Daniel Månér

Daniel Månér

Daniel Månér är mäklare på SkandiaMäklarna Upplands Väsby

Daniel Månér har varit registrerad mäklare sedan 2024-04. Daniel Månér har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-06 och har fått 25 omdömen med ett betyg på 4.8. Daniel Månér har haft 18 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-02

25 omdömen om Daniel Månér

Sedan starten hos Reco 2024
Anna S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Månér en del av SkandiaMäklarna Upplands Väsby
Centralt/Apoteksskogen

Upplever bra bemötande. Höll mig uppdaterad med allt från hemnet till visningar till försäljning. Sålde lägenheten innan första visnings datum. Snabb och smidig affär. Väldigt lätt att få kontakt med vid eventuella frågor.

Adibe A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Månér en del av SkandiaMäklarna Upplands Väsby
Centrala Väsby

Hej Allting har gått smidigt och lätt tycker jag och han har svarad frågor under process köping tid vid mail eller telefon samtal . MVH Adibe

Mikael W
Bollstanäs

Allt gick som smort.Jag fick hjälp med allt jag ville.

Dilip S
Centralt - Vilunda

Daniel is highly approachable and consistently available by phone, ensuring clear and open communication. He values the seller's input, demonstrating honesty and transparency throughout the process. His detailed explanations provide clarity at every stage, and his positive attitude makes working with him a pleasant experience.

Julian B
Centrala Väsby

Pålitlig och sakkunnig mäklare.

Axel F
Sigtuna stadsängar

Enligt mitt tycke gjorde Daniel allt och lite till för att få vår lägenhet såld, vi kom in med svåra förutsättningar för Daniel och han kastade sig in i gav oss ett resultat som vi hoppats på. Otroligt nöjd med Daniel och hans engagemang!

Emily C
Centralt - Vilunda

Trevlig och påläst. Det enda jag har att anmärka på är datum om inflytt, vilket enligt mäklare lät som att det skulle vara möjligt att tidigarelägga. Om det blir så återstår att se.

Göran G
Centrala Väsby

Trevligt bemötande från första början. Fick bra tips och han förklarade olika saker på ett bra och tydligt sätt. Försäljningen är inte avslutad än, men Daniel håller oss uppdaterad fortsättningsvis på ett bra sätt

Svar från Daniel Månér

Tack Göran för din recension. Kommunikation är viktig för både mig men för dig som säljare, det är en självklarhet.

Janina L
Centrala Väsby

Daniel är väldigt glad och trevlig. Engagerad och driven kille som inte drar sig för att hjälpa till där han kan.

Svar från Daniel Månér

Tack Janina för samarbetet och att vi tillsammans fick försäljningen tillstånd. Ett stort lycka till med flytten!

Nadja A
Grimstaby

Jag är otroligt nöjd med Daniels insats vid köpet av min bostad på Sommarvägen 29E. Han gjorde processen enkel och stressfri och gav mig en känsla av trygghet genom hela affären. Mina förväntningar handlade om att få tydlig information, snabb återkoppling och en smidig process – och Daniel överträffade dessa på alla plan. Han var alltid tillgänglig för frågor, mycket kunnig om både bostaden och området, och höll mig väl uppdaterad under hela processen. Jag kan varmt rekommendera Daniel till andra!

Svar från Daniel Månér

Tack så mycket Nadja för dina värmande ord! Jag hoppas att du får avnjuta långa och mysiga sommarkvällar på altanen och din nya bostad! Vi ses i framtiden.