Skåne Elektro AB

Skåne Elektro AB

www.skaneelektro.se
  • BadgeFourYears
4.8

Välkommen till Skåne Elektro AB! Vi på Skåne Elektro AB står för tillgänglighet, professionalitet och flexibilitet och har gjort detta sedan 2017. Vi erbjuder våra tjänster inom: Elinstallationer, fastighets-el, datornätverk, felsökningar, belysningsoptimering och mycket mer. Vi lägger alltid ner tid och omsorg på våra installationer....

162 omdömen om Skåne Elektro AB

Sedan starten hos Reco 2022

Torborg W
Skrev om Skåne Elektro AB

De gjorde jobbat snabbt och var mycker proffesionnella

Svar från Skåne Elektro AB

Tack för omdömet! :) Ni är välkomna att kontakta oss igen för eventuella framtida samarbeten.

Milan S
Skrev om Skåne Elektro AB

I’ve had a very pleasant experience with Skåne Elektro. The guys that came over were professional, polite and got the job done quickly. I will definitely use their services in the future if I require them.

Svar från Skåne Elektro AB

Thank you so much for your kind words, Milan! We are very pleased to hear that you are that satisfied with our services. You are more than welcome to contact us again when you need us.

Fadil K
Skrev om Skåne Elektro AB

Mycket bra service och proffesionellt bemötande. Installation utfördes enligt plan.

Svar från Skåne Elektro AB

Hjärtligt tack för att du tog dig tid att ge oss ett så trevligt omdöme, Fadil.

Sverker N
Skrev om Skåne Elektro AB

Omsorgsfulla, vänliga och effektiva!

Svar från Skåne Elektro AB

Kul att höra att du blev så nöjd, Sverker. Tusen tack för det fina omdömet!

Markus J
Skrev om Skåne Elektro AB

Fint bemötande och killarna gav sig inte förrän problemet med installationen av equaliser till elbilsladdaren var löst.

Svar från Skåne Elektro AB

Vi lyfter på hatten och tackar så hjärtligt för ditt fina omdöme, Markus!

Jonas G
Skrev om Skåne Elektro AB

Utmärkt service! Bytte elcentral och är helnöjd, även med priset.

Svar från Skåne Elektro AB

Kul att du blev så nöjd, Jonas. :) Det var ett rent nöje från vår sida.

Anna B
Skrev om Skåne Elektro AB

Jag stod strandsatt med en nylevererad spis som installatören inte ville koppla in på grund av undermåliga kontakter i köket. Jag hade tidigare fått rekommendationer från flera olika håll i min lokala facebookgrupp om Skåne Elektro och inom en timme var de på plats, löste mitt problem och gav mig dessutom flera bra tips på andra saker jag behöver åtgärda. Som jag ser det finns det absolut ingen anledning att anlita någon annan elfirma än Skåne Elektro om man bor i Malmö med omnejd. Absolut toppklass!

Svar från Skåne Elektro AB

Vi vet inte hur vi ska tacka för de enormt fina orden, Anna. Så himla härligt att se hur någon visar sin tacksamhet på det här fina sättet. Vi kommer alltid finnas till hands för er när ni behöver något nästa gång. =)

Morgan L
Skrev om Skåne Elektro AB

Mycket bra, skött allt snyggt hela vägen!

Svar från Skåne Elektro AB

Vi lyfter på hatten och tackar så mycket för recensionen, Morgan!

NICK H
Skrev om Skåne Elektro AB

Jag fick hjälp med installation av ny elcentral samt diverse annat elarbete. Skåne Elektro var från allra första kontakt lyhörda och tillmötesgående. De fick ta över en annan firmas eljobb och fixade allting snabbt och smidigt. De är alla ytterst trevliga och kompetenta yrkesmän som gärna kommer med egna förslag på lösningar. Jag är mycket tacksam för att jag blev tipsad om Skåne Elektro, och kommer definitivt att anlita dem för alla framtida elarbeten.

