Kristina Guven

Kristina Guven

Kristina Guven är mäklare på SkandiaMäklarna Upplands Väsby

Kristina Guven har varit registrerad mäklare sedan 2009-03. Kristina Guven har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 67 omdömen med ett betyg på 4.8. Kristina Guven har haft 24 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

67 omdömen om Kristina Guven

Sedan starten hos Reco 2021
Irem C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kristina Guven en del av SkandiaMäklarna Upplands Väsby
Eds Allé

Väldigt tillmötesgående och skicklig mäklare! Realistisk och kan vägleda rätt. Försäljningen gick smidigt och enkelt. En mäklare som är lyhörd och hittar en lösning snabbt.

Håkan S
Köpte sitt hus med hjälp av Kristina Guven en del av SkandiaMäklarna Upplands Väsby
Lura

Trevlig och tillmötesgående proffsigt skött

Marcus L
Sålde sitt hus med hjälp av Kristina Guven en del av SkandiaMäklarna Upplands Väsby
Bollstanäs

Vi är väldigt nöjda med Kristina. Hon var alltid tillgänglig för att svara på frågor och gav oss värdefulla råd genom hela processen. Hon visade ett stort engagemang och ett genuint intresse för våra önskemål, vilket verkligen gjorde skillnad. Rekommenderar

Anne-Maria S
Bollstanäs

Hon är välligt tydligt oc bra mäklare. Kan rekommendera!!!

Bruno U
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kristina Guven en del av SkandiaMäklarna Upplands Väsby
Bollstanäs

Väldigt hjälpsam , snabba svar, tillgänglig och trevlig

Sanna L
Ekeby/Norra Fresta

Kristina hade ett trevligt bemötande.

Andreas M
Centrala Väsby

Vi hade en speciell situation där vi behövde sälja på distans (bor utomlands), Kristina var väldigt tillmötesgående och hjälpsam.

Carina Ö
Centrala Väsby

Jag tycker vi blev mycket bra bemötta på visningen och jag och min dotter blev sedda och uppmärksammade. Vi fick svar på frågor men också en återkoppling kring obesvarade frågor. Väldigt väl bemötta under mötet för kontraktskrivningen!

Annika S
Fresta

Omtänksam, kompetent och professionell!

Carin L
Centrala Väsby

Mycket trevlig och proffsig. Snabb att svara på frågor.