Vi har gjort ett par rekryteringar genom Sikta. Jag uppskattar deras engagemang och professionalitet genom hela processen. Vidare deras flexibilitet och kreativitet när det gäller hur vi skulle lägga upp processen i de olika fallen. Utfallen blev lyckade och jag kan varmt rekommendera SIKTA för..rekyteringsuppdrag.
Sikta Group
Välkommen till Sikta Group - Din Partner för Framgångsrik Chefrekrytering. Med en gedigen historia och enastående referenser är vi stolta över att vara en av marknadens bästa rekryteringskonsulter. Våra erfarna konsulter har genom åren intervjuat tusentals personer och tillsatt hundratals chefer, med enastående resultat. Vi...
16 omdömen om Sikta Group
Tack för ditt omdöme. Betyder mycket för oss.
Hej Svårt förstå varför detta skickats till mig och våra bolag, då vi inte arbetat med Sikta
Fast jag har jobbat med dig Rolf(Skapa) och jag jobbar på Sikta! Ha en fin dag och tack för ditt meddelande. Med vänlig hälsning, Andreas Flyckt
Tillgänglig och proffsigt med en human integritet
Tack för feedback och det ska framföras till Team sikta.se
Alltid ett proffsigt bemötande och hjälpsamma
Alltid trevligt och viktigt för oss med återkoppling Tack!
Personligt, med värme och engagemang
Tack det var roligt och höra du upplevt det så. Framförs.
Trevligt bemötande och positiva, men av de intervjuer jag varit på har enbart en varit via Sikta.
Tack för du tog dig tid och ge oss återkoppling.
Kunniga, proaktiva och professionella
Det var glädjande och höra! Värmer tack!
Sikta är proffsiga, kunniga, kan sin sak då det gäller rekrytering. Supernöjd!
Tackar det värmer hela Team sikta.se tackar....
Bra och proffesionellt bemötande, snabba svar på frågor, hög kompetens och brett kontaktnät.
Kul att du uppskattade insatsen!
Med största respekt och inlyssnande attityd. Alla förväntningar uppfylldes med råge. Jag sällar mig till de nöjda kunderna och ser fram emot nästa tillfälle.
Tack det var roligt och höra!
Alltid ett trevligt och personligt bemötande med ett professionellt engagemang.
Betyder mycket att någon i din position är nöjd. Tack.
genuin branschkännedom ger bra kandidater
Tack det värmer. Samtidigt hjälper det mycket men en engagerad uppdragsgivare.
Enkelt tydligt och effektivt :)
Tack, ditt svar är viktigt för oss så vi uppskattar att du tog dig tid!
Jag har anlitat Sikta vid flertalet rekryteringar och det har funkat väldigt bra. De har jättebra koll vår bransch med ett stort kontaktnät i branschen, och kan därför alltid presentera bra kandidater. Sikta är också snabbfotade och flexibla så rekryteringsprocesserna har gått snabbt och effektivt. De är väldigt kompetenta och professionella och trevliga att jobba med. För oss har samarbetet resulterat i väldigt bra rekryteringar och vi är supernöjda!
Tack för du tog dig tid och lämna en för oss viktig referens. Betyder mycket.
Bara positivt att säga, verkligen
Tack det var roligt och höra!!
Har inte köpt vara eller tjänst av Sikta
Sorry fel av oss. Ibland blir det fel ska ta bort din mail från listan.