Skånbergs Bil

skanbergsbil.se
  • Badge2024
4.7
Ring 0612-212 21 Dela

Välkommen till Skånbergs Bil! Vi på Skånbergs Bil strävar efter att ge våra kunder en smidig och trygg bilaffär. Med stor passion för bilar och god erfarenhet kan vi erbjuda våra kunder ett brett urval av bilar som möter just deras behov. Våra medarbetare är engagerade, professionella och erbjuder högklassig personlig service....

15 omdömen om Skånbergs Bil

Sedan starten hos Reco 2024

Cathrine M
Skrev om Skånbergs Bil

Mycket trevligt bemötande,sålde min styvfars bil fick ett bra bud inget skambud mycket nöjd och besöker er gärna igen

Joakim K
Skrev om Skånbergs Bil

Sålde min bil till Skånbergs Bil och fick ett bra och trevligt bemötande. De gjorde en professionell värdering och gav ett vettigt prisförslag, alltså inget skambud. Det kändes tryggt att sedan sälja bilen till dem och jag hade pengarna på ett par minuter. Enkel och smidig affär.

Marcus S
Skrev om Skånbergs Bil

Professionellt bemötande i en kompislik jargong. Skulle starkt rekommendera Skånbergs bil till bekanta

Magnus B
Skrev om Skånbergs Bil

Super trevligt och aldrig nåt problem. Helt kanon.

Lillan J
Skrev om Skånbergs Bil

Köpte en bil osedd med hemkörning. Jätte bra kontakt och problemfritt köp. Trevligt bemötande. Rekomenderar starkt.

Lars Ove O
Skrev om Skånbergs Bil

MYCKET TREVLIG ATT GÖRA AFFÄR MED.

Piotr K
Skrev om Skånbergs Bil

Toppen kontakt,bra information om produkten och vilja att hjälpa till med allt

Anders H
Skrev om Skånbergs Bil

Bra av Jesper,uselt av hans partner! Levde inte upp till förväntnigarna Köpte beg. Mercedes för 550tkr,fick omgående repatera för14tkr,vägrades ersättning. Känns inte bra överväger ARN

Nils K
Skrev om Skånbergs Bil

Snabbt smidigt och enkelt bilköp och inbyte av gamla bilen.

Linda F

Mycket trevlig personaloch kunnig. Serviceminded

Ingrid P
Skrev om Skånbergs Bil

Försäljaren har tålamod , vänligt bemötande,hjälpsam och trevligt bemötande Alla + som går att få

Eva K
Skrev om Skånbergs Bil

Blev väldigt väl mottagen och bemött. Hade inga speciella förväntningar och Skånbergs bil levde upp över vad jag jag hade kunnat förvänta mig. Trevligt och proffsigt bemötande. Jag köpte en Renault Clio.

Kenneth B
Skrev om Skånbergs Bil

Ett mycket bra bemötande. Och en fin bil .

Eva H
Skrev om Skånbergs Bil

Mycket trevlig bilförsäljare verkar reko.

Dennis F
Skrev om Skånbergs Bil

bra service bra bemötande och inga problem med att kolla på bil eller provköra efter stängning. helt klart värt det.