Solariserat Solskydd AB

Solariserat Solskydd AB

www.solariserat.se
  • Badge2024

Välkommen till oss på Solariserat solskydd! Vi startade företaget 2015 med målsättningen att leverera måttanpassade solskydd och fönsterinredning till företag och privatpersoner av högsta kvalité och med bästa kundservice. Vi erbjuder bland annat markiser, persienner, rullgardiner, lamellgardiner, Duette/plissé, gardiner,...

103 omdömen om Solariserat Solskydd AB

Sedan starten hos Reco 2024

Tord O
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Bra utförande, kunniga montören. Mycket nöjd. Enda problemet som drar ner betyget ett snäpp, är att inget betalkvitto kunde levereras. Detta p.g.a. att dom tyvärr använder Klarna, som ju inte är helt pålitliga.

Cintia R
Skrev om Solariserat Solskydd AB

I’m very satisfied with ordem.. I really recommend the service.

Carl R
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Professionella,kundvänliga,trevliga att ha att göra med

André L
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Mycket proffsiga och bra produkter! Rekommenderar starkt

Anders K
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Bra och trevliga, väldigt kundvänliga och proffsiga

Annakarin W
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Snabbt svar på förfrågan och väldigt trevligt bemötande av killen som kom och mätte samt installerade persiennen.

Karl Roger H

Snabb installation, trevlig hantverkare

Susanna H
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Väldigt trevlig och kunnig personal. Produkten sitter uppe vilket var både persienner och gardinstång. Allt jättebra.

Annika F
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Bra och snabb service av trevlig montör

Thomas L
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Tack Jättebra service och inte alls dyrt med persiennbyte. Snabb återkoppling på offertfrågan från nätet, snar tid med montör för mätning och mycket bra bemötande av servicetekniker vid mätning och senare montering. Hälsningar Thomas L

Janette S
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Trevligt bemötande och just på alla sätt Mycket nöjd

Rickard R
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Jag hade en bra upplevelse från start till mål. Mikael och hans team är enkla att ha att göra med och väldigt tillmötesgående, samtidigt som de ligger bra i pris sett till många andra konkurrenter. Produkterna installerades snabbt och effektivt och resultatet blev kanon, trots att jag hade ett takfönster som utgjorde en stor utmaning. Kan varmt rekommendera Solariserat!

Bengt S

Jag har provat i två dagar - utan problem 🤠🤠🤠

Hanie E
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Väldigt smidig och bra kvalitet!

Svar från Solariserat Solskydd AB

Stort tack för detta fina omdöme!

Fredrik N
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Bra, trots sommarmånader. Professionellt trevligt bemötande. Gardinuppsättningar i fyra rum och kök. Nöjd kund!

Svar från Solariserat Solskydd AB

Tack Fredrik för detta fina omdöme! Ha det gott.

Vanessa O
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Fantastiskt bra produkt (markis), leverans och service.

Svar från Solariserat Solskydd AB

Stort tack för ditt fina omdöme Vanessa! Ha det gott.

Pontus B
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Utmärkt jobb och service till rimligt pris

Svar från Solariserat Solskydd AB

Tack för omdömet Pontus, så roligt att höra! Allt gott.

Magnus E
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Trevligt bemötande och mycket väl genomfört arbete!

Svar från Solariserat Solskydd AB

Stort tack för detta fina omdöme Magnus. Allt gott.

Anneli R
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Allt gick smidigt o bra, snabba svar, bra service, kortare leveranstid än vad som sades, blev snyggt bra o relativt billigt ,, tack för all hjälp, jag är mycket nöjd !! 👍😊

Svar från Solariserat Solskydd AB

Tack för dessa fina ord Anneli!

Jan H
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Vi var ute efter persienner och kontaktade flera företag. Ert företag fick vi omedelbart svar av och ett mycket vänligt bemötande på telefon och i hemmet vid mätningen. Vi är mycket nöjda med er.

Svar från Solariserat Solskydd AB

Stort tack för ditt omdöme Jan, roligt att ni är nöjda. Ha det gott.

