SCP Mopedbilsdelar AB

SCP Mopedbilsdelar AB

smallcarparts.se
  • BadgeFourYears
4.6

Välkommen SCP Mopedbilsdelar AB! SCP Mopedbilsdelar AB startades 2020 i syfte att erbjuda privatkunder och verkstadskunder ett brett utbud av mopedbilsdelar till snabba leveranser och låga priser. Vi säljer reservdelar till Aixam, Ligier, Microcar, Chatenet, Casalini, JDM och Grecav mopedbilar. Vi har ett stort lager för...

885 omdömen om SCP Mopedbilsdelar AB

Sedan starten hos Reco 2022

Jens F
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Toppenbutik för de vanligaste delarna till Aixam.

Johan E
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Leveransen gick utmärkt, men instruktionerna för hur man programmerar den ny fjärrkontrollen till låset, är lite undermålig. Jag har iallafall inte fått det att fungera än… Vad är viktigt i processen. Att hålla inne en knapp exakt 6 sekunder går ju egentligen inte, är det minst 6 högst ?…. Saknar fler detaljer och tips, om man inte får det att fungera…

Erhan M

Bra service Billigt & snabb leverans 10/10

Karl H
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Snabba och bra leveranser. Kan verkligen rekommendera.

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej, Tack för ditt omdöme. Roligt att höra att du kan tänka dig att rekommendera oss! :)

Niklas D
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Snabb leverans och bra priser

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej, Tack för omdömet. Så trevligt att du gillar våra priser samt leveranstid! :)

Leif J
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Enkelt att beställa, snabb leverans, Enda jag saknade var betalning via klarna men det här funkade oxå

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej, Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme. Vi förstår att du gärna hade betalt md klarna, tyvärr är det inget vi kan erbjuda just nu. Men så bra att det funkade att genomföra ordern ändå! :)

Kenny Christer A

Problemfritt och snabb leverans

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej, Tack för ditt omdöme. Så skönt att höra att det var problemfritt, det är självklart så det ska vara! :)

Lars S
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Trevliga att prata med på tel och jättesnabb leverans av rätt reservdelar.

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej, Tack snälla för ditt omdöme. Så roligt att du uppskattar möjligheten att prata med oss via telefon och du fick en snabb leverans av dina saker :)

Niklas F
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Allt helt perfekt. Snabba leveranser och alltid rätt.

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej, Tack så mycket för ditt omdöme. Så glada vi blir av att höra att du har en sådan positiv upplevelse med oss, det är just det vi strävar efter! :D

Kent E
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Av princip ger jag aldrig 5/5. Det finns inget som inte kan bli bättre. Därmed inte sagt att jag inte är helnöjd. Snabb och smidig beställning och leverans. Tyvärr har jag dessvärre inte hunnit med att montera delarna jag köpte.

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej, Tack för att du tagit dig tiden att skriva ett omdöme. Så roligt att höra att du är nöjd med delarna och leveransen :)

Magnus W
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Alltid bra service trevliga och kunniga killar som brinner för Mopedbils delar

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej, Tack för det fina omdömet. Det glädjer oss verkligen att du upplever oss som trevliga och kunniga, det är precis det vi vill vara. Varmt välkommen tillbaka för att handla mer delar! 😊

Johan M
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Väldigt bra och korrekt bemötande av er (Vincent) Tack för hjälpen!

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej, Tack snälla för omdömet. Väldigt roligt att höra att du uppskattade bemötandet av oss (eller Vincent), vi strävar efter att kunna hjälpa till så mycket som möjligt så det glädjer oss att höra att du fick hjälp! :D

Anna H
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Mycket bra service med tanke på krångel av leverans så ordnades det ändå smidigt, tråkigt att deras brådskande/viktiga mejl kom i skräpposten bara.

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej, Tack för ditt omdöme. Ber verkligen om ursäkt att det krånglade så med leveransen och att mailet hamnade i skräpposten, vi ska verkligen försöka se till så att det inte upprepas. Men så skönt att höra att det löste sig ändå! :)

Anna-Karin N
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Så snabba leveranser och bra service, dom absolut bästa!!

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej, Tack för omdömet! Så roligt att du uppskattar vår service och leveranstider, vi försöker alltid se till att ge våra kunder den bästa upplevelsen vi kan! :)

Linnéa F
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Dom är super hjälpsamma och alltid trevliga :) Har hjälpt mig med delar flera gånger! :D

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej, tack snälla du för omdömet! Så roligt att höra att du är nöjd med vår service och att vi kunnat hjälpa dig flera gånger, det är precis det vi är här för! :D

Sture W
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Vi har handlat av företagt när det startades, som ett uf. företag en gång i tiden

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej, roligt att höra att ni varit med sedan start, det uppskattas verkligen! Varmt välkommen åter när ni behöver mer delar :)

Seyed M
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Toppen service och bemötande. Bästa!

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej bästa kund, tack för omdömet. Så glada vi blir av att höra att du är nöjd med oss! :D

Marcus L
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Mycket bra service och superbra sortiment!

