Jag valde Solariserat Solskydd då en vän tidigare engagerat firman ang. gardiner med stor belåtenhet. Jag ringde och fick inom kort en tid för hembesök ang.mätningar mm. Det dröjde inte länge förrän nytt hembesök bokades för uppsättning av de nytillverkade persiennerna i min trerumslägenhet. Alla nödvändiga verktyg och redskap fanns med i packningen. Lugn och proffsig montage av persiennerna. Han kontrollerade också slutligen noga att det inte förekom någon friktion i regleringen. Stort tack till Adam för denna insats....
Solariserat Solskydd AB
Välkommen till oss på Solariserat solskydd! Vi startade företaget 2015 med målsättningen att leverera måttanpassade solskydd och fönsterinredning till företag och privatpersoner av högsta kvalité och med bästa kundservice. Vi erbjuder bland annat markiser, persienner, rullgardiner, lamellgardiner, Duette/plissé, gardiner,...
140 omdömen om Solariserat Solskydd AB
Sedan starten hos Reco 2024
Mycket bra. Och så skriva detta för att uppnå 30 tecken på reko.se
Mycket bra service, hög kvalitet på sömnaden, snabbt och smidigt och blev toppenfint. Jag beställde en ljustät wave-gardin plus tunn undergardin till ett större funkisfönster, och de kom hem och mätte och gav offert samma dag. Till leverans tog det cirka tre veckor. Noggrann och snabb montering av trevlig montör. Kan rekommendera!
Är 100% nöjd med Solariserat Solskydd AB Har fått hjälp med montering av både gardiner, rullgardiner, solskydd och markiser. -Montörerna är oerhört kunniga, hjälpsamma och vänligt bemötande. -Har haft hjälp av dem flera gånger och alltid med perfekt resultat, -Lösningsorienterade och serviceminded. Kan varmt rekommendera dem.
Mycket professionella och snabba!
Fantastisk service, snabba svar och hjälp vid beställning och ev. problem. Mkt hjälpsamma, rekommenderar varmt.
Bra kommunikation, supersmidig installation och i övrigt hållna löften. Rekomenderar varmt!
Otroligt snabba att svara när vi kontaktade företaget. Vi är jättenöjda med arbetet som de mycket trevliga killarna utförde. De bytte tyg på 4 st befintliga markiser och satte upp en markis på bara några timmar. Vi kommer varmt rekommendera Solariserat Solskydd AB till vänner och bekanta!
Rakt igenom trevligt, lösningsorienterat och professionellt bemötande från Solariserat Solskydd! Jag är så himla nöjd med de fina plissegardinerna som jag fick hjälp att välja och måtta ut. Kan varmt rekommendera detta fantastiska företag till alla som vill ha snyggt sol/insynsskydd, bra kundhantering och prisvärda produkter!
Bra service , vänligt bemötande och schyssta priser.
Allt var perfekt. Fick hjälp snabbt, trevliga medarbetare, bra priser. Kunde inte bli bättre. Stort Tack.
Blev väldigt proffsigt bemött. De vara trevliga, tillmötesgående och kunniga. Fick snabb och bra hjälp med skräddarsydda gardiner och mörkläggning med riktigt snygga texienner. Har använt Solariserat för flera jobb och rekommenderar de starkt till vänner och företag som behöver solskydd, mörkläggning, klass och stil på inredning med färgval och anpassningar av tyger.
Proffsiga o trevliga från första stund. Resultatet blev verkligen även fantastiskt!
Bästa service minded grabbarna som monterade. Nogranna lyhörda ! Bara kanon bra stort tack
Jättebra bemötande, snabb kommunikation och fint utfört jobb. Rekommenderar!
Superfin service, snabba och bra pris
Tack för toppen omdöme Camilla. Glada att du är nöjd. Allt gott.
Mycket bra, de hjälpte till att fixa utgången reservdel till gamla persienner.
Tack för det fina betyget! Kul att vi kunde hjälpa dig. Ha det gott.
Köp av rullgardiner och persienner. Bästa bemötande i alla steg från första mailkontakt, hembesök, offert, installation och uppföljning.
Tusen tack för det här fina omdömet Peter. Ha det gott.
Företaget har en hög kompetens och lyssnar verkligen in kundens behov. De är professionella, snabba på att återkoppla och väldigt trevliga. Finns bara gott att säga om Solariserat Solskydd och jag rekommenderar dom varmt.
Tack för ett så fint omdöme Sofia, så roligt att höra! Allt gott.
Bra jobbat!är väldigt nöjd!mvh
Stort tack för fint omdöme Bijan! Hälsningar från solariserat.
Bra priser, snabb leverans och trevligt bemötande!
Stort tack för dessa fina ord Christina. Allt gott.
Mycket bra kunniga och hjälpsamma
Tack för de superfina omdömet Anita. Hoppas du har en fin dag.
Mycket bra från offert till leverans
Tack för de fina orden Staffan! Ha de gott.
Very knowledgeable and friendly staff 😍 and I love the curtain they have installed
Thank you so much for the kind words Manas. It was a pleasure helping you. Have a great day!