Marija S
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Framförallt svarar de snabbt på mail vilket inte är särskilt vanligt för olika hantverksfirmor. Plus för det! Killen var hemma hos mig och mätte för persienner mellan fönstren och sen gjorde de beställningen snabbt. Jag önskade persienner för två fönster och kommer beställa för de övriga två senare i höst. Det var inte heller några problem att göra på det viset. Nu har jag persienner som jag kan skärma av solljuset med på morgonen i två av rummen till att börja med. (Bor i en hyresrätt där inga fanns tidigare.) Enkla...

Svar från Solariserat Solskydd AB

Stort tack för detta fina omdöme Maria. Vi ser fram emot att höra från dig igen.

Tommy L
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Mycket proffetionellt bemötande och en trevlig och duktig montör.. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet.

Svar från Solariserat Solskydd AB

Så roligt att höra att ni är nöjda Tommy, tack för fina ord. Allt gott.

Lisbet H
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Trevligt bemötande och snabbt utförd reparation. Dessutom till ett lägre pris än offerten. Vänlig och ärlig reparatör som öppet tillstod att han aldrig hade reparerat sådana gardiner som mina. Han tog det lugnt och provade sig fram och blev klar på 25 minuter ändå! Imponerande.

Svar från Solariserat Solskydd AB

Tack för fint omdöme Lisabet, vad roligt att du blev nöjd!

Mårten S
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Mycket bra upplevelse från första kontakt, mätning, offert och installation! Kan rekommendera!

Svar från Solariserat Solskydd AB

Tack Mårten för dessa fina ord. Allt gott.

Ingegerd M
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Professionellt och. samtidigt vänligt.

Svar från Solariserat Solskydd AB

Stort tack för detta fina omdöme!

Benjamin D
Skrev om Solariserat Solskydd AB

The service at Solariserat was excellent! They kept to their times, were very friendly and professional. The blinds were installed quickly and are great quality. Highly recommend Markus who was the fitter we had do the measuring and installation.

Svar från Solariserat Solskydd AB

Thank you so much for these nice words Benjamin.

Joakim P
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Mycket bra service, högkvalitativa persienner och trevligt bemötande. Rekommenderas starkt.

Svar från Solariserat Solskydd AB

Stort tack för detta fina omdöme Joakim. Allt gott.

Helene C
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Jag är mycket nöjd med bemötandet, effektiviteten, serviceanda!

Hej Helene Tack för fint omdöme! Hälsningar

Laila S
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Trevlig och kunnig personal och snabb service!

Svar från Solariserat Solskydd AB

Tack Laila för fint beskrivning och omdöme Ha de gott!

Maja J
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Friendly, responsive and fast service. They are using quality products and are very skilful in installing them. Oe small thing would be if they could have a more structured phone call before the measurements to guide the customer into choosing the right product.

Svar från Solariserat Solskydd AB

Hi Maja Thanks for your opinion Great that you coming back with feedback so we can be bettet! Regards

Anna Julia C
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Snabb service! Trevligt bemötande.

Svar från Solariserat Solskydd AB

Tack för recensionen! Ha de gott!

Sigvard L
Skrev om Solariserat Solskydd AB

En trevlig och kunnig person genom- förde uppdraget.. Vi är helt nöjda med resultatet. Arbetet avsåg utbyte av ett antal persienner. Högsta betyg

Tack Sigvard för fint omdöme och beskrivning Hälsningar

Aleris A

Trevligt Bra bemötande Bra service Jobbet är gjort som vi har planerat

Va trevligt att höra! Tack för omdömet och beskrivningen! Hälsningar

Sorin I
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Vänliga, effektiva och prisvärda. Det tog mindre en en månad att beställa persienner och mindre än en timma att montera dem i två rum. Tack Magnus ( besök och order), Adam (montering) och Ida (kommunikation).

Svar från Solariserat Solskydd AB

Tack Sorin för beskrivande omdöme. Hälar mina kollegor detta! Allt gott!

Camilla H
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Allt har gått mycket bra. Fick hjälp med mätningen och beställningen av tyget. Hade redan innan beställt hem tygprover så jag visste vad jag ville ha. Monteringen gick jättebra, har mättat in altanen pga. Innekatter. Så det gjorde det hela lite svårare då det begränsade utrymmet, men det löste dom jättebra och det är jag så tacksam för så jag slapp ta ner nätet. Tack så jättemycket!

Svar från Solariserat Solskydd AB

Hej Camilla, stort tack för detta fina omdöme. Hoppas du har en fin dag.

