Trevlig och kunnig personal med mycket bra bemötande. Reliningen utfärdes enligt plan och tidtabell.
Solna Relining Service / VillaVVS
Välkommen till Solna Relining Service & VillaVVS! Med start 2001 har vi nu över 20 års erfarenhet och är Stockholms äldsta renodlade reliningföretag. 2018 specialiserade vi oss och erbjuder idag våra tjänster till ägare av villor, radhus och fritidshus samt samfälligheter. Vi jobbar uteslutande med den så kallade "strumpmetoden"...
453 omdömen om Solna Relining Service / VillaVVS
Sedan starten hos Reco 2018
Proffsigt. Trevligt bemötande. Pris- och tidsramar infriade. Sammantaget en mycket bra upplevelse.
Bra bemötande trevlig personal och bra utfört arbete helt enligt plan.
Vi köpte relining på på äldre avloppsrör. Oerhörd seriös och noggrann kille (Martin) som gjorde första undersökning och skickade offert. Då jag tidigare inom annat område samt vad ägaren (Mackan) sa så hade jag stora förväntningar. När de sedan kom så täckte de för golv och gick i strumplästen. Det var hela tiden städat, rent och fint. När de lämnade så var det bättre städat än det var före de kom. Tack för det. Tyvärr inträffade lite saker som inte skulle skett. Ägaren (Mackan) kom och på förtroendevis sätt hur detta skall...
Mycket bra bemötande hela vägen. De var hänsynsfulla och trevliga att ha i huset. De överträffade våra förväntningar då vi inte riktigt trodde det skulle vara så bra och smidigt. De utförde en Relining av våra 40-talsrör som mest bestod av hål. Vi är så nöjda!
Proffsigt utförd relining av en villa från 1940 talet. Allt enligt plan och tidtabell.
Trevligt bemötande kändes förtroende ingivande. Få hjälp med rör problem. De två killarna som utförde jobbet gjorde det på ett professionellt sätt. Positivt att dom hörde av sig varje dag då vi inte var hemma. Vi kan rekommendera Solna Relining.
Mycket bra bemötande. Bra kommunikation. Höll tidsplanen. Fast pris. Bra dokumentation. Mycket nöjda.
Vi har ett hus byggt 1963 med avloppsrör i gjutjärn och betong. Dessutom med lite knepig rördragning. Solna Relining lyckades dock fixa rören på övrenskommen tid och kostnad. Mycket trevliga killar som gjorde arbetet noggrant och bra. Samtidigt som de förklarade och visade hur de gjorde. Kan verkligen rekommendera detta företag // Rolle
Bra bemötande, allt klaffade. Hoppas att det håller nu i 30 år. Erik Holmström
Kom på utsatt tid. Gjorde så vitt jag kan bedöma ett bra jobb. Ordning och reda.
Hej tack så mycket för hjälpen alla som jobbar hemma hos oss vara ärliga snälla vi är jetlaggad och tackar alla jag som kund vill rekommendera Solna Relining Service till mina grannar dom redan frågat oss hälsningar från oss speciellt till Malin och Makan och lycka till 🙏💖💖💖💐
behövde hjälp med en blandare - fixades på en dag! kanonbra service, rekommenderar verkligen Solna Relining, i Bromma.
Proffsiga i bemötande och proffsigt gjort arbete. Trots några extragrejer tog de inget extra gentemot offerten. Gjorde bra lösningar vid reliningen. Vi rekommenderar starkt!
Tack för utmärkt service och bemötande från början till slut. Tidsplanen höll perfekt. Så trevlig personal som skötte allt och tom avslutade med perfekt städ. Rekommenderar!!
Trevliga och proffsiga. Filmning av avlopp och genomförande på ett mycket proffigt sätt. Man kunde inte se att jobbet var genomfört för lokalerna var återställda i det skick som var när dom kom. Snygg dokumentation om vad som gjorts.
Bra service och team. Inga anmärkningar. Hans
Allt klart i tid som överenskommet. Lämnade allt i perfekt ordning och välstädat. Kan rekomenderas.
Killarna som var här gjorde ett kanonjobb. Snyggt städat och bra genomgång efter dom var klara.
Vi kände genast förtroende för företaget vid vårt första möte med Malin som gjorde filmning och besiktning av rören. Arbetet utfördes sedan ypperligt av två trevliga och kunniga killar, Reza och Ali, som alltigenom utförde arbetet proffsigt och inom avtalad tid. Kan varmt rekommendera Solna Relining Service / VillaVVS.
Hantverkarna utförde jobbet på ett utmärkt sätt. De berättade hela tiden vad de gjorde vilket jag uppskattade. Jag blev mycket nöjd med resultatet. Jag frågade en byggmästare vilket företag jag skulle anlita och han föreslog Solna Relining.
