Ringde på kvällen innan och dagen efter tidigt på morgonen kom Per och reparerade våra elfel. Väldigt nöjd med bemötande och väl utförda arbeten. Kommer att anlita företaget igen vid behov.
Sollentuna El & Automation
Välkommen till Sollentuna El & Automation! Behöver du hjälp med elen i din villa eller lägenhet i Sollentuna med omnejd. Kanske behöver du någon som felsöker elfel? Vi är det lilla företaget som utför kortare eller längre uppdrag inom el och automation. I och med vår storlek kan vi snabbt ta beslut och komma igång med arbetet....
235 omdömen om Sollentuna El & Automation
Sedan starten hos Reco 2019
Ringde innan. Professionellt och kunnigt bemötande. Återkom snabbt. Väl utfört arbete. Installationsintyg skickades omgående.
Supernöjd, kommer definitivt att anlita igen vid behov
Blev kontaktad bara någon timme efter jag skickat förfrågan och Per kom samma dag och tittade på jobbet. Några dagar senare var jobbet gjort. Snabbt och bra!
Väl utfört arbete och mycket gott kundbemötande!
Snabb och bra hjälp. Ett elfel avhjälptes snabbt.
De är lätta att kontakta och kommer alltid som överenskommet. Jobbet utförs proffsigt och snyggt.
exceptioellt bra bemötande . eftersom vi anlitAt SOLLENTUNA E l&aUTOMATION TIDIGARE VISSTER VI ATT DOM UTFÖR JOBBEN UTMÄRKT BRA OCH ATT BEMÖTANDET ÄR JÄTTEBRA. VI HAR KÖPT OLIKA ELTJÄNSTER OCH ALLT ÄR AV HÖGSTA KVALITET
Kunniga, trevliga och pragmatiska. Har använt företaget ett par tre gånger genom åren för både felsökning kring elen i vårt radhus, och en några mindre jobb.
Proffsiga och trevliga. Alltid punktliga och korrekta. Kan inte vara bättre
Mycket nöjd kund. Fick trevligt bemötande av en mycket kunnig elektriker, som även tog sig tid att förklara vad problemet berodde på och löste det på bästa sätt.
Det är tredje gången jag får hjälp av Sollentuna El & Automation och jag blir lika nöjd varje gång. De är punktliga, serviceinriktade och mycket trevliga och kompetenta. Jag rekommenderar varmt detta företag.
Sollentuna El & Automation, Per, kom omgående för att titta på arbetet, omdragning av elledningar i gammalt hus. Vi diskuterade vad vi skulle göra som förberedelse för arbetet och när de skulle komma och göra jobbet. Hade jag under våra förberedelser frågor till Per svarade han alltid i telefonen eller ringde omgående tillbaka. Han kom även förbi, vid andra tillfällen och tittade, när frågor uppstod för oss. De kom på utsatt dag och tid och gjorde arbetet. Vid akut problem som uppstod med jordfelsbrytaren klämde han in...
Professionellt rakt igenom! Byte av badrumsfläkt och nya spotlights i köket.Goda råd, snyggt utfört, bra kommunikation, väldigt hjälpsamma! Kan rekommenderas varmt!
Mycke bra bemötande och kände att arbetet utfördes mycke noggrant, med andra ord, mycke nöjd.
Bra bemötande och service. Tog sig tid att diskutera olika alternativ på lösningar, uppskattas!
Trevligt bemötande och kompetens.
Bra och trevligt bemötande. Vi fick hjälp med det vi behövde snabbt.
Lätt att komma kontakt med. Stot servicekänsla. Hög kvalitet på arbetet. Mycket trevlig personal.
Anlitat dem förut och var helnöjd, snabb, bra och rimligt pris. Nu senast, ett eluttag bredvid ett befintligt för att splitta från befintlig framledning, för 2800 kr efter rot, orimligt. Lång tid och orimligt dyrt för två oerfarna att komma fram till en lösning som jag sa från början efter tips från annan elektriker, sedan höll de på under ett par timmar att försöka borra i kakel utan att lyckas, varefter de till slut kom fram till att det fungerade med klipps. Från 5 plus till 2. Första gången var det ägaren själv som gjorde jobbet klockrent, så gäller att få honom....
Hej Anders! Synd att du inte blev nöjd. Jag kan glädja dig med att den medarbetaren har slutat. Hoppas du kände dig lite mer nöjd med det erbjudande/kompensation du fick. Men kul att du var nöjd med det tidigare jobbet. Mvh Per
Trevligt och proffsigt bemötande. Korta svarstider. Snabba och effektiva med bra lösningar.
Bra och professionellt bemötande kunnig personal.
Pålitlig och kunnig elektriker. Har gjort flera jobb på vårt förra hus och nu efter flytt bra arbeten på nya huset.
Ett professionellt utfört arbete,jag är nöjd.
Sollentuna el & automation ger ett professionellt och ärligt utlåtande på uppdraget kunden önskar. De är också närvarande, tillgängliga och artiga. Även den pedagogiska biten är väldigt bra eftersom man lär sig viktiga saker.
Hej Adam! Kul att bli uppskattad för det man gör! Tack!
Noggrann, säker installation och goda råd.
Tack för de fina orden! mvh Per
Väldigt bra kundkänsla. Bra personlig service.
