Skärgårdspartner AB

Skärgårdspartner AB

www.skargardspartner.se
4.9

Skärgårdspartner startade 2011. Vi utgår från Värmdö men tar oss an eljobb i hela Stockholm. Vi arbetar med alla typer av eljobb i hemmet, oavsett om du är företagskund eller privatperson. Inget jobb är för litet. Vi älskar de små jobbet som många andra ratar. -Vi utför tjänster som byte av vägguttag, strämbrytare, dimmer...

9 omdömen om Skärgårdspartner AB

Tingströms A

Proffsigt bemötande samt bra utförda arb ,

Peter V

Tillmötesgående och lätt att få gehör. Kunde lika gärna blivit 5 bollar men uppgiften var väl inte den svåraste och exceptionellt som betyg på det låte lite överdrivet

Jouni P

Jobbet bra utfört ,snabbt o professionellt

Magnus E

Bra service. Trevligt bemötande. Lösningsorien

Klas S

Exceptionellt bra. Skickligt utfört, pålitligt, kände stort förtroende för Lukas som var här. Tack!

Carl E

Snabb hjälp när vår elpanna gick sönder mitt i vintern. Trevlig och proffsigt.

Svar från Skärgårdspartner AB

Tack för rekomendation och kul att ni blev nöjda med vårt besök.

Raymond R

Bra service, bra och trevlig personal.

Svar från Skärgårdspartner AB

Kul att ni blev nöjda med jobbet hos er. Tack för att ni tog ett tid att ge en recension

Peter J

Kompetenta och ett väl utfört arbete. Trevligt bemötande. Jag kan starkt rekommendera Skärgårdspartner.

Svar från Skärgårdspartner AB

Vi blir väldigt glada att du tar dig tid för att lämna en recension. Kul att ni även är nöjd med vårt arbete. Tack 😊

Karin B

Snabb service, mycket bra bemötande - överträffade förväntningarna på snabb lösning i samband med lokalt strömavbrott

Svar från Skärgårdspartner AB

Tack för recensionen. Kul att ni blev nöjd med vårt arbete och personal 🙂