Jag köpte hängslen som t o m var tillverkade i Sverige. Bara det positivt Nyss köpt dom men de ggr jag använt dom har de varit perfekta Jag hade innan köp en fråga till Slips kungen fick omedelbart svar. Fick hem dom på max 2 dagar som utlovat Jag mycket nöjd med hela kontakten rekommenderar varmt dom
slipskungen.se
Vi på slipskungen.se hälsar er varmt välkomna. Från vår tidiga start som specialiserad slipsbutik, har vi växt och utvidgat vårt utbud för att bli en komplett herrklädesbutik. Sedan vi slog upp våra dörrar i augusti 2004, har vi ständigt anpassat oss och utvecklats för att tillgodose mäns behov när det gäller accessoarer och...
2602 omdömen om slipskungen.se
Sedan starten hos Reco 2019
Supersnabb service och bra kvalitet på produkterna
Det var en enkel och bra hemsida. Snabb leverans och bekräftelse.
Bra bemötande och snabb leverans. Återkommer gärna.
Helt nöjd med varan och snabbbservice.
Sanbb leverans och bra kvalitet på produkten.
Snabb leverans och varorna var som jag tänkt
Utmärkt sortiment av snygga och prisvärda produkter av god kvalitet. Bra guider för hur man knyter till exempel slipsar, flugor och plastronger för den som är lite osäker Snabb och hyfsat billig leverans.
Jättebra kundservice. Bra bemötande. Håller det dem lovar.
Enkelt,som förväntat,ingen överraskning
Snabba och enkelt att handla! Kan rekommenderas
Mycket bra /snabb återkoppling
Hej, Jag fick hem en doprosett som var sönder och tejpad, min dotters dop är om en vecka och jag hoppas på att få en ny rosett levererad från er? Har aldrig varit med om att få en söndrig tejpad vara, under all kritik. Mvh, Alfrida
Snabbt och smidigt med överkomligt pris
Mycket snabb och effektiv service, bra hemsida.
Det var snabb leverans. Hade inte handlat av slipskungen tidigare. Mycket nöjd med den slippsnål jag köpte
Snabb leverans, produkten motsvarade förväntningarna.
Kung!
Utmärkt och snabbt sätt att köpa näsdukar.
Super snabb leverans och kanon fin doprosett - smidigt !
Mejlade för att lägga till mer produkter i beställning, blev uppringd och guidad för att göra rätt. Bra support, snabb leverans och toppenbemötande. Bra kvalitet på slips samt näsduk också. Rekommenderas
Snygg kavajnål / blomma den kommer bli till en fin prydnad
Bra kvalitet och snabb leverans
Mycket snabb leverans och mycket lätt att beställa.
Snabb leverans. Allt stämde. Bra produkt.
Dyr frakt. Jag beställde den 26 okt o har idag 5 nov fortfarande inte fått varan.
Bra kvalitet och blixtsnabb leverans. Mycket nöjd!
Snabb leverans och mycket fin väst & slips.
Otroligt snabb leverans. Fint med både vita och färgade näsdukar fint rullade i stilren förpackning. Mjukt och skönt tyg i näsdukarna. Prisvärt.
Snabb leverans och bra varor. Sökte just töjbara livremmar av svensk försäljare och Slipskungen levererade- kommer att köpa igen. rekommenderas!!
Allt fungerade perfekt! Jag är mycket nöjd!
Jag var ute efter ett par hängslen till ett litet barn och hittade den produkt som jag letade efter. Det var enkelt att hitta hängslena och de hade ett bra pris. Proffsig hemsida!
Købte 5 forskellige bukse seler. Hurtig levering, godt produkt
Inga problem, mycket bra. Leveransen skedde snabbt och varan motsvarade förväntningarna och var snyggt förpackad.
Snabb leverans. Men tyvärr lite missfärgad vara, halsduk. Men efter kontakt via mail med foton så behövde jag inte varken betala eller skicka tillbaka varan. Väldigt tillmötesgående. Toppen.
The purchase process was simple, and my order was received quickly and in excellent condition
Snabb leverans och underbara produkter!
Snabb leverans och bra kvalitet på glasögonen
Utmärkt hanterat, inget att anmärka på
Alltid bra sortiment. Otroligt snabb leverans!
Helheten var bra, hade lite svårt att hitta rätt vara på hemsidan. Enkelt att göra själva beställningen och snabb leverans.
Enkelt och proffsigt att göra sin beställning! Heja Heja
bra service och kvalitet på produkten.
Enkelt! Bra Qualität! Ingenting att gnälla på! Tack!
Mycket bra och snabb leverans Leif.johansson@mbox408.swipnet.se
mycket trevligt bemötande, produkten levde upp till mina förväntningar
Bra produkt till rätt pris och dessutom snabb leverans, kan det bli bättre!.
Bra produkt till ett bra pris. Säker leverans
Bra kvalité och framförallt fanns val av snabb leverans!
Vantarna är varma och passar min man som behöver dem.