Gjorde mer än han behövde och var väldigt hjälpsam och informativ. Lätt att ha att göra med!
Sanitet Sverige AB
Sanitet Sverige AB är ett företag som arbetar med spolning av avloppssystem och rengöring av ventilationssystem för att skapa tryggare hem. Vi utför inspektioner och det nödvändiga underhåll som krävs för att hålla ditt hem säkert och förebygga framtida problem. Vi rensar och rengör ventilationer från smuts, damm och mögel...
254 omdömen om Sanitet Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2023
Mycket bra och en duktig kille (Marcus) som utförde jobbet. Känns jättebra.
Snabbt och välgjort arbete. Bra utrustning och lämnade rent och snyggt.
Ockrare som vill ta betalt två gånger för samma problem. De kom ut för att rensa avloppet, ett delvis stopp, som gjorde att vattnet i toalettstolen steg vid spolning, några gånger i veckan hände detta. De skickade ut en gubbe för att fixa detta, som misstänkte att det troligtvis var fettbildning från köks vasken låg bakom problem. Ett par dagar senare märkt jag att samma problem var tillbaka. Tog kontakt med dem och de skickade då ut samma gubbe igen. Den här gången avhjälptes på problemet. Problemet var nu att jag fick...
En trevlig kille kom hit och rensade fläkten,så som förväntat. Tyckte priset var väldigt högt 1895kr för 20 min jobb , inte riktigt okej.
Trevligt bemötande snabb service
Bra genomfört arbete. Trevlig personal
Rensning av köksfläkt Im kanal. Inga förväntningar eftersom det var första gången. Mannen som var hos oss var mycket noggrann och vänligt trevlig. Rekommenderas. .
Bra. Löste problemet på ett professionellt sätt
Trevlig kompetent tekniker på plats.
Jag är mycket nöjd med det utförda arbetet! Inget mer att säga.
Jättebra! Rensning av frånluftskanaler.
Allt var bra. Bra med bemötande och bra jobbat.
Trevlig kundtjänst, montören kom på utsatt tid och gjorde ett noggrant jobb. Visst kan man göra det själv men tjänsten är inte speciellt dyr.
Snabba och serviceinriktade!
Hade besök av en kille från företaget igår. Så trevlig, effektiv och så kunnig! Svarade på mina frågor med stort tålamod. Är så oerhört nöjd med rensningen av vårt fläktsystem! Har bara superlativer om jobbets utförande, bemötandet och all information! Vi rekommenderar detta företag med pondus! Kunde inte gjorts bättre. Kommer att anlita företaget fortsättningsvis!
Lätt och smidigt att få kontakt.Trevlig personal som utförde ett bra jobb. Tack
Det var mycke bra arbete blev gjord av Sanitet Ab och blev informerad om hur skulle vi rensa filtrens och torka av fett på motorn för att fett skulle inte stiiga upp rören
Proffs! Killen som kom till oss var både skicklig och serviceinriktad. Han är välkommen igen om tre år.
Bra jobbat, trevligt bemötande, topp service.
Jag blev påsåld tjänsten över telefon och valde ändå att ta det. Men upplevelsen väl på plats var väldigt bra. Jag hade inte förberett någonting inför avloppsspolning så det var grejer i vägen i alla skåp och bänkar som skulle kommas åt. Inget anmärkande på det utan han körde på och ställde tillbaka precis allt efter sig, trots att jag sa att jag såklart ska fixa det. Snabbt och lätt, proffsigt och bra.
Passar tiden, snabb handläggning
När jag först fick kontakt med Sanitet Sverige AB så frågade jag hur rensningen av frånluftskanalerna skulle göras. På min fråga om man anslöt en specialdammsugare till frånlufts-kanalerna under arbetet så var svaret ja. När sedan arbetet skulle börja så var det aldrig tal om att ansluta en specialdammsugare utan man utnyttjade den fläkt som normalt suger luft. Nu var det inte så mycket damm i kanalerna men om det hade varit det så hade filtret i fläkten ej kunna ta upp allt damm utan dammet hade ramlat ner i fläkthuset...
Personen från Sanitet Sverige AB som var hos oss var otroligt professionell. När jag bad om råd och ställde några gällande VVS, förstod han snabbt att min kunskapsnivå av ämnet inte är så hög så han svarade och förklarade på mycket pedagogiskt sätt. Det uppskattades!
Trevligt bemötande och stor öppenhet med vad som utfördes.
Mycket smidigt och man hörde verkligen hur rent det blivit i ventilationskanalerna. Trodde inte de var skitiga men det var uppenbart att de var det
Yrkeskunnande person som jobbade bra.
Ett trevligt och vänligt bemötande och ett effektivt utförande av det beställda arbetet.
Trevlig och kunnig personal. Gav värdefulla tips också! Kan varmt rekommendera Sanitet Sverige AB
Snabbt och effektivt. Trevligt bemötande.
Han kändes som stressad Jag tog upp att vi hade ett antal frånluftkanaler med den som tidigare ringde, vilket han inte var road till Hade inte fått info om dessa, vilket jag hade upplysr om
Bra jobbat, snyggt snabbt,välstädat.
Bra kommunikation Kundfokus och vänligt bemötande Snabb och kunnig Motsvarade mina förväntningar
Professionellt och trevligt bemötande vid rensning av mina fläktar i kök och våtutrymmen
Trevligt bemötande. Däremot känns produkten de leverarar inte seriös. De tar 4500kr betalt för under en timmas jobb där en tekniker med ganska basic verktyg gör rent brunnar och vattenlås. Löftet från företaget var en rengöring av samtliga avloppsrör från vattenlås/brunn till tomtgräns. Inte en chans att detta utfördes med några enkla handverktyg. Detta arbete kan man såklart göra själv eller betala en mer rimligt timpeng för en hantverkare att utföra. Verkligen inte prisvärt och mycket dålig måluppfyllnad jämfört med kundlöftet.
Duktig chaufför som kunde backa in i maskinhallen och tömma.
Mycket bra bemötande, uppskattade samtalet ett par dagar innan. Trevlig personal som beskrev vad han gjorde och varför. Alla frånluftskanaler gjordes rena och det blev ett uppvaknande.
Bra och proffsigt arbete till rimligt pris
Bra bemötande och snabba svar både med mejl och telefon. Snabb och effektiv rengöring av ventiler och fläkt.
Den var helt ok, som man förväntar sig.
Bra o mycket trevligt bemötande
Allt gick smidigt, bra och utan problem.
Trevlig, kunnig och servicemedveten, hjälpte till med beställning av filter på vinden inte helt enkelt annars
Kom på utsatt tid. Trevlig och kunnig tekniker. Som jag hade förväntat mig.
Väldig god arbetare och utförde bra arbetet. Allt var städat och fint efter. Stort tack och jag kan rekommendera till andra.
Totalt värde löst . Hadde hellre get bort pengarna till canser fonden själv hela summan 2000 kr för 30 minuter undrar om ni åker RR efter jobbet med chaför Har sakt till mina vänner att inte svara
Inget att klaga på, ventilationen fungerar som den ska.
Hej! Allt fungerade väldigt bra. Arbetet utfördes på avtalad tid. Resultatet blev bra och han som utförde arbetet var trevlig.
Noggrann gjorde allt man kunde förvänta sig. Inge fusk har inte.
Bemötandet var mycket bra och man fick en bra bild beskrivit som som kom att hända. Förväntningarna var höga och dom infriades oxå. Mycket bra besök och jag har inget att klaga på. Kommer med största sannolikhet att använda era tjänster igen!