Snabb leverans, verkar vara bra grejer!
SCP Mopedbilsdelar AB
Välkommen SCP Mopedbilsdelar AB! SCP Mopedbilsdelar AB startades 2020 i syfte att erbjuda privatkunder och verkstadskunder ett brett utbud av mopedbilsdelar till snabba leveranser och låga priser. Vi säljer reservdelar till Aixam, Ligier, Microcar, Chatenet, Casalini, JDM och Grecav mopedbilar. Vi har ett stort lager för...
783 omdömen om SCP Mopedbilsdelar AB
Sedan starten hos Reco 2022
Hade en fråga o mailade söndag kväll-fick svar på 2 minuter. Bra service!
Bra service och snabb leverans
Snabb bra service på bromsok och oljefilter
Snabb och bra service ,
Snabb leverans, bra hemsida och schyssta priser !
Bra hjälp via telefon och snabb leverans.
Bra sortiment och levereranstider. Köp dock inte deras egna variatorremmar. Original remmarna verkar hålla långt mycket bättre.
Bra service,raskt svar på e-post.
Snabb leverans och bra utbud samt rimliga priser
Helt suverän service, man får snabba svar när man är lite osäker på produktvalet. Om man ställer en fråga vilken produkt som skall passa så får man en ”varukorg” i svaret, bara trycka på beställ. GRYMT BRA!!!
Smidigt att beställa på nätet med informativa bilder och allt i leveransen stämde!
Någon form av rekord på snabba leveranser och bra priser. Välsorterade, men om man ska hitta något negativt så kan någon komponent saknas som tillhandahålls av en konkurrerande sida.
Snabb service nackdel paketet kom inte med utkörning fick hämta
Bra kontakt med dom o svara ganska fort
Rask levering til Norge, og god service når jeg hadde spørsmål om varen.
Snabb leverans. Rätt och bra kvalite
Lätt att hitta delarna man behöver. Kanske lite dyrare än vissa andra men Levereras väldigt snabbt så man slipper vänta flera dagar / veckor. Har köpt motorkuddar mm.
Vet ej,har inte fått dit delen än..
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Funkar bra och snabba leveranser Hyfsade priser på mycket. Lite handlar rabatt skulle inte skada
Tack för ditt omdöme! Det är roligt att höra att du är nöjd med våra leveranstider och priser. Skicka gärna ett mail till oss på kontakt@smallcarparts.se med dina företagsuppgifter och kundnummer så ska vi se om vi kan ge företagsrabatt till dig! Mvh Vincent på SCP Mopedbilsdelar AB
Toppen med bra utbud filtrerat på passande till registreringsnumret och framför allt snabb leverans!
Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att höra att du uppskattar vårt utbud och möjligheten att filtrera efter registreringsnummer – vi vill göra det så enkelt som möjligt att hitta rätt delar. Och snabb leverans är alltid en prioritet för oss! Välkommen åter, vi finns här om du skulle ha några funderingar kring er mopedbil eller behöver fler reservdelar till den!
Bra lina hela vägen. Delarna passade enligt dom gamla.
Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att allt fungerade smidigt och att delarna passade precis som de skulle. Vi strävar efter att erbjuda reservdelar som gör det enkelt att underhålla din mopedbil. Välkommen åter när det är dags för nästa inköp!
Snabb leverans .. .......
Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med leveranstiden. Vi arbetar ständigt för att erbjuda snabb och smidig service till våra kunder. Välkommen åter när du behöver fler reservdelar eller har några funderingar kring er mopedbil!
Snabbt och korrekt. Mycket nöjd!
Stort tack för ditt omdöme! Det är fantastiskt att höra att du är mycket nöjd. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Välkommen åter!
Enkel og oversiktlig nettbutikk. Delene kom som bestilt og det var riktige deler
Tusen tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du tycker vår nätbutik är enkel och överskådlig, och att du fick precis de delar du behövde. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver. Välkommen åter!
Snabb leverans och bra pris eftersom de hade rea på bromsbeläggen
Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med både leveranstiden och priset på bromsbeläggen under rean. Vi hoppas att du hittar fler bra erbjudanden hos oss framöver. Välkommen åter!
Fantastisk personal som hjälp till, 10 av 10 poäng
Stort tack för ditt omdöme och de fina orden om oss! Det värmer att höra att du fått så bra hjälp hos oss. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och är glada att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Välkommen åter, vi finns här när du behöver oss!
God service, rask levering. Nettsiden er oversiktlig og bra
Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med vår service och leveranstid, och att du tycker att vår webbplats är enkel att navigera. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden. Välkommen åter!
Bra o proffsigt av Jesper som jag har haft tur att han svarar när jag ringer
Stort tack för ditt fina omdöme och de vänliga orden! Det gläder oss att Jesper kunde hjälpa dig och att du är nöjd med servicen. Vi strävar alltid efter att vara professionella och tillgängliga för våra kunder. Välkommen åter, vi finns här för dig när du behöver oss!
Snabb & korrekt leverans, bra prisnivå samt kundmötande
Tack för ditt omdöme! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med både vår leverans, prisnivå och kundbemötande. Vi arbetar hårt för att erbjuda en smidig upplevelse och uppskattar att du märkt av detta. Välkommen åter, vi ser fram emot att hjälpa dig igen!
Tydlig och bra hemsida. Snabba leveranser.
