Trevlig och kunnig aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Serviceportalen AB
Serviceportalen AB är en privatägd allbilverkstad belägen i Gävle, driven av yrkesverksam personal med många års erfarenhet i branschen. Tjänster som erbjuds: Bilservice och reparationer: Vi utför service och reparationer enligt biltillverkarens rekommendationer för alla bilmärken och årsmodeller Däckservice: Vi erbjuder...
6 omdömen om Serviceportalen AB
Hej Magnus, Tack för att du tog dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar det verkligen. Vänliga hälsningar, Serviceportalen
En bra bemötande med ärlighet och uppriktighet i bedömningen av ens bil. Bra service helt enkelt
Hej Erik, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det gläder oss att du uppskattade vårt bemötande och service. Din feedback är värdefull och hjälper oss att fortsätta leverera bra upplevelser. Varma hälsningar, Serviceportalen
Bra sercive. Snabbt att få tid. Trevlig personal.
Hej Allan, Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att du uppskattade vår service, och din feedback betyder mycket för oss. Varma hälsningar, Serviceportalen
Bästa och trevligaste verkstaden i Gävle. Snabb service. Rekommenderas varmt.
Hej Kalle, Stort tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme! Det betyder mycket för oss och hjälper andra kunder att hitta till oss. Varma hälsningar, Serviceportalen
Bästa stället. Jättefin service på alla sätt!
Hej Rosmari, Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension hos oss på Reco! Vi uppskattar det verkligen och ser fram emot att få hjälpa dig igen i framöver. Varma hälsningar, Serviceportalen
Absolut bästa servicen, inget krångel och du betalar bara för det du behöver, inga konstiga tillägg eller "dolda fel" som andra verkstäder hittar på.
Hej Emelie, Tack för din fina recension! Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa servicen, utan krångel eller dolda kostnader. Det är viktigt för oss att vara transparenta i både våra tjänster och priser, och det gläder oss att du uppskattar det. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! Varma hälsningar, Serviceportalen