Väldigt snabbt och bra, bilen funkar perfekt!
Södra Infartens Bilservice
Välkommen till Södra Infartens Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Mönsterås! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vår verkstad är anpassad för att ta emot personbilar, transportbilar, husvagnar, husbilar och mopedilar. Vi utför allt från bland annat bilservice, reparationer, felsökning,...
196 omdömen om Södra Infartens Bilservice
Snabb hantering och prisvärd service.
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Bra bemötande snabbt utfört arbete till ett rimligt pris.Tack för hjälpen!
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
En utmärkt servicenivå. Mycket proffsigt och trevligt.
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Snabb och säker service. Trevligt bemötande.
Allt gick mycket bra. Bra kundbemötande.
Bra och professionell! Blev t o m billigare än offerten!
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Snabb trevlig och bra service
Kundvänligt bra mottagande trevlig personal och bra genomgångar av vad man Gjort med bilen Över allt toppbetyg.
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bra service snabba tider. Vänliga
Jag blev bra bemött när jag kom till disken.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Glada och mycket hjälpsamma 👍😃
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Bra kundbemötande Trevlig personal Bra pris
Jag bytte till vinterdäck, jag fick fint bemötande och snabb service.
Det var ett bra bemötande och ett bra jobb
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Snabb service av vår bil som behövde nya bromsklossar, vänligt och professionellt bemötande.
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Vänliga personal vi receptionen o Boman är 100 % bra, alla var bra, gick snabbt
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
För det mesta var jag nöjd med era snabba hjälp och vänlighet
Hej. Ett bra omdöme blir de Ett trevligt bemötande ,klar å tydlig pris info meddelande när bilenvar färdig. Gott kaffe i lobbyn.😀
Snabb och mycket bra service. Återkommer gärna till bilverkstan.
Trevligt bemötande. Tydligt kostnadsförslag. Inga långa väntetider. Jag är nöjd med jobbet.
Bra bemötande, snabbt åtgärdat och mycket rimligt pris. Vi är väldigt nöjda och tvekar inte på att anlita dem igen.
Trevlig bemötande och bra jobb 👍
Först kommer man in o frågar om ett jobb som ingen annan vill ta i och får svaret: Inga problem vi löser det. Vi har specialverktyg och kompetens för det här jobbet. Fick prisförslag och jag tänkte att det blir inte bättre än så här så jag lät dom göra jobbet. Blev erbjuden lånebil som jag inte behövde. Vid minsta lilla sak som påverkade tiden för att kunna hämta bilen så hörde dom av sej. Inga problem sa jag. Vill du inte ha en lånebil frågade dom Som jag inte behövde. Efter servicen provkördes bilen av verkstaden för att...
Snabb åtgärd. Trevlig personal. Lampan bytt.
Nöjd med byte av bromsklossar hos Er. Tack tack
Trevlig bemötande av personal.
Smidigt och lätt med däckskifte och däckhotell. Trevligt bemötande.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Trevligt bemötande och mycket bra genomgång av vad som är problem med min bil och vad det skulle kosta att laga 👍 Vi servade vår bil
Trevligt bemötande och bra service.
Trevligt och proffsigt. Bra bemötande och extra assistans på köpet.
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.
Bra o snabb service och trevligt bemötande.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Helt okej lugnt och fint jag kan tänka mig komma tillbaks när jag behöver hjälp med fordon
Bra service. Snabbt och bra. Lätt att få tid.
Alltid trevligt bemötande o lösningsorienterad personal.
Bra bemötande,snabb och bra utförande av jobb,trevlig miljö.
Toppen bemötande - högsta betyg! En verkstad som ger förtroende.
Alltid trevligt bemötande Super bra service
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Trevligt bemötande och bra service. Tog tid att lösa problemet men tillslut blev det bra.
På ett trevligt sätt, Däckbyte snabbt och fort,Bra ja är kund där.
Tack för din återkoppling, vi hoppas att vi får se dig hos oss igen.
Jag har varit kund hos dem i många år har alltid blivit bra bemött och fått hjälp på kort varsel. De försöker alltid göra det bästa för oss, genom att hitta delar som kanske går att få tag i begagnat, eller en bra produkt på eftermarknaden som inte är onödigt dyr. Vi är jättenöjda med dem och bemötandet. / Jens
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Snabb service. Jag är nöjd med bemötandet.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bytte däck, trevligt bemötande.
Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.
Det var riktigt bra och jag är nöjd
Jag har i många år lämnat in min bil hos Södra Infartens Bilservice för service och när något har behövts bytas eller lagas. Denna gång var det årlig service av bilen. Jag har alltid varit nöjd med dem.
Bra jobbat noggrann arbete artighet
Rak och klar snabb ärlig effektiv
Jag tycker ni va bra och tillmötesgående mycket bra
Behövde bara hjälp av kundmottagningen,men vilken kunskap och bemötande Toppklass.
Trevlig service och bra. Tog väl hand om bilen
Tack för ditt betyg, vi hoppas vi får se dig igen när bilen behöver service.