Stort tack för din feedback! Vi är glada att du uppskattar vår hemsida och att leveranserna nådde dig snabbt. Att göra det enkelt och smidigt för våra kunder är viktigt för oss. Välkommen åter när du behöver fler reservdelar!
Det var enkelt och snabbt att handla här, exakt dom delarna som jag beställde kom till mig. Lite dörrlås vajrar mattor .
Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att din beställning gick smidigt och att du fick precis de delar du behövde. Vi strävar efter att göra det enkelt för våra kunder att hitta rätt produkter och få dem levererade snabbt. Välkommen åter när du behöver fler delar till din mopedbil!
Mycket kunnig och trevlig personal. Fick hjälp av säljare i telefon med vilka delar som passade till min dotters moppebil. Bra o tydlig hemsida samt snabb leverans. TOPP!
Dom har ok priser och snabb frakt. Lite olika kvalité och passform på delarna. Men är ju inte dom som tillverkar delarna, men borde kanske vara medvetna om produkterna och ange i beskrivningen.
Tack för din ärliga feedback! Vi är glada att höra att du uppskattar våra priser och snabba leveranser. Vi förstår vikten av att tydligt informera om kvalitén och passformen på våra produkter, och vi tar till oss dina synpunkter för att förbättra produktbeskrivningarna framöver. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar. Välkommen åter!
Snabb leverans och vettiga priser
Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med vår leveranstid och prisnivå. Vi strävar efter att erbjuda en smidig och prisvärd upplevelse för alla våra kunder. Välkommen åter när du behöver fler reservdelar!
Oerhört snabb leverans, inget att anmärka på.
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med vår leveranstid och att allt gick som det skulle. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden. Välkommen åter!
Hej jag måste säga att jag fick sån bra hjälp med allt. Så stora kramar till er Mvh Jocke
Hej Jocke! Stort tack för de värmande orden – det betyder mycket för oss att höra att du är så nöjd med hjälpen du fått. Vi uppskattar verkligen din feedback och skickar stora kramar tillbaka! Välkommen åter, vi finns här om du skulle behöva hjälp med något kring mopedbilen eller fler mopedbilsdelar. 🌟
Mycket bra service och leverans
Tack för ditt omdöme! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med vår service och leverans. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en positiv upplevelse. Välkommen åter, vi hjälper dig gärna igen!
Bra reparations delar och inte så lång leveranstid heller innan paketet kommer heller.
Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med våra reservdelar och att leveranstiden motsvarade dina förväntningar. Vi arbetar ständigt för att hålla hög kvalitet och snabb service. Välkommen åter när du behöver fler delar!
Snabb leverans, och rätt grejer..
Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att både leveransen var snabb och att du fick precis de delar du behövde. Vi finns här när det är dags nästa gång – varmt välkommen åter!
Snabb leverans !! Redan monterat!!
Tack för din feedback! Vad roligt att höra att leveransen kom snabbt och att du redan fått allt monterat. Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder. Välkommen åter när du behöver fler reservdelar!
Enkelt billigt bra kundservice och står upp till de dom säger
Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår enkelhet, prisnivå och kundservice, och att vi lever upp till våra löften. Vi strävar efter att alltid ge våra kunder en pålitlig och smidig upplevelse. Välkommen åter, vi finns här om du skulle behöva annan hjälp med mopedbilen eller att hitta rätt mopedbilsdelar!
Fungerade bra. Efter telefon kontakt,goda kunskaper och bra bemötande. Snabb leverans/bra. Varitorkona,fjärrkontroll +mottagare/((felleveans drivrem å oljefilter) returnerat)
Tack för ditt omdöme och din feedback! Det gläder oss att höra att vår kunskap och bemötande levde upp till dina förväntningar och att leveransen gick snabbt. Vi beklagar den felaktiga leveransen av drivrem och oljefilter men är glada att returen gick smidigt. Välkommen åter om du behöver fler delar eller annan hjälp med mopedbilen!
Snabb leverans, rätt grejor, lätt att hitta rätt reservdelar
Tack för ditt omdöme! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med leveranstiden, att delarna var rätt, och att du enkelt kunde hitta vad du behövde. Vi strävar efter att göra köpupplevelsen så smidig som möjligt. Välkommen åter när du behöver fler reservdelar till mopedbilen!
Bra service och snabba leveranser samt svarar snabbt
Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattar vår service, våra snabba leveranser och att vi kunnat svara snabbt på dina frågor. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden. Välkommen åter!
Bra och snabba leveranser. .
Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra leveranstider. Att erbjuda en snabb och smidig upplevelse är viktigt för oss. Välkommen åter när du behöver fler mopedbilsdelar!
Bra kontakt och bra sortiment. Återkommer gärna fler gånger
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du uppskattar både kontakten med oss och vårt sortiment. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när behovet uppstår. Varmt välkommen åter!
Bra och tydlig information. Snabb leverans.
Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade vår tydliga information och att leveransen var snabb. Vi strävar efter att göra hela köpupplevelsen så enkel och smidig som möjligt. Välkommen åter när du behöver fler reservdelar!
Hittade rätt produkter. Snabb leverans. Lite rörig sida
Tack för din feedback! Det är bra att höra att du hittade rätt produkter och är nöjd med leveranstiden. Vi uppskattar också din ärliga synpunkt om webbplatsen – återkoppla gärna på telefon eller mail om dina synpunkter på hur vi hade kunnat göra hemsidan mer användarvänlig. Välkommen åter!