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej, tack för omdömet. Så roligt att höra att du är nöjd med servicen och gillar vårt sortiment! :)

Ulf E
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Fungerar mycket bra att handla av dom. Har beställt flera gånger av dom till dotterns mopedbil Aixam Minauto S8 2017 Kanon service och bra bemötande. Jag köpte : 4 Bromsbelägg fram 2 Bromsskivor fram 2 hjullager

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej, tack snälla för omdömet. Roligt att höra att du är nöjd med oss och beställt av oss flera gånger, du är varmt välkommen tillbaka när du behöver fler delar :)

Martin A

snabb å bra service , snabba leveranser ,

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej, tack för dem fina order. Så glada vi blir när vi hör att du är nöjd med servicen och leveransen! :)

Hanna W
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Bra service och snabb leverans.

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej, tack för omdömet. Så bra att du fick dina saker snabbt, varmt välkommen åter! :)

Mikael H
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Bra utbud med det mesta i lager. Bekräftelse på att varorna skickats oftast samma dag och sen kommer varorna 1-2 dagar senare.

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej, tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme! Roligt att höra att du är nöjd med vårt utbud, vårt mål är att kunna hjälpa så många som möjligt med diverse delar :)

Yaseen R
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Jag var mycket nöjd och mycket bra service ,snabb leverans

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej, tack för omdömet! Så trevligt att höra att du var nöjd med vår service och att leveransen gick snabbt :)

Anders B
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Trevliga att prata med kunniga och snabb service

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej, tack för omdömet! Så roligt att höra att du fick snabb service och att vi kunde hjälpa dig. Varmt välkommen åter!

Dody S
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

MYCKET bra bemötande! Prata med en ung tjej som hjälpte mig på ett mycket trevligt och proffsigt sätt! 5 rattar av 5 möjliga till henne! Enda problemet är hur jag ska betala via cliro...har inte riktigt löst den delen än men det ordnar sig nog.🤣 mvh Danne

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej, tack snälla för omdömet! Det glädjer mig verkligen att höra att du fick sådan bra hjälp, och skulle du behöva hjälp med cliro är det bara att ringa in igen så ska vi se till att hjälpa dig. Varmt välkommen åter! :)

Eddie P
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Lätt att slå upp min gamla mopedbil till reg nummer och hittar rätt delar och passade perfekt .

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej, så roligt att höra att det funkade så bra för dig! Vi jobbar på att göra det så smidigt som möjligt för våra kunder att hitta rätt delar, så detta omdömet glädjer oss verkligen. Välkommen tillbaka när du behöver fler delar till din mopedbil! 😃

Peter B
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Snabb leverans. Mycket bra hemsida som är lätt att hitta på. Kul att gynna unga företagare.

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej, tack för att du tog dig tiden att lämna ett så trevligt omdöme! Väldigt kul att höra att du gillar hemsidan då vi lägger ner mycket tid på den för att ni kunder ska få så bra upplevelse som möjligt. Vi uppskattar att ha dig som kund och välkomnar dig tillbaka nästa gång du behöver köpa nya delar till din mopedbil! :)

Jörgen B
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Snabba leveranser. Får bra hjälp om man ringer angående nåt problem.

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej, tack för omdömet! Så roligt att höra att du får bra hjälp när du ringer, det är verkligen viktigt för oss. Varmt välkommen åter! 😊

Kjell T
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Bra service och snabb återkoppling vid fråga om retur.

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej! Så bra att vi kunde återkoppla till dig snabb angående din fråga, vi försöker att besvara alla frågor så snabbt vi kan. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen! 😊

Carl A
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

snabb och bra service ! Mycket bra hjälp på telefon .

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej, tack för ditt omdöme! Så roligt att höra att du blev nöjd med servicen och fick bra hjälp på telefon. Vi prioriterar alltid kundkontakten, så det glädjer oss att höra att du fick en sådan bra upplevelse. Varmt välkommen tillbaka! 😊

Björn E

Alla delar passade perfekt. Snabb leverans. Känns som bra kvalite

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej! Tack för ditt omdöme, så roligt att höra att delarna passade bra och att leveransen var snabb. Varmt välkommen tillbaka när du behöver nya delar!😊

Richard L
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Snabb leverans, lätt att beställa.

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveranstiden och beställningsprocessen hos oss. Hoppas vi får möjligheten att hjälpa dig igen snart!

Torbjörn L
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Lätt att beställa och snabb leverans

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du tyckte att beställningen var enkel och att leveransen gick snabbt. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver något!

Lars N
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Enkelt och smidigt att handla och bra beskrivning av lampan samt snabb leverans. Mycket bra. Blir fler gånger //Lars

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Tack så mycket för din fina recension, Lars! Vi är glada att du upplevde både köpprocessen och leveransen som enkel och snabb. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver – välkommen tillbaka när du behöver fler delar till din mopedbil!

Lena L
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Ok , det var en mycket snabb och bra leverans

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att leveransen var snabb och att du är nöjd. Hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen!

