Trevlig personal. Det blev så fint med persiennerna
Soft Office Dalarna
Med flera års erfarenhet inom textilier och solskydd är vi på Soft Office Dalarna AB specialiserade på skräddarsydda gardiner och måttbeställda solskydd. I vårt utbud finner du bl.a markiser, rullgardiner, persienner, lamellgardiner, plisségardiner, pergolor, infravärmare samt myggnät. Våra solskydd är svensktillverkade och...
105 omdömen om Soft Office Dalarna
Sedan starten hos Reco 2024
Bra möte, väl fungerade leverans, utmärkta produkter.
Bara bra! Allt fungerade bra. Fick persienner och jalusier installerade.
Nöjd och snabb servic Nöjd med produkten
Beställde persienner till tre fönster. Proffsigt bemötande och proffsigt utfört jobb..
Snabb och trevlig första kontakt. Tyvärr blev det problem under arbetet pga felbeslut. Det blev därför flera besök än förväntat men företaget löste det på ett bra sätt. Bra och rimligt pris
Hej Ingrid, Tack för din feedback! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi beklagar att det uppstod problem under arbetet, men det är glädjande att höra att du är nöjd med hur vi hanterade situationen. Vi strävar alltid efter att erbjuda bra service och rättvisa priser. Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med 😊 Varma hälsningar, Madeliene
Mycket nöjd med produkten som levererades och installerades samt bemötandet av en trevlig och kunnig personal.
Jag är nöjd med allt Trevligt bemötande framförallt. Tack!
Träffade genomtrevlige Hugo och la en beställning på plissegardiner och persienner. Två trevliga och snabbjobbande killar var sedan här och satte upp dom. Ingen förskotts betalning, utan det betalades när allt var klart. Fungerade väldigt smidigt.
Bra service och vänligt kundbemötande
Mycket bra bemötande av säljaren vid hembesöket. Fin rådgivning också då det finns många alternativ att välja på. Trevliga montörer satte mina plissegardiner på plats. Jag är mer än nöjd och kan varmt rekommendera firman!
Nya persienner i hela lägenheten Trevlig och kunnig säljare. Bra pris och kvalité på varorna. Leveranstid som utlovat. Kommer definitivt att rekommendera Soft Office Dalarna.
Mycket bra att prata med. Bra service och inga problem att få eventuella fel tillrättade. Bra kvalitet. Har köpt ett antal lamellgardiner och vertikalmarkiser. Priserna är lite höga, både på montering och varor.
Hittade butiken, osedvanligt trevligt bemötande. Berättade att vi skulle åka iväg dagen efter. (Hade då även haft kontakt m den stora markis o persiennfirman i Falun Borlänge som lovade att kontakta mig, har ännu ej efter 2veckor ej avhörts) Då vi kom hem efter några ärenden på stan, ringde en kille från Soft Office, uppgav att de kunde fixa.vårt band till. balkongmarkisen på en gång. Två grabbar fixade vårt markisproblem på nolltid. Snacka om snabbservice!! Otroligt imponerande! Tack , Pelle S på Promenaden i Falun 👍🤗
Hej Pelle, Tack så mycket för ditt fina omdöme. Det värmer att höra att du är nöjd med vår service och att vi kunde hjälpa till med ditt markisproblem så snabbt. Det betyder mycket för oss att du är nöjd. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse, och det är underbart att få höra när vi lyckas. Om du behöver ytterligare hjälp i framtiden är du alltid välkommen att höra av dig! Önskar dig en fin dag! Varma hälsningar, Madeliene
Trevligt bemötande och professionellt utfört arbete. Vi köpte plissegardiner till uteplats
Mycket bra kundbemötande och här sticker ni ut! Jag kontaktade alla persiennförsäljare med ett önskemål (mellanglasrullgardiner) som ingen kunde tillgodose, men ni var det enda företaget som bemödade sig med att ge förslag på en alternativ lösning; mycket positivt! I slutändan köpte jag vanliga mellanglaspersienner, vilket ordnades smidigt och enkelt till ett konkurrensmässigt pris; personen som utförde arbetet var både duktig och trevlig så jag kan verkligen rekommendera er!
Mycket bra bemötande. Jag fick en servise
Trevlig bemötandet och bra hjälp. Mycket nöjd med resultatet 👍😃 Trevlig helg!
Trevligt bemötande. Motorerna på markiserna på västsidan blev bytta, vilket vi också beställt. Nu fungerar allt till belåtenhet. Min upplevelse var enbart positiv och de som besökte oss var duktiga och serviceinriktade.
Mycket trevliga och kompetenta . Rekommenderas verkligen.
Otroligt nöjd! Trevligt och sakligt bemötande samt flexibelt angående lösningar!
Bra jobbat trevligt tillmötesgående.
Fantastiskt! Tillmötesgående och trevlig kontakt. Kommer Aldrig använda annat företag!!! Rekommenderas å det varmaste. Christer E
Tusen tack för ditt otroligt fina omdöme Christer, det värmer att höra att du är nöjd med ditt köp :) Önskar dig en fin dag, Varma hälsningar, Madeliene
Trevligt bemötande av säljaren, Teknikerna får topp betyg.
Mycket bra och trevligt bemötande! Jag köpte screenrullgardiner som vindskydd till en veranda. Har bara hunnit testa dem vid ett par tillfällen då det blåste litegrann.De funkade bra då iaf., gav även lite ”värme” som uterumskänsla.nästan.
