Man får vad man betalar för. Att skolmat ska vara billigt avspeglar sig alltför tydligt i Skolfoods ”mat”. Normalt sett motbjudande och alltför ofta direkt äckligt. Tittar man bakom kulisserna så brister deras medarbetare i hygien, det är inget som lyfter upplevelsen.
Skolfood i Göteborg AB - Restaurang Storseglet
8 omdömen om Skolfood i Göteborg AB - Restaurang Storseglet
Det värsta jag varit med om serverar dem.
Min gamla skola får mat från Resturang Storseglet och maär riktigt äcklig.
tihi lol det var jättesmaskigt
vill bara säga att storseglets mat är det sämsta som jag har smakat . kycklingen kommer från Thailand. och all köttfärs kommer från polen. och grön och köttsoppan det var det äckligaste gick ej att äta! fullt med senor i köttsoppan gick ej att svälja ner!!!!! hoppas att detta kommer att tas upp i något tv program som t.ex. uppdrag gransing eller kalla fakta som de gjorde om snabbmat kedjorna var maten kommer ifrån och hur de tillagar maten och deras hygien // en som har varit på studiebesök
Jag vill, säga att Storseglets "mat" är något av det sämsta jag fått i skolan. de leverarar inte mat!!! vi lever på knäckebröd då maten ej duger. vi vill från RYTMUS norrköping åk 1,2 säga att vi hatar maten
Vill tacka storseglet för en underbar skolmat! VI ÄLSKAR SKOLMATEN!! Mvh Åk 1, Rytmus Norrköping
Förmodligen världens sämsta cateringföretag! levererar genomgående usel mat!