George H
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Micke är såååå hjälpsam och kunnig.

Svar från Solariserat Solskydd AB

Stort tack George!! Ha det fint.

Bianca C
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Mycket nöjd med dom , trevlig personal och alltid bra bemötande. Enkla att ha med att göra med . Rekommenderar dom verkligen .

Svar från Solariserat Solskydd AB

Stort tack för detta fina omdöme Bianca. Ha de fint.

Zulfate L
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Fin bemötande ..hembesök och bra jobbat av dem med montering av min önskemål solskydd , persiener, rullgardiner och långa gardiner..mycket nöjde med deras service.

Svar från Solariserat Solskydd AB

Stort tack för dessa fina ord Zulfate. Ha det fint.

Helena F
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Bra bemötande och inget krångel vare sig med att mäta upp eller installera markiserna.

Svar från Solariserat Solskydd AB

Stort tack för detta fina omdöme Helena!

Bistro Mirabelle Ab B

Toppenservice. 10/10 poäng rakt igenom

Svar från Solariserat Solskydd AB

Tusen tack för detta fina omdöme från er!

Thomas B
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Allt funkade bra. Trevligt bemötande och bra utfört arebete.

Svar från Solariserat Solskydd AB

Stort tack för detta fina omdöme Thomas.

Katrin B
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Bra mötande av mig som kund, snabb återkoppling på mina frågor. Snabb & effektiv lösning på plats i vårt hem. Rimligt pris för att laga våra persienner. Jag är väldigt nöjd & kan rekommendera företaget. Gillar att företaget är litet & personligt.

Svar från Solariserat Solskydd AB

Hej Katrin, Stort tack för detta fina omdöme. Allt gott.

Erik L

Trevliga Punktliga Väl genomfört

Svar från Solariserat Solskydd AB

Stort tack för detta fina omdöme Erik. Allt gott.

Ann-Katrin S
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Ett professionellt och mycket trevligt bemötande från första besöket till montering. Tydlig information och hög kompetens. Detta företag har allt vad du kan förvänta dig och dessutom bra pris för den tjänst och vara som vi har köpt. Rekommenderas varmt!

Svar från Solariserat Solskydd AB

Tack för dessa fina ord Ann-Katrin, det glädjer oss att läsa. Allt gott.

Daniel B
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Tog lite lång tid från beställning till montering Ca 4 veckor, annars skulle dom ha fått full pott Duktiga och snabb montering när dom kom

Svar från Solariserat Solskydd AB

Tack för fina omdömet Daniel. Allt gott.

Elisabeth A
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Mkt kundvänligt Perfekt utfört joɓɓ. Jag är.mycket nöjd.

Svar från Solariserat Solskydd AB

Stort tack för detta fina omdöme Elisabeth. Ha det fint.

Ulla L
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Ett trevligt bemötande från kontakt till montering av utmärkta plissegardiner duettgardiner som fungerar alldeles utmärkt.. Kan rekommendera Solariserat solskydd till mina vänner.

Svar från Solariserat Solskydd AB

Stort tack för detta Ulla. Ha det fint.

Per E
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Mycket bra kontakt och bra montering an markisen. Rekommenderas.

Svar från Solariserat Solskydd AB

Hej Per, Tack för det här fina omdömet! Önskar dig en fin dag.

Hannah W
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Hjälpsamma med att hitta den bästa lösningen både estetiskt och prismässigt. Resultatet blev skenor i taket vid två fönster och tillhörande gardiner; mörkläggningsgardiner och gardiner som släpper in ljus, men skyddar från insyn.

Svar från Solariserat Solskydd AB

Stort tack för dessa fina ord Hannah. Ha det fint.

Birgit J
Skrev om Solariserat Solskydd AB

Trevligt och proffsigt bemötande gjorde jobbet med känsla för kunden De levde upp till förväntningarna, och gjorde sitt allra bästa. Köpte tre längder persienner och en rullgardin. Draglinan till rullgardinen gick av, men den var tvådelad så den gick att sätta ihop igen. Men tror att den kommer att dela sig igen, när man drar ner den då belastningen på linan sker. Mindre bra konstruktion av tillverkaren. Annars allt perfekt!

Svar från Solariserat Solskydd AB

Stort tack för fint omdöme Birgit!