Jättenöjda!! Från första mötet med Malin och all information vi fick, alla kontakter vi haft med företaget för att inte tala om vad supernöjda vi är med själva genomförandet, som gjordes av Reza och Ali! Vilka killar!! De berättade och visade vad som pågick under arbetets gång. Avslutningsvis städade de föredömligt. Sen fick vi en videogenomgång som visade slutresultatet. Vi är mycket nöjda med att vår avloppsrenovering utfördes på ett mycket proffsigt sätt!
Mycket trevliga och kompetenta
Snabb och proffsig hantering. Bra bemötande från alla och kan rekommendera dem
Hej, Vi har verkligen blivit bemötta på ett fantastiskt fint sätt av såväl Markus (Mackan) som är ägaren till företaget som utav Martin som var den person som inspekterade rören hemma hos oss. Från allra första början kände vi mycket stort förtroende för företaget samt för deras sätt att arbeta. Inte lätt att som pensionärer fatta beslut vad gäller Relining . Dock kändes det tryggt för oss att ingå avtal med företaget och att låta dem genomföra Reliningen av de rör som är gamla i vår villa från 1929. Dom överträffade verkligen...
Professionellt och väl utfört arbete enligt tidsplan.
Jag hade kontaktat Solna Relining Service / Villa VVS på rekommendation av en bekant. Jag ville ha avloppsrören filmade och ev. åtgärdade. Bemötande vid filmning, offert, service och avlämning var mycket professionellt. Jag bodde hemma och tycker att killarna som gjorde reliningen var trevliga, lyhörda för mina frågor och mycket angelägna om att göra ett bra jobb. Ett tips till framtida jobb: I köksskåpet och badrummet har vi en lite specialanpassning. Fota hur det ser ut innan man t ex. tar bort en bräda. I det här fallet...
Vi kan inte vara mer nöjda med hjälpen vi fick från VillaVVS ochfantastiska Mackan! Vi hade problem med ett riktigt envis stopp i avloppet, men Mackan kom snabbt till undsättning och löste det med spolning på ett effektivt och professionellt sätt. Från första kontakten till att jobbet var klart blev vi bemötta med trevligt och kunnigt service. Vi rekommenderar VillaVVS och Mackan varmt till alla som behöver hjälp med VVS-relaterade problem. Enastående service, punktlighet och resultat som överträffar förväntningarna. Stort tack för hjälpen!
Trots problem i våra avloppsrör löstes allt på ett utmärkt sätt. Vi blev positivt bemötta och fick gehör för alla våra önskemål. Kan varmt rekommendera VIllaVVS!
När vi gav uppdraget att relinea avloppssystemet kollade jag upp företaget först. De har skött detta uppdrag på ett utmärkt sätt med trevliga medarbetare. Tvekar inte att rekommendera dem.
Bra kommunikation. Proffsigt intryck. Löste problem snabbt.
Vi har gjort en omfattande relining av avloppen i vår villa. Vi har från den första kontakten med offertgivning och i själva genomförandet fått ett mycket trevligt och förkommande bemötande från Solna Relining Service/Villa VVS. Ett noggrant täckande av golv m m med skyddsplast gjorde att arbetet kunde genomföras utan skador. Vi valde att bo kvar i vår villa medan arbetet pågick och det fungerade utan olägenheter. Vi kunde därigenom följa arbetet och kontinuerligt få förklaringar och svar på frågor. Det har nu gått ca 10...
Mycket bra kontakter, vid frågor etc. Svarar ganska omgående. Skötte jobbet inom tidsmarginalen. Välstädat överallt där de har varit o jobbat.
Hej Solna relining, vi fick ett mycket positivt intryck från vårt första möte med er. Martin Broggården, er säljare, som gav ett gott intryck av ert företag. Han beskrev er verksamhet på ett mycket pedagogiskt och beskrivande bra sätt. Det kändes lugnt och tryckt att fortsätta och gå vidare. Det var fas ett. Jag själv har arbetat tidigare under många år på Fastighetsägarna och minns hur man då under kanske 90-talet diskuterade inom branschen om det var bra eller inte. Om man skulle relina eller göra ett fysiskt byte av...
De här grabbarna håller vad de lovar, både som företag och i det personliga bemötandet. jag är väldigt glad att jag valde just Solna Relining. Genomgång efter jobbet, tydlighet i alla moment och dokumentation i efterhand som man får behålla, allting är så som du som kund önskar att det ska vara. Jag kommer gladeligen att rekommendera Solna Relining vidare till grannar och bekanta för de gör verkligen en skillnad och en stor samhällsnytta, för alla villaägare, med äldre avloppssystem. Ett extra plus för de renoverade golvbrunnarna, vilken skillnad det blev. Vill egentligen sätta en 5-a i betyg. Topp !!!
Bra kundbemötande. Bolaget höll allting de lovat. Utförde jobbet helt enligt plan, rekommenderar Solna Relining Service/VillaVVS till alla som behöver deras tjänster!