Svar från Skåne Elektro AB

Sååå kul att höra att ni blev så nöjda med oss, Nick! Tack så hjärtligt för den fina recensionen och betyget. Ja, hoppas verkligen att vi får mer arbete hos er i framtiden när ni har kommit på plats i det nya huset. Så kanske vi får chans att få träffa den nykläckta lilla världsmedborgaren också. :) Hoppas allting gick bra.

Tomas Per Stellan B
Skrev om Skåne Elektro AB

Trevligt bemötande och snabb behandling

Svar från Skåne Elektro AB

Vi gör alltid vårt bästa för att vara så flexibla som möjligt. Tack för omdömet!

Jan J
Skrev om Skåne Elektro AB

Haft dem ett antal ggr. Alltid i tid, noggranna och proffsiga.

Svar från Skåne Elektro AB

Vi finns alltid här för dig, Jan. Tack för det fina omdömet! Uppskattas. :)

SEBASTIAN H
Skrev om Skåne Elektro AB

Trevliga och duktiga. Tog betalt exakt vad de skrev i offerten trots att arbetet tog lite extra tid. Överlag väldigt nöjd. Den enda kritiken var att installationen av nytt termostat och uttag hamnade lite snett men det gick enkelt att ordna på egen hand. Kan rekommendera bolaget och kommer garanterat att höra av mig till dem nästa gång jag behöver hjälp.

Svar från Skåne Elektro AB

Tusen tack för det fina omdömet, Sebastian! Bra att golvvärmetermostaten och uttagen enkelt gick att räta upp. Vi ska vara mer observanta på det nästa gång. Tack.

Helen L
Skrev om Skåne Elektro AB

Snabb åtgärd och mycket trevligt bemötande. Uppdraget är inte avslutat än, en justering kvarstår. Anledningen till att jag anlitade Skåne Elektro var kortslutning i en utomhusarmatur. Bästa häksningar

Svar från Skåne Elektro AB

Tack för omdömet, Helen. Och tack för ditt trevliga bemötande varje gång vi kommer. Vi uppskattar kunder som er. :)

Jens D
Skrev om Skåne Elektro AB

Alltid topp-bemötande och toppen-service!

Svar från Skåne Elektro AB

Hjärtligt tack för de fina orden, Jens. Glad att vi lyckades hitta felet med avfuktaren i krypgrunden. :)

Maria W
Skrev om Skåne Elektro AB

Jag fick gott bemötande med tydlig information samt snabb och professionell hjälp. Vidare fick jag allt förklarat så att jag förstod bättre hur elen var dragen i boendet. Jag behöver dock inga extra presenter som tablettask. Det väl utförda arbetet och fina bemötandet är god reklam i sig.

Svar från Skåne Elektro AB

Åh, så fint av dig, Maria! Så glada vi blir att höra det. Tusen tack för recensionen. Vi ser fram emot att få hjälpa dig mer i framtiden. :)

Eva D
Skrev om Skåne Elektro AB

Supertrevliga elektriker som gjorde ett jättefint jobb med att dra nya ledningar, sätta armaturer och installera laddbox. Rekommenderas varmt!

Svar från Skåne Elektro AB

Stort tack för recensionen och de värmande orden, Eva. Det var kul att arbeta i en lite annorlunda miljö än den vi vanligen arbetar i. Bara hojta om det dyker upp något mer där ute som vi kan hjälpa dig och Anders med. God Jul och Gott nytt år! =)

Kevin S
Skrev om Skåne Elektro AB

Lyhörda, flexibla och professionella! Allt man behöver i en elfirma så stark rekommendation. /Kevin

TACK för den fina recensionen, bästa Kevin!! 😃🙏🏽

Gert O
Skrev om Skåne Elektro AB

Kanon bra och super kunniga! Rekommenderar!

