Tack för allt! Jag rekommenderar stark
Sätra Trafikskola
Välkommen till Sätra Trafikskola! På Stensätravägen 8 i Stockholm hittar du Sätra Trafikskola. Vi hjälper dig att ta dina första steg mot ett körkort. Hos oss hittar du alla de kunskapsbaser som behövs för att få ta ett körkort. Från teori till praktiska moment. Tjänster * Teori * Riskutbildning * Övningskörningar * Lån...
363 omdömen om Sätra Trafikskola
Sedan starten hos Reco 2020
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Bästa skolan. Man måste lusna läraren. Annars blir det bort kastar körprov. Tacka till alla personaler.Ni är best. Jag är glad komm till oss.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Bästa trafikskolan, har mycket förståelse, tålamod och lär ut jätte bra. Tog uppkörningen tack vare sätra trafikskolan. Tack för allting.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Bästa körskolan med bästa personaler, Rekommenderar starkt!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Tack för allt, rekommenderar starkt till allaaa!!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Bästa körskolan hela Sverige! Rekommenderar stark om inte du vill slösa dina pengar och klara på första försöket ❤️❤️
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Är jätte nöjd, jätte bra trafikskola med kunniga personaler. Är jätte glad för att jag valde Sätra trafikskola och skulle kunna rekommendera vidare för andra.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Bästa trafikskolan jag har varit på! Otroligt bra lärare, speciellt min lärare Muhsin som stöttade mig hela vägen till körkortet. Rekommenderar starkt!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Sätra Trafikskola är helt fantastisk! Under vår första lektion sade min körlärare Yasin: "Du kommer märka skillnad från din tidigare körskola redan från första lektionen" och "vi gör det bästa för våra elever". Ärligt talat, jag trodde först att det var säljsnack – men skillnaden var verkligen märkbar direkt! En lektion med Yasin gav mig lika mycket kunskap och självförtroende som fem lektioner på min gamla trafikskola. Yasin är oerhört pedagogisk och förklarar på ett sätt som gör det lätt att förstå hur man ska agera...
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Tack Sätra trafikskolan, fick snabb hjälp innan min teori går ut , på en vecka kunde jag klar körprovet 👍👍👍👍❤️❤️❤️
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Det va lärorikt, fantastiska körlärare och även jätte trevliga personaler de välkomnar dig med öppna armar. Jag själv klarade uppkörning på första och kände mig säker på att jag skulle klara.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Väldigt bra kurs som var på kort tid. Förklarade alltid och förenklade hela processen. Glasklar uppkörning tack vare de och jag rekommenderar starkt.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jag tackar Sätra trafikskolan för all stöd och kärlek
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jag kan starkt rekommendera Sätra Trafikskola, det är nog det bästa som hänt min körkortresa! Tack vare deras professionella och engagerade lärare klarade jag både teoriprovet och manuell körprov på första försöket! Från första lektionen kände jag mig trygg och väl omhändertagen, och varje steg i processen var tydligt och effektivt planerat. Körlektionerna var dessutom alltid välstrukturerade, med tydliga mål och konkreta tips som gjorde att jag snabbt förbättrades som förare. Jag är så tacksam för allt och stort tack...
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Dem har mycket goda kunskaper man lär sig snabbt men även på rätt sätt väldigt stöttande och trevliga allihopa!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Stockholms bästa trafikskola, jag fick båda proven godkänt på första försöket med hjälp av deras stöd🙌🙌🙌
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Bästa trafikskolan och bästa duktiga trafiklärarna.Rekomenderar till alla som vill ta körkortet så snabbt,de är jättemycket hjälpsam o snälla.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jag är jätte nöjd med Sätra, de har hjälpt mig mycket och fick mig att klara uppkörningen! Rekommenderar
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Trevligt personal, man lär sig allt från grunden ordentligt. De kämpade för att jag ska lära mig köra på bästa sättet.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jag tackar till sätra trafikskola för de hjälpte mig så mycket. Jag rekommenderar starkt för jag klarade både teorin och uppkörningen på första
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Var på en annan trafikskolan innan jag kom till Sätra Trafikskola och Sätra Trafikskola har sedan första dagen varit super bra. De har hjälpt mig hela vägen från början, tills att jag klar uppkörningen! Det jag uppskattar mest är deras tydlighet och alltid trevliga bemötande! Stort tack till Yasin och Esra för hjälpen och en stark rekommendation!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Emekleriniz için teşekkür ederim.Bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum.Yolunuz açık olsun.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jätte bra trafikskola där de verkligen bryr sig om elevernas bästa. Bästa läraren Yasin man lär verkligen allt med honom😃 Rekommenderar starkt!!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Den bästa trafik skolan jag varit med om, dem lär bra och att de är väldigt noggranna med vad dem gör.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Teşekkür ederim herşey için ilk seferde kazandım gerçekten çok iyi öğrettiler her ders benim için mükemmel geçti çok şey ögrendim herkese tavsiye ederim kesinlikle gelin❤️❤️
