Siahat Travel

Siahat Travel

siahat.se
4.9

Välkommen till Siahat Travel – din pålitliga resebyrå i Stockholm! Vi har över 15 års erfarenhet inom resebranschen och gedigen utbildning inom resor och turism från Stockholm Travel Education Center. Vi erbjuder professionella resetjänster, inklusive försäljning av flygbiljetter, visumtjänster och reseplanering, med målet att...

7 omdömen om Siahat Travel

Elizabeth K
Skrev om Siahat Travel

Mozghan from Siahat travel was very helpful. Truly satisfied with the service provided.

Amir H
Skrev om Siahat Travel

Trevlig personal med bra tålamod

Ali M
Skrev om Siahat Travel

Det var bra och perfekt som fick allt på rätt tid .

Svar från Siahat Travel

Kära Ali, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi vill verkligen tacka dig för att du valde oss. Vi hoppas att få se dig igen i framtiden!

Masoumeh M
Skrev om Siahat Travel

Det är jätten bra . Den hjälper mycket och dem är ansvarig och noga .

Svar från Siahat Travel

Kära Masoumeh, Tack för att du tog dig tid att lämna ditt omdöme och dela varför du är nöjd. Vi uppskattar verkligen ditt stöd och förtroende. Vi vill verkligen tacka dig för att du valde oss och hoppas att få se dig igen i framtiden!

Niloufar M
Skrev om Siahat Travel

Det var perfekt. Bra bemötande och mycket professionell.

Svar från Siahat Travel

Kära Niloufar, Det är vår ära att du köpte din biljett från oss. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi vill verkligen tacka dig för att du valde oss och hoppas att få se dig igen i framtiden!

Mustafa J
Skrev om Siahat Travel

Väll bemötande från första till sista, svarade på frågor oavsett om man hade köpt biljetten eller inte, var väldigt hjälpsam med att köpa extra vikt för bagaget även jag var utanför Sverige och såklart billigare pris än jämfört med andra hemsidor. Jag skulle rekommendera Siahat.

Svar från Siahat Travel

Kära Mustafa, Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna din åsikt med detaljer som hjälper oss och andra att förstå varför du är nöjd med vår service. Det gläder oss att du är nöjd, och vi är tacksamma för ditt förtroende. Vi vill verkligen tacka dig för att du valde oss och hoppas att få se dig igen i framtiden!

Sara S
Skrev om Siahat Travel

Alltid trevligt bemötande, tydligt kommunikation och proffs i alla avseenden. Supernöjd med den hjälp jag fick.

Svar från Siahat Travel

Kära Sara, Vi blev väldigt glada och fyllda med energi av att höra att du är nöjd med oss. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi vill verkligen tacka dig för att du valde oss och hoppas att få se dig igen i framtiden!