Otroligt snabba, flexibla och hjälpsamma. Super bra service. Otroligt nöjd!
Tack för de fina omdömet Monika de betyder mycket! Allt gott! Hälsningar från oss alls
Bra bemötande, lätt att ha att göra med och bra service
Tack så mycket för de fina orden Kent. Ha en fin dag.
Super personifierat. Ärliga goda råd.
Vi tackar så mycket för det fina omdömet Tomas. Kul att du är nöjd! Allt gott.
Personalen är mycket trevlig och hjälpsam. Jag fick gardinskenor uppsatta, i taket i mitt vardagsrum, och det blev jättesnyggt. Jag är så nöjd.
Stort tack för det fina omdömet Caroline! Allt gott.
De höll vad de lovade. Det gick enkelt och snabbt.
Tack så mycket för det fina omdömet Bengt. Ha en fin dag.
Mycket trevligt bemötande och bra utförd montering av nya persienner!
Tack för detta fina omdöme Sven! Allt gott.
Montören Adam var på plats enligt överenskommelse. Han gjorde ett bra arbete och hade ett riktigt bra kundfokus. Lugn och saklig.
Hej Torbjörn, Stort tack för detta fina omdöme. Det tar vi med oss till Adam. Allt gott.
Bra, ringde några gånger, fick kontakt
Stort tack för detta fina omdöme, hoppas att ni är nöjda med gardinerna i lokalen. Allt gott.
Trevlig personal som kommer med egna förslag för att sänka kundens kostnad!
Tack Elisabet för detta fina omdöme, hoppas dina nya fina gardiner känns toppen. Allt gott.
Proffsigt företag. Trevligt bemötande.
Tack för detta fina omdöme Karin. Allt gott
Trevligt, proffsigt och bra pris!
Stort tack för detta fina omdöme Elin. Allt gott.
Bra bemötande, mycket trevlig personal och ett jobb väl utfört. Bara bristande kommunikation personalen emellan hindrar ett fullt betyg.
Tack för det fina omdömet Glenn! Ledsen om det blivit någon kommunikations miss, hoppas att de löste sig snabbt. Då vi jobbar så när varandra brukar kommunikationen flyta på fiktionsfritt synd att det blev en miss här. Ha en fin dag.
Kunnighet och expertis. Bra bemötande och utförande.
Stort tack för dessa fina ord Ulrika. Önskar dig en fin dag.
Bra utförande, kunniga montören. Mycket nöjd. Enda problemet som drar ner betyget ett snäpp, är att inget betalkvitto kunde levereras. Detta p.g.a. att dom tyvärr använder Klarna, som ju inte är helt pålitliga.
Hej Tord, Tack för det fina omdömet. Exakt man kan betala via klarna hos oss eller med vanlig faktura (ej via klarna). Fakturan är kvittot. Ha en fin dag.
I’m very satisfied with ordem.. I really recommend the service.
Thank you very much for the nice review Cintia. I hope the curtains feel great in your lovely apartment.
Professionella,kundvänliga,trevliga att ha att göra med
Tusen tack för detta fina omdöme Carl. Ha det gott.
Mycket proffsiga och bra produkter! Rekommenderar starkt
Stort tack för dessa fina ord André. Allt gott.
Bra och trevliga, väldigt kundvänliga och proffsiga
Tack för dessa fina ord Anders! Ha det gott.
Snabbt svar på förfrågan och väldigt trevligt bemötande av killen som kom och mätte samt installerade persiennen.
Tack för dessa fina ord, vad roligt att du är nöjd med dina persienner. Allt gott.
Snabb installation, trevlig hantverkare
Tack Karl för de fina betyget här! Ha en fin dag.
Väldigt trevlig och kunnig personal. Produkten sitter uppe vilket var både persienner och gardinstång. Allt jättebra.
Tusen tack för fina omdömet här! Allt gott.
Bra och snabb service av trevlig montör
Stort tack för ditt omdöme Annika och fina ord!
Tack Jättebra service och inte alls dyrt med persiennbyte. Snabb återkoppling på offertfrågan från nätet, snar tid med montör för mätning och mycket bra bemötande av servicetekniker vid mätning och senare montering. Hälsningar Thomas L
Det är vi som ska tacka, för fina ord och trevlig kund Thomas. Allt gott.
Trevligt bemötande och just på alla sätt Mycket nöjd
Vad roligt att höra Janette, och tag för att du tog dig tid att lämna ett omdöme här. Ha en fin dag.
Jag hade en bra upplevelse från start till mål. Mikael och hans team är enkla att ha att göra med och väldigt tillmötesgående, samtidigt som de ligger bra i pris sett till många andra konkurrenter. Produkterna installerades snabbt och effektivt och resultatet blev kanon, trots att jag hade ett takfönster som utgjorde en stor utmaning. Kan varmt rekommendera Solariserat!
Tack så mycket för detta fina omdöme Rickard, så roligt att du är nöjd. Ha det gott.
Jag har provat i två dagar - utan problem 🤠🤠🤠
Stort tack för detta fina omdöme Bengt. Allt gott.