Svar från Skåne Elektro AB

Tusen tack, Gert! Vad fint. Ett sista grattis på 94-årsdagen! =)

Michaela R
Skrev om Skåne Elektro AB

Levererar hög kvalité och är alltid trevliga att ha att göra med.

Svar från Skåne Elektro AB

Tack för omdömet, Michaela! Fint att höra. Det värmer. =)

Jerker C
Skrev om Skåne Elektro AB

Bra och snabb service - uppskattas mycket!

Svar från Skåne Elektro AB

TACK för omdömet, Jerker!! =) Vi hörs igen.

Alexander N
Skrev om Skåne Elektro AB

Mycket trevlig bemötande både vid offert och när elektrikern besökte oss.

Svar från Skåne Elektro AB

Hjärtligt tack för det fina omdömet, Alexander! Vi hjälper er gärna fler gånger om ni behöver våra tjänster i butiken.

Ramak R
Skrev om Skåne Elektro AB

Alltid bra service och bäst i det dem gör. Trevlig bemötande och kunnig i sin bransch

Svar från Skåne Elektro AB

Tack för det fina omdömet, Ramak! Det är en ära för oss att kunna återgälda lite av allt du gjort för oss, som att t.ex. foliera alla våra bilar. Vi hörs snart igen. ;)

Peter J
Skrev om Skåne Elektro AB

Trevliga. Kunniga. Engagerade och löste problemet snabbt och därmed till en klart rimlig kostnad. Dom skulle dock återkomma med förslag till installation av tre nya spotlights i hallen. Det verkar dom ha glömt. Därav fyra istället för fem puckar.

Svar från Skåne Elektro AB

Tack för din feedback, Peter! Vi ber om ursäkt för att den tråden tappades. Till vårt försvar, så har elektrikern varit sjukskriven hela förra veckan och är fortfarande inte tillbaka. Men vi kan höras direkt på mejl istället, så är jag säker på att vi kommer lyckas lösa det.

Magnus E
Skrev om Skåne Elektro AB

Fantastiskt snabb respons! Trevligt bemötande och väldigt snabbt utfört arbete. Jag kan verkligen rekommendera Skåne Elektro!

Svar från Skåne Elektro AB

Hjärtligt tack för ditt fina omdöme av oss. Kul att höra att du blev nöjd. Det är bara att hojta när du vill att vi sätter tänderna i nästa husprojekt. Länge leve Malmö FF! =)

Lulu C
Skrev om Skåne Elektro AB

Mycket trevliga killar som fixade elen till min nya markis samt ändrade i gamla installationer så allt är perfekt nu. Ingen väntetid heller, Jag anlitar gärna Skåne Elektro AB flera gånger samt ger mina bästa rekommendationer.

Svar från Skåne Elektro AB

Så fina ord! Tusen tack, Lollo! Det betyder mycket att få höra det. Du är mer än välkommen att höra av dig igen när du behöver våra tjänster.

Chris Haaber C
Skrev om Skåne Elektro AB

Behövde hjälp med att byta 2 strömbrytare mot dimmer. De hade en ledig tid dagen efter och fixade detta väldigt smidigt. Jag är nöjd, trevliga elektriker som jobbade snabbt o snyggt.

Svar från Skåne Elektro AB

Hjärtligt tack för omdömet, Chris! Nöjda kunder är vår näring till att fortsätta göra det vi gör. :) Uppskattas!

Martin S
Skrev om Skåne Elektro AB

Riktigt bra killar att ha och göra med, alltid trevliga. Dem gör bra och fina jobb. Rekommenderas starkt

Svar från Skåne Elektro AB

Vi lyfter på hatten, Martin! Tack för det fina omdömet. =) Hoppas vi hörs igen snart.

Patrik L
Skrev om Skåne Elektro AB

Skåne Elektro är kanon, alla från dem är supertrevliga och gör ett bra jobb. Jag upplever dem som väldigt tillgängliga, serviceinriktade och till det tycker jag att de är hyfsat prisvärda. Kommer definitivt kontakta Skåne Elektro vid framtida jobb!