Tack för det fina omdömet! Mvh Per
Serviceminded och snabba att både återkoppla och leverera
Vi anlitade företaget för att få installation av en strömbrytare till vår automatiska markis. Som vanligt fick vi snabb återkoppling när vi tog kontakt, snbb installation och som vanligt tog vi en kopp kaffe och pratade om katter m.m. Suverän firma.
Tack Jan! Alltid lika trevligt! och era katter är väldigt fina (och nyfikna... :-) mvh Per
Snabbt effektiv och kunnig. Prisvärd. Trevligt bemötande.
Tack för det fina omdömet! Mvh Per
Professionellt och trevligt bemötande som levererade uppdraget över förväntan, med rekommendationer på alternativa lösningar och med ett tydligt lösningaorienterat fokus. Kan varmt rekommendera!
Tack för det fina omdömet! Mvh Per
Mycket proffsiga och trevliga. Perfekt resultat
Tack för det fina omdömet! Mvh Per
Trevligt och sakligt bemötande.Snabb och proffsig problemlösning. Kan verkligen rekommendera Sollentuna El & Automation.
Tack för det fina omdömet! Mvh Per
Otroligt proffsigt, snygga och prydliga installationer och väldigt kommunikativa. Rekommenderas varmt!
Tack för det fina omdömet! Mvh Per
Blev professionellt och vänligt bemött, fick effektiv hjälp med installation av lamputtag enligt önskemål.
Tack Maria! Kul att höra att du blev nöjd! Mvh Per
Snyggt och noggrant jobb. Lyssnar och kommer med förslag. Mycket flexibel och kunde komma med kort varsel. Kommer garanterat använda dem igen nästa gång jag behöver ett eljobb utfört.
Tack Andreas! Hoppas ni har stor nytta av er utbyggda källare! Mvh Per
Tillgängliga och snabba. Hade akut behov av hjälp och då löste detta lokala elföretag problemet snabbt och flexibelt. Det innebar felsökning och nyinstallation. Personligt och trevligt bemötande.
Tack Magnus! Klart man måste göra sitt bästa för att hjälpa till så ni kunde koka färskpotatisen till midsommar 👍. Hoppas det smakade! Mvh Per
Mycket bra elektriker. Snabb hjälp proffsigt utfört arbete
Bra bemötande och mycket bra information
Tack Charlotte! Vi får väl hoppas på en varm vinter… Antingen skön värme via nya elementen eller via inte alltför kall och därmed dyr yttertemperatur… :-) Mvh Per
Solitt och smart utfört arbete. Jag kan tryggt rekommendera dem.
Hej Mattias! Hoppas rummet med nya eldragningarna blev bra och att Plejd’arna funkar bättre nu! Mvh Per
Behövde hjälp med en felsökning. De svarade snabbt och kom förbi inom 1 timma. Därefter planerat återbesök efter några dagar för att fortsätta felsökning. Hittade felet och åtgärdade. Mycket serviceminded och trevligt bemötande. Kan ge de bästa rekommendationer.
Mycket professionellt samt trevligt och varmt bemötande från både Per och Jonathan. De tog emot vårt ärende med stort engagemang och arbetade hela tiden med tanke på oss som kunder och våra behov. Det som började som en felsökning blev ett större projekt, inte bara att bytta om trasigt belysningssystem i fönstersmyg utan också att skapa nytt belysningssystem i köket, något vi har önskat göra sedan länge. Vi är mycket nöjda med resultatet och varmt rekommenderar Sollentuna El & Automation.
De installerade en fläkt i badrummet åt oss. Proffsigt och trevligt!
Fick fantastisk hjälp av Per Ivarsson med 3-fas inkoppling av min nya spishäll. Kunnig, trevlig och noggrann, kan bara varmt rekommendera!
Hej Klas! Tack o bock för de fina orden! Hoppas spishällen funkar bra nu! Mvh Per
Så otroligt bra, kunnig och väldigt omtänksam elektriker. Vi kommer aldrig använda någon annan för eljobb från och med nu. Tack Per!
Tack själv för det fina omdömet! Det värmer alltid när det man gör uppskattas☺️ Mvh Per
Mycket lätt att få kontakt. Mycket trevligt bemötande. Snabb hjälp och lösning på det vi i vår bostadsrättsförening behövde hjälp med. Rekommenderas!!!
Tack! Kul att kunna hjälpa er med takfläkten. Mvh Per
Ringde en sen eftermiddag till Per på Sollentuna El och Automation med ett akut problem i huset. Per slängde sig i bilen trots den sena timmen och åtgärdade det mest akuta med de brända anslutningarna, för att sedan komma tillbaka dagen efter och byta ut de brända ledningarna. Per var otroligt trevlig, kunnig, snabb och prisvärd. Kan starkt rekommendera Sollentuna el och Automation. Tack snälla Per för ett bra jobb!
Hej Rikard! Kul att man kunde hjälpa till👍☺️ Och tack för det fina omdömet! Mvh Per
Fick snabb och bra service. Professionellt och kunnigt utförande. Är mycket nöjd och rekommenderar detta företag.
Proffs ut i fingerspetsarna! Gjorde ett fint jobb när de installerade el till tvättmaskin. Otroligt kunniga och enkla att ha och göra med. Elektrikerna man återkommer till!
Tack! Alltid kul med nöjda kunder! Välkomna åter! Mvh Per
Mycket bra bemötande. Hög kompetens och stort engagemang. Tillförlitlig och rimliga priser, hög kvalité på arbete.