Allt fungerade perfekt. Hoppas bara att han som ramlade med stegen klarat sig och mår bra.
Hej Lars, Vad roligt att höra att du är nöjd och att allt fungerade perfekt! Vår kära montör Emil mår bra, även om han är lite öm. Tack snälla för omtanken. Varma hälsningar, Madeliene
Trevligt bemötande o bra utfört jobb. Byte av trasigt band på en gammal markis.
Trevlig och professionell ung kille som snabbt satte upp samtliga 8 rullgardiner .Vi är mycket nöjda och kan verkligen rekommendera Soft Office.
De agerar vänligt och korrekt.
Proffsigt bemötande av säljare och kunniga installatörer.
Efter ett litet missförstånd så blev allt precis som vi önskade.Mycket trevlig personal.Tänker råda de i min omgivning att vända sig till Soft Office Dalarna.
Hej Christer, Tusen tack för ditt fina omdöme. Det värmer att höra att det blev precis som ni önskade. Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med. Önskar dig en fin dag! Varma hälsningar, Madeliene
snabb affär trevlig personal rekommenderar firman starkt
Gick snabbt att få ett hembesök, bra och trevligt bemötande. Tiden för leverans och uppsättning fungerade perfekt och fint arbete utfördes. Vi blev så nöjda med allt från hembesök till uppsättningen av lamell och pliss’e gardinerna.
Hej Anne, Tusen tack för ditt fina omdöme! Det värmer att höra att allt fungerade perfekt och att du är nöjd med både vårt utförda arbete och produkterna. Du är varmt välkommen åter. Varma hälsningar, Madeliene
Det är tredje gången vi handlar av doft office. Dom är punktliga, service orienterade och och framförallt gillar vi deras produkter
Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både vår punktlighet och service, och att våra produkter motsvarar dina förväntningar. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig den bästa servicen och kvalitén i framtiden. Varma hälsningar, Madeliene
Mycket bra bemötande. Trevlig kunnig personal.
Köpte två markiser. Nöjda med försäljning och montering. Strul med finansbolaget. Tryckte på betala direkt när fakturan kom via mail. Gick ej smidigt. En kod skulle komma för att koppla mailadressen??? Avbröt detta, men hade använt mobilt bankid. Kontaktade företaget och väntade ett par veckor. Banken varnade för att betalningen var registrerad. Med hjälp av banken betalades fakturan, men det blev först en dubbeldebitering! Begär ALDRIG att man ska utföra något extra vid betalning!
Hej Ingalill, Tack för att du delade din feedback med oss. Vi är glada att höra att du är nöjd med både försäljningen och monteringen av markiserna. Vi beklagar verkligen det strul som uppstod med finansbolaget och betalningen. Vi kommer att ta till oss din återkoppling och se över finansbolagets rutiner för att förhindra liknande situationer i framtiden. Om det skulle uppstå några ytterligare frågor eller problem, tveka inte att kontakta oss så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vi uppskattar din förståelse och tålamod. Varma hälsningar, Madeliene
Positivt, vänlig och professionellt.
Snabb kontakt och trevligt bemötande.
Väldigt trevligt bemötande från början till slut. Snabb leverans.
Fint bemötande, kunnighet . Leveransen kom på utsatt tid.
Bra kontakt, bemötande. Förväntningarna blev som önskat Min affär gällde persienner.
trevliga och noggranna människor.
Allt var mycket bra. Trevlig personal. Proffsiga.
Otroligt proffsigt och ett fenomenalt kundbemötande! 5/5
Hej Christian, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är verkligen glada att du upplevde vårt kundbemötande som proffsigt och fenomenalt. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta erbjuda den bästa servicen :) Tack för att du tog dig tid att skriva detta, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Varma hälsningar, Madeliene
Snabbt jobbat, prisvärt och trevliga!
Efter min första förfrågan om köp av persienner blev jag uppringd av en försäljare som besökte oss på överenskommen tid. Det visade sig vara en ung, trevlig och tillmötesgående kille som snabbt förstod vårt problem. På ett proffsigt sätt mätte han upp storleken på fönstren, föreslog lämplig modell och lämnade offert på leverans inkl. montering. Utlovad leveranstid hölls och monteringen skedde snabbt och fackmannamässigt. Slutbetyg: Mina förväntningar på Soft Office Dalarna uppfylldes med råge både vad gäller kundservice och kvalité på levererad vara och tjänst.
Hej Bengt, Stort tack för ditt utförliga och positiva omdöme! Vi är glada att höra att du är så nöjd med hela processen – från första kontakt med vår försäljare till leverans och montering. Det betyder mycket för oss att både vår kundservice och kvaliteten på våra produkter och tjänster har levt upp till dina förväntningar :) Vi tackar för din feedback och ser fram emot att få möjlighet att hjälpa dig igen i framtiden. Varma hälsningar, Madeliene
Allt gick smidigt från första stund från kontakt med säljare till montering, snabbt och fint. Vi är supernöjda!
Snabbt, proffsigt och prisvärt. Med andra ord - ett bra alternativ!
Trevligt och effektivt säljbesök och snabb installation av ny, motordriven markis.
Effektiva, snabba och vänliga.