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Bästa körskolan tog uppkörningen på första försök. Dem lär ut väldigt bra både körning samt teori. Rekommenderas för alla.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jätte bra körskola, hjälper med allting och är super duktiga!!!! Rekommenderar starktttt
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Çok teşekkür ederim herkese tavsiye ederim , çok yardımcı oldular ❤️❤️
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Helt klart det bästa som har hänt min körkortsresa!!! Från start har jag fått otroligt mycket med stöd och hjälp. Trafiklärarna har en grym pedagogisk förmåga som underlättar för en. Jag hade aldrig kört bil innan och tog körkortet inom 1 månad på första försöket. Jag är jättenöjd över mitt val och rekommenderar alla, både nybörjare och även de som kört förut, att välja Sätra Trafikskola. Stort tack till dem!!❤️❤️
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Världens bästa Trafikskola,skulle inte ha klarat något utan er!!Tack för all hjälp och stöd!!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Väldigt bra trafikskola, väldigt pedagogiska och bra pris. Samtliga trafiklärare är duktiga och förbereder en för en säker körning och en lyckad uppkörning.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Bizim için sonuna kadar gerçekten uğraşan bir ekip. sizin kadar önemseyip her adımda ve her duygunuzda yanınızda oluyorlar. iyi ki sizi seçtim ve bu mutluluğu sizinle paylaştığım için çok mutluyum. sonuna kadar önerimdir!!!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jag klarade båda proven på första försöket. Klarade på kort tid och jättetrevliga lärare som verkligen försöker för elevens bästa. Jättebra lärdom.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
En skola att definitivt rekommendera starkt, skickar inte dig förens du är hundra procent säker på det du gör. Stort tack för er hjälp med körkort resan.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Stort tack till Sätra trafikskola som har hjälpt mig med att ta körkortet. De har varit väldigt stöttande och engagerade under hela processen. Jag vill även rikta ett extra stort tack till Muhsin Alp för hans engagemang och för att han varit pedagogisk i sitt lärande. Rekommenderar starkt!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Çok teşekkür ederim sizilerin sayesinde ehliyeti aldım muhsin abime ayrıca teşekkür ediyorum
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Tack för allt jätte hjälpsamma lärare
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Sätra trafik skolona teşekkür ediyorum çok saolun hocalar mükemmel Yasin Alp Muhsin Alp ve Esra Çetin hepsi birbirinden değerli saolun
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Sätra trafikskola na yardimlari için çok teşekkür ederim sayenizde ehliyeti mi aldim stockholm un en iyi trafik skolani 🙏🙏
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jag vill tacka sätra trafikskolan, på grund av hur jag fick möjligheten att veta mina fel och mina styrkor. Trafikläraren är en av de mest generösa personen jag har någobsin träffa. Jag tog Körprovet i Första försöket och detta var på grund av hur bra och hur trafiklärare kämpade för mig
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jag tycker sätra trafikskolan är den bästa skolan för att lära sig allt om körningen och teorin.jag rekommenderar starkt den här trafikskolan och det är stor skillnad mellan dem andra trafikskolor jag vart på.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Sätra travifik okuluna tesekur ederim ilk seferde ehliyetimi aldim.herkeze tavsiye ederim 👍
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Tackar sätra trafikskola jättemycket. Tack vare de. Jag klarade teori och körprov på första försöket. Rekomandera starkt🤍🐣
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jag tycker att dom är bässtt!! Har varit i en annan trafikskola varit otrevliga och vet inte hur dom bör behandla sina elever, däremot ingen slår sätrass de så tryggt och hjälper verkligen. Uppskattas!!!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jag tackar Sätra skolan. Jag är jätte tacksam för eran stöd på hela vägen. Jag visste från första dagen att jag var på rätt plats. Tack för allt!!!!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Yasin Abi ve Muhsin abi “ye teşekkür ederim. Herkesin burda Ehliyet almasını isterim Herkese Tavsiye ederim.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Sätra trafik skola teşekkür ederim herşeyde yardımcı oldukları için caba sarf edikleri için sayenizde ilk seferde ehliyeti aldım
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jag är oerhört tacksam att jag hamnade på denna trafikskola, rekommenderas starkt. Hade inte kunnat önskat mig bättre lärare. Framförallt tack till Yasin som har trott på mig mer än vad jag själv har gjort, och han har gjort mig till en av Sveriges säkraste förare, är i evig tacksamhet till er!!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Världens bästa trafikskola, väldigt duktiga och kunniga. Allmänt wooow.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jag vill tacka Sätra Trafikskolan jätte mycket. Dem är jätte duktiga på sitt jobb. Tack för allt kommer fortsätta rekommendera er för alla. ni gör er jobb så bra sätt.