Svar från Skåne Elektro AB

Kul att höra, Patrik! :) Tack för att du tog dig tiden att ge oss ett omdöme. Uppskattas verkligen. Bara hojta när du vill att vi sätter tänderna i utebelysningen eller något annat kul. Vi finns ju bara runt hörnet. ;)

Magnus Z
Skrev om Skåne Elektro AB

Akut behov av elektriker då en kabel borrats av. Skåne Elektro var på plats inom en halvtimme. Fantastisk service

Svar från Skåne Elektro AB

Tack för det fina omdömet, Magnus! Vi gör alltid vårt bästa för att bemöta våra kunders behov på bästa sätt. :)

Per S
Skrev om Skåne Elektro AB

Tillgängliga, trevliga och kompetenta.

Svar från Skåne Elektro AB

Vi bugar och tackar, Per! :) Kul att du blev så nöjd. Hoppas vi hörs igen inom kort.

Ismail G
Skrev om Skåne Elektro AB

Skåne Elektro sticker ut ur mängden! De är extremt lätta att kommunicera med. De talar inte "hantverkar-språk" med sina kunder och gör det väldigt enkelt. Förutom fantastisk service och kommunikation så var Skåne Elektro snabba och prisvärda. Det finns inget annat el-bolag jag vänder mig numera. Tack Skåne Elektro!!

Svar från Skåne Elektro AB

Sååå glada vi blir över att läsa detta! =) Hjärtligt tack för det fina omdömet, Ismail. Kul att vi tillsammans lyckades hitta bra lösningar för att få det bra och säkert. Inte alltid så lätt att se till att allting är 100% säkert i ett så stort hus. Men vi finns här för er när ni behöver oss nästa gång.

Lars B
Skrev om Skåne Elektro AB

Mycket nöjda med både bemötande och utförande av tjänsten!

Svar från Skåne Elektro AB

Stort tack för omdömet, Lasse! Alltid kul att se dig. Hoppas vi hörs snart igen. :)

Karin I
Skrev om Skåne Elektro AB

Snabb återkoppling vid kontakt via mail (samma dag). Professionellt utfört arbete. Jag har anlitat företaget vid 4 olika tillfällen, både i fritidshus och lägenhet (bostadsrätt). Mycket nöjd!

Svar från Skåne Elektro AB

Tuuusen tack för det fina omdömet, Karin. Det gör oss verkligen glada att läsa. =) Hoppas vi ses igen snart.

Sandra N
Skrev om Skåne Elektro AB

Proffsigt och trevligt. Nöjd kund.

Svar från Skåne Elektro AB

Stort tack för omdömet, Sandra! Finns där mer grejer du behöver hjälp med i sommarstugan, så vet du var vi finns. :)

Fredrik B
Skrev om Skåne Elektro AB

Skåne Electro AB är ett företag som levererar kvalitet samt utför uppdrag med stort engagemang. Vi på Victoriahem är mycket nöjda med dom som entreprenör. //Fredrik Bodin , Förvaltare

Svar från Skåne Elektro AB

Åh, så kul att höra, Fredrik!! =) Tusen tack för dina fina ord och tack för vägledningen åt andra framtida kunder. Uppskattas verkligen! :)

Sofia L
Skrev om Skåne Elektro AB

Trevliga och duktiga. Uppskattade verkligen den snabba servicen trots väldigt kort varsel.

Svar från Skåne Elektro AB

Hjärtligt tack för de fina orden, Sofia. Det var inget stort jobb denna gången, men du är välkommen att höra av dig även om du är i behov av någon större. Vi finns här. :)

Varro J
Skrev om Skåne Elektro AB

Toppen på alla sätt! Trevliga o punktliga

Svar från Skåne Elektro AB

Tack så mycket för de fina orden, Varro. Vi hoppas få höra ifrån dig igen snart. :)

Aron victor B
Skrev om Skåne Elektro AB

Kunniga, trevliga och proffsiga.

