Kundtjänst på chatt snabb och effektiv. Får mitt ärende löst innan jag ens hade kommit fram i fraktbolagets egen växel. Sverige priserna är kanon bra! Utlandsavtalens pris iallafall på långgods är av min erfarenhet inge vidare. Sendify om du skall skicka inom sverige! Absolut!
Sendify AB
33 omdömen om Sendify AB
Topp klass på kundtjänsten! Får alltid superbra hjälp och lösningar vid problem! :)
Bra priser och helt fantastisk kundservice. Har alltid fått svar inom 1 minut efter jag ställt frågan. Kingar!
Josefin var grym i chatten och hjälpte mig navigera DHL och deras upphämtning på bästa möjliga sätt! 5 av 5 stjärnor!
Prisvärt och bra. Väldigt hjälpsamma!
Bra kundservice, alltid trevliga +++
Trevligt bemötande och snabb hjälp :)
Bra, snabb service! Trevlig personal.
Grymt smidigt sätt att skicka paket till företag. Skönt att slippa Postnords företagscenter. Bra service/support också, med chatt som hjälper en snabbt.
DHL missade en upphämtning men tjejerna på Sendify löste ombokning smidigt och med ett bra bemötande!
Alltid snabba svar och trevligt bemötande!
Otroligt Trevligt ! Och snabb och smidig lösning på våran leverans 👌🤩 Och ett speciellt Tack till Cajsa ! Som löste det här åt oss ! Tack !
Hej, Vad kul att höra Magnus! Jag ska hälsa Cajsa 😉 Tack för fin recension! Ha det bäst, Emma @ Sendify
Smidigt att boka frakt. Lätt att komma i kontakt med kundservice och bra service!
Tusen tack för fina ord, det värmer! Allt gott, Emma @ Sendify
Trodde aldrig att det skulle vara så snabb och bra support Fick mitt ärende fixat på nolltid
Tack snälla för detta! Så kul att du är så nöjd med Sendify och service du fått! Varma hälsningar, Emma @ Sendify
Smidig & snygg sida, framförallt väldigt bra support när man behöver det!
Tusen tack Nikola, Önskar dig en fin dag, Emma @ Sendify
Mycket nöjd med service man får av Sendifay
Snabbt och professionellt bemötande, fick hjälp med precis det jag efterfrågade!! Behövde göra en adressändring.
Jättekul att höra. 🤩 Tack för att du delar med dig. Det gör oss oerhört glada Varma hälsningar, Emma @ Sendify
Sjukt bra service när vi behövde dom! /RALLAB
Tusen tack för fina ord, det värmer David! 😍 Allt gott, Emma @ Sendify
Alltid snabb, enkel och trevlig support
Hej, Vad kul att höra! Tack för fin recension! Ha det bäst, Emma @ Sendify
Snabbt svar och trevlig som få! 😊
Jättekul att höra 😍 Tack för att du delar med dig. Det gör oss oerhört glada Varma hälsningar, Emma @ Sendify
Supersmidig tjänst och grym kundsupport!
Tusen tack Olle! Önskar dig en fin dag, Emma @ Sendify
Mycket trevlig och bra hjälp fick jag av Josefine !
Klockren tjänst, smidigt och bra
Tusen tack Sebastian, Önskar dig en fin dag, Emma @ Sendify
Provat många olika fraktlösningar genom åren och sedan en tid tillbaka bestämt mig för Sendify då deras support är grymt när man behöver dem! De har även bra priser och verkar vara ett gött gäng som jag gärna förknippar mig med. Rekommenderas starkt!
Jättekul att höra Joel Tack för att du delar med dig. Det gör oss oerhört glada Varma hälsningar, Emma @ Sendify
Snabba och tydliga svar. Supersmidigt
Hej, Vad kul att höra! Tack för fin recension! Ha det bäst, Emma @ Sendify
toppen bra service och snabb hjälp
Tusen tack Diana! Uppskattar att du lämnar ett varm rekommendation kring oss!
Snabb service och hjälp, uppskattas väldigt mycket :)
Tack William - Otroligt kul att höra detta!
kort kö, snabba svar med direkt kontakt med åkeriet
Vad härligt att det har fungerat precis så som vi önskar Emma! :)
Snabb återkoppling och jättebra service!
Vad kul att du är nöjd med vår service Ayhan, uppskattar din rekommendation! :)
Smidig hantering av frakter, duktig och snabb support.
Tack Christin, uppskattar verkligen att du lämnar en rekommendation kring oss! :)
Bra tjänst samt bra och glada kundservice medarbetare!
Härligt att du uppskattar vår kundservice Daniel, tusen tack!
Smidig och bra support vid krångliga frågor och importer. Bra hjälp när man behöver den som mest.
Tusen tack för din rekommendation Mattias, härligt att du får svar på dina frågor kring import! :)
Väldigt snabb tjänst och trevlig bemötande i chatten! Fick precis den hjälp jag sökte.
Tusen tack för din rekommendation Rebecca! :)