David J
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Kundmottagarna är trevliga och lätta att tala med. Dörrhandtag. Snabb leverans av varan.

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Tack för din fina recension! Det glädjer oss verkligen att läsa det du skrivit och att du är nöjd med leveransen. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver delar till din mopedbil!

Ulf F
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

bra och snabb service! Rekommenderas!

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Stort tack för ditt omdöme! Vi är jätteglada att du är nöjd med servicen och leveransen. Att få rekommendationer betyder mycket för oss :)

Ulf A
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Bra pris och snabb leverans. Köpte bränslefilter till Ligier och passade bra.

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Tack för din recension! Vi är glada att höra att bränslefiltret passade bra till din Ligier och att du är nöjd med både pris och leverans. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver nya delar! :)

Hans K
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Mycket bra service och snabba leveranser

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både vår service och leveranstid. Det är alltid vårt mål att ge snabb och bra hjälp till våra kunder. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Tomas E
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Jag hyrde ett felsökningsverktyg och fixade inte riktigt det på egen hand. Då hörde jag av mig via mejl, fick snabbt svar och fick sen världens bästa telefonsupport medan 'vi' felsökte tillsammans. Det kunde inte bli bättre :-).

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Stort tack för din fantastiska recension! Vi är verkligen glada att vi kunde hjälpa dig med felsökningen. Vi strävar alltid efter att ge den bästa servicen och stödet, och det känns extra bra att höra att det gjorde skillnad för dig. Välkommen åter! :)

Ann-charlotte A
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Snabb leverans,, bra pris .är hel nöjd med mina köp från er

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både pris och leverans. Det betyder mycket för oss att höra att du är helnöjd med dina köp. Välkommen tillbaka när du behöver fler mopedbilsdelar – vi ser fram emot att hjälpa dig igen!

Arne K
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Kan ikke få fullrost de gubbene der nede , alltid kjapt (bestilt søndag kveld og varen levert tirsdag) og riktige deler. Når jeg lurer er det bare og ringe. Er bare synd de ikke lenger sender til Norge men bor nær grensen (svinesund) så jeg henter i strømstad.👍👍👍

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Tack så mycket för din fina feedback! Vi uppskattar att du är så nöjd med både snabb leverans och att vi levererade rätt delar. Vi beklagar att vi inte längre kan skicka till Norge, men det är toppen att du kan hämta dina delar i Strömstad. Hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver! 😊👍

Henrik C
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Snabb leverans och rätt saker.

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att leveransen var snabb och att du fick rätt delar. Välkommen åter när du behöver nya delar! :)

Robin F
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Jätte bra jag är nöjd smidigt

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du är nöjd och att allt gick smidigt. Vi strävar alltid efter att göra köpupplevelsen så enkel som möjligt. Hoppas vi får hjälpa dig igen framöver!

Hans P
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Helt ok plus enkelt att hitta delarna som behövdes

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Tack för din feedback! Vi är glada att du tyckte det var enkelt att hitta de delar du behövde. Hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen nästa gång!

Lars N
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Mycket nöj trevligt bemötande o snabb leverans av fjädrar til Microcar mgo mvh Christer Nilsson Nyköping.

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Stort tack för din fina feedback, Christer! Vi är glada att du är nöjd med både vårt bemötande och den snabba leveransen av fjädrarna till din Microcar MGO. Det betyder mycket för oss att du uppskattar servicen. Hoppas vi får hjälpa dig igen i framtiden! 😊

Magnus B

Snabbt och enkelt, Bra. Hemsida, Lätt att hitta den reservdel som man Behöver

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du tycker att det var snabbt och enkelt att hitta rätt reservdelar på vår hemsida.Välkommen åter! 😊

Jim A

Väldigt smidig och professionell support fem ⭐️av fem möjliga 👍

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Tack så mycket för de fina orden och betyget! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med vår support. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, och vi är glada att det märks. Välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen! 😊👍

Ylva H
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Har beställt stötdämpare men inte fått dom än ,lång leveranstid

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Hej Ylva, och tack för din feedback. Vi beklagar att leveranstiden för dina stötdämpare har blivit längre än förväntat. Eftersom det rör sig om en ovanlig modell av stötdämpare har vi informerat om tillfälligt förlängd leveranstid på vår produktsida för de stötdämparna du beställt, men vi förstår självklart att det kan kännas frustrerande om det dragit ut på tiden något. Vi vill dock meddela att ditt paket nu är packat och kommer att skickas iväg på måndag så snabbt som möjligt. Vi hoppas att stötdämparna ska motsvara dina...

Branislav T
Skrev om SCP Mopedbilsdelar AB

Bra bemötande snabb leverans. Mycket nöjd

Svar från SCP Mopedbilsdelar AB

Tack för din fina återkoppling! Vi är väldigt glada över att höra att du är nöjd med vår service och leveranstid. Det betyder mycket för oss att våra kunder är nöjda. Välkommen åter om det är något mer vi kan hjälpa dig med angående er mopedbil!