Toppen mäklare som är hjälpsam med mycket annat utanför sitt ansvarsområde också :)
Daniel Månér
Daniel Månér är mäklare på SkandiaMäklarna Upplands Väsby
.Daniel Månér har varit registrerad mäklare sedan 2024-04. Daniel Månér har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-06 och har fått 15 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniel Månér har haft 12 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2024-11
15 omdömen om Daniel Månér
Daniel var behjälplig och professionell under hela processen. Han uppdaterade oss och såg till att vi var involverade. Han har ett stort engagemang och en varm personlighet. Vi rekommenderar Daniel varmt som mäklare.
Väldigt trevligt samt väldigt tillmötesgående
Tack Carlos för din fina recension, nu börjar arbetet att tillsammans hitta ert nästa boende! Ser fram emot att vara med på den resan.
lätt att komma fram till snabba beslut och god kunskap. Rekommenderas.
Tack Jörgen för din fina recension, uppskattas mycket. Ett stort lycka till med ditt nya boende och jag ser fram emot att se renoveringens resultat.
Vi är så nöjda med Daniel! Bra kommunikation, trevlig och lyhörd. Rekommenderas 👍
Tack Camila för din fina recension! Du vet vart jag finns om det skulle vara några frågor eller funderingar, vi ses till våren!
Daniel var väldigt trevligt och trovärdigt hela vägen,måste vara en av dom bästa Mäklaren i Upplands Väsby.
Tack Reijo för din fina recension, det värmer att ni uppskattar min insats och att vi lyckades nå en försäljning efter era förväntningar! Tack och så hörs vi i framtiden.
Otroligt lyhörd och kom med råd/tips, insikter och stöd. Rolig och verkligen härlig att ha att göra med, underlättade verkligen processen och svarade på alla frågor och funderingar jag hade
Tack David för din fina recension! Det var ett rent nöje att få vara delaktig på din resa. Jag finns bara ett samtal ifrån om det skulle vara något. Ett stort grattis till din försäljning!
Hade alltid en plan b och det gillade jag när plan a inte funkade
Tack Edward, tillsammans så lyckades vi med en lyckad försäljning! Ett bra team som levererade ett lyckat resultat, lycka till med flytten och kom ihåg att jag alltid finns ett samtal ifrån!
Inlyssnande med ett bra bemötande och det märks att han tycker om sitt jobb.
Tack Kenneth för din recension, det var ett rent nöje att arbete med er och kunna leverera en snabb och smidig försäljning innan publicering. Lycka till med ert nya boende nu!
Oerhört proffsig insats av Daniel . Alltid positiv! Jag vill ge Daniel mina allra varmaste rekommendationer.
Tack Akos för dina varma ord. Det var ett rent nöje att få hjälpa dig hitta en köpare till ert fina hus. Jag ser fram emot att se utveckling med din nya bostad!