Yoga & Meditation

Yoga & Meditation

247 omdömen om Yoga & Meditation

Sedan starten hos Reco 2015
Charlotte Caroline R

Seriösa med djup kunskap utan en massa ytligt såsom flashiga yogakläder.

Lisbeth J

Jag har gått två kurser för äldre på webben och det har fungerat mycket bra. Jag var lite orolig innan då jag nyligen opererat höften men det gick också fint.

Karin P

Pedagogiska lärare med stor erfarenhet och yogaprogram som alltid ger god effekt

Stefan E

Gått kurser här till och från i drygt 10 år. Rekommenderas varmt!

Mikael J

Trevlig instruktör och extra plus att det fanns möjlighet att delta via Zoom.

Magali C

Den bästa yoga skolan i Stockholm,. Jag har gått hos Klara som jag tycker är en oerhört duktig lärare. Det är mycket som händer med en under kursens gång, Varje lektion bjuder på något nytt, och blir en inre resa som får en att känner sig med balanserad i kroppen och mentalt.

Sima H

Platsen är lugn, takten av yoga är så att man kommer ner i varv och hamna hos sig själv. Kombination av yoga och meditationen ger mycket energi och harmoni i kroppen och själen. Lärarna är duktiga. Platsen är ren och de tar hänsyn till hygenen.

Simon H

Skandinavisk Yoga och Meditationsskola är en välkomnande och professionell yoga-skola, där alla får ta allt i sin egen takt. Jag känner att jag kunnat ta till mig många övningar och tekniker in i kroppen efter två-tre kurser. Perfekt användning av friskvårdsbidraget! Kursledarna är tillmötesgående och vänliga och kunniga inom sitt hantverk.

Marie S

Klassisk yoga som lärs ut av lärare med decennier av erfarenhet och omfattande egen utbildning. Riktigt bra kurs med stort engagemang från läraren som verkligen vill lära ut riktig yoga och meditation. Rekommenderas verkligen.

Anna B

Jag har deltagit i kurser sedan 2016 och jag är mycket nöjd och kommer att fortsätta. De är mycket hjälpsamma och man behöver inte ha några förkunskaper alls när man börjar. En väldigt avslappnad och tillåtande miljö.