra service och bra jobb på min bil
Mycket bra service och trevligt bemötande! Rekommenderas!
Byte av framruta och nya torkarblad på 3 bilar! Suverän service vid lämning/hämtning av bilar. Trevligt bemötande, snabb service och bra jobb! Återkommer definitivt
Lämnade in för toning av rutor på min Tesla M3, Bra pris och snyggt utfört arbete.Rekommenderas!
Mycket bra utfört jobb o fantastisk service. Rekommenderas.
Byte av framruta ,kort väntetid ,mycket trevlig personal.
Toppenservice, väldigt nöjd med bytet av ruta!
Mycket trevligt bemötande och snabbt utfört jobb. Nöjd kund tackar och rekommenderar denna firma.
Riktigt bra kundservice och hjälpsam personal. Bytte vindruta på bilen hos dom och hädanefter kommer jag alltid göra det hos dom. Allt sköttes snabbt o smidigt.
Simon som driver firman är en väldigt bra och serviceinriktad kille. Sitter aldrig fast om man behöver hjälp. Väldigt duktig och noggrann. Rekomenderar starkt 👍👍
Trevligt/proffsigt bemötande och snabb hjälp med byte av vinduta.
Grym kille snabb på plats svarar aldrig
Perfektionister som tar sitt jobb på största allvar. Fantastiskt bra.