Lars uppfattas mycket ärlig och kunnig vilket gör att man får ett stort förtroende av honom som mäklare.
Lars Steneryd
Lars Steneryd är mäklare på SkandiaMäklarna Upplands Väsby
.Lars Steneryd har varit registrerad mäklare sedan 2013-05. Lars Steneryd har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 107 omdömen med ett betyg på 4.9. Lars Steneryd har haft 43 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
107 omdömen om Lars Steneryd
Ett bra bemötande enda från första dagen till slutaffär. Såg verkligen till att både säljare och köpare blev nöjda. Kan varmt rekommendera Lars Steneryd
Hejsan. När jag sedan tidigare haft Lars involverad i mina lgh köp. Så har jag bara gott att säga. Han är proffsig hur han bemöter och hanterar sina åtaganden. Alltid positiv och glad lätt att prata med. Och återkopplar i frågor kring försäljning och köp. Han kan man rekommendera. Med vänlig hälsning, Calle Holm
Vi blev bra bemött av Lars Steneryd. Vi hade kanske inte några förväntningar, men vi fick svar på våra frågor. Sammanfattning av Lars S. är positiv.
Har träffat Lars tidigare. Därav att han fick uppdraget. Ärlig och lugn och ger ett gott intryck. Bra återkoppling och ett bra och lyckat avslut. Skulle anlita honom igen.
Mycket förtroende ingivande bemött. Lagom men hoppfulla förväntningar som Lars infriade En välfigt behaglig och duktig, kunnig mäklare som jag gärna rekommenderar till andra , bästa tänkbara enligt min erfarenhet.
Lars är en extremt engagerad mäklare ä. Lars hade läst på om föreningen samt kunde svara på alla frågor som dök upp.
Lars är inkännande för både säljare och köpare. Han harven stor människokännedom och en ödmjukhet som han använder för att passa ihop säljare och köpare så att båda blir nöjda.
Professionell, följsam, trevlig. Toppen!!
God tillgänglighet, hjälpsam. Väldigt nöjd med försäljningen och köpet av ett annat bodstad