Det verkar ha fungerat bra trots en dags försening.
Trevligt bemötande, proffsigt utförande, hjälpsamma! Städade upp fint efter sig.
Vi köpte relining av fyra lägenheter i parhus. Hela genomförandet var proffsigt. Bäst av allt var överlämnandet på slutet. Överraskande ambitiöst och väl genomfört direkt efter avslutat entreprenad med alla handlingar + filmer på färdiga rör i ordning. Prydligt! Det jag kommer be om nästa gång är en kostnadsuppställning av kalkylen. Jag har under processens gång inte förstått vad det är som gör att det är så kostsamt att relinea.
De gjorde relining av vårt avloppssystem som består av "äggskalsrör", nyare plaströr, gjutjärnsrör och betongrör. Mycket trevlig personal som gjorde ett mycket bra arbete. Vi kände oss väldigt trygga med dom från första stund. Gänget som gjorde arbetet kändes som att dom visste vad de gjorde och var sammansvetsade. Vi bor i mitt föräldrahem och vet hur avloppssystemet ser ut nästan överallt i huset, dessutom har vi även bilder på detta. De var mycket lyhörda och lyssnade på oss och tog till sej vad vi hade att berätta...
100 % perfekt , rekommenderas
Vi googlade mycket på olika företag och fastnade för Solna Relining. Mycket tack vare alla positiva omdömen. Från första kontakt till avslut var allting bara positivt. Även om det inte var en enkel operation med diverse problem så tappade killarna inte sugen. Ödmjuka och mycket trevliga att göra med. Det var inga pauser förutom lunch. Mycket hantverksmässigt utfört arbete. Snyggt städat och återställt. Vi rekommenderar starkt företaget till alla som har behov av deras tjänster! Stort engagemang från alla som var hemma hos oss. Tack säger Karl och Christina i Saltsjö -Boo Visa citerad text
Jag och min fru har en mycket positiv erfarenhet av företaget. Av vad vi kan bedöma hittills, har den utförda reliningen av avloppssystemet utförts på ett snabbt och bra sätt. Någon liten skönhetsfläck har vi dock upptäckt. Golvbrunnarnas slutfinish är ej den bästa. En etapp återstår också, nämligen att fylla igen uppgrävt hål under huset.
Relinade min villa med Solna Relining. Hade inledande kontakt med Martin som ingav stort förtroende och gjorde en ordentlig genomgång av avloppsstammar och hur arbetet skulle genomföras. Prismässigt i nivå med andra leverantörer som lämnat offert. Men valde Solna Relining tack vare deras goda recensioner. Arbetet utfördes utan komplikationer. Montörerna var trevliga och utförde arbetet väl, men var lite stökiga och lämnade en hel del skräp efter sig på golvet efter arbetsdagen (kaffemuggar, kexpaket, godispapper osv)....
Ett fantastiskt fint bemötande redan från första kontakt . Vårt hus var i starkt behov sv Relining hade vi förstått vid upprepade stopp i avlopp . Malin som energikniippe gör att vi får till oss hur materialet arbetar och hela resan blev tydlig för .oss . När vi kommer till de personer som gjorde själva jobbet och som avslut lämnsde allt snyggt och städat efter sig ger vi 💯 % . Fantastiskt team !!! Tack till er alla !
Bra bemötande och genomgång före arbetet utförts och väl genomfört arbete och vi tror på en lång överlevnad av de nya rören!
Jag anlitade Solna relining 2005 för att relina husets inkommande avloppsrör. De gjorde ett mycket bra jobb. Snabbt, smidigt och prisvärt. Dessutom trevliga! Jag ringde dem härom dagen (19 år senare!) för en fråga och hjälp i samband med pågående rörarbete i huset. Det var proffshjälp från 1:a samtalet. De kom ut till mig, med kort varsel och gav goda råd och fixade det som behövdes för att vi skulle komma vidare. Kan rekommendera dem alla dagar i veckan!
Mycket hög kundvård och professionellt bemötande. Kan varmt rekommenderas.
Uppdraget gällde relining av golvbrunnar i källargrunden samt avloppet till kommunens avlopp c:a 60m. Snabb bedömning och offert efter besiktning av uppdraget. Mycket kompetenta och trevliga personer utförde uppdraget som delvis var svårt att utföra pga långt avstånd till kommunens avlopp. Bra avlämning och dokumentation av det utförda uppdraget vilket utfördes inom den utlovade tiden. Löfte om att åtgärda av mindre anmärkning efter påpekande. Vi kunde bo kvar i bostaden med hjälp av den torrtoalett som entreprenören tillhandahöll.
Min känsla är att dom har gjort ett bra jobb. Dom utförde jobbet på den tid som var avtalat. En liten miss med golvbrunnarna men dom fixade det direkt. Grabbarna var trevliga och pålitliga. Jag fick en god känsla för företaget och kommer att rekommendera dom till andra.