Snyggt och fint material av produkterna och snabb service
slipskungen.se
Vi på slipskungen.se hälsar er varmt välkomna. Från vår tidiga start som specialiserad slipsbutik, har vi växt och utvidgat vårt utbud för att bli en komplett herrklädesbutik. Sedan vi slog upp våra dörrar i augusti 2004, har vi ständigt anpassat oss och utvecklats för att tillgodose mäns behov när det gäller accessoarer och...
2829 omdömen om slipskungen.se
Sedan starten hos Reco 2019
Lätt att handla. Snabb leverans. Bra kvalitet och priser.
Mycket tydlig hemsida och väldigt snabb leverans
Supersnabb leverans! Väldigt nöjd👍🏻
Är nöjd med de produkter jag köpt. Brukar återkomma lite då och då.
Snabb behandling o leverans. Bra service vid beställning
Bra kvalitet på näsdukarna och relativt snabb leverans
Jättelätt att korrigera min klantiga beställning! Vänligt bemötande, inga problem!
Det var lätt att beställa det man ville ha, och sambon och sonen blev nöjda med slipsarna
Jag anser att det ska medfölja en länk till youtube-filmen som visar hur kunden justerar längden.
Bra hemsida och snabb leverans!
Son hittade de han ville ha.. De kommer att bli snyggt på son när han tar studenten.
Så bra utbud och roligt att hitta precis den speciellt gröna färg på slips m duk jag letade efter. Trevlig sida och smidigt att beställa. Snabb leverans, bara toppen helt enkelt
Bra produkt men frågan är om det är rätt färg på livremmen! Jag önskade en svart av de tre. Det kan vara fel av mig, nu var den grön men överlag nöjd. Peter
Snabb och smidig leverans. Varorna uppfyllde även mina förväntningar.
Helt suveränt utfört hel nöjd återkommer vid nytt behov
Enkelt att beställa. Snabb leverans.
Superbra lätt att hitta det man söker efter. Bra pris
Snabb leverans och bra produkt.
Var som jag ville ha har inget mer att säga ok 👌 k 👌
Snygga slipsar till bra pris. Kommer att handla hos dem fler gånger.
Bra o snabb service. Mycket hjälpsamma o slipsarna såg exakt ut som på bilden, snygga o bra kvalite.
SMIDIGT OCH S NABB LEVERANS AV ÄRMHÅLLARE
Snabb lev. Produkten var bra inget att klaga på
Snabba leveranser bra kvalitet
Hittade enkelt på hemsidan, beställde näsdukar tyvärr kom ett paket för lite. Jag tog kontakt med företaget och dom skickade ett paket till. Det var bra service och snabbt hanterat
Enkelt att handla, snabb leverans, bra och fina näsdukar!
Snabb leverans och dopklänningen va superfin.
Fann vad jag letade efter. Mycket snabb leverans.
Bra utbud, snabb leverans och slipsarna, som mitt barnbarn fick i födelsedagspresent, motsvarade förväntningarna.
Snabb service och bra vara tack!
Funkar bra att handla näsdukar
Jag fick inte min beställning jag gjorde
Hoppas detta löst sig. Annars kontaktar du kundservice@slipskungen.se
Lätt att beställa o snabba leveranser
Snabb leverans och bältena känns bra. Gillar de elastiska bältena, skaver aldrig.
Snabb leverans, mycket nöjd med varan jag beställde.
Perfekt! Men det var en väldigt liten order.
Snabbt, smidigt och klass. Snabbt, smidigt och kvalitet.
Allt fungerade som det skulle!
Oerhört snabb leverans och slipsarna fina.
Fin design och snabb leverans. Tyvärr en svårknuten fluga pga materialvalet, men efter lite pill blev det bra.
Snabb leverans, allting toppen!
Kvalitetsvaror - känns skönt att gå igenom och välja (herr; strumpor, kalsonger) Köpproceduren fungerar bra. Fint med mängdrabatterna!
Snabb och bra leverans & service. Möjligen bör bilder på produkter bli bättre - upplösning visar inte tyg/siden som den är i verkligheten.
De höll vad de lovade med min retur.
Stort sortiment, rask leverans. Kände bara till företaget via reklam, men beställningen av slipsar till min kör levererades bums och till ett mycket bra pris. Mina förväntningar var nog rätt låga, men helt klart överträffade Slipskungen dessa, framför allt med rask leverans. Det blir svårare att överträffa förväntningarna på nästa order, för nu är de rejält höga :-)
.......://////////???????????!!!!!!!!?!!?!!&&&&&&&&&krkr-//////////
Snabb och pålitlig leverans.....................................
ccccccccccccccccccccccccccccccc
Trevligt bemötande! Fick mina varor snabbt.