Lai Ibou J gillar detta
Svar från Skåne Elektro AB

Tusen tack för det fina omdömet, bästa Aron! :)

Petruska R
Skrev om Skåne Elektro AB

Punktliga, skickliga och prisvärda! Vad mer kan man begära?

Svar från Skåne Elektro AB

TACK!! =) Vad glada vi blir! Vi har verkligen stans finaste kunder.

Boris B
Skrev om Skåne Elektro AB

Trevlig och serviceinriktad personal. Bra bollplank iför att komma fram till lösningar på problem.

Svar från Skåne Elektro AB

Tack så mycket för det fina omdömet, Boris! :) Det gör oss glada att höra och det uppskattas verkligen.

Petter L
Skrev om Skåne Elektro AB

Anlitade Skåne Elektro för flytt/omdragning av några eluttag i köket vilket fixades snabbt och snyggt. Väldigt trevligt bemötande och proffsigt arbete, skulle utan tvekan anlita företaget igen.

Svar från Skåne Elektro AB

Trevliga kunder som dig behöver inte söka långt efter elektriker när det behövs. Vi hjälper dig mer än gärna vid nästa tillfälle du behöver oss, Petter. =)

Frida O
Skrev om Skåne Elektro AB

Blev bemött på ett bra och proffsigt sätt. Från att de var här och kolla till färdig installation gick väldigt snabbt och smidigt. Skulle rekommendera till andra

Svar från Skåne Elektro AB

Tack för det fina omdömet och rekommendationen, Frida. Kul att vi lyckades få till det så bra. :)

Mohammed B
Skrev om Skåne Elektro AB

God kommunikation, snabbt arbete, prisvärt!

Svar från Skåne Elektro AB

Tusen tack för betyget och det fina omdömet! Behöver ni mer hjälp i er bostadsrättsförening, så vet ni var ni hittar oss. ;)

Hanna B
Skrev om Skåne Elektro AB

Mycket bra bemötande och professionellt genomförande.

Svar från Skåne Elektro AB

Tack för omdömet, Hanna! =) Kul att ni blev så nöjda.

Teresa L
Skrev om Skåne Elektro AB

Trevliga killar som kunde komma med kort varsel. Toppenbetyg

Svar från Skåne Elektro AB

Tusen tack för det generösa omdömet. :) Kul att kunna göra våra underbara kunder nöjda och glada.

Katarina M
Skrev om Skåne Elektro AB

Trevligt bemötande från första samtal, flexibla gällande tid och trevliga vid besöket, det jag ville ha åtgärdat blev åtgärdat. En takfläkt som skulle monteras ur och sedan in igen pga pågående omläggning av tak, dessutom fick jag åtgärdat en lampa som nu går att fjärrstyra via telefonen. Supernöjd!

Svar från Skåne Elektro AB

Tusen tack för omdömet, Katarina! :)

Saidom S
Skrev om Skåne Elektro AB

Snabbt, trevligt och väl utfört arbete

Svar från Skåne Elektro AB

Tack snälla, för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss. :)

Per R
Skrev om Skåne Elektro AB

Bra trevlig installatör... rekommenderar gärna till andra!

Svar från Skåne Elektro AB

Tack för ditt omdöme, Per. Uppskattas.

Rhian C
Skrev om Skåne Elektro AB

Han kom snabbt och arbetade hårt för att identifiera problemet och löste sedan problemet effektivt. Han var också vänlig och professionell.

Svar från Skåne Elektro AB

Tack så mycket för omdömet! Bra att det löste sig snabbt och kul att ni blev nöjda. Ni är välkomna att höra av er igen om ni skulle behöva oss.

Fernando C
Skrev om Skåne Elektro AB

Super fin service. Väldigt fint bemötande. Vi är super nöjda.

Svar från Skåne Elektro AB

Tack Fernando! Vi uppskattar ditt omdöme och ser fram emot ett fortsatt samarbete.